∆[Clanevent] Life is cruel 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Greenleaf, 18 °C - 35°C
Het water staat nog steeds hoog, maar de temperaturen stijgen als maar meer. De Clans krijgen geen tijd om te wennen aan de warmte.
WARNING
Flash Flood
In-Game Event
Flash Flood
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Founder
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 ∆[Clanevent] Life is cruel

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Chawl
Deceased
∆[Clanevent] Life is cruel BrokenNaiveEyelashpitviper-size_restricted
Julia
1929
Actief
I needed some space to lay myself out, so that I could decide which pieces I wanted to pick up

CAT'S PROFILE
Age: ✝35 moons✝
Gender: Tomcat ♂
Rank: Member
Chawl
BerichtOnderwerp: ∆[Clanevent] Life is cruel    ∆[Clanevent] Life is cruel Icon_minitimewo 27 jul 2016 - 12:22But the hearts of small kids are delicate organs.
A cruel beginning in this world can twist them into curious shapes.
The heart of a hurt kid can shrink so that forever afterward it is hard and pitted as the seed of a peach.
Or again,
the heart of such a kid may fester and swell until it is a misery to carry within the body,
easily chafed and hurt by the most ordinary things

Hij was weer eens boven op een schuur geklommen. Chawl was een echte klauteraar, hij zat graag overal bovenop. Hij had zich kleingemaakt en keek over de rand naar beneden. Zijn tweegekleurde ogen stonden ondeugend, zoals ze dat eigenlijk altijd stonden. Members plagen vond hij het leukste leedvermaak. Het was nu wel zover dat ze wisten dat het voor kon komen dat hij opeens op hun rug zat, maar niet iedereen nam dat hem in dank af. Hij had al genoeg klauwen gezien maar pijn was anders voor hem. Hij voelde het nauwelijks, behalve als het goed ging ontsteken en hij ook koorts kreeg. Maar dan nog had hij meer last van de koorts dan van de wond. Helaas voor hem was het rustig in het kamp, waardoor er geen kat onder hem doorliep. Hij zuchtte verveeld en liet zich van de schuur afvallen. Dan maar wat anders bedenken.

Hij trippelde naar de grens van het kamp om over het park uit te kunnen kijken, dat deed hij graag. Hij zou zo graag de wereld willen ontdekken en weten wat daarbuiten allemaal was, maar dan moest hij nog even wachten. Hij spitste zijn oren toen er opeens een vreemd geluid klonk. Hij tilde zijn kop extra ver op en keek iets wat vragend om hem heen. Toen klonk het weer, het leek op zijn moeder die hem riep. Het klonk buiten het kamp, dan was het toch niet logisch dat ze hem riep? Dat deed ze nooit want hij mocht immers daar nog niet komen. Opnieuw klonk het geluid. “Mam?” Riep hij terug. Misschien was ze wel in gevaar. Hij keek achterom naar de barn van zijn vader. Moest hij hem eerst roepen? Maar wat dan als het heel erg was… dan was hij misschien te laat. Dus aarzelde hij nog een seconde, maar sjeesde toen in de richting van het geluid.


Evil begins when you begin to treat animals as things, especially an Elite kid


“Mam waar ben je?” Schreeuwde hij terwijl hij zoekend om hem heen keek. Hij was nog te naïef om te beseffen dat er helemaal geen geurspoor van zijn moeder aanwezig was. Hij had er ook geen idee van dat twolegs een manier wisten om er voor te zorgen dat dieren dachten iets te horen. Dat besef kwam pas toen de kooi achter hem sloot. Hij had niet doorgehad dat hij recht in een kooi was gerend en helemaal overrompeld draaide hij zich om. Zijn eerste reactie was om boos te worden, maar toen drong de geur van twolegs zijn neus binnen. Er kwamen een paar ogen voor de kooi die hem uitdagend opnamen. Toen lachte ze en duwde de kooi in een van hun monsters. Voordat Chawl het goed en wel doorhad reed het monster al het park uit met hem erin.


[Dit is een spontane verhaallijn binnen de BloodClan. Het verloop wordt bepaald door de RPG! Alle Elite katten mogen hieraan meedoen. Hier is ook een hondentand mee te verdienen. Ook andere katten mogen meedoen als dat erin past.]
∆[Clanevent] Life is cruel 85A0ca8T_o∆[Clanevent] Life is cruel V4s23EcO_o∆[Clanevent] Life is cruel FTbtNyE2_o∆[Clanevent] Life is cruel FTbtNyE2_o∆[Clanevent] Life is cruel PF71KdU0_o∆[Clanevent] Life is cruel JeyKDma8_o∆[Clanevent] Life is cruel GPr1M0jZ_o∆[Clanevent] Life is cruel COxUkZt
Judge me
∆[Clanevent] Life is cruel NJ8wT66H_o
by the cats I avoid
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Wasabi
Member
∆[Clanevent] Life is cruel Giphy-downsized-large
330
Actief

CAT'S PROFILE
Age: || 21 moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Wasabi
BerichtOnderwerp: Re: ∆[Clanevent] Life is cruel    ∆[Clanevent] Life is cruel Icon_minitimewo 27 jul 2016 - 21:15

Life is cruel.

Met onrustig draaiende oren sprong Wasabi van het hegje waar ze op had liggen soezen. Het bleek dat dat plekje niet zo perfect was als ze had gedacht, want de hoeveelheid groene Twolegs was toegenomen - het soort dat katten in kooien stopte en ze naar een of andere plek bracht waar ze katten en andere dieren verzamelden. Onlangs hadden ze de ouwe manke bastaardhond die het smerige steegje wat verderop bewaakte meegenomen. Eerst had een twoleg hem voorzichtig benaderd, daarna had hij een soort stok die eindigde op een lus naar hem uitgestoken en die lus rond de kop van de oude hond geschoven. Maar hoe meer hij zich verzet had, hoe strakker de strop zich rond de nek gespannen had, zodat ze hem makkelijk in de kooi konden werpen.
De Young One had er nooit aan kunnen wennen, aan die vreemde tweebenen. Tenslotte had een vreemd kattengejammer haar gewekt - het klonk niet echt, want er was nauwelijks een geurspoor aanwezig. Daar wou ze wel het fijne van weten.
Plotseling klonk er een klap van metaaldraad die dichtviel, een klak van een deur van een monster die dicht werd gegooid en het geluid van stof en grind dat onder banden wegstoof. De geur van woede en paniek hing vers in de lucht - en vreemd genoeg rook hij nog bekend ook, naar een Elitelid, nog een kitten. Wacht... Was dat Chawl? De grappige zwarte kitten die haar eens had geïmiteerd toen ze tegen Yu was gelopen? Hijgend keek Wasabi overeind en besefte dat het geurspoor van het katertje plotseling was afgebroken... Tot de plek waar het monster was weggereden! Als een gek begon de jonge poes te rennen over het pad, grauwend tussen haar hevige ademstoten door. "Chawl! Hou vol!"


∆[Clanevent] Life is cruel 1vlHwQx
Thanks Julia!
Spoiler:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Claw
Deceased
∆[Clanevent] Life is cruel Claw_mini_a
Julia
3268
Afwezig
Only the dead have seen the end of war

CAT'S PROFILE
Age: ✝65 moons✝
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Claw
BerichtOnderwerp: Re: ∆[Clanevent] Life is cruel    ∆[Clanevent] Life is cruel Icon_minitimema 1 aug 2016 - 13:38

Waar was hij? Het was hem meteen opgevallen toen hij zijn barn uitgestapt was, dat hij Chawl nergens bovenop een barn zag zitten. Het viel dan misschien niet altijd op dat hij zijn kittens scherp in de gaten hield, maar dat deed hij wel degelijk. Zo wist hij dat Chawl graag overal bovenop zat en sommige members soms de stuipen op het lijf jaagde. Het was een bijzonder katertje, het was hem al vaak opgevallen dat het leek alsof hij amper pijn voelde. Areum was net zo’n prinsesje als Yu was geweest en stiekem nog steeds wel een beetje was en dat kon ook niet anders met zulke schoonheid. Jackdaw leek zich soms niet zo op zijn gemak te voelen in de Elite en hij wist dat ze alle drie hem trots probeerde te maken. Hij was heel erg trots op ze al had hij dat nog nooit hardop gezegd. Hij had daarom ook meteen in het nest van Howl en de kittens gekeken toen hij Chawl nergens zag, maar ook daar was het zwarte katertje niet. Dus was er een bezorgde frons in zijn voorhoofd getrokken terwijl hij zijn bek een stukje open deed om de geuren in zich op te kunnen nemen en die van zijn zoon op te vangen. Zijn nagels boorden zich in de grond toen hij doorkreeg dat Chawl zijn geurspoor het kamp uit leidde. Zijn oren schoten plat in zijn nek terwijl hij het kamp uit denderde. Wat haalde die kleine in zijn kop?  Zijn blik werd alsmaar donkerder toen er meer geuren bijkwamen en ook die van twolegs en hun monsters. Nee, dat mocht niet. Niet zijn zoon, dat nooit. Hij maakte zijn passen steeds groter en toen kreeg hij Wasabi in zijn blikveld. Met in de verte een monster die zich steeds verder van de grijze poes verwijderde. Hij hoorde wat ze tegen het monster schreeuwde en het nare voorgevoel in zijn buik werd daarmee bevestigd. “Wasabi!” Bulderde hij. Ze zou dat monster nooit meer in kunnen halen, maar ze moesten Chawl daar zo snel mogelijk weer weg zien te krijgen. Hij klemde zijn kaken op elkaar terwijl hij tegen beter weten in maar even vergat dat die monsters elke andere geur zouden overstemmen.  ∆[Clanevent] Life is cruel Eki8z
∆[Clanevent] Life is cruel ZrDY9U2∆[Clanevent] Life is cruel 2lm7uhg

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Nyra
Member
∆[Clanevent] Life is cruel Z2WcJSq
Yanthe
329
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 34 moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Nyra
BerichtOnderwerp: Re: ∆[Clanevent] Life is cruel    ∆[Clanevent] Life is cruel Icon_minitimema 1 aug 2016 - 14:03

Ook deze keer was ze er alleen op uitgetrokken om te gaan jagen. Jagen was tenminste iets waar ze goed in was, vechten iets minder maar daar was ze nog op aan het trainen. Volgens Shark was jagen en vechten net hetzelfde. Je maakte alleen maar jacht op iets anders, katten. Even ging haar blik naar een platte rots waar ze eerder voorbij was gelopen. Goed. Ze liep dus de juiste kant uit. Met haar prooi in haar bek trok ze terug richting het park. “Mam waar ben je?” Ze spitste haar oren bij het horen van Chawl. Wat deed hij hier? Wat er verder volgde ging haar allemaal nogal snel. Het enige wat ze zag was Wasabi die plots achter een monster aanrende. Nyra's blik bleef echter steken op het monster. Het waren de kleine details die haar bijbleven. Het monster dat een witte kleur had, een duidelijke groene streep die doorliep tot vanachter en een vreemde sticker waar ze zelf niets uit kon halen. De jonge poes fronste en draaide haar kopje om naar Claw, die Wasabi's naam riep. Wat was er gebeurd? Waarom liep Wasabi achter dat monster aan? Waarom leek Claw zo in paniek? Waar was Chawl?!


єxpєct thє unєxpєctєd
∆[Clanevent] Life is cruel EQim5Bh

∆[Clanevent] Life is cruel 2gxnp75∆[Clanevent] Life is cruel Mtxszs∆[Clanevent] Life is cruel 10pvxmw∆[Clanevent] Life is cruel 10pvxmw∆[Clanevent] Life is cruel 2iha58w∆[Clanevent] Life is cruel Tallpi11
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
∆[Clanevent] Life is cruel DPKsfdL
Aiméeeeeeee
1365
Actief
I was born to die
Like everyone on earth
But I want to be the reason
You fulfilled your purpose
CAT'S PROFILE
Age: 70 moons have gone
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Silhouette
BerichtOnderwerp: Re: ∆[Clanevent] Life is cruel    ∆[Clanevent] Life is cruel Icon_minitimema 1 aug 2016 - 14:28

Hij had de clan weer even in de steek gelaten en de uitgestrekte velden voor het Roguegebied ingeruild. Na een tijdje te hebben gelopen was hij op een donderpad gekomen, anders dan The Thunderpath, maar nog steeds herkenbaar als de plek waar monsters over heen kwamen met hoge snelheid. Hij had de Twoleg Place blijkbaar al bereikt. Misschien werd het tijd om eens om te draaien, straks kwam hij nog zo'n zwakkeling tegen. Natuurlijk, je kon er lekker je gang mee gaan, maar nu had hij even geen zin in gedoe. Net toen hij met een bocht zijn terugweg wou maken werd hij overvallen door een hard aankomend geluid en een sterke, zure geur. Opzij kijkend zag hij het witte monster. Even slaakte hij een kreetje van schrik, niet zijn beste moment, maar sprong toen vlug weg. Het monster raasde voorbij, niet in hem geïnteresseerd. Toen de stof was opgetrokken en de geur weer wat was weggevaagd besefte Silhouette dat hij bij dat park was waar Bloodclan zich ophield. Hij wist waar hun camp was, was er zelfs al eens geweest. Hé, misschien was Claw wel thuis. Ach, nee, hij moest terugkeren. Silhouetteheart schudde zich uit, zand dwarrelde in het rond. Hij wou net aanstalten maken om verder te gaan, maar toen hij even vlug opzij keek om te zien of er niet nog meer van die monsters aankwamen zag hij opeens drie katten, waarvan hij er heen herkende. Natuurlijk niet zo gek, gezien dit hun gebied was, maar op de manier hoe ze zich gedroegen was het wel gek. Ze leken zijn kant op te komen. Zonder bij na te denken ging hij hun richting op, nieuwsgierig wat er was. ''Claw, wat is er?''vroeg hij, toen hij opeens het bezorgde gezicht van de Leader zag. Even keek hij naar de andere twee, poezen, beiden de leeftijd van Apprentices.
-if I may?-


∆[Clanevent] Life is cruel Silse14
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Hellhound
Member
∆[Clanevent] Life is cruel Mini_a10
It's a nouk
4979
Actief
It's just another war
Just another family torn
Just a step from the edge
Just another day in the world we live

677 IC

CAT'S PROFILE
Age: I'm burning 60 moons in hell
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Hellhound
BerichtOnderwerp: Re: ∆[Clanevent] Life is cruel    ∆[Clanevent] Life is cruel Icon_minitimema 1 aug 2016 - 18:26

“Wasabi!” Claw's bulderende stem trok de aandacht van de half slapende kater. Langzaam opende hij zijn ogen om een groep katten zich te zien verzamelen aan de rand van het kamp. Nieuwsgierig als hij soms kon zijn kwam de rosse kater overeind en baande hij zijn weg in de richting van de groep. Wasabi, een ex-clanka,t stond bij Claw, de Leader van de Elite. Inmiddels stond Nyra, een van Zira's dochters, de enige dochter die hij niet trainde, er bij. Een vierde kat kwam bij de groep staan nog voor Hellhound aan was gekomen. ''Claw, wat is er?'' Vroeg de zwart witte kater. "Dat is wat ik ook wil weten," zei Hellhound zodra hij er ook bij stond. De rosse kater wierp een schuine blik richting de kat die een duidelijke Windclan lucht met zich mee droeg voor hij zijn groene ogen op Claw focuste.


∆[Clanevent] Life is cruel Signat14
Hell's hounds:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Wasabi
Member
∆[Clanevent] Life is cruel Giphy-downsized-large
330
Actief

CAT'S PROFILE
Age: || 21 moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Wasabi
BerichtOnderwerp: Re: ∆[Clanevent] Life is cruel    ∆[Clanevent] Life is cruel Icon_minitimema 1 aug 2016 - 19:20

Life is cruel.

Hevig hijgend dwong de grijze Young One zichzelf om door te blijven rennen door de pijn van haar geschuurde, bebloede pootkussentjes door en een vreselijke steek die zich in haar linkerlong boorde. Rond haar heen duizelde de wereld, misschien van het ademtekort, misschien door haar angst om de kleine Chawl te verliezen. Ze... Mochten hem niet meenemen. Ze moest... Blijven... Rennen...
"Wasabi!" Het gebulder van de zware stem herkende Wasabi vrijwel meteen toen er iemand haar naam noemde. Het was Claw. De jonge poes hoefde niet eens na te denken of over haar schouder te kijken om te zien wie het was. Maar zijn stem klonk niet echt alsof hij zich bij haar ging voegen om achter zijn zoon aan te rennen; het had helemaal geen zij om achter het monster aan te lopen - die waren veel te snel. De moed zonk in haar grijze poten en met ledematen die aanvoelden als lood gleed de Young One tot stilstand. Ze staarde met hopeloze ogen naar waar het monster was weggereden. Ze waren hem kwijt. Chawl.
"Het spijt me, Claw." Met donkere ogen keek Wasabi over haar schouder naar de Eliteleider en voelde hoe haar poten trilden van inspanning. Haar maag kneep samen van een vreemde kilheid in haar lichaam, maar ze had nog de moed om hem aan te kijken. Daar was ze immers niet te zwak voor, integenstelling dan sommige andere katten. Er kwamen meer katten, Members en Young Ones, en zelfs een onbekende kat, maar Wasabi schonk er weinig aandacht aan. Ze had zich nooit nog zo ellendig gevoeld.


∆[Clanevent] Life is cruel 1vlHwQx
Thanks Julia!
Spoiler:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Yu
Member
∆[Clanevent] Life is cruel Icon-10

Lore
973
Actief
All the streets are crammed with things
Eager to be held,
I know what hands are for
And I'd like to help myself

CAT'S PROFILE
Age: 28 moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Yu
BerichtOnderwerp: Re: ∆[Clanevent] Life is cruel    ∆[Clanevent] Life is cruel Icon_minitimedi 2 aug 2016 - 1:33
Toen Yu haar vader door het kamp zag stappen was ze opgewekt geweest. Ze had hem al een tijdje niet gesproken en besloot dat wat vader-dochtertijd wel op zijn plaats was. Toen ze een beetje dichterbij kwam zag ze zijn houding pas echt goed: Gespannen, Bezorgd. Haar hele humeur sloeg om, zeker toen ze hem iets hoorde bulderen. Wat was er in vredesnaam aan de hand? Met stevige passen beende ze hem achterna. Plots, vlak buiten het kamp, trof ze een groepje katten aan. Wasabi-Die had ze ontmoet, toch?- , Nyra, Hellhound, een zwart-witte kater die ze niet herkende en haar vader. Er was iets goed mis. De gevlekte kater vroeg wat er was gebeurd, en haar oud mentor beaamde. Yu ging naast haar vader staan, en probeerde hem recht aan te kijken. "Pap? Wat is er gebeurd? Waarom ben je zo gestr-" Ze rook eerder vooral veel monster. Nu was dit niet heel apart, ze leefden immers naast de two-legs. Maar toen ze haar bek opendeed, rook ze, door die verschrikkelijke stank, familie. Familie. Haar kleine broertje. Het bloed in haar aderen stolde. Het was vaag, misschien waren het gewoon alle katten bij elkaar, misschien, misschien. Haar oortjes gleden in haar nek. "Claw," Begon ze, langzaam pratend. "B-bedondert mijn neus me, of ruik ik dit goed?" Ze hoopte dat ze gewoon verkouden was. Hel, ze zou zonder geur willen gaan voor de rest van haar leven als haar broertje oke was. Als ze het goed had, wat dan? Kwijt? Gewond? Overgereden? Yu stond aan de grond genageld bij al deze gedachten. Nee, nee, nee dat kon niet waar zijn. Dat kon niet.What's more wrong - that I too wish to be great
∆[Clanevent] Life is cruel Hfhffh11
Or my mother wished she'd had a son?

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Claw
Deceased
∆[Clanevent] Life is cruel Claw_mini_a
Julia
3268
Afwezig
Only the dead have seen the end of war

CAT'S PROFILE
Age: ✝65 moons✝
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Claw
BerichtOnderwerp: Re: ∆[Clanevent] Life is cruel    ∆[Clanevent] Life is cruel Icon_minitimedi 2 aug 2016 - 9:25

Toen ging alles opeens heel snel. Wasabi stopte met rennen en stond te trillen op haar poten, wat niet gek was met de inspanning die ze daarstraks had geleverd. Ze had geprobeerd zijn zoon te redden en dat zou hij niet vergeten. Hij vergat niet snel wat, zeker niet als het met zijn familie te maken had. “Het is niet jouw schuld.” Bromde hij terwijl hij probeerde kalm te blijven. Hij merkte wel dat Nyra erbij kwam, maar hij moest er voor zorgen dat hij tot bedaring kwam. Hij deed even zijn ogen dicht om de woede die in zijn binnenste raasde te temperen. Hij moest helder nadenken, als een bezetene achter dat monster aanrennen had geen zin. Als hij zich zou laten leiden door die razernij ging hij fouten maken. Hij deed zijn ogen pas weer open toen ook een WindClan warrior die hij herkende als Silhouetteheart en Hellhound zich bij hen voegden. Hij was op zijn hoeden met de WindClanner erbij, maar de kater had al eerder zijn aandacht getrokken. Hij had niet het idee dat hij het aan zijn leader ging vertellen, maar je wist het natuurlijk maar nooit. “Ik weet niet wat Chawl bezielde.” Hij keek naar het laatste stof wat weer naar beneden dwarrelde, opgewaaid door het monster. Chawl had wel eens gevraagd of hij het kamp uit mocht en hij wist hoe hij daar naar verlangde, maar hij wist dat de kleine zwarte kat slim was. Hij kon niet geloven dat het roekeloosheid was. Toch moest hij rekening houden met alle scenario’s. Er flitste even iets door zijn ogen toen Yu zich bij hen voegde en zijn blik die van haar ving. Hij slikte het gal wat opeens leek op te komen in. Juist nou zij erbij kwam drong het tot hem door wat er was gebeurd. “De Twolegs.” Er ontstond vuur in zijn ogen en hij klemde zijn kaken op elkaar. Nee, rustig blijven. “Weet iemand hoe het monster er precies uitzag?” Hij had zich door zijn emoties laten leiden, daardoor had hij niet goed genoeg opgelegd.∆[Clanevent] Life is cruel Eki8z
∆[Clanevent] Life is cruel ZrDY9U2∆[Clanevent] Life is cruel 2lm7uhg

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Nyra
Member
∆[Clanevent] Life is cruel Z2WcJSq
Yanthe
329
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 34 moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Nyra
BerichtOnderwerp: Re: ∆[Clanevent] Life is cruel    ∆[Clanevent] Life is cruel Icon_minitimevr 5 aug 2016 - 23:18

Nyra stond nog steeds op de plek waar ze net gestaan had, met haar prooi nog steeds vlak voor haar poten. Alles was ook zo snel gegaan. Er stonden plots ook veel katten rond Claw heen, waaronder een kater die ze nog nooit eerder gezien had. Normaal zou ze achteruit deinzen bij onbekende katten, maar omdat de andere katten niet begonnen te blazen en uit te halen, ging de jonge poes ervan uit dat deze kat niet beschouwd werd als vijand. Al kon dat natuurlijk ook niet naar boven zijn gekomen bij de huidige situatie. Nyra knipperde even met haar ogen en liet haar blik gaan naar zwarte pad, waar het monster net nog had gereden. Ze wist nog steeds niet goed wat er gebeurd was. Ondanks dat ze hier als 3de was, bleek de rest allemaal wel te weten wat er was gebeurt. Ergens vond ze het wel spannend. “Ik weet niet wat Chawl bezielde.” De poes draaide haar kopje direct om bij het horen van Chawls naam. Huh? Wat bedoelde Claw daar nu mee? “De Twolegs.” Chawl, twolegs? Nyra's oogjes werden groter. Daarom dat Wasabi achter dat monster aan liep. Nyra's oortjes zakten lichtjes in haar nek en ze zakte door haar pootjes. Dat monster, dat monster had Chawl opgeslokt?! Ze sloot even haar oogjes. Waarom was ze niet achter Wasabi aangelopen, achter het monster, in plaats van gewoon te staan kijken? “Weet iemand hoe het monster er precies uitzag?” Eén van haar oortjes schoof naar voren bij wat Claw vroeg. Haar ogen waren terug op hem gericht. "Ja," mauwde de jonge poes vanop de zijlijn. "Volledig wit was het monster en er was een groene streep die doorliep tot de achterkant." vervolgde ze. Ze bleef laag bij de grond zitten en richtte haar ogen kort op haar gevangen prooi. "Op de achterkant hing ook een soort embleem, een sticker, maar ik kan niet verwoorden wat erop stond." Ze wist gewoon niet wat de sticker wilde zeggen. Ze wist enkel dat het van die vreemde tekens waren die enkel Twolegs konden verwoorden. Twolegs en soms kittypets, maar dat was uitzonderlijk. Ze keek weg van haar prooi. In die prooi had ze nu echt geen zin meer.


єxpєct thє unєxpєctєd
∆[Clanevent] Life is cruel EQim5Bh

∆[Clanevent] Life is cruel 2gxnp75∆[Clanevent] Life is cruel Mtxszs∆[Clanevent] Life is cruel 10pvxmw∆[Clanevent] Life is cruel 10pvxmw∆[Clanevent] Life is cruel 2iha58w∆[Clanevent] Life is cruel Tallpi11
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
∆[Clanevent] Life is cruel DPKsfdL
Aiméeeeeeee
1365
Actief
I was born to die
Like everyone on earth
But I want to be the reason
You fulfilled your purpose
CAT'S PROFILE
Age: 70 moons have gone
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Silhouette
BerichtOnderwerp: Re: ∆[Clanevent] Life is cruel    ∆[Clanevent] Life is cruel Icon_minitimevr 5 aug 2016 - 23:35

Het was wel raar..Om zo tussen de Bloodclanners te staan en geen of in elk geval nauwelijks vijandigheid te bemerken, maar misschien was dat ook wel omdat ze iets anders aan hun kop hadden.Claw vertelde iets over ene Chawl, zich afvragend wat hem bezielde. De anderen hadden natuurlijk wel een idee wie deze Chawl was, Silhouette wist enkel dat er iets met dat Monster was. Hij deed een paar stappen naar achteren toen er een poes bij hun voegde. Jong nog, misschien net Warrior of hoe ze dat dan ook mochten noemen in die clan. Ze sprak Claw aan als haar vader en vroeg hem wat er aan de hand was. Hij beantwoordde haar met een simpel woord, maar op dit moment misschien wel een van de lastigste woorden die werd uitgesproken. Twolegs. En met dat woord viel ook voor Silhouette het laatste puzzelstukje op zijn plaats. Claw vroeg of iemand wist hoe het monster er precies uitzag, maar Silhouette kon dat niet beantwoorden. Hij was er bijna door overgereden, niet veel tijd om op details te letten dus. Enkel wit en groter dan de meeste monsters die hij meestal zag. Blijkbaar wist iemand anders het wel. Een van de jongere leden kwam met een beschrijving. Silhouette keek even naar haar toen ze sprak en toen richting Claw weer. ''Chawl is je zoon, niet?''vroeg hij, om nog even alles zeker te weten. ''Het is een lang donderpad, niet? Enig idee waar het naar toe gaat?''zij kenden de weg hier een stuk beter dan hem natuurlijk.


∆[Clanevent] Life is cruel Silse14
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Hellhound
Member
∆[Clanevent] Life is cruel Mini_a10
It's a nouk
4979
Actief
It's just another war
Just another family torn
Just a step from the edge
Just another day in the world we live

677 IC

CAT'S PROFILE
Age: I'm burning 60 moons in hell
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Hellhound
BerichtOnderwerp: Re: ∆[Clanevent] Life is cruel    ∆[Clanevent] Life is cruel Icon_minitimeza 6 aug 2016 - 11:59


De grijze kattin kwam hijgend terug. De inspanning die ze had geleverd was te groot geweest waardoor ze aan alle kanten rilde. "Het spijt me, Claw." Kwam er van Wasabi. “Het is niet jouw schuld.”  Hellhound was blij dat Claw dat had gezegd tegen de Young One. Het was duidelijk dat ze haar best had gedaan en een negatieve reactie daarop zou ze nog lang voelen. “Ik weet niet wat Chawl bezielde.”  Vervolgde de zwarte kater. Er was dus iets aan de hand met Chawl, Claw's zoon. Gezien de jonge kater nergens te zien was gokte Hellhound er maar op dat het niet veel goed was. Helemaal niet gezien ze bij de weg stonden. "Pap? Wat is er gebeurd? Waarom ben je zo gestr-" vroeg Yu die inmiddels ook was komen aanlopen. "Claw," begon de kattin langzaam nadat ze was gestopt met praten. De zwart witte kattin had sneller een idee van de situatie dan hij had kunnen vormen. "B-bedondert mijn neus me, of ruik ik dit goed?" Vroeg Yu aan haar vader. “De Twolegs.” Zijn reactie zei alles. De Twolegs hadden Chawl dus echt meegenomen. “Weet iemand hoe het monster er precies uitzag?” Vroeg de zwarte Leader vervolgens. Hellhound haalde enkel zijn schouders op, hij was later dan Claw bij de situatie aangekomen. De dochter van Zira leek wel te weten wat er was gebeurd. "Volledig wit was het monster en er was een groene streep die doorliep tot de achterkant." Vertelde ze het uiterlijk van het monster. Volledig wit waren er wel meer dus de groene streep was hun enige hint. "Op de achterkant hing ook een soort embleem, een sticker, maar ik kan niet verwoorden wat erop stond." Die dingen zaten wel op meer monsters en de beschrijving was ook niet specifiek te noemen. Toch was de informatie handig. De jonge kattin zat wel erg dicht op de grond naar zijn mening terwijl ze nuttige informatie had. De rosse kater legde als een teken van geruststelling zijn staart op de rug van de Young One. ''Chawl is je zoon, niet?'' Haalde de zwart witte Windclanner uit de situatie. Dat was erg scherp, dat kon hij niet negeren. Maar alsnog, wat deed hij hier? ''Het is een lang donderpad, niet? Enig idee waar het naar toe gaat?'' Vroeg de vreemdeling vervolgens aan de groep katten. Natuurlijk was hij gewend dat het één lange weg was maar dat was in de Twolegplace niet bepaald het geval. Er waren enorm veel wegen met allerlei afslagen. "Dat is niet te zeggen, de weg splitst hier nog al een keer. Er zijn miljoenen manieren om er langs te gaan, niet maar één zoals bij die die langs jullie gebied loopt. Het kan dus overal naartoe gaan, het enige dat we weten is de richting." Vertelde de kater op een rustige manier waarna hij zijn ogen nog een keer langs alle katten in de groep liet gaan. "Of heeft er iemand nog een andere hint waar ze heen zouden kunnen zijn gegaan?"


∆[Clanevent] Life is cruel Signat14
Hell's hounds:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Wasabi
Member
∆[Clanevent] Life is cruel Giphy-downsized-large
330
Actief

CAT'S PROFILE
Age: || 21 moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Wasabi
BerichtOnderwerp: Re: ∆[Clanevent] Life is cruel    ∆[Clanevent] Life is cruel Icon_minitimeza 6 aug 2016 - 16:48

Life is cruel.

Claws woorden maakten er haar niet veel vrolijker op. Er kwamen andere katten bij staan, waaronder Nyra, de dochter van haar mentor, Yu, haar voormalige mentor. Chawl ws zo grappig geweest en zijn bijnaam "Copie Cat" had hij niet voor niks gestolen. Maar nu was hij weg. Voor altijd. "Weet iemand hoe het monster er uit zag?" Vanaf die zin werd Wasabi's aandacht weer getrokken en hield ze haar blauwe blik strak gevestigd op Nyra, de volgende poes die sprak. "Volledig wit was het monster en er was een groene streep die doorliep tot de achterkant." Even flitste er een bewonderende glans door Wasabi's ogen. Ze kende maar weinige katten die beschrijvingen zo gedetailleerd konden opsommen. "Op de achterkant hing ook een soort embleem, een sticker, maar ik kan niet verwoorden wat er op stond." Wacht eens even... Er flitste een flashback door Wasabi's kop, snel, maar duidelijk. Een hond die verdoofd op de grond lag, opgeraapt werd en in de buik van een monster werd gegooid, een wit monster met een groene streep en een vierkant op de achterkant met krabbels op. De oude manke hond van het steegje verderop. Misschien hoorde dat monster wel bij het monster dat Chawl had ontvoerd?
Helhound vroeg of iemand nog wat informatie had en Wasabi knikte zo rustig mogelijk naar hem. "Ik denk dat ik dat soort monsters eerder heb gezien," begon ze, nu al wat rustiger ademend. "Ze doen deze dingen vaker en nemen niet alleen katten mee, maar soms honden. En dan nemen ze die mee naar een plek met kooien, heb ik gehoord, maar ik weet niet zeker of Chawl zich daar nu ook bevind." Even kreeg de jonge poes wat meer hoop, maar ze probeerde haar blik zo rustig te houden. Er waren nu meerdere katten overstuur dus moest ze zo kalm mogelijk blijven, want het laatste wat ze wilde was de spanning nóg opdrijven.


∆[Clanevent] Life is cruel 1vlHwQx
Thanks Julia!
Spoiler:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Claw
Deceased
∆[Clanevent] Life is cruel Claw_mini_a
Julia
3268
Afwezig
Only the dead have seen the end of war

CAT'S PROFILE
Age: ✝65 moons✝
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Claw
BerichtOnderwerp: Re: ∆[Clanevent] Life is cruel    ∆[Clanevent] Life is cruel Icon_minitimema 8 aug 2016 - 13:51

Hij knikte Nyra even bemoedigend toe toen ze zei dat ze het gezien had. Een monster met een groene streep en een embleem. Het stelde hem toch wel wat gerust dat tenminste iemand opgelet had hoe het ding eruit had gezien. Emoties waren niet goed dan ging je fouten maken, dat bewees deze situatie maar weer. Met dat besef leek ook elk greintje emotie uit zijn lijf te verdwijnen en kwam de doodse kalmte terug in zijn blik. Het was de enige manier om zijn zoon terug te krijgen, zijn emoties niet toe laten. Toen de WindClanner sprak draaide hij zich naar hem om. In elke andere situatie had hij Silhouetteheart niet zo dichtbij laten komen, maar door de samenloop kon hij zich daar nou even niet druk over maken. “Ja.” Beantwoorde hij de warrior op de vraag die echt naar hem gericht was. Op de andere vragen antwoorde Hellhound al. Hij staarde naar de plek waar het monster allang verdwenen was. Ze konden inderdaad overal wel heen zijn gegaan. Als ze Chawl voorgoed kwijt waren zou hij dat zichzelf nooit vergeven. Hij had meer katten moeten laten opletten op de kittens, maar had hij ze dan helemaal geen vrijheid moeten geven? Dat was ook niet de manier geweest. Toch gaf hij ook zichzelf de schuld van dit alles. Zijn blik gleed naar Wasabi en toen nam hij een besluit. Hij deed een stap naar voren en draaide zich naar de groep katten toe. “We volgen het spoor tot waar het kan. Vinden we hem niet moeten we patrouilles op gaan stellen, maar we zoeken net zo lang totdat we hem hebben gevonden.” Hij klemde zijn kaken op elkaar en wenkte hen hem te volgen. De stank van het monster was niet te missen, het werd pas een probleem als er meerdere monsters langs waren gekomen. Ze stonken allemaal daar was geen onderscheid meer in te maken.∆[Clanevent] Life is cruel Eki8z
∆[Clanevent] Life is cruel ZrDY9U2∆[Clanevent] Life is cruel 2lm7uhg

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Nyra
Member
∆[Clanevent] Life is cruel Z2WcJSq
Yanthe
329
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 34 moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Nyra
BerichtOnderwerp: Re: ∆[Clanevent] Life is cruel    ∆[Clanevent] Life is cruel Icon_minitimema 8 aug 2016 - 15:16

Nyra stond nog steeds aan de zijlijn toe te kijken naar de groep katten die rond Claw stonden. Ze had net verteld hoe het monster er uit zag, waarop de zwarte kater kort naar haar had geknikt. Toch had ze haar kopje weggedraaid, weg van de groep. Haar blik bleef op de zwarte weg gericht waar het monster was verdwenen, waar Chawl was verdwenen. Hij was de enige geweest waar ze eens een babbeltje mee had gedaan. De andere waarmee ze gesproken had, hadden haar enkel op haar plaats gezet en haar uit haar rooskleurige wereld getrokken. Dat hadden ze geprobeerd, maar niemand was er in geslaagd. Tot op deze moment. Het leek wel alsof Chawl's ontvoering haar naar de grens had gebracht, de grens tussen haar wereld en de échte wereld. “We volgen het spoor tot waar het kan. Vinden we hem niet moeten we patrouilles op gaan stellen, maar we zoeken net zo lang totdat we hem hebben gevonden.” Bij de woorden van Claw stond ze dan ook direct op en duwde ze haar prooi aan de kant, klaar om achter de groep aan te lopen. Haar eerdere frons was weg en had plaats gemaakt voor een strak snoetje.


єxpєct thє unєxpєctєd
∆[Clanevent] Life is cruel EQim5Bh

∆[Clanevent] Life is cruel 2gxnp75∆[Clanevent] Life is cruel Mtxszs∆[Clanevent] Life is cruel 10pvxmw∆[Clanevent] Life is cruel 10pvxmw∆[Clanevent] Life is cruel 2iha58w∆[Clanevent] Life is cruel Tallpi11
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Yu
Member
∆[Clanevent] Life is cruel Icon-10

Lore
973
Actief
All the streets are crammed with things
Eager to be held,
I know what hands are for
And I'd like to help myself

CAT'S PROFILE
Age: 28 moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Yu
BerichtOnderwerp: Re: ∆[Clanevent] Life is cruel    ∆[Clanevent] Life is cruel Icon_minitimema 8 aug 2016 - 15:28
Yu was aan de grond genageld. “De Twolegs.” Het dreunde doorhaar kop, ze was als bevroren. Katten om haar heen discussieerde over het monster, Wat er nu moest gebeuren. Het allerliefst had ze meegeholpen, maar ze kon het gewoon niet. Niet haar lieve broertje, niet die altijd opgewekte Chawl. Als ze hem kwijt zou raken, zou het voor altijd impact op haar hebben. Ze wilde gillen, huilen, maar ze kon het niet. Ze kon alleen maar zitten en stil voor zich uit staren. Niet Chawl. Niet copycat. Dit was een verschrikkelijke nachtmerrie. Dit was niet echt. “We volgen het spoor tot waar het kan. Vinden we hem niet moeten we patrouilles op gaan stellen, maar we zoeken net zo lang totdat we hem hebben gevonden.” De diepe stem van haar vader leek haar wakker te schudden. In een schokkerige beweging stond ze op, klaar om mee te gaan. Dit was echt. Dit was verschrikkelijk. Ze moesten hem terug halen, wraak nemen. Net zo lang tot ze hem hadden.What's more wrong - that I too wish to be great
∆[Clanevent] Life is cruel Hfhffh11
Or my mother wished she'd had a son?

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Hellhound
Member
∆[Clanevent] Life is cruel Mini_a10
It's a nouk
4979
Actief
It's just another war
Just another family torn
Just a step from the edge
Just another day in the world we live

677 IC

CAT'S PROFILE
Age: I'm burning 60 moons in hell
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Hellhound
BerichtOnderwerp: Re: ∆[Clanevent] Life is cruel    ∆[Clanevent] Life is cruel Icon_minitimema 8 aug 2016 - 21:27


Well shit. Chawl was weg en Hellhound baalde als een baksteen om meerdere reden. Niet alleen was het al heel erg dat er een kitten was verdwenen, ook voelde hij zich er aardig schuldig over. Dat kwam omdat hij juist deel uitmaakte van de groep die onder anderen op de kittens moest passen. Het mocht dan wel zijn dat hij een break had gezien hij er al een hele tijd non stop had bij gezeten en was overgenomen door een ander. Toch voelde hij zich er schuldig over want als hij net iets langer door was gegaan had hij het misschien kunnen voorkomen. "Ik denk dat ik dat soort monsters eerder heb gezien," zei Wasabi die inmiddels wat beter op adem kwam. "Ze doen deze dingen vaker en nemen niet alleen katten mee, maar soms honden. En dan nemen ze die mee naar een plek met kooien, heb ik gehoord, maar ik weet niet zeker of Chawl zich daar nu ook bevind." Vertelde de grijze Young One. Die informatie was meer dan handig. Hij wist waar ze het over had. Hij had er van gehoord van een paar Kittypets die er ook waren geweest. “We volgen het spoor tot waar het kan. Vinden we hem niet moeten we patrouilles op gaan stellen, maar we zoeken net zo lang totdat we hem hebben gevonden.” Zei Claw tegen de groep katten die er bij stonden. Met rustige stappen liep de rosse kater op de Elite Leader af. "Claw. Zou je het erg vinden dat ik niet mee ga op de patrouilles, ik heb namelijk misschien wel een andere manier om er achter te komen waar Chawl heen is gebracht. Als je me liever mee hebt moet je het zeggen." Vroeg Hellhound op een zekere toon aan de zwarte kater. Als hij enkel een van die Kittypets zou kunnen vinden konden die hem misschien wel vertellen waar het was. Voor hun kon de informatie geven geen kwaad, alleen weigeren om het te doen wel.


∆[Clanevent] Life is cruel Signat14
Hell's hounds:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Claw
Deceased
∆[Clanevent] Life is cruel Claw_mini_a
Julia
3268
Afwezig
Only the dead have seen the end of war

CAT'S PROFILE
Age: ✝65 moons✝
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Claw
BerichtOnderwerp: Re: ∆[Clanevent] Life is cruel    ∆[Clanevent] Life is cruel Icon_minitimema 15 aug 2016 - 13:43

Voordat hij in beweging kon komen stond Hellhound al naast hem. Hij draaide zijn kop naar de rose kater. Hellhound was een goede member en ergens vertrouwde hij hem. Hij was altijd voorzichtig met vertrouwen en hij zou nooit iemand helemaal vertrouwen, maar er waren enkele katten op zijn lijstje die wel een beetje in de buurt kwamen. Hellhound was daar eentje van. Hij knikte daarom ook als goedkeuring op de woorden van de andere kater. “Alles om hem terug te krijgen. Ik hoor graag wat je te weten bent gekomen als we allemaal weer terug zijn in het kamp.” Toen wenkte hij de rest nogmaals om hem te volgen. Het eerste stuk ging prima. De stank van het monster was nog vers en niet moeilijk te volgen, maar op een gegeven moment remde hij toch af. Een ander monster had de baan van die van hen gekruist en het was niet meer duidelijk om welke het ging. Hij klemde zijn kaken hard op elkaar en richtte zich op, maar het monster was natuurlijk in geen velden of wegen meer te bekennen. Hij bromde iets binnensmonds wat niet te verstaan was en sjouwde toen stug door, maar gewoon een kant op.  ∆[Clanevent] Life is cruel Eki8z
∆[Clanevent] Life is cruel ZrDY9U2∆[Clanevent] Life is cruel 2lm7uhg

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
∆[Clanevent] Life is cruel
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: Other Territory :: Twoleg place-
Ga naar: