It's a large world~ 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Leafbare, -10 °C - 5°C
Het is meer onder dan boven nul. De rivier vriest dicht en er ligt een pak sneeuw in het woud. De moeilijkste periode voor de Clans is aangebroken, maar vergeet niet de kittens in de sneeuw te laten spelen.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Founder
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNT
Deel
 

 It's a large world~

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Spiritkit
Member
It's a large world~ DPKsfdL
alexandra
146

CAT'S PROFILE
Age: 6 Moons
Gender:
Rank:
Spiritkit
BerichtOnderwerp: It's a large world~   It's a large world~ Icon_minitimezo 31 jul 2011 - 12:48

x Spiritkit & Moonriver x

De nacht was al weer een tijdje geleden gevallen. Eigenlijk hoorde hij te slapen, maar daar kwam ook niet veel van. Zijn pootjes brachten hem naar een plek in het territorium waar hij graag kwam, als 'ie wat stilte om zich heen wilde; Grote Steen. Hier kon hij tenminste in alle rust zitten en zich bezighouden met datgene wat hij het liefst wilde; sterren kijken. Spiritkit had grootste plannen, vooral voor zichzelf. Zijn grootste droom was toch wel om ooit een clanleader te worden. Niet dat hij Hollystar de dood in wenste ofzo, zij was een geweldige leader, maar dan nog. Een kleine grijns stond op zijn gezicht, terwijl de kleine grijze kitten op de steen sprong. Hij draaide een rondje, maakte het zichzelf comfortabel en ging liggen. Zijn kopje stak in de lucht, hij keek naar de duizenden sterren die in de lucht hingen. Ergens daartussen zouden ook zijn voorouders zitten, toch? Een tevreden lach kwam op zijn gezicht. Om hem heen was het kalm en vredig, ook daarom hielt hij van deze plek. Hij wist dat buiten het territorium een gigantische onbekende wereld school, iets wat hij later nog wel eens wilde onderzoeken. Nu niet, nu was hij nog te jong. Dat wist 'ie zelf ook wel. Niemand hoefde hem duidelijk te maken dat hij als 2 manen oude Kit niet naar buiten kon gaan omdat het te gevaarlijk was.
Een kleine geeuw kwam uit zijn grijze bekje en Spiritkit legde zijn kop op zijn pootjes neer. Langzaam zakte zijn ogen dicht. Hij sukkelde net weg in een licht slaap toen een vreemd geluid hem weer wekte. "Wie is daar?" miauwde hij, met een kleine trilling in zijn stem.

x Eerste RPG post, zeg het even als ik iets niet goed doe xD x


I'm coming back I will return
And I'll possess your body and I'll make you burn
I have the fire I have the force
I have the power to make my evil take its course
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Moonriver
Member
It's a large world~ DPKsfdL
32

CAT'S PROFILE
Age: 14manen
Gender:
Rank:
Moonriver
BerichtOnderwerp: Re: It's a large world~   It's a large world~ Icon_minitimezo 31 jul 2011 - 13:21Het was nacht. De sterren stonden hoog aan de hemel. De maan verlichte het pad. De bladeren van de bomen waaiden zachtjes mee met de wind. Een kleine grijze gedaante keek op naar de maan. Het stapte stilletjes door het gras. Een glimlachje werd waarneembaar. De kleine warrior kon moeilijk inslapen, en maakte maar nog een avondwandeling. Het landschap was hier prachtig. De bergen, de heuvels, kleine stukjes bos. Dit was haar land. Haar geboorteland. De klein stallige warrior zette goed door. De wind blies zachtjes door haar haren. Ze had het hier altijd fijn gevonden. De kattin streek terug neer. Onder haar lag een klein bosje. Vanaf de top van de heuvel sprong ze lenig op een tak van de boom. Het was een prachtig uitzicht vanaf daar. Moonriver's hart vulde zich terug met liefde. Hier kwamen zij en haar ouders vaak voor wandelingen. Helaas waren die er niet meer. De kleine kattin zette een stukje door met lopen, totdat ze bij de grote steen aan kwam. Ze zag een kleinere gestalte op het gras liggen. De kitten had wakker geschrokken door het geluid dat ze maakte."Het spijt me. Ik stoor toch niet!" Vroeg ze verontschuldigend. Ze vond het vreemd dat deze kitten niet in de nursery lag te slapen. Net zoals de anderen." Gaat het met je? Waarom lig je hier zo alleen?" Ze was lichtelijk bezorgd over de kitten. Zomaar in de wildernis slapen, het was veel te gevaarlijk voor haar. Ze was nog niet getraint en volleerd voor de harde natuur." Waar zijn je ouders?" Misschien waren ze nog net op jacht ofzo. Moonriver keek overal in het rond op zoek naar de kitten haar ouders, maar vond ze nergens. Toen ze lichtjes uitgeput raakte van het vle zoekwerk ging ze bij de kit bij de steen gaan zitten, en wachte op haar antwoord.


Change your life
Choose the wind
The WIND turns in your life.
____________________
KLIK op de spoilers plzzz
Spoiler:
 

Spoiler:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Spiritkit
Member
It's a large world~ DPKsfdL
alexandra
146

CAT'S PROFILE
Age: 6 Moons
Gender:
Rank:
Spiritkit
BerichtOnderwerp: Re: It's a large world~   It's a large world~ Icon_minitimezo 31 jul 2011 - 13:39

x Je weet dat je in je profiel als Kater staat? x

Geen wonder dat hij niemand had opgemerkt. Er stond opeens een zwarte poes voor zijn snuit. Zwart als de nacht, daarom had hij haar niet gezien. Hij ging verveeld weer op de steen liggen, maar draaide zich nu zo dat hij de poes kon blijven aankijken. "Het spijt me. Ik stoor toch niet!" Spiritkit rolde even met zijn ogen, maar hoopte dat de poes het niet had gezien. "Nee, nee, zeker niet," zei hij. "Ik lag alleen net bijna te slapen en je hebt me weer wakker gemaakt, maar je stoort heus niet hoor," dacht hij er sarcastisch achteraan. Hij zei het niet hardop, aangezien 'ie de poes niet weg wilde jagen. Zijn lichte ogen gleden over het zwarte gedaante dat voor hem stond. Ze was zeker een jaar ouder dan dat hij was. Dus dan zou ze een Warrior moeten zijn, toch? Vast wel, aangezien hij haar nog nooit bij de Nursery had gezien. "Gaat het met je? Waarom lig je hier zo alleen?" Oh fijn, nu was ze nog bezorgd om hem. Joepie jeah. "Het gaat best. Ik kom hier vaker als ik niet kan slapen," zei hij kalmpjes, zonder haar echt aan te kijken. Hij wist dat het je kon zien of iemand loog door diegene in de ogen te kijken. En aangezien hij niet echt de volledige waarheid vertelde, bleef 'ie strak naar de poten van de poes staren. "Waar zijn je ouders?" Auw, die vraag had hij kunnen verwachten. Dat was waarschijnlijk het eerste wat er werd gevraagd als een poes of kater en verdwaalde kitten tegen kwamen. Al was hij niet echt verdwaald, maar goed. "Niet hier," zei hij droogjes. Hij had geen zin om alles uit te gaan leggen, dus dan maar zo antwoorden. "En wie bent u?" vroeg hij daarna, met een lichte nieuwsgierige toon in zijn stem.


I'm coming back I will return
And I'll possess your body and I'll make you burn
I have the fire I have the force
I have the power to make my evil take its course
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Moonriver
Member
It's a large world~ DPKsfdL
32

CAT'S PROFILE
Age: 14manen
Gender:
Rank:
Moonriver
BerichtOnderwerp: Re: It's a large world~   It's a large world~ Icon_minitimezo 31 jul 2011 - 16:21Moonriver luisterde aandachtig naar de woorden van de kitten. Veel wijzer werd hij er niet van, maar blijkbaar had hij toch iets te verbergen. Moonriver wilde de kitten niet storen, maar ze vond het zielig voor haar om hier alleen in de wildernis te slapen. En gevaarlijk." Vind je het goed dat ik vanacht bij je blijf? Zo ben je veiliger." Het was misschien tegen de code, maar voor kittens die niet kunnen slapen, en een ommetje maken is dit niet zo'n slecht idee. Ze zou ook hetzelfde gedaan hebben. Moonriver ging wat zitten wachten op antwoord van de kitten terwijl ze naar de klanken van de natuur luisterde." Ik ben trouwens Moonriver" Stelde ze zichzelf maar voor. De wind waaide zachtjes door haar vacht. Moonriver stak haar kop de lucht in, net als een wolf, en genoot van de wind. Een konijntje had haar oog gepasseerd, maar ze lette er niet echt op. Ze had nu niet zo'n honger, en iedereen wilde waarschijnlijk slapen. Moonriver rolde zichzelf tot een bolletje, en trachte te slapen, maar toch waakte ze, en luisterde ze nog naar de kit.

Flut.

[Weer iets misgelopen]


Change your life
Choose the wind
The WIND turns in your life.
____________________
KLIK op de spoilers plzzz
Spoiler:
 

Spoiler:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Gesponsorde inhoud
BerichtOnderwerp: Re: It's a large world~   It's a large world~ Icon_minitime

Terug naar boven Ga naar beneden
 
It's a large world~
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: WindClan territory :: WindClan territory :: Outlook Rock-
Ga naar: