My troubles 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Leaf-fall, 0°C - 18°C
Sommige dagen kunnen al best kil gaan voelen, vooral in de nacht. Al vriest het niet, waardoor de kruiden nog niet kapot zijn gevroren. Soms kan het weer ineens omslaan en waait en regent het dagen achter elkaar. De zon laat zich ook steeds minder vaak zien.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 My troubles

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Routnose
Catministrator
My troubles BXcdW76
Kip
3144
Actief
★You are, I think, an evening star.
The fairest of all stars

CAT'S PROFILE
Age: ❀30 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Medicine Cat
Routnose
BerichtOnderwerp: My troubles   My troubles Icon_minitimezo 26 jun 2016 - 12:19

De laatste paar dagen die waren gepasseerd hadden haar enkel slechter laten voelen. Nog steeds had ze het niet goed gemaakt met Tomtitpaw, haar broer, en nu begon ze zich af te vragen of hij misschien wel gelijk had gehad. Misschien liet ze niet genoeg zien dat ze om hem gaf, misschien moest ze voorzichtiger zijn, misschien moest ze zich beter aan de regels houden?
De poes zuchtte wat ongelukkig en maakte met haar ruwe tong haar warrige vacht weer in orde. Het was toen ze weer op keek, dat ze de bruine tabby zag. Even wiebelde ze met haar oren, waarna ze diep adem haalde en toch op hem afstapte. Ze had dit waarschijnlijk al veel eerder moeten doen. "Hey Tigergaze." Begon ze en slikte. "Ik... Ik wilde me nog verontschuldigen, voor het gedoe met de Shadowclanner en de Riverclan Patrouille enzo. En nogmaals bedanken voor dat met de vos, als jij er niet was geweest..." Ze haalde diep adem en keek hem met een flauwe, ietwat onzekere glimlach aan. "Het lijkt wel alsof ik er de kunst van heb gemaakt in de problemen te komen." Galgenhumor was misschien niet echt op zijn plaats op dit moment, maar de woorden waren er al uit voordat ze er erg in had.

-Tigergaze c:


It is both a blessing and a curse
My troubles Routosgifhallween
to feel everything so very deeply

hey you:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Tigergaze
Member
My troubles HkPVzSX
Daan
1295
Actief
A man unwilling to fight for what he wants deserves what he gets

CAT'S PROFILE
Age: 42 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Senior Warrior
Tigergaze
BerichtOnderwerp: Re: My troubles   My troubles Icon_minitimezo 26 jun 2016 - 12:28

De kater liep door het kamp heen, hij was net terug van een patrouille en had de rest van de middag vrij, aan het begin van de avond zou hij nog wel een poging doen om wat te jagen. In de tussentijd kon hij wat plannetjes uitwerken zodat hij die later kon voorstellen aan Everstar of Frostfaith. Plotseling werd hij aangesproken door één van de WindClan apprentices, Routpaw. De grote kater trok vragend zijn wenkbrauw wat op en keek haar afwachtend aan. Ze verontschuldigde zich voor meerdere dingen, wat inderdaad op zijn plaats was, en bedankte hem nogmaals voor het incident met de vos. De kater toverde ondanks alles een kleine glimlach op zijn gezicht. "Het is al goed, zolang je je maar in de oren knoopt dat soort grapjes niet meer uit te halen." Bedenkelijk richtte hij kort zijn blik op iets anders. "Hoe gaat het met je trainingen? Gezien je de vorige keer niet bepaald veel wist." Routpaw had niet eens geweten hoe je moest reageren in het bijzijn van een vos, tricky.


ᗯᕮ'ᐯᕮ ᗩᒪᒪ GOT ᗷOTᕼ ᒪIGᕼT ᗩᑎᗪ ᗪᗩᖇK IᑎSIᗪᕮ ᑌS
My troubles VFRwuTO
ᗯᕼᗩT ᗰᗩTTᕮᖇS IS Tᕼᕮ ᑭᗩᖇT ᗯᕮ ᑕᕼOOSᕮ TO ᗩᑕT Oᑎ
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Routnose
Catministrator
My troubles BXcdW76
Kip
3144
Actief
★You are, I think, an evening star.
The fairest of all stars

CAT'S PROFILE
Age: ❀30 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Medicine Cat
Routnose
BerichtOnderwerp: Re: My troubles   My troubles Icon_minitimezo 26 jun 2016 - 20:52

De glimlach die zijn gelaat tekende liet haar zich al iets beter voelen. "Het is al goed, zolang je je maar in de oren knoopt dat soort grapjes niet meer uit te halen." Ze knikte met een glimlach op haar snuitje geplakt. "Nee, dat was ik zeker niet van plan." Ze zei het half grappend, maar het was duidelijk dat ze het wel meende. Ze besefte zich maar al te goed dat ze te makkelijk beïnvloedbaar was en niet genoeg oplette, daar moest ze wat aan gaan doen. "Hoe gaat het met je trainingen? Gezien je de vorige keer niet bepaald veel wist." Ze klemde even haar kaken op elkaar, niet al te blij met die woorden. Nee, toen had ze niet bepaald veel geweten inderdaad. Maar om eerlijk te zijn, had ze niet het idee dat ze meer te weten was gekomen in de tussen tijd. Niet op het gebied van vechten dan. Ze leek even te twijfelend voordat ze antwoord gaf. "De trainingen gaan wel oké, Stallionheart is een goede mentor. Vooral het jagen lijkt me wel goed af te gaan." Routpaw keek weg en kneedde de grond met haar poten. "Maar ik ben nog steeds een ramp als het op het gebied van vechten aan komt." Gaf de poes eerlijk toe.


It is both a blessing and a curse
My troubles Routosgifhallween
to feel everything so very deeply

hey you:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
My troubles
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: WindClan territory :: WindClan camp-
Ga naar: