Little do you know 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Newleaf, 10°C - 20°C
Het einde van newleaf nadert. Het is vaak zonnig en zwoel, maar het kan ook nog best dagen regenen en onweren. Er zijn veel jonge nestjes prooidieren, dus er is genoeg prooi te vinden. Ook de rivier zit vol vis.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
foundr
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 Little do you know

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Little do you know Latest?cb=20130709215836
Esther
50
Actief
Do it with love

CAT'S PROFILE
Age: 15 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Rogue
Warriorqueen
BerichtOnderwerp: Little do you know   Little do you know Icon_minitimewo 13 jul 2016 - 14:52

Een grijze poes liep door het hoge gras heen en was opzoek naar wat muizen. Of ander prooi zolang ze het kon eten. Het gras kriebelde onder haar buik, waardoor ze rare sprongen maakte. Ze rolde in het gras en liep weer verder. In de verte hoorde ze een hond. Hij was veel te ver om haar er zorgen om te maken. Ze kon hem horen, maar niet ruiken. Daar moest je je toch geen zorgen om zitten maken. Ze liep gewoon door geen acht staan op de hond. Opeens hoorde ze iets ritselen en ze rook een muizen geur. Snel ging ze in haar sluip houding liggen. Ze sloop dichter en dichter bij. Ze sprong en beet de muis snel en behendig dood. Ze begon de muis op te eten.  Nadat ze klaar was met eten liep ze weer verder. Weer rook ze de geur van prooi, maar dit keer was het een konijn. Ze ging in de sluip houding liggen en sloop naar het konijn toe. Ze had hem tussen haar poten tot haar een ritselend geluid haar deed op kijken. Het konijn glipte onder haar poten uit. Warriorqueen rook de geur van Bloodclan. “Nee.” Zei ze. Meteen draaide ze zich om. Ze stond klaar om te vechten als de kat haar aanviel.

- Muta


Do it with love, Warriorqueen
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Muta
Member
Little do you know Default_sarabi_gif
Nyn
635
Actief
The scariest monsters are the one that lurk within our souls

CAT'S PROFILE
Age: 28 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Rogue
Muta
BerichtOnderwerp: Re: Little do you know   Little do you know Icon_minitimewo 13 jul 2016 - 21:21

Het verbaasde Muta dat nooit iemand haar aangesproken had - dat ze elke dag weg was. Niet dat ze het erg vond; het betekende voor haar dat ze niet gemist werd in de elite. Zo kon ze de trainingen vermijdden. Dat vond je jonge poes maar al te fijn. Vandaag maakte ze een trip naar het rogue territory. Ze had nog nooit een echte rogue ontmoet en zou dat dus erg graag willen. En daarna alle types van clankatten, en natuurlijk een kittypet. Opeens zag ze in de verte een grijze poes. Nieuwsgierig trippelde ze op de kat af, om te kijken wat ze aan het doen was. Helaas kon de jonge poes het niet goed zien; wat ze wel zag was dat de poes over iets heen gebogen stond. Met grote ogen zette ze nog een stap dichterbij en schampte per ongeluk tegen een struik aan. En struiken maakten geluid wanneer je er tegen aan kwam. Dat deed deze dus ook. "Nee." De poes draaide zich naar haar richting. Shoot, gesnapt. Muta stond doodstil, gespannen naar de ander te kijken. "N-nee?" stamelde ze beduust. Wat moest ze nu doen?

- telefoonpost ^^'all I believe, is it a dream, that's come crashing down on me?
Little do you know Muta10
all that I hope, is it just smoke & mirrors?

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Little do you know Latest?cb=20130709215836
Esther
50
Actief
Do it with love

CAT'S PROFILE
Age: 15 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Rogue
Warriorqueen
BerichtOnderwerp: Re: Little do you know   Little do you know Icon_minitimedo 14 jul 2016 - 12:23

"N-nee?" Zei een kat. Warriorqueen keek nog eens goed. Deze kat viel haar niet eens aan, maar ontspannen deed ze niet. Wanneer zou een Bloodclan kat haar aanvallen. Nu of wachtte die katten eerst. "Wat doe je hier?" Ze probeerde zich dapper voor te doen, maar haar stem trilde heel erg. "Kom je me doden?" Hoe stoere Warriorqueen deed hoe meer haar stem trilde. Ze keek de poes door dringend aan. In de hoop dat de kat bang of zich niet fijn voelde. Het lukt niet dacht ze, als mijn stem blijft trillen, daar zijn die katten echt niet onder de indruk van. Warriorqueen ademde diep in en uit. De poes lette heel erg op de kat en haar bewegingen. Dadelijk viel ze haar aan terwijl de het helemaal niet door had.


Do it with love, Warriorqueen
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Little do you know
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: Other Territory :: Rogue territory-
Ga naar: