Shooter 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Newleaf, 10°C - 20°C
Het einde van newleaf nadert. Het is vaak zonnig en zwoel, maar het kan ook nog best dagen regenen en onweren. Er zijn veel jonge nestjes prooidieren, dus er is genoeg prooi te vinden. Ook de rivier zit vol vis.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 Shooter

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Cobra
Clanleader
Shooter 20f8kWD
»Quinty«
761
Actief
Like some kind of madness

CAT'S PROFILE
Age: ♕ 38 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Leader
Cobra
BerichtOnderwerp: Shooter   Shooter Icon_minitimema 4 jul 2016 - 14:59


Hij was afgedwaald van de twoleg place naar zijn oude thuis. Een plek die aan niemand toebehoorde natuurlijk. Hij snoof even afkeurend en hield zijn ogen strak gericht op de horizon. Het was gewoon middag. Geen seconde na precies de helft van de dag. Niet ervoor en niet erna. Hij keek even op. De zon stond pal boven de grond, bijna loodrecht zo men denken. Cobra kneep zijn ogen wat fijn en rolde kortstondig met zijn gifgroene ogen voordat hij een stap naar voren zette en even zijn spieren wat liet ontspannen. Hij was niet meteen opzoek naar iets, zoals altijd. Maar hij zwierf wat rond. Je wist immers nooit wat je kon tegenkomen, niet? Hij knipperde kalmpjes en hield halt toen hij iets rook. Zijn fijne staart zwiepte even rond, wat zijn nijdigheid toch wel lichtjes aantoonde... Wie was daar?

-Farai


"Why would I apologize for being a monster? Had anyone ever apologize for turning me into one?"
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Farai
Member
Shooter Tumblr_plge4nXyJj1y3ldf8o3_400
⇴ Kip
279
Actief
Leave me unholy & dirty & beautiful

CAT'S PROFILE
Age: ⇴ 32 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Young Warrior
Farai
BerichtOnderwerp: Re: Shooter   Shooter Icon_minitimema 4 jul 2016 - 18:05

Met gebruik van haar scherpe tanden brak ze snel de nek van het konijn. Zijn krijs zou waarschijnlijk de prooidieren die hier nog waren weg jagen, maar ach, lang zou ze hier toch niet blijven. De poes pakte het konijn op en sleepte haar prooi mee naar een koel plekje onder een boom. Het was midden op de dag, wat er voor zorgde dat de zon continue op haar rug brandde en daar was de poes niet zo van gediend. Iets anders waar de poes niet zo van gediend was, was een zwarte kater die verscheen. Ze zwiepte met haar staart en legde haar poot op het konijn, om heel duidelijk te maken dat hij die niet moest afpakken. Het beest was veels te groot om in haar eentje in het geheel op te eten, maar god, de poes vertikte het om haar prooi te delen met een Bloodclanner. Farai snoof dan ook duidelijk hoorbaar, maar veroerde zich verder niet. "Wat moet een Bloodclanner zo ver weg van z'n kamp?"Siste ze kalm. Haar toon was niet vijandig, maar ze was duidelijk niet al te blij met deze kater van haar leeftijd.


You thought I was a pet,
Shooter Hmmm123
You thought wrong
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Cobra
Clanleader
Shooter 20f8kWD
»Quinty«
761
Actief
Like some kind of madness

CAT'S PROFILE
Age: ♕ 38 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Leader
Cobra
BerichtOnderwerp: Re: Shooter   Shooter Icon_minitimema 4 jul 2016 - 18:46


Het was het gekrijs van een konijn dat had weerklonken. De kat vernauwde zijn ogen wat, maar besloot er niet naartoe te gaan. Waarom zou hij? Het kon goed zijn dat een ander druk bezig was. vast zo'n eenling die leefde om te leven. Zielig, maar hij had er niks tegen natuurlijk. Zijn moeder was zelf een rogue en hij had zelf voor moons als rogue geleefd. Ver over de grenzen van het gebied waar hij was en verder dan dat meerdere van zijn soort naartoe waren gegaan. Hij had plekken gezien, veel mooiere dan deze hier. Hij was het vertrouwen en de hoop verloren in wat er over was gebleven hier. maar buiten de grenzen van dit gebied was het amper leefbaar. Waar velden zich kilometers konden strekken en waar zout water ook was. Zo erg kon het zijn. Toch was hij niet bang een reis terug te maken. Als dit teveel werd, ja, dan zou hij dat met veel gemak doen. De zogenaamde clan achter zich latende. Maar dat zou vast gebeuren als zijn vader besloot een weerwoord tegen hem te brengen. En het leek erop dat dat niet binnenkort zou zijn. Wat maar beter was voor de leader van de bloedige clan. Want anders kon hij nog eens lelijk gaan uithalen naar de ander. Hij was niet bang zijn mond open te trekken. Niet naar hem, noch naar een ander. Hoe dreigend het ook mocht zijn. Toen hij echter plots even rondkeek, zag hij een soort roestkleurige poes liggen. Ze was een konijn aan het verwerken. Een goed dier dat zeker. Op dat moment besefte de jonge kater dat dat het prooidier moest zijn die hij had horen schreeuwen. Wat een achterlijk kind was dit. Had ze werkelijk gedacht dat dat slim was? Ten eerste trok dit de aandacht naar haar en ten tweede had ze nu ook alle prooi weg gejaagd. Twee factoren die nijdige, maar profiterende rogues konden lokken. Daarom wandelde hij paraat op haar af, duidelijk tonende dat hij niet zou stoppen. Zijn ijskoude blik was giftig op haar gericht. "Wat moet een Bloodclanner zo ver weg van z'n kamp?" Klonk er. hij bleef haar aankijken en liet haar blik niet los voordat hij voor haar stond en stevig op der kon neerkijken. Met zijn grote postuur en lange staart was hij geen klein katje. Hij was, hoe dan ook, wel niet al te breed. Hij had spieren ja, maar geen enkel stukje vet. Hij had er geen nut aan, maar wist dat het wel iets kon zijn als de temperaturen weer zouden zakken. Hij had immers nu niet meer aan een kittenvetlaagje, die was al moons geleden verdwenen. "Wat moet een Rogue die zo dom is hier open en bloot?" klonk er koel op een zware stem terug. Hij keek even naar het konijn en zwiepte toen even met zijn staart. "Wil je misschien dat vijanden op je afkomen of ben je nu echt zo dom?" klonk er even met een zucht waarna hij even zijn ogen sloot. Nee, niet een van de slimste eh?


"Why would I apologize for being a monster? Had anyone ever apologize for turning me into one?"
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Farai
Member
Shooter Tumblr_plge4nXyJj1y3ldf8o3_400
⇴ Kip
279
Actief
Leave me unholy & dirty & beautiful

CAT'S PROFILE
Age: ⇴ 32 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Young Warrior
Farai
BerichtOnderwerp: Re: Shooter   Shooter Icon_minitimema 4 jul 2016 - 20:22

De kater bleef haar aanstaren met zijn koude, groene ogen. Farai weigerde haar blik af te wenden, ookal stapte hij op haar af totdat er nog maar een kleine ruinte tussen hen in was. De poes stond op en liet een waarschuwend gegrom horen. De kater was een stuk groter dan haar en hoewel hij misschien niet al te breed was, was hij breder en beter doorvoed dan haar. Hoe dan ook was ze niet geïntimdeerd door hem, of dat dapper of dwaas was, wist ze niet.
Iniedergeval was ze een goede vechter, al hoopte ze dat dit niet tot een gevecht zou uitdraaien.    "Wat moet een Rogue die zo dom is hier open en bloot?" Kaatste hij de vraag koel terug. "Ik weet niet of je blind bent, maar ik hoopte mijn prooi hier op te kunnen eten." Sprak ze vinnig terug, het konijn lag nog steeds beschermd onder haar poten en ze zette even haar nagels in het dode dier toen hij zijn groene ogen erop richtte. "Wil je misschien dat vijanden op je afkomen of ben je nu echt zo dom?" haar blauwe ogen boorden zich in de zijnen. "Wie ben jij om mij dom te noemen, Bloodclan poesje?" sprak ze met een enigszins minachtende ondertoon. "Waarom ga je niet lekker even ergens anders katten lastig vallen?" Beet ze hem toe. Ze snoof, niet comfortabel met de kleine ruimte die zich tussen hen in bevond. Zijn geur was overal en zijn zwarte lichaam versperde haar blikveld, hij was te dichtbij. Hoe dan ook, zou ze niet naar achteren deinsen.

-telefoon postje,sorry!


You thought I was a pet,
Shooter Hmmm123
You thought wrong
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Cobra
Clanleader
Shooter 20f8kWD
»Quinty«
761
Actief
Like some kind of madness

CAT'S PROFILE
Age: ♕ 38 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Leader
Cobra
BerichtOnderwerp: Re: Shooter   Shooter Icon_minitimedo 25 aug 2016 - 0:27


Ja, niet de slimste, dat had hij dus echt wel gemerkt. Hij had willen zuchten, maar het feit dat dat hem energie en tijd zou kosten... Hij was niet lui, maar het onnodige gebaar zou hem enkel nog meer gaan irriteren en gaan vervelen. En dat wist hij verdomd goed van zichzelf uiteraard. Met een scherpe blik van zijn gifgroene ogen bleef hij haar gewoon in de gaten houden. Deze Rogue... Het was gewoon niet te geloven. Ooit was hij ook zo geweest. Maar dat leek echt al een eeuwigheid geleden als hij er aan dacht. Niet dat hij veel was veranderd. Hij zou zich nooit anders gaan gedragen omdat hij nu in een of andere tryhard clan zat. Hij was hier gewoon omdat het moest, omdat het interessanter was dan daar maar te zitten. Nuttig maken kon je het ook wel noemen. maar dat was nu eenmaal hoe hij in elkaar zat. "Ik weet niet of je blind bent, maar ik hoopte mijn prooi hier op te kunnen eten." Klonk er waarna ze duidelijk het konijn voor zich claimde en dit liet meteen zijn oortjes wat bewegen terwijl hij keek naar de prooi. Arm ding. "Wil je misschien dat vijanden op je afkomen of ben je nu echt zo dom?" haar blauwe ogen boorden zich in de zijnen. "Wie ben jij om mij dom te noemen, Bloodclan poesje?" Mooi, ze kon niet eens genders inschatten, echt een geweldig iets. Hij knipperde enkel, geen echte emotie op zijn gezicht momenteel, wat mooi was voor onder andere het gesprek als de ander. "Waarom ga je niet lekker even ergens anders katten lastig vallen?" Hij haalde enkel droog zijn schouders op bij haar toegebeten woorden. nee, hij zou niet weg gaan. Hij liep hier maar wat. "Ik ben heel wat om je dom te noemen, eenling-die-er-alleen-voor-staat," zei hij kalmpjes. "Maar wie ben ik om daar over te oordelen tho, ik zeg gewoon dat ik het veel beter deed als rogue, moet je nagaan dat ik vele malen jonger was dan jou," zei hij terwijl hij even zijn nagels bekeek. Hij was niet echt hooghartig, hij duwde men gewoon met hun neus op de feiten. "Ik bedoel, jij trekt de aandacht, dan kom ik, einde verhaal, simpel als dat. Ben je dom of wat?" zuchtte hij even waarna hij haar weer aankeek. Geez.


"Why would I apologize for being a monster? Had anyone ever apologize for turning me into one?"
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Farai
Member
Shooter Tumblr_plge4nXyJj1y3ldf8o3_400
⇴ Kip
279
Actief
Leave me unholy & dirty & beautiful

CAT'S PROFILE
Age: ⇴ 32 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Young Warrior
Farai
BerichtOnderwerp: Re: Shooter   Shooter Icon_minitimema 24 okt 2016 - 23:33

Had hij werkelijk niets beters te doen dan hier met haar te lopen bitchen over wie er nu dommer was? Want daar begon het wel op te lijken. De kater had gewoon door kunnen lopen en haar nooit meer terug hoeven te zien, simpel als dat. Maar dat had hij niet gedaan, en als hij een potje wilde bekvechten, oh boy, dan zou Farai hem dat vol vreugde schenken."Ik ben heel wat om je dom te noemen, eenling-die-er-alleen-voor-staat," Vervolgde hij kalmpjes, zijn stem bleef monotoon en kennelijk had hij geen goede scheldnamen meer voor haar klaar liggen, want 'eenling-die-er-alleen-voor-staat' was toch wel enigszins zwak in haar ogen. "Maar wie ben ik om daar over te oordelen tho, ik zeg gewoon dat ik het veel beter deed als rogue, moet je nagaan dat ik vele malen jonger was dan jou,"Oh, wat was hij vol van zichzelf. De poes vernauwde haar ogen en keek hem aan. "En ik moet dat geloven?" De poes snoof en liet zich door haar poten zakken, waarna ze haar tanden hongerig in het konijn zetten, zich niets aantrekkend van zijn priemende, groene blik. Als hij niet weg wilde gaan was dat zijn probleem vanaf nu, anders kon hij toe kijken hoe zij heerlijk aan het genieten was. "Ik bedoel, jij trekt de aandacht, dan kom ik, einde verhaal, simpel als dat. Ben je dom of wat?" Geprikkeld slikte ze haar hap door en kwam weer overeind, waarna ze haar neus vlakbij de zijnen bracht en hem strak aan keek. "Luister jij eens goed, dat je bij een of andere 'Murder fanclub' zit maakt je geen haar beter dan wie dan ook, en al helemaal niet beter dan ik. Want voor zover ik weet heb ik het tot nu toe alles overleefd dat op m'n pad werd gegooid en kan prima voor mezelf jagen. Als je dat zo nodig dom wilt noemen, ga vooral je gang, maar doe dat alsjeblieft ergens anders." De poes trok zich weer terug en ging gewoon weer verder met eten, al bleef ze op haar hoede, want ze vertrouwde de kater voor geen haar. "Als je jezelf zo slim vindt, laat dat dan ook eens zien." Uitdagend keek ze hem aan, haar poot onverbiddelijk op haar prooi.


You thought I was a pet,
Shooter Hmmm123
You thought wrong
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Cobra
Clanleader
Shooter 20f8kWD
»Quinty«
761
Actief
Like some kind of madness

CAT'S PROFILE
Age: ♕ 38 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Leader
Cobra
BerichtOnderwerp: Re: Shooter   Shooter Icon_minitimewo 26 okt 2016 - 19:54


De poes vernauwde haar ogen even, wat meteen ook goed overkwam bij hem. Niet echt maar het was beter dan hem droog aan te blijven staren. Hij was niet echt blij met haar aanwezigheid, maar ook niet echt boos ofzo. Het was gewoon ok weet je wel en het kon best leuk worden als hij gewoon even wat moeite erin stak... Alleen dan moest hij iets doen aan die visie van hem. Ja, het was niet makkelijk om te veranderen, daar kon Cobra zeker over meespreken. "En ik moet dat geloven?" Klonk er terwijl ze zich tegoed deed aan het konijn. Het was niet dat hij zou staan watertanden ervan. het was walgelijk om anderen te zien eten; Hij kon het niet aanzien. Het was zo een van die dingen die hij gewoon afzichtelijk vond. Iedereen had wel zoiets... Right? Well hij had dat. Zodra hij iemand zag eten draaide zijn maag even om en voelde hij een golf van misselijkheid komen... maar echt ingeven erop zou niet gebeuren, daar was hij vrij zeker van. Hij had een vrij sterke maag daarvoor, het was dus puur tussen zijn oren... heh. Toe hij begon over het feit dat ze niet echt subtiel was, leek hij een soort trigger te hebben geraakt. Want ze slikte, op een van de meest walgelijkste manieren, het vlees door en bracht haar kop dichter bij de zijne. Alsof het hem zou intimideren. Hij wist niet echt wat ze hiermee wilde beginnen... Maar het kwam niet goed over als je het hem vroeg. "Luister jij eens goed, dat je bij een of andere 'Murder fanclub' zit maakt je geen haar beter dan wie dan ook, en al helemaal niet beter dan ik. Want voor zover ik weet heb ik het tot nu toe alles overleefd dat op m'n pad werd gegooid en kan prima voor mezelf jagen. Als je dat zo nodig dom wilt noemen, ga vooral je gang, maar doe dat alsjeblieft ergens anders." Ze ging verder eten. Bleh. kotsneigingen. Tja, wat kon je eraan doen? hij was zo geboren. Hij at zelf ook echt alleen in bomen enzo, of gewoon hoge plekken in het algemeen. Hij kon moeilijk op de grond eten, ookal deed hij het wel weet je... "Als je jezelf zo slim vindt, laat dat dan ook eens zien." Klonk er plots waarna ze een poot zette op de prooi en hij even kalm van haar naar het konijn keek. Wilde ze dat hij dat zou afnemen of wat? Was ze werkelijk zo slim? "IS dat een uitnodiging je maaltje te stelen?" klonk er kalm en eentonig met zijn zware stem. Zijn ogen nog steeds strak op haar gericht. Het klonk immers wel zo en hij zou er ook niet voor uitwijken haar wens in vervulling te brengen, haar prooi te nemen en voor zich te claimen. Niet dat hij het nodig had, hij had deze nodig nog een muisje weten te pakken en naar binnen te werken. "En suprise... ik ben ook een rogue hoor," zuchtte hij even zachtjes. "Niet iedereen heeft het even makkelijk met hun ouders," murmelde hij kalm. Hij was bij zijn vader gekomen omdat hij zich had willen bereiken en omdat er bar weinig nog aan zat. Daarbij had Claw hem op dat moment weten te overtuigen... Maar met de dag begon hij zijn keuze meer... Te haten? Yeah nee, het was wel ok, alleen raar. "Verandering in het saaie leven eh..." zei hij kalm, alsof hij plots verveeld was door al haar woorden en ze daarom begon te negeren.


"Why would I apologize for being a monster? Had anyone ever apologize for turning me into one?"
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Farai
Member
Shooter Tumblr_plge4nXyJj1y3ldf8o3_400
⇴ Kip
279
Actief
Leave me unholy & dirty & beautiful

CAT'S PROFILE
Age: ⇴ 32 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Young Warrior
Farai
BerichtOnderwerp: Re: Shooter   Shooter Icon_minitimeza 29 okt 2016 - 1:37

Wat was er toch mis met deze kater? Zodra ze begon te eten leek hij haar plots niet meer aan te kunnen kijken. De zwarte kater maskeerde het redelijk goed, maar Farai's goede ogen hadden heus wel door hoe hij zich...Ongemakkelijk? Was dat het juiste woord? Misschien was het eerder wel walging te noemen, iets in die richting. Goed, maakt niet uit, waar het om ging was dat Farai het eigenlijk wel vermakelijk vond. Als hij haar rust kwam verstoren, zou zij hem zo wel terug pakken. Dus bleef ze op een tergend langzaam tempo van het konijn eten, nadat ze hem een soort van had uitgedaagd. "IS dat een uitnodiging je maaltje te stelen?" Haar ogen gleden van hem naar het konijn, zich beseffend dat ze misschien niet de juiste woordkeuze had gemaakt. Ze betwijfelde immers of de kater zo slim was als hij dacht te zijn, maar zelfs zij kon zien dat hij sterker was, beter getraind iniedergeval. Dus wilde ze het er toch niet op wagen en rolde ze met haar ogen. "Nee, bedenk eens iets creatiefs."Ze had zelf geen idee wat en was stiekem ook blij toen hij het gesprek, al was het eerder gewoon een potje bekvechten, een andere kant op stuurde. "En suprise... ik ben ook een rogue hoor," Verzuchtte hij. Farai keek naar zijn halsband en snoof nogmaals als dubbelcheck zijn geur op en concludeerde dat ze toch best wel zeker wist dat hij een Bloodclanner was."Oh nee, die halsband heb je zeker ook voor de sier," Anwoordde ze spottend. "Niet iedereen heeft het even makkelijk met hun ouders," Oh god, ze kreeg nu toch niet een of ander zielig levensverhaal voorgeschoteld? Want als er iets was waar ze een hekel aan had was het zelf medelijden. "Vertel mij wat." Sprak ze kortaf, tja, achtergelaten worden door je ouders en broertje was nou ook niet bepaald een feestje, al zei ze het zelf. "Verandering in het saaie leven eh..." Ze keek hem onbegrijpend aan. "Dus... Je was een rogue maar door een of ander zielig verhaaltje met je ouders kwam je bij de Bloodclan...? Luister, als je een verhaal vertelt, doe dat dan alsjeblieft niet in dat soort stomme raadsels ofzo. " Ze zetten haar tanden weer in het konijn en keek hem haast... Plagend? Aan.


You thought I was a pet,
Shooter Hmmm123
You thought wrong
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Shooter
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: Other Territory :: Rogue territory-
Ga naar: