Good day~ [Open] 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Leaf-fall, 0°C - 18°C
Na een warme zomer, met veel prooi, worden het aantal jonge prooidieren weer minder. Ook de nazomer is zwoel, maar de ochtenden zijn fris. Al wordt het nog niet heel erg koud, waardoor er nog best wat kruiden te vinden zijn. Soms kan het weer ineens omslaan en waait en regent het dagen achter elkaar. Leaf-fall kondigt zichzelf aan.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 Good day~ [Open]

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Bleaktail
Member
Good day~ [Open] 0rS1Iyi
Dorian
492
Actief
Setje made by kip

Edit made by Bunny

CAT'S PROFILE
Age: 24 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Warrior
Bleaktail
BerichtOnderwerp: Good day~ [Open]   Good day~ [Open] Icon_minitimewo 22 jun 2016 - 20:35

Met een kleine zucht stapte hij het bekende terrein binnen. Zijn ommetje buitenom zat er weer op en nu zou hij gewoon weer hier moeten rond hangen. Ondanks dat hij het moeilijk vond nam Bleaktail de situatie maar voor wat het was. Hij verdrukte zijn laatste beetje tegenzin en begon richting het kamp te lopen. Het was een sombere dag voor de tijd van het jaar. Vrij koud, bewolkt en met miezer regen. De kater had al een klein tijdje niemand meer gesproken. En keek er dan ook wel weer naar uit om zijn clan genoten weer te zien. Bleaktail versnelde zijn pas ietwat. Hij kon maar beter zo snel mogelijk weer terug zijn. De grond onder zijn poten was zompig van de regen en de meeste prooidieren zaten diep verscholen in hun holletjes. Het was met dit weer dan ook geen pretje om buiten te zijn. Toen hij ongeveer op de helft was zag hij tussen de dennenbomen een gestalte staan. Normaliter was de kater er niet van gediend. Maar nu besloot hij toch om op de ander af te stappen en hem of haar te vragen de weg richting het kamp gezamenlijk te vervolgen. Ietwat schuw naderde hij de ander. Pas toen hij zeker wist dat de ander hem had opgemerkt sprak hij de kat aan. "Ook op weg naar het kamp?" Vroeg hij nieuwsgierig. Als hij pech had was de ander daar helemaal niet naar op weg. En zelfs al was dat zo dan was het nog maar afwachten of de kat ook met hem samen zou willen lopen. Maar wie niet waagt wie niet wint.      


Now shut your dirty mouth - If I could burn this town
Good day~ [Open] Bleak1
I wouldn't hesitate - To smile while you suffocate
Good day~ [Open] COxUkZt  Good day~ [Open] 23mrb6w

Extra::
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Good day~ [Open] DPKsfdL
~ Moo Moo
236
Actief
I'm the Poision in your Bones, my Love is your Disease,
I won't Let it Set you Free, Til I Break You

CAT'S PROFILE
Age: 30 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Warrior
Nightthorn
BerichtOnderwerp: Re: Good day~ [Open]   Good day~ [Open] Icon_minitimedo 23 jun 2016 - 17:06


Nightthorn liep chagrijnig door het dennenbos. Hij had geprobeerd te jagen, maar er was niks iets op zijn pad gekomen. Al het prooi had zich verscholen voor de nattigheid, en eerlijk? De kater gaf hun geen ongelijk, al vond hij zelf wat koude temperaturen wel fijn. De nattigheid vond hij nou niet echt fantastisch, maar hij kon er mee leven. Veel katten hadden echter liever die brandende, felle zon op hun rug met een veel te warme bodem onder hun poten. Wel.. dat was nu weer het gene waar Nightthorn een hekel aan had. Maar Nightthorn wist dat hij niet altijd dezelfde mening had als zijn medekatten, en dus ook niet dezelfde mening als zijn prooi. Maar dat neemt niet weg dat hij honger had.. En al wilde de kater het niet toegeven, hij voelde zich altijd schuldig als hij at terwijl hij zelfs niks gevangen had. Het leek erop dat hij vandaag maar zonder eten moest leven. Plots merkt hij een andere kattengeur op, wat hem laat opkijken. Een zilvergrijze kater, die hij herkent als Bleaktail, stapt zijn richting op. Heerlijk, alsnof zijn dag niet slechter kon worden. Nu moest hij ook nog eens sociaal gaan doen. "Ook op weg naar het kamp?" "Gezien de prooi zich niet laat zien, ja." antwoordt hij nukkig. Oké, hij geef toe, sociaal zijn was niet zijn beste punt.


Good day~ [Open] 95NWBmN

Gravelsmoke ~ Nightthorn ~ Silverdew

PM's naar Silverdew

The Devil Within
Digital Daggers
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Bleaktail
Member
Good day~ [Open] 0rS1Iyi
Dorian
492
Actief
Setje made by kip

Edit made by Bunny

CAT'S PROFILE
Age: 24 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Warrior
Bleaktail
BerichtOnderwerp: Re: Good day~ [Open]   Good day~ [Open] Icon_minitimezo 26 jun 2016 - 10:52

"Ook op weg naar het kamp?"Had hij nieuwsgierig aan de zwarte kater gevraagd. Toen hij zijn clangenoot had gespot had hij een klein beetje hoop gehad zijn weg naar het kamp niet alleen te zullen moeten vervolgen. Normaliter stapte Bleaktail niet zomaar op andere af. Maar vandaag vond hij dat hij wel wat gezelschap kon gebruiken. De vraag was alleen of de zwarte kater tegenover hem dat ook vond. Hij had wel eens van Nightthorn gehoord. Maar echt kennen deed Bleaktail hem niet. Hij had dan ook geen idee wat hij voor antwoord kon verwachten. Maar daar zou hij snel genoeg achter komen. "Gezien de prooi zich niet laat zien, ja."Had Nightthorn nukkig geantwoord. Bleaktail keek de kater verbaasd aan. Niet omdat het nu zo bijzonder was een kat met een kortaf karakter of een slecht humeur hier te treffen. Maar omdat de kater dus blijkbaar niets gevangen had. Nu wilde Bleaktail niet de irritante wijsneus uit gaan hangen en dus dacht hij even na hoe hij zijn antwoord het beste kon formuleren. "Tja dat is inderdaad irritant." Mompelde hij. Ondertussen zijn plan verder uitdenkende. Als het zou lukken zouden ze beide met prooi en al naar het kamp terug kunnen keren. Ondanks dat hij Nightthorn nog niet zo goed kende wenste hij het de kater niet toe om met niets terug te keren naar het kamp. En bovendien mocht hij zelf ook wel met een goed stuk prooi aan mogen komen zetten wilde hij zijn lange wandeling een verklaring geven. "Maar dat het regent kan ook net zo goed in ons voordeel werken."Zei hij met een klein grijnsje. "Al die prooi dieren zitten natuurlijk verscholen in holletjes. Als een van ons een geultje graaft van een van de regenstroompjes naar het hol toe dan loopt het onder. Als de ander dan bij de uitgang klaar staat kan de prooi geen kant meer op."Legde hij uit. Als het goed zou verlopen zouden ze binnen korte tijd een paar prooidieren te pakken kunnen krijgen. En ook nog eens optijd terug zijn bij het kamp. Hopelijk vond de zwarte kater het een oké plan.     


Now shut your dirty mouth - If I could burn this town
Good day~ [Open] Bleak1
I wouldn't hesitate - To smile while you suffocate
Good day~ [Open] COxUkZt  Good day~ [Open] 23mrb6w

Extra::
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Good day~ [Open] DPKsfdL
~ Moo Moo
236
Actief
I'm the Poision in your Bones, my Love is your Disease,
I won't Let it Set you Free, Til I Break You

CAT'S PROFILE
Age: 30 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Warrior
Nightthorn
BerichtOnderwerp: Re: Good day~ [Open]   Good day~ [Open] Icon_minitimema 27 jun 2016 - 16:46


Tja dat is inderdaad irritant." antwoordde Bleaktail weer op zijn antwoord. Goh, hij meende het. Dat het irritant was, had hij zelf natuurlijk ookal opgemerkt. Plots kwam er een grijns op het gezicht van de zilvergrijze kater, en verbaasd keek Nightthorn op. Wat was er zo grappig aan? "Maar dat het regent kan ook net zo goed in ons voordeel werken. Al die prooi dieren zitten natuurlijk verscholen in holletjes. Als een van ons een geultje graaft van een van de regenstroompjes naar het hol toe dan loopt het onder. Als de ander dan bij de uitgang klaar staat kan de prooi geen kant meer op." zei Bleaktail tegen Nightthorn. De zwarte kater slaakte een zucht. Het plan van Bleaktail was goed, maar hij was eigenlijk te trots om dat toe te geven. En hij was eigenlijk te trots om hulp te accepteren. Aan de andere kant wilde hij ook niet met niks terugkomen, en de kater voor hem bedoelde het vast goed. Daarbij moest de clan voor zijn arrogantie gaan. Niet dat hij het zo nauw met deze 'regels' had, maar het zou er beslist niet goed uitzien als andere katten erachter kwamen dat hij de mogelijkheid op de prooi had verkeken door zijn eigen trots. En eerlijk is eerlijk, hij had zelf ook wel honger en weinig zin om door zijn schuldgevoel en koppigheid niks te eten. "Ach, waarom ook niet." zei hij uiteindelijk. "Ik hoop dat ik dan wel met wat prooi het kamp binnen kan komen." Tsja, veel keuze had hij niet, en nu hij er zo over nadacht was het plan beter dan goed. Het was een geweldige jachttechniek voor als het regende, alleen niet eentje die Nightthorn in zijn Apprentice tijd geleerd was. Hmm, hij had ook nooit zo'n hoge pet gehad voor zijn mentor. Het was geen slechte mentor geweest, maar Nightthorn had niet echt het gevoel gehad veel geleerd te hebben.


Good day~ [Open] 95NWBmN

Gravelsmoke ~ Nightthorn ~ Silverdew

PM's naar Silverdew

The Devil Within
Digital Daggers
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Good day~ [Open]
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: ShadowClan territory :: ShadowClan territory-
Ga naar: