For Bitter or Worse - Pagina 2 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Greenleaf, 15°C - 30°C
En dan is het toch echt Greenleaf. De zon is bijna niet meer weg te denken. De meeste dagen zijn warm en droog. De enige regen valt nog uit een enkele onweersbui die overkomt en dat betekent ook direct veel regen in één keer. Het woud zit vol prooi en kruiden om de Clans mee in leven te houden.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 For Bitter or Worse

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Ga naar pagina : Vorige  1, 2
Ferndust
Member
For Bitter or Worse - Pagina 2 DPKsfdL
Freedje
478
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 17 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Elder
Ferndust
BerichtOnderwerp: Re: For Bitter or Worse   For Bitter or Worse - Pagina 2 Icon_minitimevr 23 sep 2016 - 10:11

Fernpaw opende haar bek om de prooigeuren te ruiken en haar ogen vielen op een roodborstje die op een lage tak zat. Haar lippen gleden langs haar mondhoeken terwijl ze naar het beestje keek. Het zou een prachtige prooi maken voor de Elders, hoewel zij hem ook wel wilde hebben als Bitterpaw hem kon vangen. Nee, als Bitterpaw hem kon vangen was hij natuurlijk voor Bitterpaw. Fernpaw hield zich zo stil mogelijk en hield haar adem in toen de zwarte kattin naar voren begon te sluipen, maar voordat ze ook maar de kans had om de vogel te vangen, had het beestje haar al gezien en vloog weg. In plaats van zich direct over Bitterpaw te ontfermen – ze had namelijk het idee dat dat poes dat toch niet wilde – liet ze haar blik glijden naar het roodborstje dat door het woud vloog, maar niet veel later op een andere tak ging zitten. En deze was veel lager dan die van daarnet. Ze draaide zich om naar Bitterpaw en siste zachtjes naar haar. ‘Geen nood,’ sprak ze. ‘Het ziet er naar uit dat hij je een tweede kans wil geven.’ En ze wees met haar staartpunt naar het roodborstje dat niet alleen op een andere tak zat, maar ook nog eens de andere kant op keek. Als Bitterpaw hem alsnog kon vangen zou ze misschien al een stuk blijer zijn met zichzelf. Niks was zo frustrerend als een mislukte jacht en het gevoel te hebben dat ze geen meerwaarde was voor de Clan. En dus wenkte ze de poes terwijl ze langzaam naar het vogeltje ging, maar stopte met de intentie om Bitterpaw de rest te laten doen. ‘Deze keer ga je hem wel hebben,’ sprak ze tegen de Apprentice, haar stem zacht zodat het roodborstje hun niet opnieuw zou zien. Fernpaw hield zich laag tegen de grond terwijl ze wachtte of Bitterpaw een tweede poging zou gaan doen.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Bitterpaw
Member
For Bitter or Worse - Pagina 2 NDtXEx8
Demi
1099
Actief
"For those who value survival, sentimentality is not an option."

CAT'S PROFILE
Age: 15 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Medicine Cat App
Bitterpaw
BerichtOnderwerp: Re: For Bitter or Worse   For Bitter or Worse - Pagina 2 Icon_minitimevr 23 sep 2016 - 13:11

Starclan, wat schaamde ze zich dood. Volledig gefaald in het bijzijn van een andere Apprentice, die zojuist foutloos een andere prooi had gevangen. Ze durfde Fernpaw op dit moment niet eens aan te kijken, al had ze geen idee dat de zwarte kattin haar falen niet eens zo serieus opnam. Toen ze naar Fernpaw keek, merkte ze op dat de zwarte poes niet eens op haar gefocust was. Bitterpaw volgde de blik van de zwarte kattin en haar ogen vielen op het roodborstje dat zich razendsnel door het woud verplaatste en vervolgens op een nog lagere tak ging zitten. Er verscheen een klein grijnsje op het gezicht van Bitterpaw, een tweede kans! Ze knikte dankbaar naar Fernpaw, gewoon omdat ze haar heel wat vernedering had bespaard. Ze bukte nogmaals, nam weer de jachthouding aan en was nog stiller en voorzichtiger dan net. Het vogeltje zou deze keer vast een stuk oplettender zijn. Ze hield haar staart laag en gebruikte de beschutting van de bosjes om zichzelf te verbergen. Toen ze dichtbij genoeg was, zette ze af, waarop ze direct op de tak terecht kwam en het vogeltje nog net snel genoeg kon raken met haar klauw. Snel beet ze het dood en opgelucht en met lichtelijke trots liep ze op Fernpaw af, roodborstje in haar bek. "Het is gelukt," zei ze vrolijker dan ze ooit iets gezegd had. Ze glimlachte naar Fernpaw, dankbaar voor haar support.


For Bitter or Worse - Pagina 2 ClYGIOd
a leash can be pulled from either end.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Ferndust
Member
For Bitter or Worse - Pagina 2 DPKsfdL
Freedje
478
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 17 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Elder
Ferndust
BerichtOnderwerp: Re: For Bitter or Worse   For Bitter or Worse - Pagina 2 Icon_minitimedo 29 sep 2016 - 21:28

Fernpaw hield haar staart van de grond af en haar oortjes gespitst terwijl ze met haar blik Bitterpaw volgde. Ze kon de Apprentice niet te hulp schieten omdat ze hun positie zou verraden en Bitterpaw het sowieso niet erg leuk zou vinden als Fernpaw zich met haar zou bemoeien. En dus hield ze zich zo stil mogelijk terwijl ze met haar blik naar de Apprentice keek welke op een goede manier naar voren begon te gaan. Fernpaw hield het roodborstje scherp in de gaten, maar deze leek niks te door te hebben en in haar kopje prees Fernpaw Bitterpaw voor de goede jachthouding. Ze wist wel dat als Bitterpaw een tweede kans zou krijgen dat het haar zou lukken! De Apprentice had er echt uitgezien alsof ze geen zin meer had gehad om verder te gaan met jagen, maar hopelijk zou dit haar zelfvertrouwen een boost geven en konden ze op deze manier nog meer prooi vangen. Fernpaw ging echter niet expres haar prooi laten ontsnappen om Bitterpaw een goed gevoel te geven: daar had ze niks aan. Ze had er meer aan dat Fernpaw haar wees op het feit dat ze een tweede kans kreeg. En inderdaad, de tweede poging was wél gelukt en Fernpaw snorde toen ze zag dat Bitterpaw terugkeerde met de prooi in haar bek. ‘Dat wist ik wel dat het je deze keer zou lukken,’ snorde ze. ‘Leg hem maar neer en begraaf hem maar. Ik ben er zeker van dat we nog meer kunnen vangen voor de Clan!’ Ze glimlachte opgewekt naar Bitterpaw en draaide zich vervolgens om. Ze dronk de lucht in en merkte dat er verderop nog wat prooi moest zijn. ‘Deze kant op,’ sprak ze en ze ging Bitterpaw vervolgens voor. Ze keek over haar schouder naar de grijze kattin. ‘Zie je dat je niet zo moet twijfelen aan jezelf? Dat roodborstje vangen deed je echt perfect!’
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Bitterpaw
Member
For Bitter or Worse - Pagina 2 NDtXEx8
Demi
1099
Actief
"For those who value survival, sentimentality is not an option."

CAT'S PROFILE
Age: 15 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Medicine Cat App
Bitterpaw
BerichtOnderwerp: Re: For Bitter or Worse   For Bitter or Worse - Pagina 2 Icon_minitimedi 4 okt 2016 - 0:32

Ergens begon ze het gezelschap van Fernpaw op prijs te stellen. De kattin was eerlijk en gaf haar het tikkeltje motivatie dat ze eigenlijk wel kon gebruiken. Natuurlijk was dit wel iets dat ze voor zich ging houden. Bitterpaw had behoorlijk wat moeite met het vertonen van affectie, zowel verbaal als fysiek, iets dat Fernpaw waarschijnlijk al wel opgemerkt had. De complimenten die Bitter van Fernpaw kreeg, waren echter toch wel hartverwarmend. Niemand had ooit echt vertrouwen in haar gehad, niemand had haar ooit verteld dat ze iets goed deed. Om dat te horen was... bevredigend. Er verscheen een warme glimlach op Bitterpaw's gezicht, één die ze eigenlijk nog nooit eerder vertoond had. Zoals Fernpaw suggereerde, begroef de grijze kattin haar prooi om vervolgens weer verder te gaan. Want als het eenmaal lukte, waarom zou ze het niet nog een keer proberen? Bitterpaw liep nog steeds glimlachend achter Fernpaw aan, die haar de weg leidde. "Bedankt voor je vertrouwen," miauwde de kattin op een vriendelijkere toon dan normaal. Bitterpaw oriënteerde zich op de verscheidene geuren in het bos. "Ik denk dat ik een eekhoorn ruik," zei ze, terwijl ze halt hield. Vervolgens begon ze de bomen af te zoeken naar het roodbruine wezentje.


For Bitter or Worse - Pagina 2 ClYGIOd
a leash can be pulled from either end.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Ferndust
Member
For Bitter or Worse - Pagina 2 DPKsfdL
Freedje
478
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 17 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Elder
Ferndust
BerichtOnderwerp: Re: For Bitter or Worse   For Bitter or Worse - Pagina 2 Icon_minitimewo 5 okt 2016 - 17:56

Toen Fernpaw haar kopje draaide naar Bitterpaw merkte ze voor de eerste keer een veranderd op in de houding van de poes. Op de één of andere manier leek ze blijer te zijn dan daarnet. Kwam dat door de goede jacht of doordat zij, Fernpaw, een paar opmerkingen had gemaakt? Ze meende ze overigens oprecht, hoor. Ze gaf een kat geen compliment als ze het niet meende. Dat vond ze oneerlijk naar zichzelf toe, maar vooral oneerlijk naar de kat in kwestie. Ze vond het echter heerlijk om de glimlach te zien die zich om de lippen van de poes speelde. Ze zag er zo veel beter en zo veel mooier uit wanneer ze glimlachte, maar dat was uiteraard met alle katten zo. Hoewel je ook van die katten had waarbij een nors gezicht eerder meer toepasselijk was. Ze zag Nightthorn bijvoorbeeld nog niet gauw met een glimlach rondlopen en op de één of andere manier was het een raar idee om te denken aan het feit dat de zwarte kater ooit glimlachte in zijn leven. ‘Geen probleem. Mijn vertrouwen in jou is niet misplaatst.’ Ze keek de poes vriendelijk aan. De poes was een goede jaagster. Als Fernpaw moest gaan kijken op het feit dat de eerste jacht van de poes mislukt was kon ze net zo goed naar haar eigen jachten kijken: die waren in het begin ook niet even perfect. En dat hoefde ook niet. Als ze goed waren tegen de periode dat ze Warrior werden was alles in orde. De poes draaide haar kopje en opende haar bekje om vervolgens bevestigend te hummen. ‘En een lichte geur van muis, maar die is niet recent…’ Haar stem dwaalde af terwijl ze een blik wierp op het leeg ogende woud, maar ze wist wel beter. Plotseling zag ze twee flitsen van bewegingen: één vlakbij een boom en de ander vlakbij wat struikgewas. ‘Het is onze geluksdag,’ zei ze tegen Bitterpaw. ‘Ik denk dat jouw eekhoorn daar ergens zit en mijn muis daar.’ Ze knikte naar de boom toen ze ‘eekhoorn’ noemde en naar het struikgewas toen ze ‘muis’ zei. ‘Welke wil jij hebben?’
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Bitterpaw
Member
For Bitter or Worse - Pagina 2 NDtXEx8
Demi
1099
Actief
"For those who value survival, sentimentality is not an option."

CAT'S PROFILE
Age: 15 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Medicine Cat App
Bitterpaw
BerichtOnderwerp: Re: For Bitter or Worse   For Bitter or Worse - Pagina 2 Icon_minitimema 10 okt 2016 - 22:19

Ergens voelde het zo raar om zo vriendelijk behandeld te worden. Het was ook wel merkbaar dat ze er niet echt aan gewend was, haar reacties waren vrij apart. Het was niet alsof katten normaliter gemeen tegen haar waren, het was meer dat ze zich terug trok. Ze praatte tegen niemand, en wanneer ze dit wel móést doen, was ze kortaf. Niet bepaald een mentaliteit die veel affectie aantrok, maar dat was dan ook weer niet waar ze behoefte aan had. Toch was het niet verkeerd om je zo af en toe gewenst te voelen. Ergens speet het haar dat ze eerder zo uitgevallen was naar Fernpaw, ze had het zeker niet slecht bedoeld. Bitterpaw glimlachte nogmaals naar de poes, dankbaar voor haar woorden. Vervolgens werden er twee verschillende prooien opgemerkt: een muis en een eekhoorn. Bitter volgde de blik van Fernpaw, die duidelijk wees op de locatie van de prooien. Op de boom liep de eekhoorn, die duidelijk aaste op één van de boomzaden die op de grond was gevallen. Zodra hij op de grond was, was het een goede prooi voor Bitterpaw. "Ik neem de eekhoorn wel," beantwoordde Bitterpaw Fernpaw's vraag. "Laten we gaan," fluisterde ze zachtjes, terwijl ze op het roodbruine dier afliep.  


For Bitter or Worse - Pagina 2 ClYGIOd
a leash can be pulled from either end.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Ferndust
Member
For Bitter or Worse - Pagina 2 DPKsfdL
Freedje
478
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 17 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Elder
Ferndust
BerichtOnderwerp: Re: For Bitter or Worse   For Bitter or Worse - Pagina 2 Icon_minitimema 17 okt 2016 - 20:53

Eigenlijk had ze al een soort van aangetoond wie welke prooi zou gaan vangen toen ze zei waar de prooien zich bevonden, maar dat nam niet weg dat ze Bitterpaw nog altijd voor de keuze wilde stellen op welke prooi ze het liefste wilde jagen. Een eekhoorn was sowieso moeilijker om te vangen, maar dat maakte het juist een uitdaging voor de twee Apprentice’s en Fernpaw geloofde dat een uitdaging voor Bitterpaw niet slecht kon zijn. De poes moest wat meer zelfverzekerd worden over haar eigen kunnen, want naar Fernpaw’s idee kon ze heus wel goed op prooi jagen. Soms stond je eigen onzekerheid je in de weg en dat was iets waar ze zich maar al te bewust van was. De poes draaide haar kopje naar Bitterpaw toen deze haar opmerking maakte en gaf een knikje ten teken dat ze het ermee eens was. Ze vond dat Bitterpaw inderdaad een kans moest krijgen om op de eekhoorn te jagen. Misschien als ze de eekhoorn zou vangen dat haar zelfvertrouwen een nog grotere boost zou krijgen: iets wat Fernpaw hoopte met heel haar hart. Ze knikte naar Bitterpaw en volgde haar, maar week af van haar pad om de muis te kunnen besluipen. Ze ging in een jachthouding zitten en sloop naar voren, haar staart hoog houdend zodat ze zowel haar prooi als Bitterpaw’s prooi niet zou wegjagen. Toen ze zich vlak voor de muis bevond draaide ze haar kopje stilletjes om te zien hoe Bitterpaw het deed, maar sprong vervolgens richting de muis. Ze draaide haar kopje net op tijd om te zien dat de muis een alarmkreet wilde slaken en beet het snel dood. Ze keek tevreden naar het dode diertje en draaide zich daarna volledig om, maar hield zich stil indien Bitterpaw nog altijd bezig was met de jacht.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Bitterpaw
Member
For Bitter or Worse - Pagina 2 NDtXEx8
Demi
1099
Actief
"For those who value survival, sentimentality is not an option."

CAT'S PROFILE
Age: 15 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Medicine Cat App
Bitterpaw
BerichtOnderwerp: Re: For Bitter or Worse   For Bitter or Worse - Pagina 2 Icon_minitimedi 18 okt 2016 - 14:03

Ze hield zich wederom laag, maakte zachte stappen zoals Thornfang haar had geleerd. Het succes van net had haar wel een boost gegeven wat haar zelfvertrouwen betrof, dus ze had een redelijk goed gevoel over het resultaat van deze poging. Ze keek in stilte toe hoe de eekhoorn voorzichtig van de boom af sprong om zo naar de boomzaden te komen die hij had laten vallen. Waarschijnlijk was hij van plan om de boel te gaan begraven; Leafbare kwam eraan en hij had waarschijnlijk een lange winterslaap voor de boeg. Nou ja, nu niet meer. Nu zou hij fungeren als een maaltijd van één van de katten van Shadowclan. Bitterpaw kwam zachtjes dichterbij, het beestje was nog steeds onwetend aan het graven. Ze kwam nog dichterbij totdat ze zeker wist dat ze met één sprong bovenop het dier zou liggen. Het beest leek nog steeds niks door te hebben, dus zette Bitterpaw af en zette haar klauwen in het diertje. Het leefde nog, probeerde weg te komen, maar met één snelle beet verliet het leven zijn lichaam. Ze kwam op Fernpaw af, die haar prooi ook al had gevangen. "Goed werk," miauwde ze door haar prooi door. Ze vormden samen een goed team.


For Bitter or Worse - Pagina 2 ClYGIOd
a leash can be pulled from either end.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Ferndust
Member
For Bitter or Worse - Pagina 2 DPKsfdL
Freedje
478
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 17 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Elder
Ferndust
BerichtOnderwerp: Re: For Bitter or Worse   For Bitter or Worse - Pagina 2 Icon_minitimezo 30 okt 2016 - 8:11

Het was mooi dat ze samen al zo veel prooi konden vangen. Oké, het was nog niet geweldig en waarschijnlijk ving een gemiddelde warrior wel meer dan hun samen, maar het was toch beter dan niets? Bovendien leek Bitterpaw steeds meer en meer zelfvertrouwen te krijgen en begonnen ze precies van kennissen naar vriendinnen te groeien. Fernpaw merkte ook wel dat ze het zag zitten om vriendinnen te worden met Bitterpaw en dat was een positieve vooruitgang voor haar. Ze had namelijk nog niet veel vrienden hier in de ShadowClan, eigenlijk bijna geen. Ze kon het met Tallshadow wel goed vinden, maar daar was dan ook alles mee gezegd. Het kwam omdat ze vroeger zo mishandeld was geweest door haar vader dat ze, in de tijd na zijn dood, zich op andere dingen had geconcentreerd dan vrienden maken. Nu had ze een gewone verhouding of juist geen verhouding met de andere ShadowClanners, maar het zou leuk zijn als ze eens vrienden kon maken onder hun. Fernpaw keek op toen Bitterpaw de eekhoorn vang en snorde. ‘Jij ook,’ sprak ze. ‘Zo te zien gaat het steeds beter. Straks hebben we nog andere katten nodig om de prooi terug te brengen naar het kamp.’ Ze snorde terwijl ze de muis liet vallen en deze begroef. Ze had gelukkig een goed geheugen waardoor ze goed kon onthouden waar ze welke prooi had begraven. Ze liet het kuiltje wat open zodat Bitterpaw haar prooi daar ook kon leggen en draaide haar kopje. Ze opende haar bek en dronk de verschillende geuren in. ‘Er zit volgens mij nog wel wat prooi en we hebben nog wel wat tijd eer dat we terug moeten naar het kamp,’ sprak ze. ‘Hoewel we misschien ook wat vechttechnieken kunnen oefenen? Jij mag het weten.’
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Bitterpaw
Member
For Bitter or Worse - Pagina 2 NDtXEx8
Demi
1099
Actief
"For those who value survival, sentimentality is not an option."

CAT'S PROFILE
Age: 15 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Medicine Cat App
Bitterpaw
BerichtOnderwerp: Re: For Bitter or Worse   For Bitter or Worse - Pagina 2 Icon_minitimema 31 okt 2016 - 23:55

Het kwam als een natuurlijk iets; ze voelde zich ontzettend trots. Zowel op zichzelf als op Fernpaw. Het leek erop dat ze een uitstekend team vormden, iets dat bij Bitterpaw ook niet vaak het geval was. Ze was meer een eenzame wolf die haar eigen ding deed, dat ze toch nog redelijk kon functioneren in een duo, was iets nieuws voor haar. Iets waar ze wel blij mee was, ze zat namelijk nou eenmaal in een Clan. Een groep katten die samen moesten werken om hun doelen te bereiken. Ze had zich weerhouden van enige vorm van sociale interactie sinds het overlijden van Nightpaw. Ze had het gevoel gehad dat het veiliger was om affectie te vermijden, want zoiets wilde ze niet weer meemaken. Maar het had haar zo ontzettend geïsoleerd gemaakt en ergens had ze er nu spijt van. De grijze kattin greens naar Fernpaw toen ze zei dat ze misschien nog een andere kat nodig zouden hebben om hun prooi terug te brengen. Bitterpaw begreep de hint van het open kuiltje en liet de eekhoorn erin vallen. Vervolgens kwam de zwarte kattin met twee suggesties. "Vechttechnieken oefenen klinkt als een goed idee," miauwde ze. Ze kon echt helemaal niks wat vechten betrof, maar daarom was er juist kans om te verbeteren.  


For Bitter or Worse - Pagina 2 ClYGIOd
a leash can be pulled from either end.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Ferndust
Member
For Bitter or Worse - Pagina 2 DPKsfdL
Freedje
478
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 17 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Elder
Ferndust
BerichtOnderwerp: Re: For Bitter or Worse   For Bitter or Worse - Pagina 2 Icon_minitimedo 17 nov 2016 - 17:51

Fernpaw keek met een tevreden blik toe hoe Bitterpaw haar prooi in het kuiltje liet vallen en deed het kuiltje weer dicht. Zo was de kans dat iemand anders er mee ging lopen vrij klein. Ze wilde wel eens zien hoe de anderen zouden reageren als ze zouden zien hoe twee apprentices wel redelijk wat prooi binnen hadden gehaald. Ze wilde dan ook zeker nog wel eens gaan jagen met Bitterpaw; ze vormden een goed team en bovendien had Fernpaw het gevoel dat Bitterpaw zich ook wat meer op haar gemak bij haar begon te voelen. De she-cat zou gewoon blij zijn als ze wat vrienden kon maken. Ze had niet erg veel vrienden in het camp; dat toonde zich al wel aan door het feit dat er apprentices waren die roddelen over haar. En dan hadden ze het voornamelijk over waar het litteken vandaan kon komen op haar schouder. Een van de apprentices had zelfs eens de brutaliteit opgebracht om het letterlijk aan haar te vragen, maar daar had Fernpaw niet echt een antwoord op gegeven. De zwarte she-cat werd uit haar gedachten gehaald door Bitterpaw die aantoonde dat ze vechttechnieken wel zag zitten. En dus wenkte Fernpaw met haar staart zodat de grijze she-cat haar zou volgen. Ze bracht Bitterpaw naar een plaatsje waar ze al eens één keer had moeten trainen met Innerstar en een paar andere katten. Ze draaide zich om zodat ze met haar gezicht naar Bitterpaw gericht stond en sloeg met haar staart. ‘Zullen we gewoon een oefengevecht houden en kijken waar er ruimte is voor verbetering?’ vroeg ze aan de grijze she-cat. Ze kon immers wel dingen gaan aanleren en andersom, maar als ze beiden al wisten wat ze gingen doen haalde dat het verrassingseffect natuurlijk een beetje weg. Bovendien was ze benieuwd naar wat Bitterpaw kon.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Bitterpaw
Member
For Bitter or Worse - Pagina 2 NDtXEx8
Demi
1099
Actief
"For those who value survival, sentimentality is not an option."

CAT'S PROFILE
Age: 15 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Medicine Cat App
Bitterpaw
BerichtOnderwerp: Re: For Bitter or Worse   For Bitter or Worse - Pagina 2 Icon_minitimeza 19 nov 2016 - 23:09

Ze keek met lichte trots naar beneden terwijl het kuiltje met hun prooi dicht werd gemaakt. Er zouden vast wat Warriors verbaasd opkijken wanneer twee jonge Apprentices het kamp binnen liepen met zoveel gevangen freshkill. Of misschien boeide het ze helemaal niet, dat zou ook nog kunnen. Katten waren vaak genoeg met zichzelf bezig, zoveel dat ze de rest niet echt opmerkten. Toch kon Bitterpaw het niet echt helpen om blij te zijn met Fernpaw en haar's prestatie. Ze kreeg echter kriebels in haar buik toen ze zich realiseerde dat ze moest gaan vechten. Ze kende eigenlijk geen enkele techniek, dus een interessant gevecht zou het zeker worden. Fernpaw wenkte haar en samen liepen ze naar een open plek in het gebied, ideaal om te oefenen. De gitzwarte kattin stelde voor om gewoon een oefengevecht te houden en elkaar vervolgens te corrigeren. Bitterpaw knikte. "Klinkt goed," miauwde ze. Ze keek even om zich heen, wist dat ze nu een gevechtshouding aan moest nemen, maar had eigenlijk geen idee hoe dat moest. "Ik moet zeggen, uhm, ik heb dit nooit eerder gedaan." Ze keek naar de grond, lichtelijk vernederd door haar onervarenheid. Toch wilde ze wel graag leren.  


For Bitter or Worse - Pagina 2 ClYGIOd
a leash can be pulled from either end.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Ferndust
Member
For Bitter or Worse - Pagina 2 DPKsfdL
Freedje
478
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 17 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Elder
Ferndust
BerichtOnderwerp: Re: For Bitter or Worse   For Bitter or Worse - Pagina 2 Icon_minitimedi 29 nov 2016 - 20:21

De grijze she-cat leek er mee in te stemmen en Fernpaw ging in een vechthouding staan. Hoewel ze nog niet veel trainingen had gehad van Seversnake en haar mentor daarvoor, had ze enkele vechttechnieken aangeleerd door haar gevecht tegen de WindClanners tijdens hun border fight. Ze had een gevechtstraining met Innerstar gevolg waar – als ze het zich goed kon herinneren – Bitterpaw en Volepaw aan mee hadden gedaan en ze had zichzelf enkele vechttechnieken aangeleerd, maar ze kon niet bepaald zeggen dat ze al de beste van ShadowClan was. Ze moest nog veel leren en aangezien Seversnake niet meer veel met haar wegging omdat hij ziek leek te zijn, hoopte ze dat Tallshadow of Innerstar haar een andere mentor toe zou wijzen zodat ze op die manier verder kon trainen. Maar goed, een paar vechttechnieken kende ze al wel. Soms reageerde ze ook gewoon intuïtief en dan bleek dat ook juist te zijn. Ze had de WindClanners immers goed kunnen verwonden, hoewel zij ook wat verwondingen had opgelopen tijdens hun gevecht. Ze had er ook kleine littekentjes aan overgehouden, maar die waren niets vergeleken het vrij zichtbare litteken op haar schouder. Ze trok even verbaasd zijnde met haar oortje toen de grijze she-cat haar opmerking maakte, maar dat was dan ook het enige blijk van verbazing die ze gaf tegenover de apprentice. ‘Geen probleem,’ mauwde ze gauw. Haar mentor had er waarschijnlijk nog geen tijd voor gehad of zo. ‘We kunnen gewoon iets proberen en zien hoe het gaat? Ik heb al wel enige ervaring. Kun je je nog herinneren dat je mee ging trainen met Innerstar?’ Ze hoopte echt dat Bitterpaw daar in die groep had gezeten en gewoon vergeten was dat ze had meegedaan, anders zette zichzelf voor schut. ‘Als ik het me goed herinner gingen we toen samen met Volepaw trainen. Als je je daar nog iets van herinnert, kun je dat eventueel gebruiken. Maar voor nu mag je me gewoon aan proberen te vallen.’
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Bitterpaw
Member
For Bitter or Worse - Pagina 2 NDtXEx8
Demi
1099
Actief
"For those who value survival, sentimentality is not an option."

CAT'S PROFILE
Age: 15 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Medicine Cat App
Bitterpaw
BerichtOnderwerp: Re: For Bitter or Worse   For Bitter or Worse - Pagina 2 Icon_minitimedo 1 dec 2016 - 19:35

Fernpaw leek een vechthouding aan te nemen, dus probeerde Bitterpaw deze zo natuurgetrouw mogelijk te kopiëren. Zo zou ze misschien toch nog wat op kunnen pikken van haar mede-Apprentice. Ze schuifelde wat nerveus op haar poten, maar uiteindelijk wist ze Fernpaw redelijk zelfverzekerd aan te kijken, wachtend op het startsein van hun sparsessie. Fernpaw leek het geen probleem te vinden dat ze niet wist wat ze moest doen, en ergens was ze daar blij om. Ze was überhaupt al blij dat ze de middag met Fernpaw had besteed. Hoewel ze eerst een beetje kortaf had gedaan tegen de zwarte kattin, leek alles nu goed te gaan. Misschien kon ze zelfs wel zeggen dat ze een vriendin had gemaakt. Die gedachte leek haar bijzonder blij te maken. Fernpaw noemde de training die ze hadden gehad van Innerstar, waarop Bitterpaw bedenkelijk knikte. Het was een rare training geweest: Volepaw had in eerste instantie helemaal niet terug willen vechten, en toen het eindelijk zover was, werd hun sessie ruw onderbroken door een blikseminslag. Niet bepaald de meest leerzame ervaring, maar wel een unieke. Toen ze er klaar voor was, zette ze zich af en vloog op Fernpaw af - nagels ingeklapt.


For Bitter or Worse - Pagina 2 ClYGIOd
a leash can be pulled from either end.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Ferndust
Member
For Bitter or Worse - Pagina 2 DPKsfdL
Freedje
478
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 17 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Elder
Ferndust
BerichtOnderwerp: Re: For Bitter or Worse   For Bitter or Worse - Pagina 2 Icon_minitimedi 13 dec 2016 - 21:04

Hm. Oké, misschien had ze dat voorbeeld van Innerstar, Volepaw, zijzelf en de grijze she-cat niet aan moeten halen. Ten eerste was ze er pas veel later bijgekomen en ten tweede hadden ze niet zo heel veel kunnen doen omdat hun training niet veel later ruw verstoord was geweest door omstandigheden. Maar goed, het was een training en ze durfde te wedden dat Bitterpaw er wel uit had geleerd. En om nu te zeggen dat ze helemaal geen vechttechnieken kon… dat geloofde Fernpaw niet. Er moest vast wel één aanval zijn die Bitterpaw goed kon. Ze werd immers over een paar moons een warrior en dan moest ze natuurlijk wel goede vechttechnieken kennen als ze haar Clan wilde verdedigen. En plotseling vond ze het een heerlijk vooruitzicht om warrior te worden op het moment dat Bitterpaw dat ook werd. Ze zag het al helemaal voor zich hoe ze samen gingen jagen en vechttechnieken gingen oefenen. De she-cat keek gealarmeerd op toen ze pootstappen hoorde en Bitterpaw naar haar toe zag gaan. Ze schatte de afstand in, wachtte tot Bitterpaw op een goede afstand was en zette zich vervolgens af. Ze stond misschien niet zo bekend om haar snelheid en uithoudingsvermogen, maar wat de she-cat zeker had was kracht. En om die reden sprong ze dus zeker hoog genoeg om Bitterpaw te ontwijken en landde achter de she-cat neer. Daarna haalde ze uit, met haar klauwen in haar hulzen natuurlijk, naar de achterpoot van de she-cat. Als het goed was zou dat als een hele verwarring aankomen omdat de grijze she-cat nooit zou verwachten dat Fernpaw zo hoog kon springen. Het was eigenlijk de enige echte verrassingsaanval die ze had en eentje die ze niet kon blijven gebruiken; Bitterpaw zou haar op een gegeven moment wel doorhebben en dan zou ze iets anders moeten bedenken.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Bitterpaw
Member
For Bitter or Worse - Pagina 2 NDtXEx8
Demi
1099
Actief
"For those who value survival, sentimentality is not an option."

CAT'S PROFILE
Age: 15 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Medicine Cat App
Bitterpaw
BerichtOnderwerp: Re: For Bitter or Worse   For Bitter or Worse - Pagina 2 Icon_minitimewo 14 dec 2016 - 0:13

Haar gedachten waren een beetje blijven hangen bij Volepaw: de kattin had zeker een indruk op Bitterpaw gemaakt, al wist de grijze poes nog niet zeker of dit een goede of slechte was. De poes had niet tegen haar willen vechten, althans, zodra Innerstar het commando had gegeven, wist Volepaw al niet meer wat ze moest doen. Het was alsof ze alles meteen vergat, iets dat niet bepaald handig was, wilde je ooit Warrior worden. Bitterpaw had het allemaal maar raar toch intrigerend gevonden. Wat was er mis met Volepaw? Ze probeerde de gedachten weg te duwen, vanmiddag ging om haar. Ze moest dingen leren, wilde ze een goed krijger worden, en dit was het perfecte moment om wat kennis op te doen van haar leeftijdgenote. Dus kwam de poes op Fernpaw afgelopen, wilde op haar afspringen, maar de zwarte poes was haar te snel af. Bitterpaw draaide zich snel om, wetend dat de andere Apprentice daar zojuist was geland. Hierdoor gleed de poot van Fernpaw over haar borstkas, in plaats van over haar achterpoot. Bitterpaw fronste even, dat was een fout die ze in het echt niet had moeten maken. Bitterpaw haalde uit naar het gezicht van Fernpaw, al deed ze dit absoluut niet hard. Vervolgens sprong ze achteruit om opnieuw afstand tussen haar en haar tegenstander te creëren. Vechten was behoorlijk lastig.


For Bitter or Worse - Pagina 2 ClYGIOd
a leash can be pulled from either end.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Ferndust
Member
For Bitter or Worse - Pagina 2 DPKsfdL
Freedje
478
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 17 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Elder
Ferndust
BerichtOnderwerp: Re: For Bitter or Worse   For Bitter or Worse - Pagina 2 Icon_minitimedi 20 dec 2016 - 19:44

Haar “aanval” was raak geweest. Als dit een echt gevecht was geweest, had ze Bitterpaw behoorlijke schade toe kunnen richten. Maar het was in elk geval een aanval die Bitterpaw nu had geleerd en die ze kon verwachten van toekomstige tegenstanders. De WindClanners zouden deze move misschien niet snel uitvoeren omdat hun vaardigheden meer bij snelheid en uithoudingsvermogen lagen, maar ze zag ThunderClan of RiverClan dit ook nog wel doen. Zij hadden immers ook wel kracht, hoewel Fernpaw zonder al te veel arrogantie vond dat ShadowClan nog altijd de sterkste katten had als het op vechten aankwam. BloodClan en de andere Clans waren echt niks vergeleken hun. De poot in haar richting kwam zacht aan, maar ze kon het niet meer ontwijken en ze snorde toen Bitterpaw snel afstand tussen hun creëerde. ‘Dat doe je goed!’ mauwde ze complimenterend tegen de grijze she-cat. ‘Je zorgt voor een aanval naar je tegenstander toe en wijkt gelijk terug zodat hij je niet opnieuw kan verrassen. De volgende keer als ik voor je gezicht verdwijn, draai je je gelijk om naar achteren en steek je je poot uit zodat je verhindert dat mijn poot tegen één van jouw ledematen botst. Laten we het oefenen.’ Ze wenkte de she-cat met haar staart. ‘Kom naar me toegerend.’ Zodra ze dacht dat Bitterpaw in beweging kwam, spande ze haar spieren al aan om over haar heen te springen. Zonder te kijken of Bitterpaw ook echt bij haar was gekomen, sprong ze al over de she-cat heen en stak ze haar poot uit om deze naar de achterpoten van Bitterpaw te brengen. Als het goed was zou ze oftewel Bitterpaw’s borst nu gaan raken oftewel weerde de grijze she-cat haar volledig af met haar voorpoot, maar dan moest ze wel heel snel zijn.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Bitterpaw
Member
For Bitter or Worse - Pagina 2 NDtXEx8
Demi
1099
Actief
"For those who value survival, sentimentality is not an option."

CAT'S PROFILE
Age: 15 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Medicine Cat App
Bitterpaw
BerichtOnderwerp: Re: For Bitter or Worse   For Bitter or Worse - Pagina 2 Icon_minitimedo 22 dec 2016 - 19:47

In het kleine frame van tijd dat ze had, probeerde ze de acties van net in haar kop te printen. De volgende keer dat zoiets gebeurde, zou ze in staat moeten zijn de aanval te ontwijken. Dit soort fouten kon ze zich in een echt gevecht niet veroorloven. Het verbaasde haar hoe ongelooflijk snel het gevecht ging. Hoe gauw iemand op je af kwam, uithaalde en weer weg was. Hoe snel je moest reageren om een aanval te laten raken of om er juist één te ontwijken. Het was een hele opgave, niet alleen fysiek, maar ook mentaal. Vandaar dat ze ook zo enorm blij was dat ze Fernpaw deze keer wél had weten te raken. De zwarte kattin complimenteerde haar zelfs, en Bitterpaw zette een kleine glimlach op haar gezicht. Fernpaw besprak vervolgens nog een techniek met haar, en stelde voor deze eens in de praktijk te brengen. "Prima," miauwde Bitterpaw, terwijl ze zich schrap zette om naar Fernpaw toe te rennen. De grijze kat zette een vlotte pas in, en ze zag Fernpaw al wegspringen. Meteen draaide ze zich 180 graden met haar lichaam, waarna ze haar poot uitstak zoals Fernpaw haar verteld had. En zoals ze had gezegd, raakte Bitter's voorpoot de hare. Bitterpaw maakte meteen een vrolijke sprong, iets dat niet heel typerend was voor haar. "Het is gelukt!" miauwde ze vrolijk. Haar eerste succesvolle vechttechniek.  


For Bitter or Worse - Pagina 2 ClYGIOd
a leash can be pulled from either end.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Ferndust
Member
For Bitter or Worse - Pagina 2 DPKsfdL
Freedje
478
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 17 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Elder
Ferndust
BerichtOnderwerp: Re: For Bitter or Worse   For Bitter or Worse - Pagina 2 Icon_minitimedi 27 dec 2016 - 16:28

Fernpaw voelde een verrast gevoel door zich heengaan toen de grijze she-cat opeens naar haar toe gericht stond. Hoewel ze haar lichaam niet helemaal had weten te draaien, was het genoeg geweest om Fernpaw’s aanval te blokkeren en weg te springen voordat Fernpaw kon counteren door zelf een klap te geven. Haar voorpoot viel dan ook op de grond en deed voor de rest niets meer. Ze glimlachte toen ze de grijze she-cat een vrolijk sprongetje zag maken; ze had niet gedacht dat ze dat Bitterpaw ooit zou zien doen. Maar ze vond het wel leuk dat de apprentice haar blijheid op deze manier toonde. Ook Fernpaw voelde warmte door zich heengaan en ze kon niet verhinderen dat haar mondhoeken zich lichtelijk omhoogtrokken toen ze de blijheid van de she-cat opmerkte. ‘Heel goed!’ Ze dacht even na over een volgende techniek die ze Bitterpaw kon aanleren, maar helaas was haar arsenaal aan technieken niet heel erg groot omdat ze er zelf nog niet al te veel op had geoefend met Seversnake. Ze hadden het vooral over jachttechnieken gehad en voor de rest had de tom haar niet veel uit het camp kunnen nemen omdat het niet bepaald goed met hem ging. Waarschijnlijk was hij ziek geworden of zoiets, maar daardoor liep Fernpaw’s training wel achter. Alhoewel… ‘Ik ken nog wel een vuil trucje die ik van mezelf heb geleerd, maar die ga ik natuurlijk niet op je gebruiken,’ grinnikte ze. ‘Stel dat je achtervolgd wordt en je zit in een zanderig gebied met een tegenstander waarvan je weet dat hij je binnen een paar tellen kan overmeesteren, kun je je sterke achterpoten gebruiken om het zand omhoog te schoppen. Zeker als een kat naar je toe duikt is het effectief omdat het zand dan juist recht in zijn ogen terechtkomt, maar schop het voor de zekerheid hoog genoeg en dan raak je zijn ogen zeker.’ Ze grinnikte. ‘Het is dus een zeer effectieve truc wanneer je in een gevecht met WindClan terechtkomt. Die zijn echt zo klein,’ lachte ze.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
For Bitter or Worse
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 2 van 2Ga naar pagina : Vorige  1, 2

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: ShadowClan territory :: ShadowClan territory-
Ga naar: