Ceremonie juli 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Leaf-fall, 0°C - 18°C
Sommige dagen kunnen al best kil gaan voelen, vooral in de nacht. Al vriest het niet, waardoor de kruiden nog niet kapot zijn gevroren. Soms kan het weer ineens omslaan en waait en regent het dagen achter elkaar. De zon laat zich ook steeds minder vaak zien.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 Ceremonie juli

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Evergreen
Member
Ceremonie juli Rba3jn
Floriske
2583
Actief
Vibrations of tremors that shook long ago
Tear holes in the fabric of all that we know

Can't survive with the secrets we have
All that we have is a lie

CAT'S PROFILE
Age: 55 manen
Gender: She-cat ♀
Rank: Senior Warrior
Evergreen
BerichtOnderwerp: Ceremonie juli   Ceremonie juli Icon_minitimema 11 jul 2016 - 17:14
"Laat alle katten oud genoeg om hun eigen prooi te vangen zich verzamelen!"

Het kamp was al gauw gevuld met opgewonden kittens, trotse apprentices en nieuwsgierige warriors, die allemaal een plekje zochten en daarna wachtten tot Everstar verder zou spreken. Het was weer tijd voor een ceremonie. "Ravenpaw, Polarpaw en Quietpaw, jullie hebben jullie training afgerond en jullie mentoren hebben bepaald dat jullie klaar zijn voor het warriorschap. Zweren jullie dat jullie de warrior code zullen eren en WindClan altijd zullen beschermen, als het moet met jullie leven?" vroeg Everstar aan de jonge katten. Nadat ze alledrie antwoord hadden gegeven, ging ze verder. "Dan, Ravenpaw, zul jij voortaan bekend staan als Ravenquill. Polarpaw, jij heet vanaf nu Polarfrost. En Quietpaw, jouw nieuwe naam is Quietstep. Draag die namen met trots, jullie zijn nu warriors van WindClan." Hun namen werden enthousiast gescandeerd door hun clangenoten.
"Stormkit, Searkit en Cuckookit," begon Everstar nadat het rumoer en de felicitaties weer verstomd waren, "jullie zijn klaar om met jullie training te beginnen. Jullie heten vanaf nu Stormpaw, Searpaw en Cuckoopaw. Stormpaw, jij zult door Spiderlapse getraind worden, Searkit, jij door Raptorecho, en Cuckookit, jij door Thistlethorn."
Hierna noemde ze alle apprentices op die een nieuwe mentor moesten krijgen: Silentpaw, Hazepaw, Sootpaw, Cranepaw en Pantherpaw. "Silentpaw, jouw nieuwe mentor is Magpiehowler. Hazepaw, jij zult door Icecloud getraind worden. Sootpaw, jij krijgt Tigergaze als mentor. Cranepaw, jij krijgt je training van Neverland. Pantherpaw, Spiderlapse zal jou samen met Stormpaw trainen. En daarmee is deze ceremonie afgelopen." Everstar sprong van de rots terwijl de mentoren en apprentices elkaar begroetten, waarna ze naar Neverland liep om hem even succes te wensen met de training van zijn nieuwe apprentice. Daarna keek ze om zich heen. Als verder niemand haar nodig had, wilde ze namelijk wel even gaan jagen. Ze kon wel wat beweging gebruiken.

Overzicht:
 
It is walking evenly between you and me, this truth, this terror
And it stares us in the face, until we break our nose against the mirror

Ceremonie juli 33kui4l
*********
Spoiler:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Quietstep
Member
Ceremonie juli XHmqJYs
Demi
1896
Actief
"I was not born to be forced. I will breathe after my own fashion. Let us see who is the strongest."


CAT'S PROFILE
Age: 26 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Warrior
Quietstep
BerichtOnderwerp: Re: Ceremonie juli   Ceremonie juli Icon_minitimema 11 jul 2016 - 17:26

"Laat alle katten oud genoeg om hun eigen prooi te vangen zich verzamelen!"

Het bekende gezegde bracht een glimlach op zijn gelaat. Vandaag zou hij dan eindelijk officieel Warrior worden. Een soort hoofdstuk dat hij nu kon afsluiten. Hij had, tot op zekere hoogte, van zijn tijd als Apprentice genoten. Er waren vreselijke dingen gebeurd, de dood van Whitelion, de dood van Ravenbreeze, zijn moeder die aangevallen werd, de verdwijning van Foxkit, zijn gevecht met een Bloodclanner, hij kon eigenlijk nog wel even doorgaan. Maar al die dingen lagen nu achter hem, al waren ze nog maar enkele maanden geleden gebeurd. Hijzelf was gegroeid, mentaal, op manieren die hij in eerste instantie niet aan had zien komen. Nu werd het eindelijk tijd voor hem om zich bij zijn zus en zijn vrienden te voegen als Warrior. Hij voegde zich bij de menigte die zich rondom de High Rock had verzameld. Met trotse blik keek hij omhoog naar zijn leider, Everstar. Vrij vroeg in de ceremonie hoorde hij zijn naam, en hij trad naar voren, samen met Ravenpaw en zijn zusje, Polarpaw. "Ravenpaw, Polarpaw en Quietpaw, jullie hebben jullie training afgerond en jullie mentoren hebben bepaald dat jullie klaar zijn voor het warriorschap. Zweren jullie dat jullie de warrior code zullen eren en WindClan altijd zullen beschermen, als het moet met jullie leven?" De kater knikte stoïcijns. "Dat zweer ik," waren zijn woorden, kort maar krachtig. Vervolgens kreeg hij zijn Warriornaam, Quietstep. Een naam die als muziek in zijn oren klonk. Hij liep weer terug naar de menigte met een gigantische lach op zijn gezicht. Hij had het gered.


i can't explain what i mean
Ceremonie juli Hf3zPPx
and even if i could, i'm not sure i'd feel like it
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Panthersoul
StarClan
Ceremonie juli DPKsfdL
Cynthia
337
Actief

CAT'S PROFILE
Age: Ageless (35 moons)
Gender: Tomcat ♂
Rank: Moor Runner
Panthersoul
BerichtOnderwerp: Re: Ceremonie juli   Ceremonie juli Icon_minitimema 11 jul 2016 - 17:36

Bij de bekende oproep, liep Pantherpaw naar de plek waar al een aantal katten zich verzameld hadden. In eerste instantie wist hij niet waarvoor ze geroepen waren, maar al snel werd duidelijk dat het een ceremonie was. Hij luisterde aandachtig, tot zijn naam werd genoemd. Autumnstorm was niet meer in staat geweest om hem te trainen, waardoor hij een nieuwe mentor had moeten hebben en die kreeg hij nu dan ook. Hij liep naar voren, tot waar Spiderlapse was en raakte de neus van de kat aan met zijn eigen. Het maakte hem niet zoveel uit, dat hij een mede-apprentice had, dan had hij in ieder geval iemand om ook mee te trainen. Nu de ceremonie voorbij was, wachtte hij geduldig tot Spiderlapse hem zou vertellen wat het plan was, gezien hij niet wist wanneer de kat van plan was om te beginnen met de trainingen.


Ceremonie juli 2i1cab4
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Icecloud
StarClan
Ceremonie juli DPKsfdL
Cynthia
313
Actief

CAT'S PROFILE
Age: Ageless (110 moons)
Gender: She-cat ♀
Rank: Queen
Icecloud
BerichtOnderwerp: Re: Ceremonie juli   Ceremonie juli Icon_minitimema 11 jul 2016 - 17:42

Bij de oproep van Everstar, baande de poes zich een weg naar de plek waar al een aantal katten waren. Ze ging zitten, waarna ze luisterde naar wat Everstar te zeggen had. Het werd al snel duidelijk dat het om een ceremonie ging en ze luisterde dan ook of haar naam genoemd zou worden. Het was al even geleden sinds ze laatst een apprentice had gehad, nog voordat ze Pantherpaw en Oceanpaw had gehad. Zodra haar naam dan ook genoemd werd liep ze naar voren toe, waar ze met haar neus die van Hazepaw aanraakte. Hierna ging ze terug naar de groep, zodat de volgende naar voren kon. Zodra de rest van de ceremonie voorbij was, stond ze op en ging ze opnieuw op zoek naar Hazepaw. Ze wilde de apprentice namelijk spreken over wanneer die met trainingen wilde gaan beginnen.


Ceremonie juli Smwwmp

Spoiler:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Mousewish
StarClan
Ceremonie juli DPKsfdL
☄ Loïs
932
Actief

CAT'S PROFILE
Age: ☄ Ageless
Gender: She-cat ♀
Rank: Queen
Mousewish
BerichtOnderwerp: Re: Ceremonie juli   Ceremonie juli Icon_minitimeza 16 jul 2016 - 10:52

Een grote grijns stond op haar gezicht. Vandaag zouden twee van haar sibs ook warrior worden, net als haar. Ze was super excited voor hen, en kon - en wilde - dit niet verbergen. Zodra Everstar hen bij elkaar riep, trippelde ze naar voren zodat ze een beetje vooraan zat en alles goed kon zien. Quietpaw en Polarpaw zouden vandaag hun warriornaam ontvangen... Hoewel ze haar zusje Polar niet zo mocht, had ze er zelfs voor haar zin in. Want dit was wel één van de grootste momenten in je leven. Meteen werden de drie opgeroepen en ze glimlachte breed naar haar twee siblings, waarbij ze hen toeknikte. Toi toi toi! Hun namen werden Quietstep en Polarfrost, allebei prachtige namen om van te dromen. Mouse zuchtte tevreden en grijnsde naar de twee. De ceremonie ging verder, en ze hoorde dat zowel Raptor als Magpie als Tiger een apprentice kreeg. Een beetje vragend trok ze met haar oortje. Zij niet? Echter was het nu geen tijd om over haarzelf na te denken. De ceremonie kwam namelijk ten einde en ze trippelde richting haar broertje en zusje toe. "Gefeliciteerd!" riep ze hen van een afstandje al toe en toen ze dichterbij was drukte ze haar kop tegen allebei de katten aan. "Jullie namen zijn zo mooi!" complimenteerde ze haar sibs.


Oh mother, I'm scared to live. Takes more than I've got to give
Oh sister, my voice is weak. Oh brother, I long for sleep
Oh hunger, I know you well
My cruel friend is a funeral bell
★★★★★

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Raptorecho
Dark forest
Ceremonie juli Tf3H0rE
678
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 25 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Young Warrior
Raptorecho
BerichtOnderwerp: Re: Ceremonie juli   Ceremonie juli Icon_minitimezo 17 jul 2016 - 15:00

Een moon was voorbij gegaan, wat maakte dat Raptorecho nu al een moon warrior was. In die moon was redelijk wat aan de kater veranderd. Alsof die moon hem een stuk volwassener had gemaakt. Hij besefte dat hij nu een voorbeeld functie had naar apprentices toe en de apprentices leken hem ook wel aardig te respecteren. Oké, heel veel katten vertrouwde hem nog steeds niet, al verbeterde het quarter moon na quarter moon. Raptorecho zelf zocht de rogues steeds iets minder vaak op. Wat eerst per quarter moon was, was nu per half moon. Hij wist dat hij na al die trainingen wel in het krijt stond bij Lítill bijvoorbeeld, maar zolang hij niks van hem vroeg, was het prima. Hij leek alles net wat voor elkaar te krijgen, zoals vandaag. Na dat de apprentices tot Warrior waren benoemd, dit waren Quietstep, Polarfrost en Ravenquill, kwamen de kittens die apprentice werden en een mentor kregen. Raptorecho werd mentor van Searpaw. Tot zijn verbazing kreeg zelfs Magpiehowler een apprentice en zijn broer, Tigergaze ook. Ja, dat was er ook veranderd. Tigergaze en Raptorecho hadden het bijgelegd, tenminste, Raptorecho had sorry gezegd. Nu probeerde hij het weer op te bouwen met zijn broer. Nu eerst stapte de beruchte warrior op zijn apprentice af. "Gefeliciteerd, Searpaw. Morgen bij zonsopkomst zal ik je wakker maken voor je eerste training. Zorg er voor dat je maag vol zit, want het wordt een lange dag," miauwde Raptorecho. "En ga nu maar je nest uitzoeken," vervolgde hij, waarna hij zich om draaide om Tigergaze te feliciteren met zijn apprentice. Hij zette een scheve grijns op. "Gefeliciteerd met je mentorschap," miauwde hij. "Al durf ik wel te wedden dat mijn apprentice het toch een heel stuk beter gaat doen met mij als mentor," vervolgde hij met een lichte uitdaging. Ja, wat was Raptorecho ook een figuur. Eerst intense haat en nu leek het weer goed te zijn. Maar goed, dan was het ook al een moon geleden, zelfs langer, dat Raptorecho sorry had gezet. Na al die tijd moest het ook wel wát beter zijn. De zilveren kater ging verder om de nieuwe warriors te feliciteren, dus ging hij naar Mousewish staan, die hij begroette met een aai van zijn staart. Vervolgens wendde hij zich tot de nieuwe warriors. "Gefeliciteerd, welkom bij de club," miauwde hij met zijn lage stem en een grijns op zijn gelaat.

TAG: Searpaw, Tigergaze, Mousewish, de nieuwe warriors c:


I'ᗰ Iᑎ ᑕOᑎTᖇOᒪ, ᗰ*Tᕼᕮᖇᖴ*ᑕKᕮᖇ, ᗪO YOᑌ ᑌᑎᗪᕮᖇᔕTᗩᑎᗪ?
Ceremonie juli LAJe9bC
:▲R A P T O R ▲:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Hazepaw
Member
Ceremonie juli DPKsfdL
9
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 10,5 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Apprentice
Hazepaw
BerichtOnderwerp: Re: Ceremonie juli   Ceremonie juli Icon_minitimevr 22 jul 2016 - 15:58

"Laat alle katten oud genoeg om hun eigen prooi te vangen zich verzamelen!" Klonk de al bekende oproep door het kamp heen. Met een nieuwsgierige glinstering in haar ogen stond de zilvere kattin op. Haar heldere ogen schoten even naar de vele katten in het kamp. Geen Buzzard, dan was ze veilig. Eenvoudigweg trippelde de al iets oudere Apprentice naar voren toe. Haar oortjes bewogen opgewekt heen en weer terwijl ze in de buurt van een paar andere katten ging zitten. "Ravenpaw, Polarpaw en Quietpaw, jullie hebben jullie training afgerond en jullie mentoren hebben bepaald dat jullie klaar zijn voor het warriorschap. Zweren jullie dat jullie de warrior code zullen eren en WindClan altijd zullen beschermen, als het moet met jullie leven?"Even keek de zilvergrijze kattin naar de katten die beduidend al zover waren om hun nieuwe naam in ontvangst te nemen. Zijzelf had geen nestgenootjes, al werd ze wel altijd vergeleken met haar oudere en overleden zus Larkpaw. Ghostfang, een van haar broers zag ze nergens in de buurt zitten. Anders was ze naar hem toegelopen om nog even wat met hem te bespreken. Niet dat ze de ceremonies niet aan kon. Ze had gewoon een korte concentratie als er meerdere dingen om haar heen gebeurde. Ze was altijd te nieuwsgierig voor haar bestwil."Dan, Ravenpaw, zul jij voortaan bekend staan als Ravenquill. Polarpaw, jij heet vanaf nu Polarfrost. En Quietpaw, jouw nieuwe naam is Quietstep. Draag die namen met trots, jullie zijn nu warriors van WindClan." Verklaarde de Leader al snel nadat de desbetreffende katten hun antwoord gegeven hadden. Opgewekt keek de jongere kattin toe, waarna ze haar kopje wegdraaide. Het weer was mooi en dan hield ze er altijd van door het territorium te zwerven, ze hoopte maar dat de rest van de ceremonie voorspoedig ging en dat ze daarna het kamp uit zou kunnen. Er was toch niemand die haar tegen hield, tenzij... nu ja ze hoopte maar dat Buzzard te druk bezig was met andere dingen. Hij had vast wel iets beters te doen dan als een tweede overbezorgde vader uit te hangen."Stormkit, Searkit en Cuckookit," begon de Leader nadat de laatste geluiden waren weggestorven. Hazepaw kon zich nog prima herinneren hoe zij zich bij haar eerste ceremonie had gevoeld, ineens kwam een kat een stap dichter bij hetgeen dat hij of zij; zijn of haar hele leven zou blijven doen."jullie zijn klaar om met jullie training te beginnen. Jullie heten vanaf nu Stormpaw, Searpaw en Cuckoopaw. Stormpaw, jij zult door Spiderlapse getraind worden, Searkit, jij door Raptorecho, en Cuckookit, jij door Thistlethorn." de mentoren waren aan de voormalige kittens gegeven zonder al te veel commotie. De jonge kattin wist bijna zeker dat de kittens uit zouden kijken naar de nieuwe mogelijkheden die hun rang met zich mee bracht. Ineens schrok ze op, haar naam werd ook genoemd, kort nadat de nieuwe Apprentices hun ceremonie hadden gehad. Zou ze nu dan toch een nieuwe mentor krijgen? De vraag werd al snel beantwoord."Silentpaw, jouw nieuwe mentor is Magpiehowler. Hazepaw, jij zult door Icecloud getraind worden. Sootpaw, jij krijgt Tigergaze als mentor. Cranepaw, jij krijgt je training van Neverland. Pantherpaw, Spiderlapse zal jou samen met Stormpaw trainen. En daarmee is deze ceremonie afgelopen." Verklaarde de Leader waarna die van de rots af sprong en waarschijnlijk haar taken op zou pakken. Veel kreeg Hazepaw er niet van mee, want ze werd al begroet door haar nieuwe mentor, Icecloud. Een helderwitte kattin die ze er wel vriendelijk uit vond zien, met een klein glimlachje op haar gezicht drukte ze ook haar neus even tegen die van haar mentor aan voordat ze rustig richting de schaduw liep. De zon voelde voor haar iets te warm op haar bijna wit glinsterende vacht. Zodra de ceremonie klaar was leek haar mentor haar te zoeken waardoor ze zich weer omdraaide en richting de witte kattin sloop. Met een vrolijke tik van haar staart tikte ze de andere kattin eventjes aan. Haar ogen glinsterden ondeugend, maar ergens ook serieus.


Ceremonie juli GpQBF5D
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Routnose
Catministrator
Ceremonie juli BXcdW76
Kip
3135
Actief
★You are, I think, an evening star.
The fairest of all stars

CAT'S PROFILE
Age: ❀30 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Medicine Cat
Routnose
BerichtOnderwerp: Re: Ceremonie juli   Ceremonie juli Icon_minitimeza 23 jul 2016 - 14:36

De bekende woorden van hun rossige leider weerklonken weer door het kamp. Routpaw wist dat de informatie die zo meegedeeld zou worden waarschijnlijk weinig met haar te maken zou hebben, gezien ze al een mentor had en nog lang niet een warrior zou worden. Toch trippelde ze naar de groep katten toe en zette zichzelf neer naast een van de clangenoten, om te horen welke apprentices nu warriors zouden worden en welke kittens tot apprentices werden benoemd. Als eerst werden een aantal apprentices opgenoemd die nu verder zouden gaan onder hun warrior namen. Tot haar blijdschap hoorde ze ook Quietpaw naar voren geroepen en de kater kreeg net als Ravenpaw en Polarpaw een nieuwe naam toegewezen. Samen met de rest van haar clan riep ze de namen mee, een vrolijke uitdrukking op haar gelaat.
De ceremonie ging verder en Routpaw luisterde geduldig en feliciteerde de nieuwe apprentices ook. Uiteindelijk was Everstar uitgesproken en Routpaw stond meteen op, waarbij ze zich door de menigte van katten baande op weg naar Quietpaw, nu Quietstep. Ze feliciteerde ook Polarfrost en Ravenquill en knikte een begroeting naar Mousewish. "Gefeliciteerd, Quietstep is echt een mooie naam."Sprak ze vriendelijk.


It is both a blessing and a curse
Ceremonie juli Routosgifhallween
to feel everything so very deeply

hey you:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Ceremonie juli KAURtZT
Beertje
20
Actief
,

CAT'S PROFILE
Age: 12 moons ,
Gender: Tomcat ♂
Rank: Young Warrior
Spiderlapse
BerichtOnderwerp: Re: Ceremonie juli   Ceremonie juli Icon_minitimevr 29 jul 2016 - 22:32

Een grote bruine kater wandelde naar de plek waar zijn leider ceremonies gaf. Zijn geest was leeg terwijl hij keek hoe de ceremonie vorderde. Er waren apprentices die hun naam kregen. Ravenquill vond hij nog de mooiste, maar de zijne was beter geweest. Spider omdat hij zo lange poten had. Lapse omdat hij uit het niets kan verschijnen en omdat je ook kunt vallen voor zijn charmes. Niet dat hij daar aandacht aan schonk. Hij moest geen grote vrienden groep hebben of een aanbidder. Dat laatste misschien wel, maar geen poes die hem kittens gaf. Zijn hart werd koud bij de gedachte aan kittens. Hij was vergeten dat hij ooit ook een kitten was. Spider vond dat hij het nooit was geweest. Wees, te strenge opvoeding, strenge training. Misschien was het ook logisch, heel zijn familie was zo. Everstar noemde zijn naam. Zijn donkerblauwe ogen verplaatste zich naar Stormpaw. Een klein jong, vrouwelijk. Hij trok met zijn oren en stapte kalmpjes op haar af. Zijn donkerroze neus tikte die van haar aan. Er werden nog kittens apprentices en ook nog apprentices zonder mentor. Hij was niet nerveus, gestrest of over enthousiast toen hij nog een apprentice kreeg. Ook zijn neus raakte hij aan. De katten dropen af en gingen de andere feliciteren. Hij bleef bij Phanter en Storm zitten. "Kom," sprak hij. Spiderlapse stond bekend voor zijn afstandelijke karakter, maar nog meer om zijn zachte stem. Hij fluisterde net niet.


i know you care, i can see it in the way you stare
Ceremonie juli Wyv5ayH
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Sootpaw.
Member
Ceremonie juli DPKsfdL
Fien, Fifi, Fibeest :3
86
Actief
And I've been sitting at the bottom of a swimming pool for a while now, drowning my thoughts out with sounds.

CAT'S PROFILE
Age: || 8 moons.
Gender: She-cat ♀
Rank: Apprentice
Sootpaw.
BerichtOnderwerp: Re: Ceremonie juli   Ceremonie juli Icon_minitimeza 30 jul 2016 - 12:16

Ceremonie juli.

Het was al een hele tijd geleden dat Everstar de bekende woorden van een ceremonie had uitgesproken, maar nu ze het gedaan had, voelde Sootpaw zich lichter en warmer dan ooit. Iets vertelde haar dat ze deze keer wél een mentor kreeg, en dat maakte haar op een of andere manier levendig. Ze had nooit gedacht dat ze zoveel verlangen naar zoiets kon krijgen... Hmpff. Hou je kalmpjes, Soot. De Siamese poes schudde haar kop voordat ze ging zitten en ging met haar helderblauwe blik de menigte af. Ze kreeg een klein grijnsje op haar lippen toen ze Routpaw wat verderop zag, deze keer met een vrolijke uitdrukking op haar gelaat. De vorige keer had ze de gevlekte poes huilend moeten zien, maar het leek vrij zeker dat de ruzie met haar broertje nu opgelost was. Sootpaw luisterde de hele tijd aandachtig en scandeerde de namen mee, maar pas toen Everstar begon met de nieuwe mentoren, werd de Siamees een stuk aandachtiger. "Sootpaw, jij krijgt Tigergaze als mentor." Er kwam een half-grijnsje, half glimlachje op haar lippen. Zozo, die ouwe brombeer? Het stond wel bekend dat Tigergaze niet de alleraardigste kat van WindClan was, maar dat zei nog niks over zijn mentorschap. Met een vastberaden maar niet al te dominante blik in haar ogen liep Sootpaw op de cyperse kater af en ging kalmpjes zitten, maar het zwiepende puntje aan het einde van haar lange staart veraadde dat ze stiekem wel tevreden was. De langpotige poes wilde hem begroetten totdat er een tweede warrior aan kwam die ze van ziens kende als Raptorecho, die kennelijk ook een Apprentice had gekregen in deze ceremonie. "Gefeliciteerd met je mentorschap," klonk er kort. "Al durf ik te wedden dat mijn Apprentice het wel een stuk beter gaat doen met mij als mentor." Ging hij hem nu serieus uitdagen? Kom op, ze was meer dan een deel van een weddenschap. Met een scherpe blik, misschien iets scherper naar Raptorecho dan naar Tigergaze, liet ze beide katers weten dat ze wat meer waard was dan een verzamelobject. Ze mocht dan wel soms wat plagerig over komen, maar ze stond zonder twijfel stevig in haar schoenen. Geen katje om zonder handschoenen aan te pakken.


Ceremonie juli Fms9wi
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Ceremonie juli
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: WindClan territory :: WindClan camp-
Ga naar: