Pond of water 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Newleaf, 10°C - 20°C
Het einde van newleaf nadert. Het is vaak zonnig en zwoel, maar het kan ook nog best dagen regenen en onweren. Er zijn veel jonge nestjes prooidieren, dus er is genoeg prooi te vinden. Ook de rivier zit vol vis.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
foundr
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 Pond of water

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Moonwhite
Member
Pond of water XTPUFzB
Yanthe
904
Actief
Trust. It takes years to build, seconds to break and forever to repair.

CAT'S PROFILE
Age: 59 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Rogue
Moonwhite
BerichtOnderwerp: Pond of water    Pond of water Icon_minitimewo 22 jun 2016 - 19:28

Moonwhite had de afgelopen moons een lange reis gemaakt, ver weg van haar gekend territorium. Ze had de grote waterplas mogen aanschouwen, iets wat ze nog niet eerder gezien had. Ook had ze verschillende katten leren kennen en hun manier van leven. Met een zelfverzekerde pas liep ze nu terug naar haar territorium, de plek waar zij moons lang geleefd had. De oude verlaten jachthut, dat was haar thuis. Eenmaal daar liep ze naar binnen en sloot ze even haar ogen. Wat had ze deze plek gemist! Ze ging meteen aan de slag met het oude droge gras, wat ze altijd had gebruikt voor haar nest, naar buiten te duwen. Dit was een nieuw begin, alles moest de deur uit.

& Claw


Pond of water Iyhm36
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Claw
Deceased
Pond of water Claw_mini_a
Julia
3267
Afwezig
Only the dead have seen the end of war

CAT'S PROFILE
Age: ✝65 moons✝
Gender: Tomcat ♂
Rank: Leader
Claw
BerichtOnderwerp: Re: Pond of water    Pond of water Icon_minitimedo 23 jun 2016 - 15:22

Het gras was nat van een plotselinge regenbui, waardoor de poten van Claw ook doorweekt waren. Eigenlijk was dat wel verfrissend want op dat moment brandde de volle zon weer op zijn rug. De regenwolk was net zo snel verdwenen als die gekomen was, onvoorspelbaar weer. Zijn ogen stonden kalm en kil zoals altijd, maar achter zijn muur was hij onrustig. Het ging niet allemaal naar zijn zin en hij maakte zich zorgen, dat was niets voor hem. Hij was oplettend terwijl hij door rogue territorium liep, recht op de plek af waar Moon altijd had geleefd. Hij had haar al in geen moons meer gezien, dat was tenminste één zorg minder. Toch checkte hij het soms nog, of ze nog steeds weg was. Dit keer bleef hij echter gealameerd  stil staan, want haar verse geur drong zijn neus binnen. Er hingen duidelijk andere geuren aan haar vacht, maar de geur van Moonwhite was niet te missen.Pond of water Eki8z
Pond of water ZrDY9U2Pond of water 2lm7uhg

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Moonwhite
Member
Pond of water XTPUFzB
Yanthe
904
Actief
Trust. It takes years to build, seconds to break and forever to repair.

CAT'S PROFILE
Age: 59 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Rogue
Moonwhite
BerichtOnderwerp: Re: Pond of water    Pond of water Icon_minitimedo 23 jun 2016 - 15:56

Met haar kopje duwde ze het droge gras naar buiten. Terwijl ze binnen bezig was geweest was er een korte regenbui over het bos getrokken. Ze zou dus nog even moeten wachten om nieuw materiaal te gaan halen voor haar nest. Met dat ze het droge gras naar buiten duwde, rook ze de geur van een andere kat, een kat die ze maar al te goed gekend had. De kater zag ze zelf niet zitten, waardoor ze besloot om gewoon terug naar binnen te gaan. Ze had alles laten bezinken, maar de moet om zelf een gesprek te beginnen met hem, had ze nu niet. De enige reden waarom ze hem misschien aan wilde spreken was om te vragen hoe het met Yu ging, één van haar kittens die besloten had om zich bij Claw aan te sluiten en bij Bloodclan te gaan. Moonwhite veegde met haar poot nog wat gras naar buiten, langs een andere ingang, waar ze Claw uiteindelijk toch zag zitten. Ze bleef staan waar ze stond, stopte met wat ze aan het doen was en keek hem gewoon in stilte aan. Ze knikte kort naar hem, waarna ze zich omdraaide en terug naar binnen ging.


Pond of water Iyhm36
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Claw
Deceased
Pond of water Claw_mini_a
Julia
3267
Afwezig
Only the dead have seen the end of war

CAT'S PROFILE
Age: ✝65 moons✝
Gender: Tomcat ♂
Rank: Leader
Claw
BerichtOnderwerp: Re: Pond of water    Pond of water Icon_minitimevr 24 jun 2016 - 10:39

Het verbaasde hem eigenlijk wel een beetje dat ze niet meteen op hem af kwam stormen. Ze was altijd nogal opvliegerig geweest, maar misschien deden die extra moons haar goed. Katten konden veranderen, dus wie weet was ze niet meer zo opvliegerig als hij haar altijd gekend had. Toen ze hem enkel toeknikte en naar binnen ging trok hij met zijn oren. Nee, dit was heel ander gedrag van Moonwhite dan hij gewend was. Hij liep achter haar aan en liet even zijn blik door de jachthut gaan die ze op de kop aan het gooien was, waaruit hij op kon maken dat ze van plan was om weer een tijdje te blijven. “Dus je bent terug.” Het was geen vraag, maar een constatering. Hij had het ook niet als vraag willen laten klinken, want daar kon iemand anders sarcastisch op reageren. Het was duidelijk dat ze terug was, dat hoefde hij niet te vragen.Pond of water Eki8z
Pond of water ZrDY9U2Pond of water 2lm7uhg

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Pond of water
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: Other Territory :: Rogue territory-
Ga naar: