Holding onto you 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Leaf-fall, 0°C - 18°C
Na een warme zomer, met veel prooi, worden het aantal jonge prooidieren weer minder. Ook de nazomer is zwoel, maar de ochtenden zijn fris. Al wordt het nog niet heel erg koud, waardoor er nog best wat kruiden te vinden zijn. Soms kan het weer ineens omslaan en waait en regent het dagen achter elkaar. Leaf-fall kondigt zichzelf aan.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 Holding onto you

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Clouddust
Member
Holding onto you E4bcc544d1c0c372aca72ec0122e8913
Jeltjee
501
Actief
If I told you that I loved you, tell me, what would you say? If I told you that I needed you, would you go away?

CAT'S PROFILE
Age: 17 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Rogue
Clouddust
BerichtOnderwerp: Holding onto you   Holding onto you Icon_minitimedi 2 aug 2016 - 17:53

Het zou de eerste keer moeten zijn geweest dat hij de Twoleg Place betrad. Het moest zeker wel gevaarlijk zijn, al de Twolegs die er woonden met hun grote honden, en natuurlijk alle BloodClan katten die de barns bezetten. Toch was dat laatste de reden dat hij het waagde om dichterbij te komen. Cloud had toch niet veel om bang voor te zijn, zijn vader is de leider van de bloeddorstige Clan. Zijn siblings zijn ook members, en hij is nu ook nog related aan Howl, een BloodClanpoes die nu dus blijkbaar Claws nieuwe liefde is, maar die Cloud helemaal niet kent. Ze hebben zelfs drie kittens! Als iemand, niet gerelateerd aan hem, hem zou aanvallen of ondervragen, had hij niets om zorgen over te maken, ze zouden hem toch wel laten gaan. Een gevoel van trots overspoelde hem kort. Hij vond BloodClan en alles wat ze deden verschrikkelijk en hij zou er nooit zijn plaats vinden, maar hij was wel blij voor zijn familie dat hen het wel was gelukt.
Cloud besloot om langs de grenzen te blijven. De reden dat hij er te vinden was was simpel: hij miste zijn familie. Cloud was, afgezien van Moonwhite, de enige die helemaal alleen was. Hij wilde graag met iemand praten. Als ze hem in zouden laten. Claw had hij laatst gesproken, maar hij had al moons niets meer gehoord van zijn broer en zusje. Hij deed zijn mond open, snufte de geur op. De meest dominante geur kwam hem, tot zijn vreugde, zeer bekend voor. Was Yu hier in de buurt? De stank van BloodClan schuurde in zijn neus, maar zijn zusje zou altijd een roos zijn in de paardebloemen. "Yu? Ben jij dat?" zei hij hardop. Zijn hart klopte in zijn keel. Boeien als er nu een andere kat aan kwam. Hij had het in ieder geval geprobeerd.

[+Yu] <3


Holding onto you 2dlmzb4
Danku Kip <3

 

.Stuff.:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Yu
Member
Holding onto you Icon-10

Lore
973
Actief
All the streets are crammed with things
Eager to be held,
I know what hands are for
And I'd like to help myself

CAT'S PROFILE
Age: 28 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Warrior
Yu
BerichtOnderwerp: Re: Holding onto you   Holding onto you Icon_minitimedi 2 aug 2016 - 22:59
Yu had Pearl al een tijdje niet gezien, dus besloot haar eigen patrouilletje te maken naar de two-leg place. Vol goede moed had ze het kamp uit gemarcheerd, maar erg ver was ze niet gekomen. Haar maag rommelde. Oh ja, lunch. Gelukkig was het niet moeilijk iets te vangen met dit heerlijke seizoen. De poes lag al snel in de zon met een volle maag. Wat ging ze vandaag ook al weer doen? Oh ja, Patrouille! Ze stond weer rechtovereind, toen het lot wederom een andere afleiding op haar pad gooide. Maar het was geen onaangename, nee, in tegendeel! Ze herkende die geur overal. Familie. Cloud. Ze begon het spoor enthousiast te volgen. "Yu? Ben jij dat?" Zijn stem was nu heel dichtbij. "Ja! Cloud, ik ben hier!" Op dat moment zag ze zijn witte, pluizige lichaam. Ze rende op hem af, en drukte zich tegen aan. "Cloud! Ik ben zo blij je weer te zien!" Zijn geur was zo anders dan wat ze gewend was. Het was thuis. Bloodclan was ook haar thuis, maar ze had altijd een deel achtergelaten in de rogue velden.What's more wrong - that I too wish to be great
Holding onto you Hfhffh11
Or my mother wished she'd had a son?

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Clouddust
Member
Holding onto you E4bcc544d1c0c372aca72ec0122e8913
Jeltjee
501
Actief
If I told you that I loved you, tell me, what would you say? If I told you that I needed you, would you go away?

CAT'S PROFILE
Age: 17 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Rogue
Clouddust
BerichtOnderwerp: Re: Holding onto you   Holding onto you Icon_minitimedi 2 aug 2016 - 23:19

Yu's stem deed zijn hart gloeien, iets wat al lang niet meer gebeurd was. Het leek alsof de donkere wolken in zijn hoofd eindelijk plaats maakten voor de zon. De laatste keer dat hij haar zag had hij zich ellendig gevoeld, en er ook nog eens ellendig uitgezien. Hij had nu speciaal de klitten uit zijn vacht proberen te halen, ook al was dat ook omdat hij zich echt eens schoon had moeten maken. Die doffe kleuren konden echt niet meer, het had zelfs een zekere invloed op zijn humeur gehad. Nu voelde hij zich schoner en frisser en daarmee ook wat frisser van geest. Nog voordat Cloud wat kon terugroepen voelde hij een warm lichaam tegen de zijne drukken. Yu, ze was hier. Cloud krulde zijn staart om haar heen. Wat voelde het goed om weer eindelijk herenigd te zijn met een kat waar je zo veel van houdt. "Ik ben ook heel erg blij om jou te zien" antwoordde hij zacht. Om eerlijk te zijn had hij zo'n ontvangst niet verwacht. Vroeger schoten ze nooit veel op, samen. Natuurlijk waren de onderlinge verhoudingen veranderd, ze waren steeds meer naar elkaar toe gegroeid, maar het leek alsof de afstand die steeds groter werd naarmate Cloud steeds verder weg ging, ook een sterkere band opleverde met zijn zusje. Hij likte Yu vlug over haar kop. "Hoe is het met je?" vroeg hij toen hij een stapje terug deed. De witte kater bekeek zijn zusje grondig. "Je ziet er goed uit!" miauwde hij. Het was echt waar, de Elite had haar tot een sterke, mooie poes gemaakt. Cloud was trots op haar en op het feit dat het zijn zusje was die tegenover haar stond. Dat kon niemand hem afpakken.


Holding onto you 2dlmzb4
Danku Kip <3

 

.Stuff.:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Yu
Member
Holding onto you Icon-10

Lore
973
Actief
All the streets are crammed with things
Eager to be held,
I know what hands are for
And I'd like to help myself

CAT'S PROFILE
Age: 28 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Warrior
Yu
BerichtOnderwerp: Re: Holding onto you   Holding onto you Icon_minitimevr 5 aug 2016 - 13:24
Haar broer krulde zijn staart om haar heen. "Ik ben ook heel erg blij om jou te zien" Yu spinde. Vroeger hadden ze wel eens ruzie gehad, omdat zij Cloud laf had gevonden. Nu vond ze hem alles behalve dat; om bij Moonwhite te blijven, dat was pas dapper. Ze kende Cobra niet goed, ook al wist ze dat hij nu in de elite zat. Ze had hem altijd een beetje chagrijnig gevonden, maar was vertrokken voordat ze hem goed en wel had kunnen leren kennen. Cloud had ze echter nog een paar keer gezien daarna, en dacht nog vaak aan hem. "Hoe is het met je?" Ze zou haar broer alles kunnen vertellen. Fox! Ze zouden over Fox kunn en praten! Door al haar enthousiasme was ze even vergeten antwoord te geven. "Het gaat top!" De kater deed een stap achteruit. "Je ziet er goed uit!" Ze stak haar borst trots vooruit. "Dankuwel, Dankuwel." Ze glunderde. Yu was klein, maar ze had soepele spieren en een glanzende vacht. Ze was zo enthousiast dat ze niet wist waar ze mee moest beginnen. "Kom, laten we wat meer beschut zitten!" Ze wenkte hem naar een paar struikjes in de berm. Het was niet heel raar voor een rogue en bloodclanner om samen te praten, maar ze gaf katten liever geen redenen om haar als niet loyaal aan de elite te verklaren. "Jij ziet er ook zo goed! Wat heb jij allemaal gedaan? Woon je nog bij Moon?" Ze liet haar ogen even over zijn gelaat glijden. "Eet je genoeg?"What's more wrong - that I too wish to be great
Holding onto you Hfhffh11
Or my mother wished she'd had a son?

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Holding onto you
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: Other Territory :: Twoleg place-
Ga naar: