Lazy me~ 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Newleaf, 10°C - 20°C
Het einde van newleaf nadert. Het is vaak zonnig en zwoel, maar het kan ook nog best dagen regenen en onweren. Er zijn veel jonge nestjes prooidieren, dus er is genoeg prooi te vinden. Ook de rivier zit vol vis.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 Lazy me~

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Lazy me~ 088ecb62d570aae
Donald Dodo
93
Actief
the ocean doesnt apologize for it's depth
and the mountains do not seek
forgiveness for the space they take so,
neither shall I.

CAT'S PROFILE
Age: 45 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Senior Warrior
Juicebubble
BerichtOnderwerp: Lazy me~   Lazy me~ Icon_minitimewo 29 jun 2016 - 22:47

Ik zuchtte even. Voor mij was dit alles behalve fijn ja. Ik was altijd wel een lui type, maar dat wilde ik nooit toegeven. Over het algemeen ben ik gewoon iemand die hoger sta dan de rest ok! En hoe kwam dat? Vrij simpel. Ik was de dochter van Butterstar en daarbij was ik van uiterlijk ook gewoon perfect. Nou tja, was, ik ben het nog steeds~ Hoe zeg je, een ego? Nee, dat heb ik helemaal niet. Ik ben de meest bescheiden kat die Riverclan kent. Van kits af aan al. Ik kroop vaak in hoekjes weg, want zo moest ik minder do- Ik bedoel... zo kwam ik veel verlegener over natuurlijk. En verlegen ik, had zo zijn charmes. Nu tja, het heeft nog steeds zijn charmes hoor~ Het is niet dat ik niet ga jagen ofzo. Nee, het is eerder dat ik andere erop uit stuur om te jagen. Nee, nee, dat is energiebesparing! Dat zouden we allemaal moeten doen... Maar dan vraag ik me natuurlijk af wie de prooi zou binnen halen... Nou tja... dan moeten zij het maar doen. Zolang ik maar aan de kanten kan liggen is het goed. Een geniepige grijns gleed over mijn lippen bij die gedachte. Ja, ik was er tevreden mee. Ik rolde even op mijn zij, zodat de warme zon mijn buik kon bereiken. Ja, dat was lekker warm op mijn lichtkleurige pels. Daar kon ik duidelijk van genieten. Het zachte gespin die van mijn mond kwam bevestigde dat alleen maar. Toen ik pootstappen hoorde, bewogen mijn rode oortjes wat en keek ik langzaam op, maar verder bewoog ik me niet. Nee, sh... Ik lag net zo goed...


”today I don’t feel like doing anything”
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Roseburn
Dark forest
Lazy me~ VXFylUl
Loïs ❁
246
Actief
You've taught me to lie without a trace, and to kill with no remorse ❁
On the outside I'm ablaze and alive, but I'm dead inside

CAT'S PROFILE
Age: D E A D [25] ❁
Gender: She-cat ♀
Rank: Warrior
Roseburn
BerichtOnderwerp: Re: Lazy me~   Lazy me~ Icon_minitimedo 30 jun 2016 - 8:53

De kattin liep niet geamuseerd door het kamp heen. Overal waar je keek zag je katten die niets deden. Die het niet uitmaakten of ze eten hadden vanavond of niet. Het was onlogisch. Er zaten twolegs bij de rivier en er was een groot tekort aan vis. De enige oplossing was jagen. Nu was RiverClan hier niet in gespecialiseerd dus zou dit waarschijnlijk meer tijd kosten. Wat betekende dat iedereen nu niet kon relaxen, maar aan het jagen moest zijn.
Zijzelf was net teruggekomen van een jacht. Criedwolves had haar goed geleerd hoe ze dit moest doen en ze had dan ook best nog wat weten te vangen - een otter en een muis. Beter dan een aantal anderen hier. Haar blik viel op een jonge warrior, Juicebubble, tevens ook haar grotere zus. Die lag ook al niks te doen. Rosepaw liep naar de kattin - die oh zo veel op haar moeder leek - toe en tikte haar op haar kop. "Wat ben je aan het doen." vroeg ze aan haar, en keek naar haar luiende positie. Niets productiefs, dat was duidelijk.


roseburn

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Lazy me~ 088ecb62d570aae
Donald Dodo
93
Actief
the ocean doesnt apologize for it's depth
and the mountains do not seek
forgiveness for the space they take so,
neither shall I.

CAT'S PROFILE
Age: 45 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Senior Warrior
Juicebubble
BerichtOnderwerp: Re: Lazy me~   Lazy me~ Icon_minitimedo 30 jun 2016 - 9:40

Juiceheart

I KNOW LIVE CAN BE HARD
AND WE'RE WORLDS APART

---------------------------------------------------------------------------------------------
Lazy me~ Bhlyt2
---------------------------------------------------------------------------------------------
Ik kreeg een tik tegen mijn kop. Wel meteen opende ik mijn helderblauwe ogen, ik was toch wel lichtjes aangedaan door deze 'aanval'. Hoezeer de andere er ook reden voor had, ik zag er niks in. Daarom vernauwde ik mijn ogen wat, voordat ik mezelf wat uit de comfortabel positie drukte en even keek naar de kat die dit had gedaan. Ik zag een apprentice voor me, eentje die al redelijk van leeftijd was. Ze was niet alleen een oude apprentice, maar ook mijn halfzus. Wat was haar naam ook alweer... Rosepaw? Ja, dat kon heel goed zijn. Mijn moeder deed het wel goed zeg. Ze begon het te doen met de eerste de beste kater zo te zien. Het was niet dat ik ernaar opkeek, in tegendeel. Ik vond het ergens best minderwaardig van mijn moeder. Hoe kon ze dan ook. Ze had nooit tijd voor mij gehad en nu begon ze doodleuk dit te doen. Het was niet dat ik een kindje was met aandachtstekort, helemaal niet. Ik dacht er eerder anders over. "Wat ben je aan het doen." Klonk er van mijn kleine halfzusje. Ik schraapte mijn keel even goed, rechtte mijn rug en haalde diep adem. "Ik zit wat, wat doe jij?" kaatste ik meteen terug als tegenaanval. Ik was niet meteen een sterk persoon op het gebied van spreken, maar ik wist mijn mannetje wel te staan. Ik moest natuurlijk nog veel leren. Ik was immer niet gewoon aan het praten met... Dit soort katten. Ja, meestal nam ik makkelijkere personen.

| Company: Rosepaw | Words: 256 | Notes: oude sheet boven gehaald |”today I don’t feel like doing anything”
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Lazy me~
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: RiverClan territory :: RiverClan camp-
Ga naar: