For Bitter or Worse 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Leaf-fall, 0°C - 18°C
Na een warme zomer, met veel prooi, worden het aantal jonge prooidieren weer minder. Ook de nazomer is zwoel, maar de ochtenden zijn fris. Al wordt het nog niet heel erg koud, waardoor er nog best wat kruiden te vinden zijn. Soms kan het weer ineens omslaan en waait en regent het dagen achter elkaar. Leaf-fall kondigt zichzelf aan.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 For Bitter or Worse

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Ga naar pagina : 1, 2  Volgende
Bitterpaw
Member
For Bitter or Worse NDtXEx8
Demi
1099
Actief
"For those who value survival, sentimentality is not an option."

CAT'S PROFILE
Age: 15 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Medicine Cat App
Bitterpaw
BerichtOnderwerp: For Bitter or Worse   For Bitter or Worse Icon_minitimedo 11 aug 2016 - 20:48

Haar grijze gestalte wierp een schaduw over het semi-verse zand heen. De plek was duidelijk afgetekend; de rest van het gebied was bedekt met vers, bloeiend gras terwijl dit specifieke stuk bedekt was met het donkere zand. Hier lag ze, onder de grond, bedekt met zand en op dit moment waarschijnlijk half opgevreten door wormen en maden. Een misselijkmakend beeld, maar op Bitterpaw's gezicht was geen enkele expressie te zien. Dit was waar de Elders haar zusje in de grond hadden gestopt nadat ze gestikt was. Groenhoest had haar te pakken gekregen en s'nachts had diezelfde ziekte haar de keel gesmoord en had de jonge poes geen lucht meer kunnen krijgen. Zes maanden oud. Ze wist nog hoe ze als kitten had gezworen dat ze Nightpaw zou beschermen, maar ze had gefaald. Nu was hier een permanent stukje aarde dat haar herinnerde aan haar mislukking.   

x Fernpaw eerst.


For Bitter or Worse ClYGIOd
a leash can be pulled from either end.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Ferndust
Member
For Bitter or Worse DPKsfdL
Freedje
478
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 17 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Elder
Ferndust
BerichtOnderwerp: Re: For Bitter or Worse   For Bitter or Worse Icon_minitimevr 12 aug 2016 - 12:29

Op een traag tempo liep Fernpaw naar de prooistapel. Ze had vannacht nauwelijks kunnen slapen omdat ze weer een nachtmerrie over haar vader had gehad. Haar vader die haar uitfoeterde voor wat ze was en haar vervolgens klappen gaf, al dan niet met uitgestoken klauwen. Het herinnerde haar weer aan het pijnlijke litteken dat nog maar pas genezen was op haar schouder. De meesten dachten dat ze een ruw gevecht had gehad met een andere Apprentice, maar Fernpaw en een paar andere katten die haar kenden wisten wel beter. Ze draaide haar hoofd naar het muisje dat op de grond lag en snel griste ze het weg voordat een andere Apprentice dat zou doen. Ze ging een beetje aan de zijkant van het kamp zitten, voor de Warrior’s Den en begon te eten. De sappige smaak van muis werd geproefd door haar smaakpapillen en tevreden sloot Fernpaw even haar ogen om langer van de smaak te genieten terwijl ze zo langzaam mogelijk kauwde. Ze slikte elk hapje zorgvuldig door zodat ze genoeg kon proeven en hopelijk minder snel honger zou krijgen. Tot nu toe was ze nog niet op patrol gevraagd, maar dat vond ze niet erg. Een rustig dagje vond ze ook wel eens leuk. Traag kwam de poes overeind en likte met haar tong de restjes van de muis weg. Ze pakte de botjes op, rende naar de uitgang van het kamp en begroef de botjes onder wat zand. Daarna begon ze door het ShadowClan territory te rennen en opende haar bekje om eventuele prooigeuren op te vangen. Ze rook de geur van een andere kat en Fernpaw draaide haar kopje. Ze zag een poes verderop staan en dacht haar te herkennen als Bitterpaw. Rustig liep Fernpaw naar voren en keek de poes vanop een afstand aan, twijfelend of ze iets tegen haar moest zeggen. ‘Hé,’ begon ze uiteindelijk maar. ‘Heb je zin om mee te gaan jagen?’

OOC: Dat topictitel tho
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Bitterpaw
Member
For Bitter or Worse NDtXEx8
Demi
1099
Actief
"For those who value survival, sentimentality is not an option."

CAT'S PROFILE
Age: 15 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Medicine Cat App
Bitterpaw
BerichtOnderwerp: Re: For Bitter or Worse   For Bitter or Worse Icon_minitimevr 12 aug 2016 - 16:14

Bitter knipperde een aantal keer. Haar ogen begonnen te prikken van hoe intens ze naar het perkje zand had gestaard. Toch wilden er geen tranen komen. Misschien dat ze wel gewoon op waren, na de dood van haar zusje en die van haar vader had ze het gevoel dat ze gewoon op was. Plus het feit dat ook haar broertje Greypaw een einde aan zijn leven had willen maken. Ze snoof terwijl ze nog een laatste blik wierp op het graf. Niets zou meer hetzelfde zijn, dat was zeker. Zonder haar ouders, haar zusje, ze stond er nu helemaal alleen voor. En vreemd genoeg had ze daar vrede mee. Ze stond op, waarop haar lange staart op elegante wijze achter haar aan zwaaide. De poes draaide zich om, om vervolgens rechtstreeks in het gezicht van een andere kat te kijken. Die had ze niet eens aan zien komen. Twee groene ogen staarden haar aan, gepaard met een gitzwart lichaam. Fernpaw stond voor haar met de vraag of ze mee ging jagen. Bitterpaw wierp nog een laatste blik achterom, naar het graf waar haar zusje lag. Alsof ze haar toestemming moest vragen. "Ja hoor," antwoordde ze. Het was niet alsof ze nog iets te doen had vandaag. "Ben je al iets op het spoor?" Ze ging ervan uit dat Fernpaw al even bezig was. Misschien dat ze een waardige prooi op had kunnen sporen.


For Bitter or Worse ClYGIOd
a leash can be pulled from either end.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Ferndust
Member
For Bitter or Worse DPKsfdL
Freedje
478
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 17 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Elder
Ferndust
BerichtOnderwerp: Re: For Bitter or Worse   For Bitter or Worse Icon_minitimezo 14 aug 2016 - 12:03

Nog voordat Fernpaw haar aangesproken had, had de zwarte poes de andere ShadowClanner ingespannen zien kijken naar een hoopje zand. Fernpaw had niet direct een idee gehad waarom het als kat zijnde interessant was om naar een hoopje zand te staren tenzij daar natuurlijk een goede prooi verborgen lag. Maar Bitterpaw had in stilte gekeken naar het zand, alsof er iets kostbaar verloren lag. Alsof ze dadelijk op elk moment emoties zou gaan tonen. Fernpaw groef in haar geheugen naar iets dat ze wist over de geschiedenis van de Apprentice, maar dat was vrij onmogelijk omdat ze de Apprentice’s Den nog maar pas was gaan joinen en omdat ze nog geen gesprekken had gehad met deze poes. Daar kwam dan ook nog eens bij dat ze de namen van de andere katten al amper kon onthouden, laat staan om ook nog eens zich te interesseren in elke geschiedenis van hun. Bovendien wist Bitterpaw haar verleden met haar gewelddadige vader waarschijnlijk ook niet. Ze hoefden niet alles van elkaar te weten. Fernpaw schudde haar kopje toen Bitterpaw haar een vraag stelde. ‘Nee, ik ben nog maar pas begonnen,’ gaf ze toe aan de grijze poes. De poes moest waarschijnlijk net één moon ouder zijn dan haar en zou dan ook wel beter zijn in jagen. Zou Bitterpaw al een mentor hebben? ‘Maar we kunnen misschien wat verder in het territory gaan om te kijken of daar wat is?’ Rustig wenkte ze met haar staart naar het gebied dat wat dieper het woud in ging en richtte haar oren daarna vragend naar de poes. Nogmaals opende ze haar bek zodat ze eventuele geuren op kon vangen en haar snorharen trilden toen ze het geluid van prooi hoorde. Haar oortje zakte opzij en gealarmeerd draaide ze haar kopje. Was daar een prooi?
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Bitterpaw
Member
For Bitter or Worse NDtXEx8
Demi
1099
Actief
"For those who value survival, sentimentality is not an option."

CAT'S PROFILE
Age: 15 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Medicine Cat App
Bitterpaw
BerichtOnderwerp: Re: For Bitter or Worse   For Bitter or Worse Icon_minitimema 15 aug 2016 - 16:03

Bitterpaw trok alvast even met haar oren om eventuele geluiden op te vangen. Ze was nog niet eens zo lang Apprentice en het overlijden van haar zusje had ervoor gezorgd dat ze er even uit lag met haar training. Nu zou ze echter weer gaan beginnen, samen met haar nieuwe mentor, Wonderbeat. Ze ging er vanuit dat ze van hem heel wat kon leren en kon tevens niet wachten om aan de slag te gaan. Fernpaw gaf aan nog niets op het spoor te zijn, ze was pas net begonnen met jagen. Bitterpaw knikte instemmend op het voorstel wat volgde. Ze waren nu wel vrij dicht bij het kamp en daar zou zich waarschijnlijk niet zoveel prooi wagen. Om iets verder in het gebied te trekken was een verstandig idee. "Prima idee," miauwde Bitter. Vervolgens zette ze alvast een paar stappen in de richting van het gebied, er vanuit gaand dat Fernpaw wel zou volgen. Bitter's hoofd hing nog bij het graf van Nightpaw, ze kon zich niet bepaald concentreren. En ze kende Fernpaw ook niet bijzonder goed, dus om ineens een goed gesprek te voeren, was ook lastig. Bitterpaw was er niet dol op om over koetjes en kalfjes te praten, maar je moest toch ergens beginnen? "Hoe gaat je training?" miauwde de poes, kijkend naar haar gezelschap. Ondertussen liet Bitter haar onderkaak open hangen in de hoop een kenmerkende geur op te vangen, maar ze vond zo één, twee, drie nog niets.  


For Bitter or Worse ClYGIOd
a leash can be pulled from either end.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Ferndust
Member
For Bitter or Worse DPKsfdL
Freedje
478
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 17 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Elder
Ferndust
BerichtOnderwerp: Re: For Bitter or Worse   For Bitter or Worse Icon_minitimewo 17 aug 2016 - 12:56

Fernpaw opende haar bekje om eventuele prooigeuren op te vangen, maar ze ving niets op. Misschien was er toch geen prooi dan? Haar blik ging naar Bitterpaw die wel leek te weten waar ze heen moesten gaan. Net toen realiseerde ze zich dat ze nog geen minuut geleden had voorgesteld om dieper het gebied in te gaan. Ze was natuurlijk afgeleid geraakt omdat ze dacht dat ze prooi hoorde en was daardoor haar eigen voorstel vergeten, maar toch was ze blij dat ze niks hardop tegen Bitterpaw had gezegd. Dan zou ze zich nu wel erg beschaamd moeten voelen omdat ze zo verschrikkelijk vergeetachtig leek te zijn. Wat totaal niet het geval was, want dit was nog maar de eerste keer dat haar dit overkwam, maar goed. Tegenwoordig hadden ze al vrij snel een oordeel over je als er ook maar iets gebeurde. De kattin draaide haar kopje naar haar Clangenoot en volgde haar dieper het gebied in. Ze vond dat ShadowClan territory er echt fantastisch uitzag en was blij met de beschutting die ze hadden. Beter dan die stomme WindClanners. Die moesten het stellen met weinig of geen beschutting. Met een boze zwiep van haar staart dacht ze terug aan de WindClanner die ze de vorige keer tegen was gekomen bij de Boundaries toen ze een patrol moest doen. Goh, wat had ze een hekel aan hem! Pas nu merkte ze op dat Bitterpaw haar vragend aankeek en verward herhaalde ze de woorden in haar hoofd. Oh. Hoe het met haar training ging. Ze haalde een tikkeltje ongelukkig haar schouders op. ‘Mijn mentor is vooral veel ziek geweest,’ sprak ze. ‘Dus veel ben ik nog niet met hem buiten het kamp geweest, noch trainingen gevolgd. Ik denk dat als het zo doorgaat dat ik binnenkort een nieuwe mentor krijg van Innerstar.’ Best jammer als je het aan haar vroeg, want de kat die Innerstar als eerste had uitgekozen voor haar leek toch wel een goede potentiële mentor. ‘En met de jouwe?’ vroeg ze nieuwsgierig aan de kat.

OOC: Wonderbeat was mijn vorige account en is inactief geraakt. Misschien beter een nieuwe mentor vragen? c:
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Bitterpaw
Member
For Bitter or Worse NDtXEx8
Demi
1099
Actief
"For those who value survival, sentimentality is not an option."

CAT'S PROFILE
Age: 15 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Medicine Cat App
Bitterpaw
BerichtOnderwerp: Re: For Bitter or Worse   For Bitter or Worse Icon_minitimewo 17 aug 2016 - 21:49

Eigenlijk had ze amper een idee hoe de verschillende prooidieren roken in het Shadowclangebied. Het was niet alsof ze al veel training gehad had. Zodra ze Apprentice was geworden, werd ze gebombardeerd door allerlei nare gebeurtenissen. De dood van haar vader, de depressie van haar moeder, de dood van haar zus, de zelfmoordpoging van haar broer, het vinden van het lichaam van Swiftriver. Het was allemaal niet makkelijk geweest en ze liep daardoor achter met haar trainingen. Gelukkig hadden de meeste Clanleden hier ook wel begrip voor. Bitterpaw liep vervolgens maar wat, eigenlijk geen idee hebbend waar ze heen zou moeten. Ze volgde iedere geur die niet die van een kat was, in de hoop dat ze iets zou vinden. Stiekem wilde ze eerder iets vangen dan Fernpaw, maar dat zou waarschijnlijk nog wel moeilijk worden. De poes antwoordde dat haar mentor veel ziek was geweest en dat ze vandaar nog geen trainingen had gehad. Ergens was Bitterpaw blij dat te horen. Nu was ze tenminste niet de enige onbekwame kat die hier aan het jagen was. "Ik heb nog niet echt veel getraind," antwoordde ze toen eerlijk. Waarom maakte niet zoveel uit. "Ik probeer zelf wat meer te oefenen voordat ik weer aan de bak kan." Ze ging er zelf steeds vaker op uit om te oefenen, al had ze geen idee of ze het wel goed deed. Dat was dan weer nadelig voor haar.  


For Bitter or Worse ClYGIOd
a leash can be pulled from either end.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Ferndust
Member
For Bitter or Worse DPKsfdL
Freedje
478
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 17 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Elder
Ferndust
BerichtOnderwerp: Re: For Bitter or Worse   For Bitter or Worse Icon_minitimezo 21 aug 2016 - 13:07

Het was niet leuk om aan een andere Apprentice toe te geven dat je eigenlijk nog niet zo veel training had gehad. Het gaf het idee alsof je te ver achterop was geraakt en alsof andere Apprentice’s beter dan jou waren. Ook al deed Fernpaw mee aan patrols en probeerde ze zo veel mogelijk trainingen mee te volgen, toch was het beter als ze een mentor zou hebben die niet ziek was en die haar alle trainingen zou kunnen geven die ze nodig had om snel Warrior te worden. Ze wist dat ze nog op een vrij jonge leeftijd was, maar als ze een paar moons geen mentor zou hebben gehad dan had ze echt een probleem. Toch wist ze ook wel dat Innerstar haar niet al te lang zonder mentor rond zou laten lopen en dat ze waarschijnlijk een prima Warrior zou worden zodra de tijd rijp was. Toen Bitterpaw aangaf dat zij ook nog niet veel getraind had voelde Fernpaw een vaag gevoel van opluchting door zich heengaan, al was het vrij jammer voor de grijze kattin dat ze nog niet veel getraind had. Ze moesten ongeveer rond dezelfde leeftijd zijn en waarschijnlijk kon Bitterpaw haar frustratie en angst wel begrijpen, maar toch zei de zwarte kattin er verder niets over. Dadelijk zou Bitterpaw haar gaan uitlachen. Daar had ze geen zin in. ‘Ik probeer dat ook te doen. En ik probeer zo veel mogelijk patrols te volgen en mee te doen aan vechttrainingen,’ zei ze tegen de kattin. ‘Maar dan moet je natuurlijk wel uitgekozen worden en dat gebeurt niet zo heel vaak.’ Ze trok ongeduldig met haar oortjes en richtte daarna haar blik op het woud. ‘Maar goed,’ ging ze verder. ‘Eenmaal dat het tijd is om Warrior’s te worden denk ik wel dat we er klaar voor zullen zijn.’
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Bitterpaw
Member
For Bitter or Worse NDtXEx8
Demi
1099
Actief
"For those who value survival, sentimentality is not an option."

CAT'S PROFILE
Age: 15 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Medicine Cat App
Bitterpaw
BerichtOnderwerp: Re: For Bitter or Worse   For Bitter or Worse Icon_minitimedi 23 aug 2016 - 18:26

Het leek erop dat zij en Fernpaw in hetzelfde schuitje zaten; ze hadden allebei nog niet veel getraind. Ergens was ze blij om de achterstand van de zwarte kattin, het was toch weer een manier waarop ze zichzelf omhoog kon halen. Misschien was dat een kleinzielige gedachte, dus ze stopte het idee ook snel weer weg. Fernpaw gaf aan dat ze probeerde zoveel mogelijk patrols te volgen en mee te doen aan vechttrainingen. Een behoorlijk verstandig idee, daar had Bitterpaw zelf nog niet aan gedacht. Misschien dat ze binnenkort zelfs met de Clanleider of de Deputy zou kunnen trainen. Die zouden haar vast heel wat kunnen leren. "Meedoen met vechttrainingen is wel een goed idee... Qua vechten kan ik eigenlijk nog bijna niets," zei ze, haast teleurgesteld. Fernpaw zag de toekomst een stuk zonniger in dan Bitterpaw; de zwarte poes dacht dat ze klaar zou zijn om Warrior te worden wanneer het moment daar kwam. Bitterpaw zat vol met twijfels. Ze was doodsbang om achter te moeten blijven. Ze richtte haar doffe, gele blik op de andere poes. "Ken je iemand die pas echt heel laat Warrior is geworden?" vroeg ze toen. Het was redelijk gebruikelijk dat sommige katten een maandje later Warrior werden dan normaal, maar wat was het ultimatum?  


For Bitter or Worse ClYGIOd
a leash can be pulled from either end.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Ferndust
Member
For Bitter or Worse DPKsfdL
Freedje
478
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 17 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Elder
Ferndust
BerichtOnderwerp: Re: For Bitter or Worse   For Bitter or Worse Icon_minitimewo 24 aug 2016 - 22:49


Fernpaw vroeg zich af of het echt weer was of dat ze het zich inbeeldde, maar Bitterpaw leek een vrij onzekere houding te hebben. Alsof ze niet kon geloven dat ze ooit Warrior zou worden. Fernpaw kon zich geen enkele Apprentice herinneren die nooit een Warrior was geworden, maar ze kende dan ook vrij weinig van de geschiedenis van de Clan. Ze hield in haar achterhoofd dat het wel een goede vraag was om te stellen aan de Elders aangezien zij de meeste Warrior’s van nu hadden zien opgroeien en dus dan ook meer wisten over het hoe en wat. Natuurlijk kende Fernpaw de meeste Warrior’s wel bij naam omdat zij nu eenmaal een voorbeeld waren voor de Apprentice’s, maar ze had er met weinig echt persoonlijk gesproken. Ze kon zichzelf zelfs enkel Nightthorn indenken met welke Warrior ze had gesproken en dat was geen leuke ervaring geweest. Als het aan haar lag en ze waren allemaal zo dan zou ze het liefste nooit meer met een Warrior spreken en het enkel bij Apprentice’s houden. ‘Dan zou je zeker eens mee moeten doen,’ zei ze aanmoedigend tegen Bitterpaw. ‘Je leert er enorm veel uit en het zorgt er ook voor dat je wat minder hulpeloos overkomt als je dan eindelijk een mentor krijgt.’ Ze glimlachte naar de grijze kattin, maar luisterde aandachtig toen deze weer sprak. ‘Hé,’ murmelde ze en ze kwam wat dichter naar de poes gelopen, twijfelend of ze dit wel moest doen. Ze waren Clangenoten, maar ze kenden elkaar nog niet zo heel goed en wat als Bitterpaw kwaad of ongemakkelijk werd omdat ze het deed? Toch negeerde ze de waarschuwingen en twijfels in haar hoofd en drukte haar neus kort tegen de flank van de poes aan. ‘Je wordt echt wel op tijd Warrior, hoor. En als het één moon later is is het ook geen ramp.’ Ze glimlachte. ‘Maar om je vraag te beantwoorden… nee, ik ken er geen.’
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Bitterpaw
Member
For Bitter or Worse NDtXEx8
Demi
1099
Actief
"For those who value survival, sentimentality is not an option."

CAT'S PROFILE
Age: 15 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Medicine Cat App
Bitterpaw
BerichtOnderwerp: Re: For Bitter or Worse   For Bitter or Worse Icon_minitimewo 24 aug 2016 - 23:15

Natuurlijk zou ze wel Warrior worden, ooit op een dag. Iedereen moest eens Warrior worden. Tenzij het ergste moest gebeuren; Nightpaw zou nooit haar Warriornaam krijgen. Maar daar wilde de grijze kattin nu liever niet aan denken. Ze wist dat de dag ooit zou komen waarop ze benoemd werd tot krijger, maar haar probleem was dat ze niet wist wannéér. De poes was ambitieus, trots. Om later Warrior te worden dan de rest zou die trots behoorlijk kunnen krenken. Ze wilde niet achterblijven, ze wilde niet later zijn. Ze wilde de beste zijn, helemaal boven aan de top, de crème de la crème. Ze zou niet voor minder dan dat gaan. Toch keek ze even dankbaar naar de gitzwarte poes, want deze had haar zojuist op een goed idee gebracht. Waarom had ze zelf nooit aan de vechttrainingen gedacht die in het algemeen in de Clan werden gehouden? "Bedankt voor het advies," sprak de grijze poes toen. Het klonk misschien niet zo heel dankbaar, maar ze meende het wel. Ineens kwam Fernpaw wel erg dichtbij; Bitterpaw was nogal gesteld op haar persoonlijke ruimte en trok haar kop dus een eindje terug. De grijze poes versteende haast toen ze ineens een neus tegen haar flank voelde. Ze wist dat Fernpaw het aardig bedoelde, maar toch. Bitterpaw snoof even. "Ik zou het op prijs stellen als je me niet meer aanraakte," zei ze toen op een ietwat norse toon. Ja, het was een harde, gemene reactie. Maar Bitter had haar naam niet voor niets gekregen.


For Bitter or Worse ClYGIOd
a leash can be pulled from either end.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Ferndust
Member
For Bitter or Worse DPKsfdL
Freedje
478
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 17 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Elder
Ferndust
BerichtOnderwerp: Re: For Bitter or Worse   For Bitter or Worse Icon_minitimevr 26 aug 2016 - 19:59

Fernpaw gaf een korte zwaai met haar staart om het bedankje weg te wuiven. Het was niet echt heel erg goed advies aangezien Bitterpaw er op een gegeven moment zelf wel achter zou zijn gekomen, maar ze stelde het wel op prijs dat de poes haar bedankte. Je had natuurlijk ook nog altijd van die Apprentice’s die arrogant reageerden alsof ze alles al wisten. Fernpaw had meer dan één keer op patrol moeten gaan met zo’n kater en ze vond hem echt aardig irritant worden. Het was de dag dat ze Winddancer beter had leren kennen dat ze de kater voor de eerste keer had ontmoet op patrol en dat was een ontmoeting die ze zo snel wilde vergeten. Hij had haar waarschijnlijk allang belachelijk gemaakt bij de meeste Apprentice’s, maar Bitterpaw’s reacties toonden aan dat de grijze kattin daar oprecht nog niks van wist. Fernpaw schrok van de reactie die Bitterpaw gaf toen ze haar neus kort tegen de flank duwde van de poes en snel deed ze een paar stappen achteruit terwijl ze een ontzette, vooral beschaamde reactie probeerde te onderdrukken. Ze voelde een krop in haar keel komen en vroeg zich af waarom zo’n reactie haar nu weer zo erg van haar stuk bracht. Ze wist dat ze er op gebrand was om vrienden te maken in de Clan en dat ze zich, door wat er met haar vader was gebeurd, erg alleen voelde soms, maar was dat een reden om alles direct zo erg op te vatten? ‘Sorry,’ murmelde de poes. ‘Ik wilde je alleen maar comfort geven. Ik wist niet dat het zo erg op je zenuwen zou werken als iemand te dicht in de buurt kwam.’ De poes boog haar kop nogmaals verontschuldigend. ‘Ik had het niet zo bedoeld.’ Een tikkeltje ongelukkig keek ze naar haar poten, maar ze deed haar uiterste best om haar teleurstelling zo goed mogelijk te verbergen, ook al keek ze Bitterpaw niet meer aan en had ze nu ruim afstand van de poes genomen.

OOC: Nu durft Fern haar niet meer aan te raken als ze training gaan doen samen ocharme xD
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Bitterpaw
Member
For Bitter or Worse NDtXEx8
Demi
1099
Actief
"For those who value survival, sentimentality is not an option."

CAT'S PROFILE
Age: 15 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Medicine Cat App
Bitterpaw
BerichtOnderwerp: Re: For Bitter or Worse   For Bitter or Worse Icon_minitimewo 31 aug 2016 - 19:55

Er waren altijd manieren om aan jezelf te werken. Natuurlijk was ze dolblij met Thornfang als haar mentor, de kater was de zoon van de leidster en had in de Clan een bepaald aanzien. Maar verschillende trainingen van verschillende katten zorgden voor verschillende soorten ervaringen en technieken. En dat kon nooit kwaad. Het enige probleem was dat Bitterpaw vooral probeerde te werken aan haar vaardigheden als Warrior, en niet zozeer aan haar persoonlijkheid. De reactie die Fernpaw kreeg bij haar bemoedigende woorden was dan ook behoorlijk koud en de zwarte kattin leek ervan te schrikken. Het deerde Bitterpaw eigenlijk niet zoveel. Ze wilde niet aangeraakt worden, ze wilde geen enkele vorm van affectie of intiem contact, bang dat het toch hetzelfde zou aflopen als met haar zusje. De grijze kattin schaamde zich niet om haar reactie en keek nors voor zich uit naar Fernpaw, die zich opnieuw vorm probeerde te geven. Vervolgens bood deze haar excuses aan. "Het geeft niet," sprak de grijze poes toen, half zuchtend. Het was bijna alsof ze Fernpaw gratie verleende, al had de zwarte kattin in feite niets verkeerd gedaan. "Zolang je het maar niet weer doet." Ja, hun jachttripje had een ongemakkelijke wending genomen. Maar het deed Bitterpaw niet zoveel, ze wilde gewoon gaan jagen.

OOC: Arme Fern omg c': Ik voel me zo schuldig nu aww


For Bitter or Worse ClYGIOd
a leash can be pulled from either end.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Ferndust
Member
For Bitter or Worse DPKsfdL
Freedje
478
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 17 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Elder
Ferndust
BerichtOnderwerp: Re: For Bitter or Worse   For Bitter or Worse Icon_minitimema 5 sep 2016 - 19:05

De warmte onder haar vacht was na een paar seconden nog steeds niet verdwenen en het ongelukkige gevoel ook niet. Ze begreep gewoon niet van zichzelf hoe ze deze fout had kunnen maken. Ze vond het zelf al niet prettig als iemand te intiem deed met haar, als iemand te dichtbij kwam of haar zelfs aanraakte omdat het haar liet denken aan haar vader, dus waarom zou ze verwachten dat een ander dat wel fijn vond? Ze had het echter zonder nadenken gedaan zoals ze meestal deed. Zo probeerde ze iemand anders meestal te troosten en tot dusver had ze er geen opmerkingen over gekregen. Het liet haar zich wel afvragen waarom deze poes dat opeens zo bot zei. Had ze soms iets naars meegemaakt? Was ze soms ook door haar vader mishandeld? Of was ze door één of ander iets bang om intimiteit te begaan? Had een kater haar soms mishandeld? Fernpaw probeerde de opties die in haar hoofd opkwamen zo goed mogelijk te negeren en concludeerde gewoon dat de poes het niet leuk moest vinden om aangeraakt te worden om welke reden dan ook. ‘Nee hoor,’ zei Fernpaw zo rustig mogelijk alsof ze er al overheen was, maar in werkelijkheid klopte haar hart erg snel en had ze schrik om weer iets verkeerds te doen bij Bitterpaw. Ze wilde graag vrienden hebben, maar ze wist niet ze er wel capabel genoeg voor was. ‘Laten we maar gaan jagen zoals we eerst gingen doen,’ sprak ze met een zwiep van haar staart en snel liep ze de grijze poes voor waarbij ze minstens een meter afstand tussen hun hield. ‘Wil je samen jagen of wil je opsplitsen en dan later afspreken zodat we het prooi bij elkaar kunnen brengen?’ Zo leerde je natuurlijk vrij weinig van elkaar, maar op dit moment wist Fernpaw gewoon niet meer wat de poes wilde.

OOC: Je zou je ook heel schuldig moeten voelen :c Neh neh grapje xD
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Bitterpaw
Member
For Bitter or Worse NDtXEx8
Demi
1099
Actief
"For those who value survival, sentimentality is not an option."

CAT'S PROFILE
Age: 15 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Medicine Cat App
Bitterpaw
BerichtOnderwerp: Re: For Bitter or Worse   For Bitter or Worse Icon_minitimewo 7 sep 2016 - 15:08

Bitterpaw probeerde de ongemakkelijke onderliggende spanning maar te negeren. Om er echt aandacht aan te bestede, zou toch niets goeds doen. Daarbij, ze zouden gaan jagen. Een diepgaand gesprek over elkaar's diepste gevoelens hoorde daar niet echt bij. En in Bitterpaw's ogen was het toch niet alsof ze iets verkeerd had gedaan. Die zwarte kattin had haar aangeraakt, Bitter stelde dat niet op prijs en vervolgens had ze er iets van gezegd. De normale gang van zaken. Toen Fernpaw aangaf het niet opnieuw te doen, knikte Bitterpaw instemmend. De kattin ging op zoek naar geuren alsof er verder niets gebeurd was. Ze had echter ngo niet heel veel ervaring wat betrof het opvangen en herkennen van geuren, dus eigenlijk had de grijze poes geen idee wat zich om hen heen begaf. Fernpaw vroeg of het een beter idee was om op te splitsen. Aan de ene kant was Bitterpaw liever alleen, aan de andere kant kon ze echt amper jagen, dus met zijn tweeën zouden ze waarschijnlijk meer succes hebben. "Het lijkt me effectiever om samen te jagen," was haar uiteindelijke antwoord dus. Het zou misschien wat ongemakkelijk worden gezien de omstandigheden, maar het was het belangrijkst dat ze wat prooi binnen zouden halen voor de Clan.


For Bitter or Worse ClYGIOd
a leash can be pulled from either end.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Ferndust
Member
For Bitter or Worse DPKsfdL
Freedje
478
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 17 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Elder
Ferndust
BerichtOnderwerp: Re: For Bitter or Worse   For Bitter or Worse Icon_minitimezo 11 sep 2016 - 15:01

Fernpaw deed haar uiterste best om zich over haar eigen blunder heen te zetten. Zo erg was het toch niet geweest? Ze had iets gedaan wat de poes niet wilde en de poes had dat gezegd tegen haar. Dat het er nu niet zo vriendelijk uitgekomen was daar kon de poes misschien zelfs helemaal niks aan doen. Zoals Fernpaw al eerder tegen zichzelf herhaald had was er misschien iets vreselijks gebeurd waardoor dat de poes door een reflex op die manier reageerde en er verder weinig aan kon doen. In elk geval kon ze beter stoppen om er over na te denken en zich gewoon concentreren op de jacht. Ze zou immers geen prooi vangen als ze met haar gedachten zo bleef malen over wat er gebeurd was, wat ze anders had kunnen doen en wat hoe het kwam dat de poes zich zo voelde. ‘Klinkt goed,’ zei ze op de woorden van de grijze kattin en deze keer kon ze weer een beetje glimlachen. Ze draaide haar kopje en opende haar bek om de geuren op te vangen. Ze rook voornamelijk de geur van Bitterpaw en de ShadowClan, maar ze rook ook muis. Vers. Ze spitste haar oren en hield haar buikje laag tegen de grond zodat ze onder een struik door kon kijken. Ze zag een muis zitten die op een zaadje aan het knabbelen was en het leek er op dat hij meer zaadjes aan het zoeken was. Hij kwam langzaamaan uit zijn schuilplaats en Fernpaw zwiepte met haar staart naar Bitterpaw ten teken dat ze stil moest zijn. Ze concentreerde zich op de muis, liet haar buik niet al te laag tegen de grond schuren en bewoog langzaam voort. Fernpaw wist niet of het Bitterpaw was, zijzelf of iets anders, maar een takje knapte en de muis keek op. Zijn oogjes werden groot toen hij haar zag, maar Fernpaw sprong naar voren en kon nog net de muis doden voordat het kon ontsnappen. ‘Dat ging nog maar net goed,’ mompelde ze en ze draaide zich om naar Bitterpaw om haar vangst te laten zien.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Bitterpaw
Member
For Bitter or Worse NDtXEx8
Demi
1099
Actief
"For those who value survival, sentimentality is not an option."

CAT'S PROFILE
Age: 15 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Medicine Cat App
Bitterpaw
BerichtOnderwerp: Re: For Bitter or Worse   For Bitter or Worse Icon_minitimema 12 sep 2016 - 16:47

Bitterpaw liet haar kaak lichtjes open hangen om zo de geuren beter op te kunnen vangen. Het kostte haar nog behoorlijk wat moeite om ze allemaal te kunnen onderscheiden, maar oefening was nou eenmaal belangrijk. Ze probeerde de geuren van Fernpaw en zichzelf aan de kant te zetten en zich te focussen op die van potentiële prooidieren. Er was iets dat leek op eekhoorn, maar met de rattenplaag, was de geur van rat ook de geur die alles domineerde. Ze draaide haar kop langzaam en ving zo ook de geur van muis op. Niet de grootste prooi van het bos, maar alle kleine beetjes hielpen natuurlijk ook. Haar ogen gleden naar Fernpaw, die ook al doorhad dat er een muis in de buurt was. De zwarte kattin nam al een sluiphouding aan en Bitterpaw deed hetzelfde. Fernpaw leek de boel onder controle te hebben en Bitterpaw wilde dat absoluut niet verpesten. Ze kon niet zeggen dat ze niet onder de indruk was nu, al was het het geluid van een takje dat brak dat hun positie weggaf. Ondanks dat wist Fernpaw het diertje alsnog te vangen. Bitterpaw keek haar met grote ogen aan. "Indrukwekkend," zei ze zachtjes. "En dat voor een kattin die amper training heeft gehad." Ze zwaaide met haar staart en gaf Fernpaw een respectvol knikje. Nu moest ze zelf maar eens iets zien te vangen...


For Bitter or Worse ClYGIOd
a leash can be pulled from either end.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Ferndust
Member
For Bitter or Worse DPKsfdL
Freedje
478
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 17 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Elder
Ferndust
BerichtOnderwerp: Re: For Bitter or Worse   For Bitter or Worse Icon_minitimeza 17 sep 2016 - 14:51

Toen ze in Bitterpaw’s ogen keek zag ze dat de poes wel onder de indruk was van wat ze gedaan had en lichtelijk verlegen keek Fernpaw naar de prooi die ze had gevangen. Ze had nooit de bedoeling gehad om opschepperig over te komen of zo of om Bitterpaw eens te laten zien hoe je een prooi ving, want ze durfde te wedden dat Bitterpaw dat beter kon dan haar. De poes was immers ouder dan haar en haar ervaring zou Fernpaw ook wel wat dingen bij kunnen leren. Ze had het immers enkel over vechttrainingen gehad die minder goed gingen. Ze accepteerde het respectvol knikje van Bitterpaw door even te glimlachen en de prooi op de grond te gooien. Ze groef een klein kuiltje met haar scherpe nagels en met haar neus duwde ze de muis in het kuiltje. Met haar poot gaf ze een paar stevige tikken tegen het zand zodat het weer op zijn plaats viel waarna ze het een beetje dicht stampte met haar pootje en haar aandacht naar Bitterpaw richtte. Ze wilde de neus van de poes even aanraken met de hare, maar herinnerde zich de opmerking over dat ze het op prijs stelde dat ze niet meer aangeraakt werd door Fernpaw en Fernpaw zag af van het idee. Ze draaide zich om en opende haar bek zodat ze de geuren op kon vangen. ‘Er is nog genoeg prooi in dit gedeelte,’ sprak ze vervolgens. Ze was inmiddels zo gewend geraakt aan de rattengeur dat ze het niet echt meer rook en dat ze andere prooigeuren kon onderscheiden. Of misschien was haar reukzin gewoon zo goed dat ze dat kon. ‘Het is nu jou beurt om een prooi te vangen,’ sprak ze lichtelijk plagend. ‘Je kunt niet verwachten dat ik al het werk doe, hè.’ Hopelijk nam ze de spanning een beetje weg van eerder en snel maakte ze plaats voor de poes zodat deze zich op de prooi kon concentreren.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Butterstar
StarClan
For Bitter or Worse XbUUF0W
Michelle
6635
Actief
So many men have tried to kill me, I don’t remember all their names.

CAT'S PROFILE
Age: 90 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Leader
Butterstar
BerichtOnderwerp: Re: For Bitter or Worse   For Bitter or Worse Icon_minitimeza 17 sep 2016 - 15:17
Niet veel verderop zit een kleine vogel op een lage tak. Dit is het perfecte moment voor een kleine jacht nietwaar?One voice may speak you false,
but in many there is always truth to be found.


Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Bitterpaw
Member
For Bitter or Worse NDtXEx8
Demi
1099
Actief
"For those who value survival, sentimentality is not an option."

CAT'S PROFILE
Age: 15 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Medicine Cat App
Bitterpaw
BerichtOnderwerp: Re: For Bitter or Worse   For Bitter or Worse Icon_minitimezo 18 sep 2016 - 16:19

Nu was het tijd om te proberen om Fernpaw te gaan evenaren. Iets dat vrij lastig zou gaan worden, aangezien Bitterpaw nog geen enkele propere jachttraining had gehad. Ze had wel leren sluipen, maar eigenlijk nog nooit een prooi gevangen. Bitterpaw keek toe terwijl Fernpaw haar prooi begroef en vervolgens ging de grijze kattin op zoek naar een geurspoor. Het was nog behoorlijk lastig voor haar om alle geuren van elkaar te kunnen onderscheiden, maar toch probeerde ze het. Fernpaw gaf aan dat er nog genoeg prooi was hier, waarom kon Bitterpaw ze dan niet ruiken? Het begon haar nu lichtelijk te irriteren. Vervolgens begon Fernpaw haar te plagen. Ze wist dat het van een goede plek kwam, maar op dit moment kon ze het niet echt hebben. Toen vielen haar ogen op een roodborstje dat onwetend op een laaghangende tak zat. Misschien dat ze die zou kunnen vangen? Vogels waren moeilijk te grijpen, maar ze hoefde nu in ieder geval niet te gaan spoorzoeken. Bitterpaw nam de jachthouding aan die ze geleerd had van haar mentor en sloop op het vogeltje af. Toen ze zichzelf de boom in wilde werken, zag hij haar echter en vloog er bijna direct van door. Bitterpaw liet zichzelf met een zucht zakken, weer mislukt.


For Bitter or Worse ClYGIOd
a leash can be pulled from either end.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
For Bitter or Worse
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 2Ga naar pagina : 1, 2  Volgende

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: ShadowClan territory :: ShadowClan territory-
Ga naar: