Warmth. [&AMARE] 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Newleaf, 10°C - 20°C
Het einde van newleaf nadert. Het is vaak zonnig en zwoel, maar het kan ook nog best dagen regenen en onweren. Er zijn veel jonge nestjes prooidieren, dus er is genoeg prooi te vinden. Ook de rivier zit vol vis.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 Warmth. [&AMARE]

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Slash
Member
Warmth. [&AMARE] DPKsfdL
Freedje
66
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 42 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Rogue
Slash
BerichtOnderwerp: Warmth. [&AMARE]   Warmth. [&AMARE] Icon_minitimeza 25 jun 2016 - 20:51

Met een aandachtige blik en zijn staart stekend in de lucht concentreerde Slash zich op een vijand die niet bestond. Hij nam de houding aan die hij geleerd had, maar ook de houding die hij zichzelf aangeleerd had zodat hij twee verschillende houdingen vlak na elkaar aannam. Hij deed net alsof hij een uitval deed naar zijn tegenstander, sprong snel terug en rolde vervolgens over zijn rug door het gras. De snelle bewegingen waren binnen een paar seconden uitgevoerd en dat toonde aan dat Slash al een ervaren vechter was. De moons die hij alleen als Rogue had doorgebracht hadden hem geleerd hoe hij op een goede manier kon reageren wanneer er zich een verschrikkelijke situatie voordeed. In het begin had hij als Young Warrior en Warrior zeer veel moeten vechten om zijn plaats te mogen behouden van zijn eigen territory. Het was vrij perfect gelegen omdat hij zich dicht in de buurt van een veld bevond waar veel muizen waren en vlak naast zijn territory stroomde een beekje. Dat was ook de voornaamste reden waarom Slash veel ruzie had gekregen met andere katten. Ze hadden zijn territory in willen nemen vanwege dat beekje. Slash liet de katten die enkel kwamen drinken met rust, maar dat waren er weinig geweest en dus had Slash vaak voor zichzelf op moeten komen. Hij was er met veel littekens vanaf gekomen en had spieren ontwikkeld waarvan hij had gedacht dat hij ze nooit gekregen zou hebben in de Clan zelf. De kater beëindigde zijn beweging door nog een laatste schijnbeweging te maken en voelde zijn flanken zwoegen. Hij liet zich zuchtend zakken in het gras en besloot dat het wel weer genoeg training was in die verschrikkelijk hete zon. De kater legde lui zijn kopje neer in het gras en liet zijn staartpuntje een paar keer op en neer slaan op het gras terwijl hij lui zijn ogen sloot.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Amare
Member
Warmth. [&AMARE] 6ed8846d44294c3f73674c55fcc162ed.960x960x1
Eline
690
Actief
No use getting angry at the way that you're wired

CAT'S PROFILE
Age: ❥ 48 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Rogue
Amare
BerichtOnderwerp: Re: Warmth. [&AMARE]   Warmth. [&AMARE] Icon_minitimema 12 sep 2016 - 13:19

Angstig sprintte de poes door het hoge, droge gras wat pal in de zon stond. De jonge vos die haar achtervolgde liet een lelijk gekrijs horen. Het liefst zou ze ongedeerd uit deze situatie komen, maar de zon die in haar rug brandde en het uitstekende uithoudingsvermogen van de vos hielpen daar niet bepaald mee. Hoe het nou kwam dat ze nu voor een vos uit rende? Ze was gaan jagen, blijkbaar in het territorium van een jong mannetje die haar aanwezigheid niet bepaald op prijs stelde. Hij had haar uit zijn territorium verjaagd, maar vond dat blijkbaar niet genoeg en was nu hoogstwaarschijnlijk van plan om haar te doden. Ze wou best met het smerige beest vechten, maar dat zou zelfmoord zijn. Het enige wat ze kon doen was hopen op een boom of een andere kat die bereid was om haar te redden. Haar ogen schoten hoopvol open toen ze de geur van een andere kat opving. Daar.. Een eindje verderop verscheen een beek in haar gezichtsveld. Instinctief wist ze zeker dat de geur daar in de buurt vandaan kwam. ''Help!!''


Theme/Theme
Extra's:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Warmth. [&AMARE]
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: Other Territory :: Rogue territory-
Ga naar: