Searching for my toy 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Greenleaf, 12 °C - 22°C
Het is lekker weer in het woud. Er zijn veel kruiden te vinden nu het water terug getrokken is. Ook prooi is er genoeg. Een mooie tijd voor de Clans.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
None
enjoy your peace... while it lasts
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Founder
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 Searching for my toy

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Fearpaw
Member
Searching for my toy DPKsfdL
37

CAT'S PROFILE
Age: 0 Years 8 Moons
Gender:
Rank:
Fearpaw
BerichtOnderwerp: Searching for my toy   Searching for my toy Icon_minitimema 1 aug 2011 - 16:06

Verveelt staarde de kitten voor zich uit. Waar was de lol als je er zin in had? Het kwam altijd wanneer je, of moe bent, of lui en geen zin had. Maar nu wouw ze wat doen er was er niks te doen. Fearkit liep heen en weer met een dun lijfje. Ja Fearkit was mager. En nee, niet ongezond. Ze zag een mos balletje en staarde er naar. Ze liep er naar toe en sloeg er met een poot tegen aan. Het mos balletje rolde weg. Hé dit was best leuk. Ze liep weer naar het mos balletje en rolde weer weg. Ze rende er dit keer op af en weer sloeg ze er tegen aan. Het mos balletje rolde sneller weg. O dit was echt super leuk. Ze rende er weer op af en sloeg zo hard mogelijk tegen het balletje. Het balletje rolde en stuiterde kei hard weg. Ze vloog er op af en kwam in de bosjes te recht die het kamp om ringde. Ze zocht naar het balletje. 'Balletje? Waar ben je?' Piepte ze. Ze liep door de bosjes veder en veder weg. Veder op zag ze het mos balletje. Ze liep er naar toe en toen ze er voor stond keek ze om zich heen. 'Wow' haar ogen keken angstig maar toch bewonderend om zich heen. 'Balltje? Zou ik veder gaan?' Ze fantaseerde dat het balletje ja zei. Ze pakte het balletje op en rende er vrolijk mee weg. Ze was nog dicht bij het kamp. Ze struikelde en het balletje rolde weg. 'O nee, balletje!' Ze strompelde er op af en struikelde toen. Ze zocht overal. 'Balletje? Wat ben je?' Piepte ze wanhopig. 'Balletje?' Ze ging zitten en begon te huilen. Toen stond ze moedig op. 'Ik wil mijn balletje en ik ga balletje krijgen ook!' Piepte ze moedig. Ze liep rond en zocht overal waar ze zoeken kon. Ze snuffelde tussen de bladeren maar kon het balletje niet vinden.


Searching for my toy 2pov0xg
I bring only fear till my death
Acc:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Searching for my toy DPKsfdL
54

CAT'S PROFILE
Age: 15 manen
Gender:
Rank:
Crystaltear
BerichtOnderwerp: Re: Searching for my toy   Searching for my toy Icon_minitimema 1 aug 2011 - 18:02

Crystalpaw, die wat rond hing in het bos, hoorde ineens, niet zo ver van haar vandaan iemand "Balletje?" roepen. Ze sloop erop af en zag dat het Fearkit was. Fearkit begon opeens te huilen en niet veel later stond ze weer op, ze zei tegen zichzelf; 'Ik wil mijn balletje en ik ga balletje krijgen ook!' Ze stond op en liep in de richting van Crystalpaw. Ze snuffelde en zocht iets, Crystal kwam uit haar struik en keek neer op Fearkit. "Wat doe je hier? Fearkit, Je mag hier niet zijn, Kittens moeten in het kamp blijven!" En ze zuchtte. Ze pakte haar bij haar nekvel en wou geen tegen spraak. ze zette het beestje weer even neer. "Wat deed je zover van het kamp?" Ze keek de kitte vragend aan.


Searching for my toy 14igyt1
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Fearpaw
Member
Searching for my toy DPKsfdL
37

CAT'S PROFILE
Age: 0 Years 8 Moons
Gender:
Rank:
Fearpaw
BerichtOnderwerp: Re: Searching for my toy   Searching for my toy Icon_minitimedo 11 aug 2011 - 22:25

Ze bleef door zoeken. Fearkit had niet inde gaten dat ze recht op een Apprentice af liep. Ze liep gewoon door. Ze botste tegen de apprentice af met de naam Crystalpaw. "Wat doe je hier? Fearkit, Je mag hier niet zijn, Kittens moeten in het kamp blijven!" Fearkit keek op en had niet in de gaten dat ze nu kans had op problemen. 'Ik ben mijn balletje kwijt!' DE Apprentice pakte haar op bij haar nek vel. Fearkit begon meteen te protesteren. 'Laat me gaan! Laat me gaan! Laat ballie niet alleen! Straks gaat ballie dood!' Piepte ze wanhopig. Ze piepte zielig. Ze wouw ahar balletje hebben. Ze had het dingetje net gevonden en was gehecht geraakt. Ze wouw haar balletje terug. Toen voelde ze dat ze weer terug neer werd gezet. "Wat deed je zover van het kamp?" Vroeg de apprentice. 'Ik was mos balletje zoeken gaan, ik was spelen, en toen gooide ik balletje perrongeluk weg. En nu ben ik balletje kwijt', jammerde Fearkit zielig. Ze wouw haar balletje terug.Searching for my toy 2pov0xg
I bring only fear till my death
Acc:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Searching for my toy
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: ShadowClan territory :: ShadowClan territory :: Pinewoods-
Ga naar: