No training wheels left for you 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Greenleaf, 22 °C - 38°C
Het is warm in het woud. In de middag kan het enorm heet worden. Pas op als je kat gevoelig is om te verbranden.
WARNING
Flash Flood
In-Game Event
Flash Flood
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Founder
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 No training wheels left for you

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Clouddust
Member
No training wheels left for you E4bcc544d1c0c372aca72ec0122e8913
Jeltjee
501
Actief
If I told you that I loved you, tell me, what would you say? If I told you that I needed you, would you go away?

CAT'S PROFILE
Age: 17 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Clouddust
BerichtOnderwerp: No training wheels left for you   No training wheels left for you Icon_minitimevr 5 aug 2016 - 23:21

Misschien zou hij de kans krijgen om zijn zusje weer te zien. Of zijn broer, of zijn half-siblings, of Howl, of misschien zelfs Claw! Cloud kwam steeds vaker bij de Twoleg Place in de buurt. Meestal bleef hij niet lang en vooral alleen maar langs de grenzen. Al was het maar om even de oude geur op te snuiven van familie. Vermengd met de stank van Bloodclan, maar toch, familie. Het was een soort ritueel geworden. Eens per week even een kijkje nemen. Vaak kwam hij niemand tegen, soms een muis, maar geen kat of zo. Gelukkig maar, want naast zijn familie zouden Bloodclan katten hem waarschijnlijk niet willen hebben langs de grenzen. Dus was hij daarom altijd op zijn hoede en probeerde hij zijn geur zo veel mogelijk te verbergen. Vandaag was het echter anders dan anders. Cloud bevond zich weer eens langs de grenzen en snoof de geur op. Geen spoor van familieleden, maar wel een andere, sterke geur. Niet echt Bloodclan, maar wel sterker dan rogue geur. Er moest een kat in de buurt zijn, en ook niet ver weg. Cloud kon maar beter maken dat hij weg kwam. Maar aan de andere kant was hij wel nieuwsgierig naar de Bloodclanner. Zou hij toch eens dichterbij moeten komen? Wat deden andere katten sowieso bij de grenzen, het was nou niet echt een bruisende omgeving.. "Euh.. wie is daar?" vroeg hij aarzelend aan de lucht. Zou er iemand antwoorden? Of had hij dit zich toch verbeeld?

[+ Acid]

- flutpostje, ik was tegelijkertijd een film aan het afkijken dus was snel afgeleid :p


No training wheels left for you 2dlmzb4
Danku Kip <3

 

.Stuff.:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Acid
Member
No training wheels left for you DPKsfdL
Loïs
113
Actief
And all the kids cried out:
"Please stop you're scaring me!"
I can't help this awful energy
Goddamn right you should be scared of me
Who is in control?

CAT'S PROFILE
Age: 42 Moons
Gender:
Rank:
Acid
BerichtOnderwerp: Re: No training wheels left for you   No training wheels left for you Icon_minitimeza 6 aug 2016 - 14:16

I'll pull them off for you

Het voelde gek om weer terug te zijn. Ik was niet meer gewend om bij een groep te horen, maar aan de andere kant voelde het ook ontzettend vertrouwd. Ik kon niet echt kiezen of ik er blij mee was dat ik terug was of niet. De personen in mijn kop ook niet. Het was sinds gister ontzettend druk, met steeds nieuwe ruzie's en steeds weer geschreeuw. Ik kreeg geen seconde meer rust en het begon mij op mijn zenuwen te werken. Vandaar dat ik nu weggelopen ben. Niet voor altijd, ik ga wel weer terug, denk ik. Ik weet het niet helemaal zeker, omdat ik niet alleen beslis wat ik doe. Maar nu heb ik wel alleen beslist. Omdat ik hoop dat ik dan eventjes rust krijg! Wen er maar aan, we moeten dit goed overleggen, klonk het. We zijn het er niet over eens, Sommigen van ons willen per sé weg! Ik wil niet weg, ik wil hier blijven, ik voel me hier veilig, Bij een aantal moordenaars voel jij je veilig? Wij zijn ook moordenaars! Nee, dat was per ongeluk, Niet waar. Verschillende stemmen spraken door elkaar heen, nu misschien wel tien tegelijkertijd. "Stoppen!" riep ik toen. Ik werd er gek van, steeds maar discussie. Normaal vond ik het helemaal niet erg, maar normaal gaven ze me ook rust soms. Nu niet. We willen alleen het beste voor ons, en dan moeten we goed overleggen, klonk het en ik glimlachte. Dat was wel waar. Ze wilden het beste voor ons en dat wilde ik natuurlijk ook, dus moesten we overleggen. "Oké, je hebt gelijk, sorry. Ik denk dat we hier kunnen blijven," merkte ik op. Meteen leek er een ontploffing te zijn van stemmen, velen negatief. Jij kan niet denken! was er bijvoorbeeld één van. Of: Je hebt ons nodig om voor jou te denken! Alleen lukt jou niks, Ik haalde mijn schouders op. Dat was ook wel waar. Zonder hen was ik nergens... Toen kreeg ik een kat in het oog, die ik nog helemaal niet eerder opgemerkt had. Mijn lichaam werd tot halt gebracht, ik leek wel te bevriezen. Dit gebeurde ook door hen, als voorzorg. "Wie ben jij?" vroegen ze aan hem, door middel van mijn stem. Ik keek nieuwsgierig naar de kat, maar mijn stem had vijandelijk geklonken. Dat was vast en zeker Dexter geweest. Hij was de enige van wie ik echt besef had, omdat hij wel is mijn lichaam overnam, als hij vond dat ik iets niet zelf moest doen. Nu was dit nog niet echt het geval. Hij had alleen mijn stem gebruikt, maar ik was nog - ongeveer - in controle. [/i][/i]


No training wheels left for you ANwb1Xk
I'm laughing, I'm crying, it feels like I'm dying
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
No training wheels left for you
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: Other Territory :: Twoleg place-
Ga naar: