Shut it 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Greenleaf, 18 °C - 35°C
Het water staat nog steeds hoog, maar de temperaturen stijgen als maar meer. De Clans krijgen geen tijd om te wennen aan de warmte.
WARNING
Flash Flood
In-Game Event
Flash Flood
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Founder
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 Shut it

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Cobra
Deceased
Shut it 20f8kWD
»Quinty«
778
Actief
Like some kind of madness

CAT'S PROFILE
Age: ♕ Ageless | [38 moons]
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Cobra
BerichtOnderwerp: Shut it   Shut it Icon_minitimevr 1 jul 2016 - 10:04


Met kalme passen wandelde de zwarte kater verder. In zijn groene blik lag een leegte, eentje die er gewoonlijk wel te vinden was. Hij voelde zich dan ook leeg. Wat was? Op wat moest dit allemaal trekken? Oh ja. Een of ander vader gedoe, natuurlijk. Hij klemde zijn tanden even op elkaar maar leek al snel terug zijn spieren te kunnen ontspannen. Hij moest er zich niet zo in opfokken. Dat stom ding had weer van alles gefixt, want hij was natuurlijk o zo geweldig, niet waar? Met een zacht gesnuif en een zwiep van zijn fijne staart stond hij op. Hij was als sinds vroeg weg uit het Bloodclan kamp. Dit was niet alleen omdat hij gewoon weg wilde van zijn vader, maar gewoon van al die try hards. Ja, dat was gewoon hoe hij op ze neerkeek. Het was zijn specialiteit geworden door al de moons heen. Neerkijken op anderen en ze gaan kleineren. Niet omdat hij superieur was, maar omdat de rest er niks van kon. Hij was eerlijk, hij was rechtuit, dus wat wilde je nog meer? Hij was vast, op woordig vlak de meest aardige kat. Nou tja. Zijn woorden waren hard, scherp en rechtuit, als hij tenminste zijn bek open trok. Hij was tenminste een kater die ook al bijna niks zei. Hij zag nergens een plezier in. Misschien was dat zijn probleem. Maar ah, zolang hij maar kon blijven rondlopen hier was het ok. Toch?

-Claw


"Why would I apologize for being a monster? Had anyone ever apologize for turning me into one?"
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Claw
Deceased
Shut it Claw_mini_a
Julia
3268
Afwezig
Only the dead have seen the end of war

CAT'S PROFILE
Age: ✝65 moons✝
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Claw
BerichtOnderwerp: Re: Shut it   Shut it Icon_minitimevr 1 jul 2016 - 11:52

Hij keek op toen hij Cobra uit het kamp zag lopen. Ook hij kwam overeind en duwde even zijn schouder naar voren om er voor te zorgen dat een hondentand die in zijn huid had geprikt dat niet meer deed. Het werd tijd dat zijn zoon zijn halsband zou verdienen. Zijn trainingen gingen goed en hij wist dat hij er klaar voor was om member te worden. Dus deed hij zijn bek een stukje open om de geur van Cobra te volgen het kamp uit. Hij had de gitzwarte kater al snel gevonden en hij versnelde zijn pas om hem in te halen. “Cobra.” Sprak hij kalm terwijl hij naast de andere kater ging lopen. “Het is tijd dat je een kittypet vermoord  met een halsband.” Zijn zoon was er klaar voor en in zijn borst voelde hij toch een gevoel van trots. Hij was heel trots op zowel Yu als Cobra. Ze deden het heel goed in de Elite en ze hadden er zelf voor gekozen om zich bij de BloodClan aan te sluiten. Dat was anders dan zijn jongste nestje, die hadden geen keuze gehad.Shut it Eki8z
Shut it ZrDY9U2Shut it 2lm7uhg

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Cobra
Deceased
Shut it 20f8kWD
»Quinty«
778
Actief
Like some kind of madness

CAT'S PROFILE
Age: ♕ Ageless | [38 moons]
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Cobra
BerichtOnderwerp: Re: Shut it   Shut it Icon_minitimezo 3 jul 2016 - 22:45


Het prikkelde aan zijn neus. De scherpe geur van vuil en vooral gore dingen werd onderbroken door een verdoezelend iets. Juist ja. Daar had hij niks aan. De drager van deze geur was immers iemand waar hij het gezicht niet van kon zien. Maar het eraf krabben zou hij nu ook niet doen. Claw was niet alleen zijn vader, maar ook zijn leader. Cobra wist best wel dat hij respect moest tonen voor deze kat. Maar wilde hij het? Nee. Respect moest verdiend worden. Het werd hem gewoon voorgeschoteld dat de ander leader was, maar had hij al iets imposant gezien van de ander? Nee. Daarom had hij ook enige minachting voor zijn vader. ook gewoon omdat ze hen hadden achtergelaten. Hij had niet eens dat kunnen regelen. Dat was pas een klassevol iemand. En ja, hij was dan ook nog eens gaan lopen met een ander. Cobra was hier enkel en alleen om zichzelf een nut te geven, meer niet. Rondzwerven was immers ook maar iets. Daarbij kon het zijn dat het bloodclanbloed in hem gewoon snakte naar dit. Maar wat was bloed tegenover een gezond stukje verstand? Niks. Waardeloze uitspraak dus. “Cobra.” Klonk er van de zwarte kater af. De groenige ogen van zoon en vader kruisten elkaar even. Heel even had hij het gevoel dat een ijskoud stargevecht zou beginnen. Een waarbij het verstikkende gif van hun blik elkaar de grond in zou boren. Maar hij wist niet hoe hij de ander moest gaan inschatten als het op het gebied van zijn eigen kits kwam. Nou tja, vast niet zoveel eh. Hij had immers al een nest met vervangkits waar hij wel voor kon komen opdagen, hij en zijn siblings waren dus onnodig. “Het is tijd dat je een kittypet vermoord met een halsband.” Zei zijn vader. De zwarte young one knikte even naar de ander. Hij wist dat er geen woorden vuil moesten gemaakt worden aan het concept zelf. "Enkel en alleen een halsband eh?" klonk zijn zware stem even door. Hij haalde diep adem en kwam overeind. "Dat word zo geregeld," beaamde de zwarte kat even. Hij zou een fors iemand vinden, een waardige tegenstander. hij moest immers geen makkelijke kill hebben. Nee, dat was enkel en alleen voor watjes. Zijn leven was niks voor softies. Hij was een zware zwerver, levende op zichzelf. Alleen, met niemand om zich heen. Zo zou hij het liefst zijn dagen willen slijten. Right?


"Why would I apologize for being a monster? Had anyone ever apologize for turning me into one?"
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Claw
Deceased
Shut it Claw_mini_a
Julia
3268
Afwezig
Only the dead have seen the end of war

CAT'S PROFILE
Age: ✝65 moons✝
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Claw
BerichtOnderwerp: Re: Shut it   Shut it Icon_minitimema 11 jul 2016 - 14:58

Hij knikte. “Je bent er klaar voor member te worden zoon.” Ondanks dat zijn stem nog even kil en kalm klonk als altijd, schitterde er toch eventjes iets in zijn groengele ogen. Was dat trots geweest? Hij verdoezelde het echter weer en wenkte Cobra hem te volgen. Voordat hij zijn pas vertraagde en zijn zoon voor liet gaan. “Ik volg op een afstandje. Zoek maar een geschikte kandidaat uit.” Hij grijnsde even naar de jonge kater. Het was zijn feestje, zijn moment. Het was Claw zijn taak niet om daar tussen te komen, zowel als vader als als leider niet. Dus zou hij op gepaste afstand blijven om Cobra niet te storen. Hij moest dit zelf oplossen en hij wist dat zijn zoon daar prima toe in staat was. Hij twijfelde niet aan het kunnen van de andere zwarte kater, dat had hij ook nooit gedaan.Shut it Eki8z
Shut it ZrDY9U2Shut it 2lm7uhg

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Cobra
Deceased
Shut it 20f8kWD
»Quinty«
778
Actief
Like some kind of madness

CAT'S PROFILE
Age: ♕ Ageless | [38 moons]
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Cobra
BerichtOnderwerp: Re: Shut it   Shut it Icon_minitimedo 25 aug 2016 - 0:40


De zwarte kat, de kat waar hij zoveel op leek... alleen van uiterlijk. Hij kon onmogelijk zijn karakter hebben. Hij was nooit met hem opgegroeid, althans niet echt. En dan nog betwijfelde hij het of hij wel zo zou zijn. Hij dacht eraan, maar schudde het uiteindelijk van zich. Het was een belachelijk idee over het algemeen als hij eerlijk mocht zijn, maar veel woorden zou hij er niet vuil aan maken. Nu niet, nooit niet. Hij had daar echt geen zin in nu. Nou... het kwam erop neer dat deze kat aan het knikken was na zijn woorden, als bevestiging op wat hij had gezegd dus. “Je bent er klaar voor member te worden zoon.” Hij merkte niks op bij zijn pap. Hij was teveel bezig met zijn vorige opgave om echt te focussen op het gadrag van de ander, anders had hij dat zeker gedaan. Hij volgde zijn pap echter al snel nadat deze hem mee wenkte, maar nam de leiding toen zijn pap dat aangaf. “Ik volg op een afstandje. Zoek maar een geschikte kandidaat uit.” Hij knikte even en besloot een pas te versnellen waarna hij al snel het steegje uit was. Hij opende zijn mond wat en besloot eerst de omgeving even in zich op te nemen. Een kittypet doden en diens halsband nemen... dat zou niet al te moeilijk moeten zijn. Hoe dan ook, was zijn technische, maar reeds luie gedachtengang in werk gevlogen en begon hij op een hek te klauteren. Al snel had hij een kat, die duidelijk niet de tuinen van de twolegs gewend was op het oog. Hij wiebelde echter met zijn oren en schoot verder. Het was duidelijk dat hij een moeilijkere prooi wilde, een kat die het waard was te doden en diens halsband te nemen. dat was het om hem te zijn. Niet om de trots, maar om het plezier.


"Why would I apologize for being a monster? Had anyone ever apologize for turning me into one?"
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Claw
Deceased
Shut it Claw_mini_a
Julia
3268
Afwezig
Only the dead have seen the end of war

CAT'S PROFILE
Age: ✝65 moons✝
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Claw
BerichtOnderwerp: Re: Shut it   Shut it Icon_minitimevr 26 aug 2016 - 21:47

Cobra liep meteen voor hem uit toen hij aangaf dat te doen. Hij volgde zijn zoon op gepaste afstand, zodat hij hem niet in de weg zou lopen. Dichtbij genoeg om te zien wat hij aan het doen was, maar hij zou niet voor afleiding zorgen. Hij lette erop dat hij onopgemerkt bleef. Het was niet de bedoeling dat hij Cobra zou storen. Zijn houding was kalm en trots terwijl hij in de schaduwen bleef lopen. Hij zag hoe de zwarte kater op een hek klauterde, maar duidelijk niet tevreden was met de kittypet die zich daar achter bevond. Er ontstond een klein grijnsje om de lippen van Claw, die hij na een tijdje weer liet vervagen. Het was echt zijn zoon en hoewel Cobra dat waarschijnlijk zelf niet zag en ook niet wilde zien. Er was niet echt een band tussen hen. Ja, ze waren bloedverwanten maar meer dan dat leek er niet te zijn. De andere kater hield een bepaalde afstand tussen hen en dat accepteerde Claw. Als zijn zoon dat zo wilde, dan ging hij hem niet dwingen tot iets anders.Shut it Eki8z
Shut it ZrDY9U2Shut it 2lm7uhg

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Shut it
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: Other Territory :: Twoleg place-
Ga naar: