Never say never! {Oceanpaw} 
IndexGebruikerslijstRegistrerenLaatste afbeeldingenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
LEAF-BARE
Season
Leaf-bare, -10 °C - 5°C
Vrijwel uit het niets is het ijzig koud in het bos. Poeltjes dreigen te bevriezen, en sneeuw hangt dik in de lucht.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
Due to the harsh weather conditions, there is a prey scarcity leading to famine in the Clans.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNT
Deel
 

 Never say never! {Oceanpaw}

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Sootpaw.
Member
Never say never! {Oceanpaw} DPKsfdL
Fien, Fifi, Fibeest :3
86
Actief
And I've been sitting at the bottom of a swimming pool for a while now, drowning my thoughts out with sounds.

CAT'S PROFILE
Age: || 8 moons.
Gender: She-cat ♀
Rank:
Sootpaw.
BerichtOnderwerp: Never say never! {Oceanpaw}   Never say never! {Oceanpaw} Icon_minitimeza 30 jul 2016 - 17:28

Never say never.

Er gleed razendsnel een witte schim door de stekelige grassen op het Windclanterritorium. De ogen van het gestalte waren gefixeerd op de vette muis die zich nauwelijks drie staartlengtes voor haar bevond. Het had een nootje tussen zijn pootjes geklemd en knabbelde eraan, zijn kleine, zwarte kraaloogjes onoplettend op het ronde bolletje gevestigd, waardoor het vrijwel helemaal geen kans had om de Siamese poes, die nu in elkaar zakte, op te merken. Met wiegende heupen dook Sootpaw ineen, spande haar achterpoten aan en vloog met een enorme sprong naar voren.
Mis! De gedachte drong haar al door zodra ze op het hoogste punt van haar zweefsprong was en ze krabde in het zand, maar ze was niet van plan haar buit er zo maar van door te laten gaan. Als een speer uit een boog sprintte de Siamese poes naar voren, door het gras door en met haar blik onuitputtelijk op het wegspurtende muisje gepind. Haar bruine poten raakten nauwelijks de grond en ze voelde de triomf in haar lijf stromen toen ze het prooidier steeds meer naderde. Nog maar een vossenlengte... Nog maar een staartlengte...
Sootpaw was zo geconcentreerd op haar slachtoffer dat ze de andere Apprentice, niet opmerkte. In volle vaart knalde ze tegen de grijzige poes aan en rolde omver, terwijl ze de muis met een opwippende kont zag wegvluchten tussen enkele grassprieten. Hmpff. Daar ging haar buit.


Never say never! {Oceanpaw} Fms9wi
Terug naar boven Ga naar beneden
Oceanstar
StarClan
Never say never! {Oceanpaw} 29puumf
~Butter(fly)~
3423
Actief
~Waiting Hurts. Forgetting Hurts. But not knowing which decision to take can sometimes be the most painful.~

CAT'S PROFILE
Age: ~35 moons[Forever]~
Gender: She-cat ♀
Rank:
Oceanstar
BerichtOnderwerp: Re: Never say never! {Oceanpaw}   Never say never! {Oceanpaw} Icon_minitimezo 31 jul 2016 - 14:12

Iemand knalde met een behoorlijke snelheid tegen haar op. Normaal gesproken zou ze behoorlijk zijn geschrokken, wetende dat ze altijd op haar hoede moest zijn, maar dit keer keek ze enkel op. Ze had het geluk dat ze redelijk gespierd was en niet al te klein waardoor de klap haar enkel iets deed wankelen, een andere Apprentice die ze enkel van gezicht herkende stond tegen over haar. Meteen glimlachte ze even geruststellend waarna ze richting het muisje keek. Jammer genoeg had het diertje een uitweg gevonden en gebruikt. Ze waren niet altijd even slim, hun prooi, maar soms hadden ze geluk en snelheid aan hun zijde. Dat gezegd hebbende, Oceanpaw was niet bepaald sloom, ze was gewoon minder wendbaar dan een muisje, wat ook logisch was omdat ze vele malen groter was. De andere kattin was omgerold, waardoor ze even bezorgd dichterbij stapte. Ze had zich niet bezeerd, toch?


Never say never! {Oceanpaw} Oceano10
Never say never! {Oceanpaw} LcrIgCQNever say never! {Oceanpaw} JwNO92gNever say never! {Oceanpaw} EjrsROFNever say never! {Oceanpaw} UK1ajoINever say never! {Oceanpaw} 3qCkg2fp_oNever say never! {Oceanpaw} 0V0T0ZLL_o
Terug naar boven Ga naar beneden
Sootpaw.
Member
Never say never! {Oceanpaw} DPKsfdL
Fien, Fifi, Fibeest :3
86
Actief
And I've been sitting at the bottom of a swimming pool for a while now, drowning my thoughts out with sounds.

CAT'S PROFILE
Age: || 8 moons.
Gender: She-cat ♀
Rank:
Sootpaw.
BerichtOnderwerp: Re: Never say never! {Oceanpaw}   Never say never! {Oceanpaw} Icon_minitimezo 31 jul 2016 - 19:17

Never say never.

Haar helderblauwe ogen sloten zich even kreunend toen ze enkele spieren bij haar schouder voelde branden. Starclanverdomme, ze had niet alleen haar hardverdiende prooi verloren, ze had ook nog eens haar schouder bezeerd. Vervolgens gleed haar blik naar de grijze poes waar ze was tegen aan geknald, waar wel zeker een bezorgde glans in diens zachte ogen was gevestigd. Sootpaw schudde haar spitse snoet even en krabbelde toen overeind - eerst wat moeizaam door een steek in haar spieren, maar daarna wat steviger - en keek de grijzige Apprentice toen aan. De Siamees was zich opnieuw bewust van haar medelevende blik en glimlachtte eens geruststellend. "Ik ben oké," stelde ze de oudere poes gerust en ging rechtop zitten. De heldere glans in haar ogen werd nu vragend, maar omdat de andere kattin er nog vrij goed uit zag, minder bezorgd. "En jij?"


Never say never! {Oceanpaw} Fms9wi
Terug naar boven Ga naar beneden
Gesponsorde inhoud
BerichtOnderwerp: Re: Never say never! {Oceanpaw}   Never say never! {Oceanpaw} Icon_minitime

Terug naar boven Ga naar beneden
 
Never say never! {Oceanpaw}
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: WindClan territory :: WindClan territory-
Ga naar: