Ocean breeze [+Oceanpaw] 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Greenleaf, 18 °C - 35°C
Het water staat nog steeds hoog, maar de temperaturen stijgen als maar meer. De Clans krijgen geen tijd om te wennen aan de warmte.
WARNING
Flash Flood
In-Game Event
Flash Flood
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Founder
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 Ocean breeze [+Oceanpaw]

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Mr. Tips
Member
Ocean breeze [+Oceanpaw] 2yw6dsk
Floriske
431

CAT'S PROFILE
Age: 208 moons (17 jaar en 4 maanden)
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Mr. Tips
BerichtOnderwerp: Ocean breeze [+Oceanpaw]   Ocean breeze [+Oceanpaw] Icon_minitimeza 30 jul 2016 - 19:24

Oswald Tips strekte zich traag uit en knipperde met zijn ogen. Een tevreden glimlach lach om zijn mond toen hij door zijn fraai versierde kattenluikje naar buiten stapte, de warmfrisse lucht in. Een prettig zonnetje scheen op zijn zwarte vacht en een lichte bries woei langs zijn snorharen. Hij wurmde zich tussen twee latjes van het lage, donkergroene houten hekje door de tuin uit. Hij was nog maar net de stoep op gestapt, toen hij vanuit zijn ooghoek iets weg zag schieten, een beest met een kale staart. Een rat, in hun straat? Het beest was nu echter al weg en hij besteedde er geen verdere aandacht aan. Met nette, soepele passen liep hij door zijn straat, de heer van de buurt. Hij sprong op een geparkeerde auto waarvan het dak was opgewarmd door de zon en liet zijn blik over de straat glijden. Zijn ogen spotten al snel een kat die opviel. Ze zag er een beetje verwilderd uit, maar niet erger dan alle boskatten. Het was in ieder geval duidelijk dat ze geen huiskat was, zoals hij. Toen hij van het dak van de auto sprong en haar naderde, rook hij ook een kenmerkende geur, een zoals katten van die bosgroepen droegen, wat aangaf dat ze geen eenling was. Van welke van die groepen ze afkomstig was, zou hij echter niet met zekerheid kunnen zeggen, daarvoor was zijn kennis van de clans te beperkt. Hij wist meer van de wereld van de mensen van van die verborgen kattenwereld in de bossen.


Ocean breeze [+Oceanpaw] 2801mkx
Crowcall - Petalcloud - Mr. Tips - Everstar - Salmonleap
Spoiler:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Oceanstar
StarClan
Ocean breeze [+Oceanpaw] 29puumf
~Butter(fly)~
3420
Actief
~Waiting Hurts. Forgetting Hurts. But not knowing which decision to take can sometimes be the most painful.~

CAT'S PROFILE
Age: ~35 moons[Forever]~
Gender: She-cat ♀
Rank:
Oceanstar
BerichtOnderwerp: Re: Ocean breeze [+Oceanpaw]   Ocean breeze [+Oceanpaw] Icon_minitimezo 31 jul 2016 - 14:26

Oceanpaw had zich alert opgesteld, al een poosje geleden. Zodra ze het kamp was uitgerend had ze zich voornamelijk gefocust op het jagen. Zoals gewoonlijk en altijd was ze geen slechte jager en was ze met aardig voedzaam prooi teruggekomen. Immers was het een van haar taken als jonge kattin en onderdeel van Windclan om zichzelf nuttig te maken. Niet dat ze zich voor kon stellen dat het leven als Kittypets zo veel voldoening kon geven. Veel wist ze niet van de Kittypets die uit bakjes aten en dronken. Enkel dat ze niet gewend waren om te overleven in een omgeving die elk moment kon veranderen en altijd op hun hoede te moeten zijn. Dat was dan ook de reden dat ze was afgedwaald. Een raar beest met een kale staart had zich in het territorium bevonden. Iets wat ze wist dat niet zomaar kon gebeuren, waar ratten waren, waren vaak ook twolegs geweest of nog steeds aanwezig. Ze kon het niet over haar hart verkrijgen haar clan niet tot nut te zijn en dus had ze behoorlijk roekeloos besloten de rat voorzichtig te achtervolgen. En achtervolgen deed ze dan ook, eerst op een rustig tempo, eentje die voor een echte Windclanner een makkie was, voordat ze haar tempo moest verhogen omdat de rat haar had opgemerkt. Met denderende stappen rende ze achter de rat aan, vastbesloten zijn oorsprong uit te vinden, dat ze eerst terug naar het kamp kon gaan om een ervaren kat mee te nemen was niet in haar op gekomen, ze was gewoon op haar instinct af gegaan en dat was het volgen van dat beest. Dat ze inmiddels richting een twolegplace liep had ze maar al te goed door. Hier en daar kon ze het ruisen van een Thunderpath al horen en ruiken. Met een zucht hield ze even stil terwijl ze aan een rand van een rustige straat bleef staan. Een kater kwam in haar vizier, hij gedroeg zich als een echte Kittypet. Met ogen vol afschuw keek ze toe hoe hij rustig van een monster af sprong en naar haar toe liep. Waarom vernielde het monster hem niet, dat was toch een gevaarlijk ding dat twolegs vervoerde? Verward staarde ze de kater aan. Ze rook een aparte geur, waarschijnlijk kenmerkend voor Kittypets. Langzaam richtte ze zich wat netter op voordat ze voorzichtig richting hem liep. Misschien wist hij meer over de ratten en kon ze Everstar dan op de hoogte stellen. Ze konden geen rattenplaag gebruiken in hun territorium. 'Eh, Hallo Meneer?' Mauwde ze netjes op een twijfelende toon. 'Bent u een Kittypet?' Vroeg ze daarna terwijl ze bij het laatste woord een rilling onderdrukte. Twolegs waren voor hun clankatten vaak een van de grootste bedreigingen. Ze wou hem graag ondervragen over de rat die ze achtervolgde en die langs hem weg was gerend. Wie weet wist hij er meer over en was hij bekend met de omgeving.


Ocean breeze [+Oceanpaw] Oceano10
Ocean breeze [+Oceanpaw] LcrIgCQOcean breeze [+Oceanpaw] JwNO92gOcean breeze [+Oceanpaw] EjrsROFOcean breeze [+Oceanpaw] UK1ajoIOcean breeze [+Oceanpaw] 3qCkg2fp_oOcean breeze [+Oceanpaw] 0V0T0ZLL_o
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Mr. Tips
Member
Ocean breeze [+Oceanpaw] 2yw6dsk
Floriske
431

CAT'S PROFILE
Age: 208 moons (17 jaar en 4 maanden)
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Mr. Tips
BerichtOnderwerp: Re: Ocean breeze [+Oceanpaw]   Ocean breeze [+Oceanpaw] Icon_minitimevr 26 aug 2016 - 14:23

De jonge poes keek nogal verward, wat Tips toch altijd verwonderlijk vond. Die boskatten leefden zo afgezonderd van de wereld, ze hadden echt geen idee wat er buiten hun territoria gebeurde. Stel je voor: ze dachten zelfs dat auto's monsters waren! Hoe ver buiten de wereld stond je als je zoiets dacht? Nu, zij konden er ook niet veel aan doen. Het was gewoon hun opvoeding. De poes sprak hem voorzichtig aan en vroeg of hij een kittypet was. Mr. Tips vond 'kittypet' een vrij denigrerende term, boskatten spraken het vaak uit alsof het iets slechts was. "Ik ben een huiskat, ja", antwoordde hij vriendelijk, want ook hier wist hij dat het gewoon aan haar opvoeding lag. Ze waren niets gewend, die katten. "Meneer Tips, aangenaam. Jij komt uit het bos, zo te ruiken. Boskatten komen niet vaak de stad in, wat brengt je hier?"


Ocean breeze [+Oceanpaw] 2801mkx
Crowcall - Petalcloud - Mr. Tips - Everstar - Salmonleap
Spoiler:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Oceanstar
StarClan
Ocean breeze [+Oceanpaw] 29puumf
~Butter(fly)~
3420
Actief
~Waiting Hurts. Forgetting Hurts. But not knowing which decision to take can sometimes be the most painful.~

CAT'S PROFILE
Age: ~35 moons[Forever]~
Gender: She-cat ♀
Rank:
Oceanstar
BerichtOnderwerp: Re: Ocean breeze [+Oceanpaw]   Ocean breeze [+Oceanpaw] Icon_minitimevr 26 aug 2016 - 17:19

Het was een verrassende dag voor de relatief jonge kattin. Ook al had ze bijzonder weinig met Kittypets, of wat ze uit verhalen over ze wist te vertellen; had ze wel van een relatief goede opvoeding genoten. Misschien zouden niet veel katten dat geloven, immers was dé Whitelion wel haar halfbroer geweest, hij was een erg beruchte kater alleen paste Oceanpaw waarschijnlijk niet in dat kader. Zo berucht was ze niet, ze kon vaak niet super goed vechten wat eigenlijk ook wel verklaard kon worden met haar indrukwekkende verleden. Als ze eenmaal vocht, dan vocht ze vaak vloeiend en goed. Ze had dan enkel de juiste mentaliteit nodig. Een mentaliteit die ze vaak miste. Dat en het feit dat ze ook informatie nodig had en niet graag vocht tenzij het echt niet anders kon, had ervoor gezorgd dat ze de Kittypet had aangesproken. Zo net mogelijk dan, want ze wist nog steeds niet echt wat ze met een huiskat aan moest. 'Ik ben een huiskat, ja,' mauwde de overduidelijke oudere kat vriendelijk. Een rustig antwoord dat was beter dan ze had verwacht. 'Meneer Tips, aangenaam. Jij komt uit het bos, zo te ruiken. Boskatten komen niet vaak de stad in, wat brengt je hier?' Nu het was best prettig dat de kater geen Elder was, of zich niet als een Elder gedroeg. Anders had ze vast nog half nutteloze verhalen mogen aanhoren voordat ze op de orde van de dag over konden gaan. Ze had haast, kon niet te lang gemist worden en daarbij hield ze niet zo van een Twoleg Place. Op z'n tijd hield ze overigens wel van verhalen maar nu was ze enkel gericht op het veilig houden van Windclan. Ratten konden uiteindelijk een groot probleem worden. 'Oceanpaw, Apprentice van Windclan.' Stelde ze zich netjes en zakelijk voor. Zo kon de oudere kater in elk geval niet zeggen dat de jonge kattin geen manieren had. 'Ik was een rat aan het achtervolgen die waarschijnlijk uit deze Twolegplace, afkomstig is. Zou u misschien enig idee hebben waar hij vandaan kon komen?' Bij het woord Twolegplace, keek ze niet al te vrolijk. Ze was totaal niet op haar gemak, gaf haar maar Windclanterritoria. Dat was haar thuis. 'Zo ja, zou u er dan wat over kunnen vertellen.' Ging ze voorzichtig en netjes verder. Als de kater enige nuttige informatie had zou ze hem mee terug naar Windclanterritoria nemen, om deze nieuwe situatie met Everstar en misschien met hun deputy te bespreken. Niet voordat ze hem een muisje of zo had gevangen, voordat ze in Windclan kwamen, de reis was nog aardig en de kater bleek niet de jongste meer te zijn, ze zou niet willen dat hij uitgeput neerviel voordat ze haar clan had kunnen helpen. Maar eerst maar eens vragen wat hij wist, het zou later wel blijken welke strategie ze het beste kon gebruiken. Zenuwachtig wiebelde ze alert met haar oortjes.


Ocean breeze [+Oceanpaw] Oceano10
Ocean breeze [+Oceanpaw] LcrIgCQOcean breeze [+Oceanpaw] JwNO92gOcean breeze [+Oceanpaw] EjrsROFOcean breeze [+Oceanpaw] UK1ajoIOcean breeze [+Oceanpaw] 3qCkg2fp_oOcean breeze [+Oceanpaw] 0V0T0ZLL_o
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Mr. Tips
Member
Ocean breeze [+Oceanpaw] 2yw6dsk
Floriske
431

CAT'S PROFILE
Age: 208 moons (17 jaar en 4 maanden)
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Mr. Tips
BerichtOnderwerp: Re: Ocean breeze [+Oceanpaw]   Ocean breeze [+Oceanpaw] Icon_minitimema 29 aug 2016 - 9:05

Oceanpaw, apprentice van WindClan, zo stelde de jonge poes zich voor en Mr. Tips begreep wel ongeveer wat ze daarmee bedoelde. Apprentices waren in een soort leerfase, niet? En ze hadden ook altijd zo'n andere naam, eentje die op -paw eindigde. Tips vond het zelf maar een vreemd systeem. Het was toch niet handig om steeds weer van naam te veranderen? Hij was gewoon Oswald Tips en dat zou hij zijn hele leven blijven. Het was de naam die het echtpaar Pendle hem gegeven had en hij was er trots op. Oceanpaw vertelde dat ze een rat had achtervolgd en Tips fronste even. "Ik zag de rat die je waarschijnlijk bedoelt daarnet een andere straat in schieten. Maar nu ik erover nadenk... heb ik wel meer ratten gezien de laatste tijd. Dat is vreemd. Dit is een keurige, schone buurt. Ik weet niet waar ze vandaan komen." Was er misschien een vuilnisbelt bijgekomen in de buurt, die ratten aantrok? Zoiets zou hij toch wel gemerkt hebben? Misschien hadden ze gewoon een goed seizoen achter de rug, met veel voedsel en dus veel jongen. Goed voor hen misschien, maar niet goed voor deze buurt. Ratten waren akelige beesten.


Ocean breeze [+Oceanpaw] 2801mkx
Crowcall - Petalcloud - Mr. Tips - Everstar - Salmonleap
Spoiler:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Oceanstar
StarClan
Ocean breeze [+Oceanpaw] 29puumf
~Butter(fly)~
3420
Actief
~Waiting Hurts. Forgetting Hurts. But not knowing which decision to take can sometimes be the most painful.~

CAT'S PROFILE
Age: ~35 moons[Forever]~
Gender: She-cat ♀
Rank:
Oceanstar
BerichtOnderwerp: Re: Ocean breeze [+Oceanpaw]   Ocean breeze [+Oceanpaw] Icon_minitimema 29 aug 2016 - 18:23

Het was geen vreselijk tuttige en verwende kater, of zo oogde hij niet. Waardoor de jonge kattin geen moeite had om met Mr. Tips in gesprek te gaan. Ook was hij zeker niet verwaand en deed hij niet zo uit de hoogte wat Oceanpaw ook wel kon appreciëren. Dit nette gedrag van de ander zorgde er natuurlijk ook voor dat Oceanpaw zich zo goed mogelijk gedroeg. Met enige respect voor de tamelijk oude kater had ze hem dan ook aangesproken, net en vriendelijk maar ook erg zakelijk. Ze kwam meteen to the point. Het had geen zin om er om heen te draaien. Als de situatie gevaarlijk was of oogde dan moest ze meteen reageren, dat was iets dat de jonge kattin al geleerd en ervaren had. Daarbij wou ze verslag uitbrengen aan Everstar haar Leader. Een Leader die ze al heel haar leven kende en die ze met groot respect bekeek. Mr. Tips fronste even toen ze hem om meer informatie vroeg. 'Ik zag de rat die je waarschijnlijk bedoelt daarnet een andere straat in schieten. Maar nu ik erover nadenk... heb ik wel meer ratten gezien de laatste tijd. Dat is vreemd. Dit is een keurige, schone buurt. Ik weet niet waar ze vandaan komen.' Vertelde de oude kat haar uiteindelijk. Veel informatie was het niet maar voldoende om Everstar te melden. 'Blijf op je hoede Tips. Ratten zijn een van de gevaarlijkste dieren om tegen te komen. Ze dragen dodelijke ziekten en zijn altijd in voor een gevecht.' Mauwde ze ergens lichtelijk gefrustreerd. Ratten waren slecht nieuws, oppassen was het minste wat een kat moest en kon doen. 'Bedankt voor de informatie. Ik moet mijn clan op de hoogte stellen. Waarschuw uw buurtgenoten.' Sprak ze met een serieuze maar vriendelijke toon. 'Misschien tot later Mr. Tips,' mauwde ze vriendelijk en opgewekt zoals enkel een jonge kattin dat kon, al waren de zorgen duidelijk in haar blauwe ogen te lezen. Ze wachtte nog even of de kater wat te zeggen had voordat ze een snelle sprint terug zou trekken naar bekender en veiliger gebied. Nu, veiliger voor haar met minder monsters en kleinere mogelijkheid om Twolegs tegen te komen. Wat ook een prettig gevoel zou zijn voor de wilde kattin.


Ocean breeze [+Oceanpaw] Oceano10
Ocean breeze [+Oceanpaw] LcrIgCQOcean breeze [+Oceanpaw] JwNO92gOcean breeze [+Oceanpaw] EjrsROFOcean breeze [+Oceanpaw] UK1ajoIOcean breeze [+Oceanpaw] 3qCkg2fp_oOcean breeze [+Oceanpaw] 0V0T0ZLL_o
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Mr. Tips
Member
Ocean breeze [+Oceanpaw] 2yw6dsk
Floriske
431

CAT'S PROFILE
Age: 208 moons (17 jaar en 4 maanden)
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Mr. Tips
BerichtOnderwerp: Re: Ocean breeze [+Oceanpaw]   Ocean breeze [+Oceanpaw] Icon_minitimema 5 sep 2016 - 15:47

Oceanpaw waarschuwde hem voor de ratten en even voelde Mr. Tips zich beledigd: zowel voor het feit dat ze het woordje 'meneer' voor zijn naam vergeten was als omdat ze ervanuit leek te gaan dat hij als huiskat niet wist hoe gevaarlijk ratten konden zijn. Omdat ze echter maar een onwetende wilde kat was, besloot hij het haar maar te vergeven. Volgens hem werden de katten in het bos niet eens oud genoeg om u tegen te zeggen. "Ik vrees geen ziekte", zei Mr. Tips. "Vrijwel alles kan genezen worden." Misschien niet in het bos, met de primitieve methoden daar, maar wel door de mensen.
De apprentice leek haast te hebben. Ze bedankte hem vriendelijk voor de inlichtingen en gaf aan dat ze er daarna weer vandoor moest. Toen ze afscheid nam, sprak ze hem wel weer met de gepaste beleefdheid aan, wat hem ervan verzekerde dat het daarvoor slechts om een onschuldige vergissing ging. "Een goede reis terug, Oceanpaw", miauwde Mr. Tips met een vriendelijk knikje. Hij hoopte dat zij niet al te veel last zouden krijgen van de ratten. Die boskatten waren misschien vechtersbazen, maar het was voor hen heel wat rampzaliger om gewond of ziek te raken dan voor een huiskat als hij.


Ocean breeze [+Oceanpaw] 2801mkx
Crowcall - Petalcloud - Mr. Tips - Everstar - Salmonleap
Spoiler:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Oceanstar
StarClan
Ocean breeze [+Oceanpaw] 29puumf
~Butter(fly)~
3420
Actief
~Waiting Hurts. Forgetting Hurts. But not knowing which decision to take can sometimes be the most painful.~

CAT'S PROFILE
Age: ~35 moons[Forever]~
Gender: She-cat ♀
Rank:
Oceanstar
BerichtOnderwerp: Re: Ocean breeze [+Oceanpaw]   Ocean breeze [+Oceanpaw] Icon_minitimewo 7 sep 2016 - 14:41

Oceanpaw had de oude kater snel gewaarschuwd. Niet wetende dat hij misschien meer over rattenplagen wist dan ze verwachtte. Daarbij was het goedbedoeld geweest, ondanks de negatieve verhalen over Kittypets waren die altijd beter dan Bloodclanners en dergelijke katten. Niet zo gehard door het leven en vaak zonder verlangen naar macht. 'Ik vrees geen ziekte,' zei de oude kater waardoor ze hem een enigszins verwarde blik gunde. 'Vrijwel alles kan genezen worden.' Vervolgde de kater waardoor ze enkel met haar staart zwiepte, als teken dat ze hem niet volledig geloofde. Haar ervaring was anders. Misschien dat de Twolegs iets van genezen af wisten, al zou ze die nooit met haar lichaam vertrouwen, zeker niet zoals de kater voor haar waarschijnlijk deed. Ze had enige haast, om alles aan haar leader te melden waardoor ze niet verder op het onderwerp van gesprek in ging. Ze kon niet lang gemist worden daarbij wou ze haar clangenoten niet de verkeerde zorgen bezorgen of haarzelf een straf opleveren. 'Een goede reis terug, Oceanpaw,' miauwde de kater, nadat ze hem had laten blijken wat de situatie inhield of in kon houden en hem had verteld dat ze moest gaan. Ze knikte met een dankbaar glimlachje voordat ze zich met één krachtige en soepele sprong omdraaide en de natuur weer in stormde, in de richting waar ze vandaan was gekomen.


Ocean breeze [+Oceanpaw] Oceano10
Ocean breeze [+Oceanpaw] LcrIgCQOcean breeze [+Oceanpaw] JwNO92gOcean breeze [+Oceanpaw] EjrsROFOcean breeze [+Oceanpaw] UK1ajoIOcean breeze [+Oceanpaw] 3qCkg2fp_oOcean breeze [+Oceanpaw] 0V0T0ZLL_o
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Ocean breeze [+Oceanpaw]
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: Other Territory :: Twoleg place-
Ga naar: