Dotted clouds 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Greenleaf, 12 °C - 22°C
Het is lekker weer in het woud. Er zijn veel kruiden te vinden nu het water terug getrokken is. Ook prooi is er genoeg. Een mooie tijd voor de Clans.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
None
enjoy your peace... while it lasts
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Founder
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 Dotted clouds

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Dotted clouds DPKsfdL
Lorelei
36
Actief
Have I been good? Have I been strong?

CAT'S PROFILE
Age: 25 Moons✧
Gender: She-cat ♀
Rank:
Spellbound
BerichtOnderwerp: Dotted clouds   Dotted clouds Icon_minitimezo 3 jul 2016 - 22:26
+Panthergrowl

Het had net geregend, en hard ook. Spell maakte zich een beetje zorgen, wat als de rivier overstroomde? De hele dag leken buitjes te komen en weer te verdrijven. Het water was altijd een vriend en trots voor haar geweest, maar nu maakte het haar een beetje zenuwachtig. Daarom was ze naar de highlands getrokken. Uiteraard zou ze er ook nog wat vangen, maar ze was even afgeleid door de lucht. Er was een prachtige kleurenovergang, van roze wolkjes die overvloeide in een lichtblauw, dat in een zachtgeel vervaagde. Dit en de schapenwolkjes die in de hemel hingen zorgde voor een heel mooi plaatje. De poes genoot er even met volle teugen van. Vervolgens keek ze om zich heen, omdat ze omringt was met deze mooie blauwe lucht. In haar rotatie zag ze een kat aan de horizon. Spellbound liep op hem af, en rook en zag dat het Panthergrowl was, de mentor van haar zusje. Lake had niet al te positief over hem gesproken, nouja, 'hij heeft geen tijd voor mij' klonk niet heel positief. Desondanks begroette ze hem met een respectvolle knik. "Goedeavond, Panthergrowl."Dotted clouds 21kffcx
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Pantherstar
StarClan
Dotted clouds Bba20rI
Loïs
2050
Actief
'May they sing your names with love and with fury'

CAT'S PROFILE
Age: » 72 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Pantherstar
BerichtOnderwerp: Re: Dotted clouds   Dotted clouds Icon_minitimema 4 jul 2016 - 9:16

De grond was veranderd in modder. Panthergrowl moest zijn nagels uitslaan, wilde hij niet wegzakken. Hij was slim genoeg om de rivier te vermijden, vandaag om twee redenen: de twolegs, die er nog altijd zaten en een grote dreiging vormde, en de rivier zelf die gevaarlijk werd door de hoeveelheid water. Hij was op weg naar de highlands, om poolshoogte te nemen van hoe hoog het water al stond en of ze zouden moeten evacueren naar de heuvels. Dat het er op het moment mooi uit zag, boeide hem niet. Hij bleef stug doorlopen, totdat hij de bovenkant zou bereiken. Toen hij hier aankwam, zag hij een andere poes staan. Deze zag hem ook en kwam zijn richting op. Great. Hij keek haar kort nors aan toen ze hem begroette, en knikte toen terug. "Goedenavond." was zijn antwoord. Aangezien zij hier al stond, wist zij misschien hoe het ervoor stond met de rivier? "Hoe is het met de rivier? Moet het kamp evacueren?" vroeg hij haar, waarbij hij haar strak aankeek. Geen small talk, just business.


Dotted clouds EHnbxOu        0        Dotted clouds 12ADpxX
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Dotted clouds
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: RiverClan territory :: RiverClan territory :: Highlands-
Ga naar: