H E A T H E N 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Greenleaf, 18 °C - 35°C
Het water staat nog steeds hoog, maar de temperaturen stijgen als maar meer. De Clans krijgen geen tijd om te wennen aan de warmte.
WARNING
Flash Flood
In-Game Event
Flash Flood
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Founder
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 H E A T H E N

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Jinx
Deceased
H E A T H E N Magik
Kip
2278
Actief
↠He thinks that faith might be dead
Nothing kills a man faster than his own head

CAT'S PROFILE
Age: ↠ 9 years {108 moons} forever
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Jinx
BerichtOnderwerp: H E A T H E N    H E A T H E N Icon_minitimema 27 jun 2016 - 14:59

Het was nu bijna een half jaar terug dat hij was meegenomen. Hij was in een gevecht beland met een hond, die hem flink had toegetakeld, waar hij nu nog steeds littekens van droeg. Of je het geluk of pech noemt, zijn oude eigenaren vonden hem, bebloed en al. Deze mensen hadden hem in huis genomen toen hij nog maar vier maanden oud was, en hoe ze de bebloede kater herkende, kon hij niet weten.  Hij was op jonge leeftijd al er vandoor gegaan, omdat het luizenleventje niets voor hem was, maar dat was niet hetzelfde voor zijn broer.
Hoe dan ook, op de een of andere manier hadden ze hem herkent. Natuurlijk waren de kinderen ontroerd en namen de gewonde Jinx mee naar huis, waar ze hem weer op de been wisten te krijgen met behulp van medicatie. Helaas werden de deuren voor zijn neus gesloten en zat hij opgesloten tussen de mensen. Dat was toen het allemaal mis ging; de mensen verhuisden. Jinx verloor het, en begon uitermate agressief te worden tegen de mensen en toen hij uiteindelijk zijn luie broer had aanviel, liep de emmer over. Jinx werd eindelijk eruit gegooid, en sinds die dag was hij onderweg naar huis.

De kater staakte zijn snelle tred en bleef plots stil staan, zijn groen-gele ogen gefixeerd op de stad die voor hem lag. Zelfs vanaf hier waren de straten hem al bekend, hoe vaak had hij daar nu wel niet rond gezworven? Eerst samen met zijn vriend, de oude zwerver, en toen samen met Zira. Hij kende iedere hoek, iedere straat, ieder gebouw. Maar, zou het nog wel hetzelfde zijn? Thuis, deze verdomde straten noemde hij thuis, hetgeen waar hij nu al maanden lang naar verlangde om terug te keren. Thuis, wat was dat? Hurricane, zijn kleine half broertje, was overleden. Zijn vriend, de oude zwerver, leefde hij nog wel? En Rina?
Maar bovenal, Zira? De kater slikte een brok in zijn keel weg. Voor haar was hij er plots vandoor gegaan, zonder een woord te zeggen. Zij had hun kittens moeten opvoeden, terwijl zij nu juist degene was die ze af wilden maken. En hij? Hij was er nooit geweest. Het besef stompte hem hard in zijn maag; zijn kittens zouden hem waarschijnlijk niet eens herkennen. Pyre, Nyra, Muta, Ophelia... Ze zouden nu wel Young ones zijn.
Misschien had Zira zelfs wel een ander al gevonden, en kon hij het haar echt kwalijk nemen? De kater had zo lang gereisd om hier terug te komen, zijn pootkussentjes waren opengespleten en hadden gebloed. Nooit was hij gestopt, behalve om te eten en te slapen, want hij was vastbesloten terug te keren.
Maar was hij nog wel welkom hier?

De enige echte Zira ♥


H E A T H E N Jinx10
"Nostrum divellite corpus et scelerata fero consumite viscera morsu."
"Sed timidi est optare necem."
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Zira
Deceased
H E A T H E N Zira_by_66reddog
Loïs
2971
Actief
And we all still die ✝️

CAT'S PROFILE
Age: 39 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Zira
BerichtOnderwerp: Re: H E A T H E N    H E A T H E N Icon_minitimevr 1 jul 2016 - 8:54

Zachte regendruppels tikten op de stenen, en een harde wind rukte aan haar vacht. Haar rode ogen samengeknepen zodat er geen water in kwam, en haar houding laag bij de grond om zo weinig mogelijk wind op te vangen. Jagen ging niet, door het continu draaien van de wind. Dus was ze nu op weg naar de zogezegde grenzen van het mensengebied, om hier te controleren op indringers. Althans, het werden pas indringers als ze op Elite territorium kwamen, maar ze kon ze beter te vroeg dan te laat wegjagen.
Haar pas was snel, steeds hetzelfde terwijl ze door alle straten en stegen liep die haar richting de rand van de stad brachten. Een enkele keer moest ze stoppen door twee mensen. Één mensenjong en één volgroeide. Het mensenjong had op haar gewezen, liep enkele stappen naar haar toe, maar de volgroeide mens had hem teruggetrokken. Ze was enkel blijven staan, niet bang voor het kleine ding dat amper twee keer zo groot als haar was. Toen de twee wegliepen, sloeg ze snel een andere straat in, die haar ook richting de rand zou brengen.
Daar eenmaal aangekomen begon ze met patrouilleren. Ze zag voor een tijdlang niemand, en zo liep ze langs de grens van de stad. Toen trof ze echter iemand aan. De kat stond nog op een afstand. Ze versmalde haar ogen lichtjes en trippelde zijn kant op. Toen ze echter dichterbij kwam, meende ze hem te herkennen. Toen realiseerde ze zich wie dit was. Jinx. Haar oren schoven naar achteren, en haar lip trok zich op. Hoe durfde hij zijn lelijke kop hier nog te vertonen? Haar nagels boorden zich in de grond en resoluut bleef ze stilstaan. Weigerend een stap dichterbij te zetten naar dat beest.


Z I R A - P R E V I O U S   C O M M A N D E R - D E A D 
H E A T H E N 2hh0j8y
H E A T H E N 10pvxmwH E A T H E N 10pvxmwH E A T H E N 10pvxmwH E A T H E N 2gxnp75H E A T H E N 23mrb6wH E A T H E N 2hqc5lx H E A T H E N E8v3o2H E A T H E N 34nodx3H E A T H E N Vmwrhy H E A T H E N 23h0tfkH E A T H E N 10pvxmwH E A T H E N 10pvxmw
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Jinx
Deceased
H E A T H E N Magik
Kip
2278
Actief
↠He thinks that faith might be dead
Nothing kills a man faster than his own head

CAT'S PROFILE
Age: ↠ 9 years {108 moons} forever
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Jinx
BerichtOnderwerp: Re: H E A T H E N    H E A T H E N Icon_minitimevr 1 jul 2016 - 15:36

Vervuld van twijfel beet hij op zijn wang, totdat de bittere smaak van bloed hem weer terug naar deze wereld haalde. Wat moest hij in godensnaam doen nu? Hij had niets meer, hier niet, daar niet, nergens niet. Daarom zette hij maar besluiteloos zijn poot neer en sprong toch van de verhoging af, waarna zijn poten het koude steen voelden dat zijn klauwen maar al te bekend lieten weerklinken. Hij huiverde toen de hevige wind zich plots omdraaide en koude regen met zich mee bracht. Hij haatte het, wetend dat zijn half-lange vacht zometeen aan zijn lijf vast zou plakken. En als dat het niet erg genoeg maakte bracht die wind de geur van Zira mee. Met een ruk draaide hij zijn kop om en keek recht in haar ogen, die slecht zichtbaar waren in de duisternis. Hij wist dat hij blijdschap moest voelen, en god, dat deed hij. Maar die ijzige, woedende blik in haar ogen brak zijn hart aan diggelen. "Zira.." Bracht hij enkel uit en de rest van de woorden stokten in zijn keel. Hij wist maar al te goed dat ze niet op een slap excuus zat te wachten. De kater haalde diep adem en keek haar aan. "Wil je dat ik het uitleg, of moet ik er gewoon van door gaan?" Sprak hij met een bittere ondertoon in zijn stem. Hij had zo verlangd naar haar, en nu stonden ze hier tegenover elkaar meer als vijanden dan als partners. En als om nog meer druk op de situatie te zetten verlichtte een lichtflits de hemel, waardoor hij haar maar al te bekende rode ogen zag oplichtten.


H E A T H E N Jinx10
"Nostrum divellite corpus et scelerata fero consumite viscera morsu."
"Sed timidi est optare necem."
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Zira
Deceased
H E A T H E N Zira_by_66reddog
Loïs
2971
Actief
And we all still die ✝️

CAT'S PROFILE
Age: 39 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Zira
BerichtOnderwerp: Re: H E A T H E N    H E A T H E N Icon_minitimeza 2 jul 2016 - 10:30

De kater draaide zich om, en ze keek recht in zijn ogen. Maar dit keer stond er geen liefde in, zoals hij dat gekend had, dit keer waren ze vol met haat. Jinx kon alleen haar naam zeggen en ze snoof. Hij was zwak. Zwak, omdat hij enkel haar naam over zijn lippen kon krijgen. Zwak, omdat hij haar alleen achterliet met de kittens. Zwak, omdat hij voor zo lang niet had durven terug te komen.
"Wil je dat ik het uitleg, of moet ik er gewoon van door gaan?" vroeg hij aan haar en ze liet een schamper, sarcastisch lachje horen. "Je kan toch zelf keuzes maken? Het is maar al te duidelijk dat je mij er niet voor nodig hebt." Een flits verlichtte hen, maar ze schonk geen aandacht aan het weer. Alleen aan de verdomde kater voor haar.


Z I R A - P R E V I O U S   C O M M A N D E R - D E A D 
H E A T H E N 2hh0j8y
H E A T H E N 10pvxmwH E A T H E N 10pvxmwH E A T H E N 10pvxmwH E A T H E N 2gxnp75H E A T H E N 23mrb6wH E A T H E N 2hqc5lx H E A T H E N E8v3o2H E A T H E N 34nodx3H E A T H E N Vmwrhy H E A T H E N 23h0tfkH E A T H E N 10pvxmwH E A T H E N 10pvxmw
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Jinx
Deceased
H E A T H E N Magik
Kip
2278
Actief
↠He thinks that faith might be dead
Nothing kills a man faster than his own head

CAT'S PROFILE
Age: ↠ 9 years {108 moons} forever
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Jinx
BerichtOnderwerp: Re: H E A T H E N    H E A T H E N Icon_minitimeza 2 jul 2016 - 20:19

Na zijn woorden liet ze enkel een schamper, sarcastisch lachje horen.  "Je kan toch zelf keuzes maken? Het is maar al te duidelijk dat je mij er niet voor nodig hebt." Hij wiebelde met zijn oren en onwillekeurig kwam er een grauwend geluid voort uit zijn bek, al was die eerder tegen zichzelf bedoeld dan tegen haar. Godsamme, hoe moest hij dit  nu ooit uitleggen? Waarom had hij dit niet doorgedacht? Jinx was goed met sarcastische opmerkingen en snijdende woorden, maar nu hij hier tegen over haar stond leek hij zal zijn vocabulaire te zijn verloren. Dit was zijn enige kans, als hij dit verklootte kon hij zichzelf maar beter van een brug afgooien. Of de rivier in, zoals Hurricane.
"Verdomme Zira," Gooide hij eruit en stapte zonder angst op haar af, waarbij hij haar recht aan keek, hopend dat ze zijn groene ogen niet zou ontwijken. "Ik heb je nodig, meer nodig dan wie dan ook op deze verdomde aardbol. Er is niet een dag verstreken dat ik niet aan je heb gedacht, niet een moment dat ik er niet naar verlangde om naast jou in slaap te vallen." Hij knarste met zijn tanden en stapte weer wat achteruit, ruimte tussen hen creërend. "Mijn oude mensen, de mensen die mij in huis hadden toen ik nog geen half jaar oud was, ze vonden me en namen me mee in een van hun walgelijke auto's naar een of ander verdomd krot hier dagen vandaan."  Probeerde hij uit te leggen, waarna hij zijn groene kijkers in de hare boorden. "ik zou nooit vrijwillig ook maar één moment van je verwijderd zijn."


H E A T H E N Jinx10
"Nostrum divellite corpus et scelerata fero consumite viscera morsu."
"Sed timidi est optare necem."
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Zira
Deceased
H E A T H E N Zira_by_66reddog
Loïs
2971
Actief
And we all still die ✝️

CAT'S PROFILE
Age: 39 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Zira
BerichtOnderwerp: Re: H E A T H E N    H E A T H E N Icon_minitimema 11 jul 2016 - 23:42

Zijn woorden klonken oprecht, leken makkelijk te zijn om te geloven. Maar dat was nu juist het probleem. Hoe wist ze zeker dat hij er niet met een andere poes vandoor was gegaan, om haar te bezwangeren en haar dan achter te laten? Ze wist immers niet zo heel veel van hem. Hun relatie was snel gegaan, misschien te snel. Maar haar hart leek soft te worden voor hem. Haar blik verzachtte iets, al was het duidelijk te zien dat ze hem zowel niet volledig geloofde als niet vergaf. Hij had een groot litteken bij haar achtergelaten, misschien niet zichtbaar maar zeker aanwezig. En ze was nou eenmaal niet het persoon om iemand snel te vergeven. Ze had geleerd om haar gevoelens te onderdrukken, niemand die er wat mee kon of wat mee zou doen als ze ze zou uitten. En ze wilde niet zwak lijken, want dat was ze niet. Dus verstrakte haar blik weer, en drukte ze haar oren nog wat dieper in haar nek. "Wat we hadden zal nooit meer zo zijn, Jinx." miauwde ze hem koud toe en drukte haar lange nagels in de grond.


Z I R A - P R E V I O U S   C O M M A N D E R - D E A D 
H E A T H E N 2hh0j8y
H E A T H E N 10pvxmwH E A T H E N 10pvxmwH E A T H E N 10pvxmwH E A T H E N 2gxnp75H E A T H E N 23mrb6wH E A T H E N 2hqc5lx H E A T H E N E8v3o2H E A T H E N 34nodx3H E A T H E N Vmwrhy H E A T H E N 23h0tfkH E A T H E N 10pvxmwH E A T H E N 10pvxmw
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Jinx
Deceased
H E A T H E N Magik
Kip
2278
Actief
↠He thinks that faith might be dead
Nothing kills a man faster than his own head

CAT'S PROFILE
Age: ↠ 9 years {108 moons} forever
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Jinx
BerichtOnderwerp: Re: H E A T H E N    H E A T H E N Icon_minitimevr 15 jul 2016 - 15:25

Haar blik leek even iets te verzachtten en naïeve hoop vulde de zwarte kater. Dat verdween echter even snel als dat haar blik weer veranderde. Haar rode ogen stonden weer hard, lieten bijna geen emotie meer door. Of nuja, niets afgezien van die kille woede die hij vaak tegenover anderen had gezien. Haar horen werden nog dieper in haar bruine nek geduwd, waardoor de hoop hem in de poten zakte.  Wat had hij ook verwacht? Dat ze hem met open poten zou ontvangen, dat ze weer terug konden gaan naar hoe het was geweest? "Wat we hadden zal nooit meer zo zijn, Jinx." Haar koude woorden bevestigde zijn gedachtes al. De kater wendde zijn blik af en knikte enkel, er zo voor zorgend dat ze de gevoelige emoties niet in zijn geel-groene ogen kon zien. Hij weigerde zwakte te tonen, niet nu, niet hier, niet bij haar, niet meer. Een gedachte bekroop hem, liet het bloed in zijn aderen koud worden. De kater zijn blik werd plots koud en hard, zoals de hare. "Heb je iemand anders gevonden, Zira?" Zijn stem was koel en emotieloos, waarbij hij geen enkele emotie door liet. Maar hij drukte zijn nagels in de koude, vochtige aarde onder hun poten.


H E A T H E N Jinx10
"Nostrum divellite corpus et scelerata fero consumite viscera morsu."
"Sed timidi est optare necem."


Laatst aangepast door Jinx op di 16 aug 2016 - 0:01; in totaal 1 keer bewerkt
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Zira
Deceased
H E A T H E N Zira_by_66reddog
Loïs
2971
Actief
And we all still die ✝️

CAT'S PROFILE
Age: 39 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Zira
BerichtOnderwerp: Re: H E A T H E N    H E A T H E N Icon_minitimema 8 aug 2016 - 22:15

Hoewel ze eerder had gedacht dat ze over hem heen geweest was, leek dit nu toch niet zo te zijn. Hoe kon dit zo moeilijk zijn voor haar? Ze had allang geaccepteerd dat ze over waren. Misschien was het omdat hij nu voor haar stond, in levende lijve. Hij was niet dood, zoals ze misschien gedacht had. En hij had haar ook niet in de steek gelaten, althans, als ze hem geloofde op zijn woord. Toen ze haar bek opende om te zeggen dat ze niet meer zouden kunnen zijn wat ze ooit waren, voelde ze een steek door haar lichaam heen gaan. Het deed pijn om hem af te wijzen, om hem recht in zijn ogen aan te kijken en hem te zien veranderen toen ze haar woorden uitgesproken had. Zijn houding was zwak. Hoewel hij weigerde haar aan te kijken in haar ogen, kende ze hem goed genoeg om te weten dat ze hem pijn gedaan had. Maar hij had haar ook pijn gedaan. Teveel pijn, wellicht. "Heb je iemand anders gevonden, Zira?" Jinx zijn stem deed haar doen opkijken, en ze keek hem strak aan. Haar kaken waren op elkaar geklemd, en ze liet het niet toe om emotie's in haar ogen te laten vloeien. Was dat wat hij van haar dacht? Dat ze er zomaar met een kater vandoor was gegaan? Hij had het recht niet om dat van haar te denken. Ze was er immers nog niet zeker van of hij dat zelf niet gedaan had. Ze liet zijn vraag een lange tijd in de lucht hangen, zoekend naar een passend antwoord. "Ja." miauwde ze toen ijskoud en bleef hem net zo strak aankijken als eerst. Het was niet waar. Ze zwiepte kort met haar staart. Haar gedachtes raasden op volle toeren, maar vanbuiten leek ze kalm. Ze vroeg zich af of ze er een schepje bovenop moest doen of niet. Ze wilde hem zien lijden, net zoals zij had gedaan. Maar dan zou ze ook bepaalde samenwerking nodig moeten hebben met iemand. Een lichte grijns kwam op haar gezicht. Oh, dat zou mooi kunnen worden. Een flits verlichtte hen, waardoor haar ontblootte tanden kort leken op te blinken in het felle licht. Ze keek naar het zielige, natte hoopje vacht voor haar, en voelde zowel pijn als overwinning. Ze had hem nu teruggepakt, en het was een rare mengeling van gevoelens tussen goed en slecht.


Z I R A - P R E V I O U S   C O M M A N D E R - D E A D 
H E A T H E N 2hh0j8y
H E A T H E N 10pvxmwH E A T H E N 10pvxmwH E A T H E N 10pvxmwH E A T H E N 2gxnp75H E A T H E N 23mrb6wH E A T H E N 2hqc5lx H E A T H E N E8v3o2H E A T H E N 34nodx3H E A T H E N Vmwrhy H E A T H E N 23h0tfkH E A T H E N 10pvxmwH E A T H E N 10pvxmw
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Jinx
Deceased
H E A T H E N Magik
Kip
2278
Actief
↠He thinks that faith might be dead
Nothing kills a man faster than his own head

CAT'S PROFILE
Age: ↠ 9 years {108 moons} forever
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Jinx
BerichtOnderwerp: Re: H E A T H E N    H E A T H E N Icon_minitimedo 11 aug 2016 - 6:22

Er hing een lange tijd een stilte in de lucht, die de druk op zijn borstkas nog groter leek te maken bij iedere seconde die verstreek.
"Ja" Was het enige wat hij als antwoord kreeg. Het bloed leek uit zijn lichaam te trekken en de zwarte kater voelde zich nog kouder dan haar stem gaf geklonken. Maar hij wist zich te herpakken,  duwde alle emoties en gedachtes die als een wervelstorm door zijn kop raasden aan de kant. Er was iets gebroken in hem, leek het. Maar Zira deelde dat duidelijk niet, gezien een grijns haar gelaat sierden terwijl een onweersflits haar gevaarlijke tanden lieten oplichten. Jinx wist de emoties uit zijn ogen te jagen en knikte enkel, niet de woorden vindend hier nog iets op te zeggen. "Goed." Sprak hij enkel waarna hij haar nog een laatste keer aankeek, voordat hij zich omdraaide.  "Doe hem de groeten van me." Siste hij koud waarna hij weg begon te lopen van haar. Nog zoveel dingen wilde hij haar vragen, met haar bespreken. Hij wilde weten hoe het met zijn nageslacht was,  hoe het met Nyra, Ophelia, Muta en zijn zoontje Pyre was, maar de woorden kwamen niet verder dan zijn hoofd en in in stilte liep de kater weg van haar.


H E A T H E N Jinx10
"Nostrum divellite corpus et scelerata fero consumite viscera morsu."
"Sed timidi est optare necem."


Laatst aangepast door Jinx op di 16 aug 2016 - 0:01; in totaal 1 keer bewerkt
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Zira
Deceased
H E A T H E N Zira_by_66reddog
Loïs
2971
Actief
And we all still die ✝️

CAT'S PROFILE
Age: 39 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Zira
BerichtOnderwerp: Re: H E A T H E N    H E A T H E N Icon_minitimema 15 aug 2016 - 23:01

You make my heart shake, bend and break, but I can't turn away. It's driving me wild. You're driving me wild.

Misschien was dit toch niet zo'n goed idee geweest als gedacht. Ze voelde hoe haar pijn het gevoel van overwinning begon weg te drijven. De grijns op haar gezicht vervaagde lichtjes bij zijn stem. Toen hij zich omdraaide, trok ze verbaasd met haar oren. Dat was het dan? Hij ging gewoon weer weg, alsof er niets gebeurd was? Om haar opnieuw achter te laten? "Dat dacht ik niet." beet ze hem toe, en zette snel een aantal passen naar voren, waardoor ze voor hem kwam te staan. De regen kwam nu met bakken uit de hemel, en flitsen leken hen constant te verlichten. "Je kent de regels toch wel? Geen kant mag weg uit de Elite. Zit je er eenmaal in, kom je er niet meer uit." Ze hapte richting zijn nek, een duidelijk teken van vijandigheid, precies zoals haar stem geklonken had. Waarom deed ze dit? Waarom hield ze deze facade op? Echter keek ze hem kil aan, en knikte richting de stad achter hen, haar teken duidelijk. Ze zouden terugkeren, en wel nu.


Z I R A - P R E V I O U S   C O M M A N D E R - D E A D 
H E A T H E N 2hh0j8y
H E A T H E N 10pvxmwH E A T H E N 10pvxmwH E A T H E N 10pvxmwH E A T H E N 2gxnp75H E A T H E N 23mrb6wH E A T H E N 2hqc5lx H E A T H E N E8v3o2H E A T H E N 34nodx3H E A T H E N Vmwrhy H E A T H E N 23h0tfkH E A T H E N 10pvxmwH E A T H E N 10pvxmw
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Jinx
Deceased
H E A T H E N Magik
Kip
2278
Actief
↠He thinks that faith might be dead
Nothing kills a man faster than his own head

CAT'S PROFILE
Age: ↠ 9 years {108 moons} forever
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Jinx
BerichtOnderwerp: Re: H E A T H E N    H E A T H E N Icon_minitimema 15 aug 2016 - 23:57

Drifting apart like two sheets of ice, my love
Frozen hearts growing colder with time
There's no heat from our mouths
Please take me back to when I was yours

When we were in flames,
I needed, I needed you
To run through my veins,
Like disease, disease
And now we are strange.
Strangers"Dat dacht ik niet." Werd hem boos toe gebeten en hij wiebelde met zijn oren toen hij haar pootstappen achter hem hoorde. Voordat hij het wist stond ze recht voor zijn neus, haar rode ogen vol met vuur terwijl de regen meedogenloos op hen neer bleef vallen. "Je kent de regels toch wel? Geen kat mag weg uit de Elite. Zit je er eenmaal in, kom je er niet meer uit." Misschien had hij het moeten verwachten, misschien had hij het moeten voelen aankomen door de haat en woede in haar stem, maar toen ze naar zijn nek beet, een duidelijk teken van vijandigheid, verloor hij het. "Je denkt dat ik hiervoor gekozen hebt, is het niet?"Siste hij tussen zijn kaken door terwijl hij dreigend een stap naar voren zette. "Denk je echt dat ik jou, de kittens en alles wat ik hier heb opgebouwd gewoon achter zou laten? Dat ik voor de lol met die mensen mee zou gaan, om verdomme mijn tijd te verdoen als een kittypet? Er is niet één  dag voorbij gegaan dat ik niet terug naar huis wilde gaan, dat ik niet verdomme naar jou terug wilde gaan! En dan kom ik enkel thuis, om te horen dat je er met een ander vandoor bent gegaan!" Hij hief zijn poot op en wilde met uitgeklapte nagels naar haar uithalen. Maar net op dat moment verlichtte een nieuwe flits de twee katten, waardoor haar rode ogen weer licht vingen. En hij hij herinnerde zich weer al die tijd die ze samen hadden gespendeerd, de liefde die hij voor haar had gevoeld en op dat moment besefte de kater dat hij haar nooit pijn zou kunnen doen, gezien dat hem nog veel meer pijn zou doen dan haar
De kater liet zijn poot zakken en haalde twee keer diep adem, waarna hij zijn kalme zelf weer leek terug te hebben gevonden. "Ik was van plan dat met Claw te bespreken." Klonk zijn stem vlak als reactie op haar eerdere woorden, de woede die hij net nog had gezien leek door de regen weggespoeld te zijn.

Ik doe er ook een tekstje bij want ik ben onorigineel en dit liedje past te goed klikie


H E A T H E N Jinx10
"Nostrum divellite corpus et scelerata fero consumite viscera morsu."
"Sed timidi est optare necem."
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Zira
Deceased
H E A T H E N Zira_by_66reddog
Loïs
2971
Actief
And we all still die ✝️

CAT'S PROFILE
Age: 39 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Zira
BerichtOnderwerp: Re: H E A T H E N    H E A T H E N Icon_minitimedi 16 aug 2016 - 0:14

Unforgettable, that's what you are. Unforgettable, both near or far. Like a song of love that clings to me. How the thought of you does things to me ~

De zwarte kater zette een stap naar haar toe en automatisch zette zij een stap naar achteren. Ze mocht misschien dan wel groot zijn, maar Jinx bleef altijd groter. Haar oren drukten zich even dreigend tegen haar nek aan. Ze bleef haar schouders recht houden, haar kop hoog en haar houding fiers. Maar vanbinnen voelde ze iets breken - opnieuw. Zoals ze de laatste tijd al zo vaak gevoeld had. Ze nam het geschreeuw in zich op, luisterde naar zijn woorden, maar trok ze opnieuw in twijfel. Haar blik gleed richting de klauw die zich nu opeens opgeheven had, en koud siste ze. Jinx zou beter moeten weten dan de commander aan te vallen, en zou ook beter moeten weten dan haar aan te vallen. Toch kon ze dit keer de pijn niet uit haar ogen slaan. Het was duidelijk aanwezig en de flits die hen verlichtte liet dit enkel nog meer zien. Ze krabbelde niet terug. Klaar om de kater van wie ze zo gehouden had - of nog steeds hield? - te bevechten.
Toen kruisten hun blikken, en hielden deze elkaar vast. Hij kon de pijn in haar ogen zien, en zij kon die in de zijne zien. Zira ontspande haar spieren lichtjes, maar toen hij weer begon met praten, keek ze weg. Zo snel als het moment van gedeelde gevoelens gekomen was, zo snel was het ook weer verdwenen. "Ik was van plan dat met Claw te bespreken." weerklonk het en Zira grinnikte, al was het geen oprechte, vrolijke. Het sarcasme droop eraf. "Door je weg te draaien van de plek waar hij woont?" miauwde ze honend en schudde haar kop. "Nee, je gaat met mij mee." ze repte geen woord meer over het feit dat hij even had kunnen zien hoe ze werkelijk voelde over dit.


Z I R A - P R E V I O U S   C O M M A N D E R - D E A D 
H E A T H E N 2hh0j8y
H E A T H E N 10pvxmwH E A T H E N 10pvxmwH E A T H E N 10pvxmwH E A T H E N 2gxnp75H E A T H E N 23mrb6wH E A T H E N 2hqc5lx H E A T H E N E8v3o2H E A T H E N 34nodx3H E A T H E N Vmwrhy H E A T H E N 23h0tfkH E A T H E N 10pvxmwH E A T H E N 10pvxmw
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Jinx
Deceased
H E A T H E N Magik
Kip
2278
Actief
↠He thinks that faith might be dead
Nothing kills a man faster than his own head

CAT'S PROFILE
Age: ↠ 9 years {108 moons} forever
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Jinx
BerichtOnderwerp: Re: H E A T H E N    H E A T H E N Icon_minitimedi 16 aug 2016 - 0:30

Hij had de pijn in haar ogen wel gezien, de pijn hij kennelijk dan toch met haar deelde. Maar de kater wilde, nee, kon er niet op reageren. Hij doofde het kleine vlammetje hoop dat plots was ontstoken in zijn borst en weigerde ook maar het idee dat ze misschien toch nog van hem hield door te laten dringen tot zijn hoofd. Want hoewel het zijn hart en geweten brak om zich neer te leggen bij het feit dat het over was, deed het nog altijd minder pijn dan onzinnige hoop te hebben dat ze weer terug konden gaan naar hetgeen dat ze ooit hadden.
Ze grinnikte enkel, maar er was geen blijdschap in te herkennen, het gaf enkel sarcasme af. "Door je weg te draaien van de plek waar hij woont?" Bij haar honende stem lichtten zijn ogen even kwaad op. Door me weg te draaien van jou. De woorden lagen op zijn tong, maar hij stopte zichzelf voordat hij ze uit kon spreken. Hij wilde haar niet zien nu, het bracht zoveel emoties en gevoelens op dat het zijn hoofd vol mist leek te stoppen. Hij moest alleen zijn, want als hij hier bleef zou hij zich sterk moeten houden en de vraag was hoe lang hij dat nog kon."Nee, je gaat met mij mee." Nu was het zijn beurt om vol sarcasme te lachen. "Wat ga je doen? Me aan je nieuwe vriendje voorstellen?"Siste hij kwaad, maar liep niet meer weg. Hij was gebroken en vol met verdriet, en voor hem was het het makkelijkst dit te uitte in woede en sarcastisch gesproken woorden.


H E A T H E N Jinx10
"Nostrum divellite corpus et scelerata fero consumite viscera morsu."
"Sed timidi est optare necem."
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Zira
Deceased
H E A T H E N Zira_by_66reddog
Loïs
2971
Actief
And we all still die ✝️

CAT'S PROFILE
Age: 39 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Zira
BerichtOnderwerp: Re: H E A T H E N    H E A T H E N Icon_minitimedi 30 aug 2016 - 22:36

All we do is drive. All we do is think about the feelings that we hide. All we do is sit in silence waiting for a sign. Sick and full of pride: all we do is drive

Het leek alsof ze tegen een stomme aan het praten was, zo weinig reactie kreeg ze van hem. Zijn tong was er toch niet opeens uitgevallen zonder dat ze het gemerkt had? Blijkbaar had het tijdelijk weg zijn van de Elite hem zwak gemaakt. Ze moest hem helpen met opnieuw opbouwen en dat ging zo best wel goed. Je kunt iets niet opnieuw opbouwen, als je het niet eerst afgebroken hebt zodat je de juiste blokken op de juiste manier neerzetten kunt. Ze was precies aan het doen wat ze moest, voor de Elite, maar het deed toch heel veel pijn. "Je gaat met mij mee," siste ze hem toe, en hoorde hem nu lachen. Een lach zo nep, zo vol sarcasme, zo anders dan ze hem kende. Jinx was altijd de vrolijke van hun twee geweest en hij had veel gelachen. Dit voelde zo raar en, om heel eerlijk te zijn, vond ze er niks aan, deze nieuwe Jinx. Zijn woorden staken haar, maar ze klemde enkel kort haar kaken op elkaar waarna ze zich met een zwiep van haar staart omdraaide. "Nee, ik ga met je naar Claw, zodat hij gaat beslissen of je nog mag leven of niet." dit was al helemaal pijnlijk om te zeggen, want het was waar. Claw zou geen medelijden tonen omdat dit haar partner - of was het nu haar ex-partner? - was, en het zou goed kunnen dat terugkeren zijn dood betekende. Echter kon ze hem nu ook niet laten gaan, dat zou hoogverraad zijn voor zowel Claw als de Elite, omdat ze niemand anders zou laten ontsnappen dan enkel haar familie. Bovendien viel hij nu niet eens meer onder haar familie, herinnerde ze zichzelf.


Z I R A - P R E V I O U S   C O M M A N D E R - D E A D 
H E A T H E N 2hh0j8y
H E A T H E N 10pvxmwH E A T H E N 10pvxmwH E A T H E N 10pvxmwH E A T H E N 2gxnp75H E A T H E N 23mrb6wH E A T H E N 2hqc5lx H E A T H E N E8v3o2H E A T H E N 34nodx3H E A T H E N Vmwrhy H E A T H E N 23h0tfkH E A T H E N 10pvxmwH E A T H E N 10pvxmw
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Jinx
Deceased
H E A T H E N Magik
Kip
2278
Actief
↠He thinks that faith might be dead
Nothing kills a man faster than his own head

CAT'S PROFILE
Age: ↠ 9 years {108 moons} forever
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Jinx
BerichtOnderwerp: Re: H E A T H E N    H E A T H E N Icon_minitimewo 31 aug 2016 - 21:50


You are no good for me no more,
We don’t know how to love without a war.
We’re a disease without a cure,
You wanna hurt just a little, hurt just a little more.

Oh wat deed dit pijn, waarom leek ieder woord dat ze wisselden een naald door zijn hart te jagen? Het makkelijkste was om niets te laten zien, alles naar buiten te gooien. Dit koude, sarcastische masker dat hij voor zijn gezicht hield kwam eigenlijk alleen naar boven bij vijanden, de katten die hij met heel zijn hart verachtte maar momenteel was dit het enige dat Zira bij hem naar boven kon halen, en dat gaf hem een hopeloos gevoel in zijn borstkas. Oh, wat hoopte hij toch dat het haar evenveel pijn deed, maar afgezien van haar op elkaar geklemde kaken en de flits in haar ogen zojuist was daar niets van te merken. "Nee, ik ga met je naar Claw, zodat hij gaat beslissen of je nog mag leven of niet." Hij kon zijn ogen niet zien, maar haar stem liet denken dat het haar nauwelijks wat uit maakte. Normaal zou hij maar al te goed weten dat dit haar verdediging was; geen emoties laten klinken. Maar nu wist hij het echt niet meer. "Jottem." Grauwde hij enkel waarna hij achter haar aan liep. Hij zou terug vechten als Claw besloot hem te doodden, maar niet omdat hij nu zoveel levenswil over had, enkel om te zien wat het met Zira zou doen. Hij snakte ernaar om een emotie uit haar te krijgen, een woord dat niet op diezelfde toon gesproken was. Die korte, gedeelde blik deed hem niets.


Ik heb dus gisteren een cover van dat liedje helemaal plat geluisterd h o e wist jij dat?? klik


H E A T H E N Jinx10
"Nostrum divellite corpus et scelerata fero consumite viscera morsu."
"Sed timidi est optare necem."
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Zira
Deceased
H E A T H E N Zira_by_66reddog
Loïs
2971
Actief
And we all still die ✝️

CAT'S PROFILE
Age: 39 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Zira
BerichtOnderwerp: Re: H E A T H E N    H E A T H E N Icon_minitimewo 31 aug 2016 - 22:15

I need time to replace what I gave away. And my hopes, they are high, I must keep them small. Though I try to resist I still want it all


Hij ging haar gelukkig achterna. Gelukkig, want anders zou ze een gevecht moeten beginnen. En hoewel ze daar anders bijna nooit problemen mee had, wilde ze hem geen pijn doen. De littekens die hij bij haar had achtergelaten waren te vers - of nee, ze waren opnieuw open gesprongen - en ze kon nu niet vechten, niet tegen hem. Hoewel ze haar frustratie zeker op wat voor manier dan ook kwijt wilde, niet op hem. Ze weigerde te geloven dat dit kwam omdat ze nog steeds van hem hield, maar aan de andere kant, wat was het nut om tegen haarzelf te liegen? Toch klemde ze enkel haar kaken op elkaar om haar gedachtes tegen te houden. Ze zou hier later over na moeten denken. Zijn woorden waren met zo weinig gevoel uitgesproken, dat ze zich afvroeg of ze nu eigenlijk alles verpest had. Misschien was dat ook maar beter zo. Dat alles nu gebroken was, en alles tussen hun weggevaagd was. Misschien was het maar beter. Ze begon met lopen, terug dieper de stad in en terug naar het kamp.

- Topic uit?


Z I R A - P R E V I O U S   C O M M A N D E R - D E A D 
H E A T H E N 2hh0j8y
H E A T H E N 10pvxmwH E A T H E N 10pvxmwH E A T H E N 10pvxmwH E A T H E N 2gxnp75H E A T H E N 23mrb6wH E A T H E N 2hqc5lx H E A T H E N E8v3o2H E A T H E N 34nodx3H E A T H E N Vmwrhy H E A T H E N 23h0tfkH E A T H E N 10pvxmwH E A T H E N 10pvxmw
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
H E A T H E N
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: Other Territory :: Twoleg place-
Ga naar: