Freedom or Loyalty



 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Newleaf, 10°C - 20°C
Het einde van newleaf nadert. Het is vaak zonnig en zwoel, maar het kan ook nog best dagen regenen en onweren. Er zijn veel jonge nestjes prooidieren, dus er is genoeg prooi te vinden. Ook de rivier zit vol vis.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
foundr
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNT



Deel
 

 Freedom or Loyalty

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Freedom or Loyalty DPKsfdL
~ Moo Moo
236
Actief
I'm the Poision in your Bones, my Love is your Disease,
I won't Let it Set you Free, Til I Break You

CAT'S PROFILE
Age: 30 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Warrior
Nightthorn
BerichtOnderwerp: Freedom or Loyalty   Freedom or Loyalty Icon_minitimema 4 jul 2016 - 21:39


Het was weer zo ver. De kater liep zonder reden over het Rogue Territory te dwalen. Er zou toch geen andere clankat zijn die hem zou zien. Hoogstens wat Rogues en Bloodclanners. Rangen welke hij beide wel zeer interessant vond, zonder een direct gevaar te vormen. Nouja, hij was gewaarschuwd voor Bloodclanners, en al was zijn vorige ontmoeting met een aardig sterk uitziende kat.. Hij leefde nog steeds. En Rogues zouden wel niet veel erger zijn. Wie weet overschatte hij zichzelf, maar wat maakte het dan uit. Hij gokte dat er weinig katten waren uit zijn clan die hem zouden missen. En hij gokte dat hij de clan niet zou missen. Niet als hij een beter alternatief had. En tot die tijd dwaalde hij hier soms rond na het jagen, om dan in het kamp terug te komen alsof hij niks anders had gedaan dan jagen. Het was niet alsof er toch veel gebeurde daar in zijn clan. Het was ook niet alsof de clan hem goed in de gaten hield, want anders was hij allang bij de Deputy of Leader geroepen om zijn loyaliteit eens te bespreken. Eerlijk is eerlijk, als die Deputy of Leader hem dan toch wilde verbannen.. Zou hij een poging doen ze te vermoorden. Niet omdat hij het zo erg zou vinden... Maar als hij uit de clan werd gejaagd, waarom zou hij dan nog bij de regels van die clan leven? Tsja, hij was nu eenmaal niet zo loyaal en niet zo aardig. Zelfs als zijn problemen zijn eigen schuld waren en hij de consequenties had verwacht, zou hij degene die de straf uitsprak graag de strot doorbijten. Hij zou graag katten de strot door willen bijten, en vechten. Maar dat kon hij niet. En van die stomme Warrior Code, wat tevens ook regels in zijn clan bepaalde, mocht hij ook niet met zijn prooi stelen. Hij moest de prooi meteen doden en meenemen voor zijn clan. Hij mocht ze niet eens zien lijden, alleen starend naar hoe de prooi voor zijn leven vocht terwijl het wist dat het geen zin meer had. Of niet meer vocht voor zijn leven, maar trilde van de pijn en hoopte dat Nightthorn de genade had om het dan nu af te maken. Maar nee. Nightthorn vond het heerlijk deze prooi te zien lijden. Hij hield van het jagen omdat hij dan wezens kon doden. Hij was gek, gestoord, en sadistisch. En hij wist het. Maar er was een plek voor een Sadistische Gestoorde kat die vrijheid wilde hebben.. Het soort vrijheid die hij in zijn clan niet had. Het was zijn loyaliteit, het kleine beetje loyaliteit dat hij had, dat hem tegenhield om de regels van de clan te verraden. Niet nu.. Later pas.

- Met Esmaralda


Freedom or Loyalty 95NWBmN

Gravelsmoke ~ Nightthorn ~ Silverdew

PM's naar Silverdew

The Devil Within
Digital Daggers
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Freedom or Loyalty
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: Other Territory :: Rogue territory-
Ga naar: