Hellhound 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Leafbare, -10 °C - 5°C
Het is meer onder dan boven nul. De rivier vriest dicht en er ligt een pak sneeuw in het woud. De moeilijkste periode voor de Clans is aangebroken, maar vergeet niet de kittens in de sneeuw te laten spelen.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Founder
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 Hellhound

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Hellhound
Member
Hellhound Mini_a10
It's a nouk
4979
Actief
It's just another war
Just another family torn
Just a step from the edge
Just another day in the world we live

677 IC

CAT'S PROFILE
Age: I'm burning 60 moons in hell
Gender: Tomcat ♂
Rank: Senior Warrior
Hellhound
BerichtOnderwerp: Hellhound   Hellhound Icon_minitimezo 14 aug 2016 - 18:43

GENERAL


Name: Hellhound
Former names: Sharpkit, Sharppaw
Age: 48 moons
Gender: Male
Sexuality: Straight
Bloodline: 50% Shadowclan & 50 Rogue
Parents: Covetdream (npc) x Cerberus ✝️ (npc)
Sisters: Auora, Fogheart (npc)
Brothers: Blackdragon ✝️ (npc)
Mate: None
Former mate: Lowrise ✝️ (npc)
Offspring:
With Lowrise: Torch ✝️ (npc), Solara ✝️ (npc), Direpaw (Hati)
With Brat: Runa
Adopted: Athena & Caine
Clan: Bloodclan
Former clans: Shadowclan, Rogue
Rank: Member
Former ranks: Kitten, Apprentice, Young One
Mentor: Shadowclanner, ex-Skyclanner, Bloodclanner
Young Ones:
Current: None
Inactive: Bat, Lecter, Ramona, Runa
Completed: Yu, Thora
Stopped: Ophelia, Muta

INSIDE


General
Hoe Hellhound zich gedraagt ligt vooral aan wie er bij is en wat de situatie op dat moment is. Over het algemeen blijft hij wel rustig onder alle situaties en is hij beleeft tegen iedereen. Als hij grof tegen je doet zal je echt iets verkeerd hebben gedaan of een normale toon niet waard zijn. Hellhound is dan ook een kater die als hij er zin in heeft met iedereen een gesprek aan en is niet het type dat zonder goede reden iemand aan valt.
Towards kittens
Hij heeft een vreselijk zwak voor kittens, hij zou er nooit een iets aan kunnen doen. Hij houd altijd wel een oogje in het zeil voor de kittens in de clan. Als hij een kitten uit een andere clan vind zal hij het ook riskeren om die zo ver mogelijk terug richting het kamp te brengen ongeacht dat het niet zijn territorium is. Waarschijnlijk komt dat doordat hij zelf als kitten het vrij slecht heeft gehad en zijn eigen kittens bij de Shadowclan achter heeft moeten laten omdat hij ze niet mee naar de Elite wilde nemen.
Towards clancats
Zijn gedrag richting de clankatten verschilt per clan. Tegen de katten uit de Windclan en Riverclan heeft hij niet echt iets, die zal hij dan ook niet echt anders behandelen dan Rogues. Tegenover de katten uit de Thunderclan draagt hij wat meer haat met zich mee gezien de kat die zijn mentor vermoordde ook een Thunderclanner was. Naar Shadowclanners gedraagt hij zich vooral verschillend per kat. Als het een kat is die hij kent van vroeger is de kans groot dat hij zich wat vijandiger op zal stellen dan tegenover katten die hij niet van vroeger kent. Voor ex-Skyclanners heeft hij als enige clan een klein beetje respect gezien zijn oude mentor daar vandaan kwam.
As mentor
Hellhound is een kat die het fijn vind om een mentor te zijn. Hij vind het leuk om Young Ones wat aan te kunnen leren en steekt daar ook echt tijd in. In tegenstelling tot bij de meeste Elite trainingen zal Hellhound niet meteen met het vechten beginnen, dat komt pas als aller laatst. Eerst wil hij hebben dat je wat basis kennis hebt, daarna leert hij hoe er gejaagd moet worden. Als de basiskennis in orde is en er een goed begin is gemaakt met het jagen begint de gevechtstraining pas. Die training bestaat vooral uit mogelijke situaties waar je dan zo goed mogelijk uit moet zien te komen, niet om brute kracht.

OUTSIDE


Fur length: Long
Fur pattern: Tabby
Fur color: Red
Eye color: Green
Nose color: Pink
Pawpads color: Pink
Whisker color: White
Build: Hellhound is een robuuste kater die groter is dan de meeste katten. Door zijn dikke en lange vacht lijkt hij nog groter dan hij eigenlijk is. De vacht zorgt er ook voor dat zijn littekens over het algemeen niet erg goed te zien zijn. Zijn vacht zorgt er ook voor dat het niet te zien is dat de kater erg gespierd is, dat is enkel te zien aan zijn poten gezien de vacht daar iets dunner is.
Scars:
- Op zijn rechter schouder door Cerberus (groot)
- Op zijn linker oor door Ironsoul (klein)
- Op zijn borst door Glowstick (klein)
- Op zijn linker achterpoot door een hond (gemiddeld)
- Op zijn linker flank door een npc Rogue (groot)
- Op zijn rug door Oceanstar/Amberstorm (klein)

HISTORY


Hij is als een uit een nest van vier geboren. De naam Sharpkit werd aan hem toegewezen door een andere Queen gezien zijn moeder hem weigerde een naam te geven. Dat was nog maar het begin van de slechte relatie tussen hem en zijn moeder. Covetdream stelde de kitten op alle manier mogelijk achter op zijn siblings, enkel om de reden dat hij sprekend op zijn vader leek. De Shadowclan kattin was verliefd geworden op de Rogue Cerberus die haar op een harde manier dumpte toen hij er achter kwam dat ze zijn kittens droeg. Ondanks het gedrag van zijn moeder hield de jonge Sharpkit de moed er in en probeerde alles zo goed mogelijk te doen zodat zijn moeder hem misschien zou accepteren. Kort nadat hij apprentice was geworden werd alles hem steeds duidelijker. Hij was groot en stevig gebouwd, wat er voor zorgde dat hij andere snel pijn deed. Daar had hij echter meestal niet echt veel spijt van, wat er voor zorgde dat meer katten gingen zeggen dat hij net zijn vader was. Het continue vervelende gedrag van de andere katten om hem heen maakte hem langzaam gek. Op een leeftijd van 8 moons verliet hij de clan nadat hij in gevecht was geraakt met een mede apprentice en die vrij zwaar had verwond daarin.

Omdat hij door het gevecht zelf ook verwond was kwam hij niet ver het Rogue gebied in. Midden in het gebied van een onbekende Rogue verloor hij het bewustzijn, om bij te komen in een vreemd nest. Zijn wonden waren verzorgd en er lag eten voor hem. Wel had hij lichte whitecough opgelopen doordat hij blijkbaar een tijd in de regen had gelegen. Al snel kwam hij er achter dat het een oud Skyclanner was geweest die hem had meegenomen en had verzorgd. De kater was nu een Rogue en stond er op dat hij Sharppaw zou trainen tot hij op zijn minst voor zichzelf kon zorgen. Het was ook die kater die hem zijn naam gaf. Het Hell deel kwam door zijn vuurrode vacht die werd vergeleken met hellevuur. Het Hound deel kwam door zijn grootte en doordat hij een geluid maakte dat leek op blaffen als hij hoestte. De Rogue trainde hem en zorgde voor hem tot zijn dertiende moon als de ouder die hij nooit had gehad. Op zijn dertiende moon eindigde de vrolijke tijd toen de oud Skyclanner werd vermoord door een Thunderclanner die hem kende van vroeger. Hellhound was op dat moment niet aanwezig en kon enkel nog de laatste woorden van de Rogue horen.

De dagen na de dood van zijn mentor dwaalde hij eenzaam door het Rogue gebied omdat hij niet bij de plaats wilde blijven waar zijn mentor was gestorven. Een van die dagen kreeg hij het einde van het gevecht tussen twee katten te zien. Zijn broer en een kater die sprekend op hem leek. Het gevecht eindigde doordat de kater, die zijn vader bleek te zijn en inderdaad als twee druppels water op hem leek, de keel van zijn broer doorbeet. Dit te hebben gezien vulde Hellhound met woede gezien die broer een van de weinige was die wel aardig tegen hem was gebleven. Cerberus was ook zwaar gewond geraakt door het gevecht. Uit pure emotie viel Hellhound ook zijn vader aan en doodde hem na een kort gevecht. Dat niet alleen om wraak te nemen voor zijn broer of hoe zijn leven was gelopen maar ook omdat hij niet wilde dat de kater lang zou lijden voor hij zou sterven. Omringd door het lichaam van zijn broer en vader, in een plas van bloed van alle drie de katten werd hij gezien door zijn zus. Die schreeuwde nog tegen hem dat het allemaal zijn schuld was, dat zijn andere zus Rogue was geworden en dat hij zijn vader en broer had vermoord. De kattin vluchtte en Hellhound bleef alleen achter in het bloedbad omdat hij niets durfde te zeggen.

Niet wetend wat te doen kwam hij uit bij de Elite. Zonder compleet te weten wat het eigenlijk inhield ging hij bij de clan en kwam er al snel achter dat het een heel ander soort clan was dan de Shadowclan. In het begin vond hij het eigenlijk helemaal niets, dat nam niet weg dat hij het voor elkaar kreeg om binnen twee moons een volledig member te worden. Hij kwam er dan ook al snel achter dat het toch meer bij hem paste dan hij had verwacht. Na enkele moons raakte hij geheel gewend aan de manier waarop alles werkte in de Elite en begon het er naar zijn zin te krijgen. De hondentanden wist hij relatief snel te verzamelen waardoor zijn aanzien wat steeg.
-
Na enkele moons had hij alle twaalf hondentanden verzameld. Hij had nog meer katten leren kennen, sommige mocht hij, anderen dan weer totaal niet. Hij had Yu als Young One getraind tot een Member waar hij trots op kon zijn. Voor een korte tijd had hij ook Lecter, Bat en Ramona getraind. Daarbij was hij echter wel de twee katten verloren die hij een vriend kon noemen. Eerst Raza, daarna Zira. Twee van Zira's dochters: Ophelia en Muta trainde hij op dat moment. Met Ophelia waren er echter wat problemen gezien de kattin niet wilde vechten en weg wilde uit de Elite. Door de vechttrainingen te compenseren met trainingen die ze wel leuk vond zoals zwemmen wist hij haar toch in meer of mindere maten te trainen.

Het kwam voor hem als een complete verrassing toen Brat met een kitten aan kwam zetten. De jonge, zwart witte kattin genaamd Runa bleek zijn dochter te zijn. Hellhound was behoorlijk pissig op Brat omdat ze hem dat niet eerder had vertelt. Vanaf dat moment beloofde hij zichzelf om meer aandacht aan de kitten te geven. Met Ophelia ging het echter niet beter onder anderen door de dood van haar moeder. Op een dag bracht hij haar naar zijn verborgen plek in het Rogue gebied om haar daar wat eten te geven en haar uit te laten huilen. Daar kwam echter naar boven dat Ophelia serieus van plan was om de Elite te verlaten. De twee katten kregen ruzie waardoor de band die ze hadden opgebouwd voor Hellhound's gevoel vrijwel helemaal verdween. Toen ze naar buiten liepen kwamen ze echter twee Rogues tegen die het stukje gebied wilde overnemen. Een gevecht brak uit waarbij Hellhound genoodzaakt was om een van de twee te vermoorden.

Hellhound hielp met de ontsnapping van Ophelia en Muta, die besloten had zich bij haar zusje aan te sluiten. Door een plan dat hij had bedacht en uitgevoerd met de hulp van Jinx, de vader van de twee, en Tank wisten de twee kattinnen veilig van de Elite te ontsnappen. Het kondigde een zware tijd aan voor de rosse kater. Hij had echter geen tijd om er bij te blijven zitten. Na het vertrek van de clans uit hun gebieden werd het Elite kamp naar de Fourtrees verhuist. Daar kreeg hij de voormalig Thunderclanner Thora te trainen. Niet alleen Thora maar ook zijn eigen dochter Runa werden zijn Young Ones.

De clans trokken weg vanwege de gebieden die als onbeleefbaar werden verklaard. De Elite greep natuurlijk zijn kans en nam deze stuk voor stuk over. Hellhound kreeg de kans om weer regelmatig terug te komen in het Shadowclan gebied en er andere katten ook over te leren. Het was een vrij rustige periode die abrubt ten einde kwam door de terugkerende clans. Een groot gevecht brak uit waarbij de Elite overduidelijk verloor. Hun Leader had het begeven dus de Commander werd Leader en een nieuwe Commander werd gekozen. Dit bleek Thora te zijn, een van zijn voormalig Young Ones.


Hellhound Signat14
Hell's hounds:
 


Laatst aangepast door Hellhound op ma 2 jul 2018 - 14:08; in totaal 4 keer bewerkt
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Hellhound
Member
Hellhound Mini_a10
It's a nouk
4979
Actief
It's just another war
Just another family torn
Just a step from the edge
Just another day in the world we live

677 IC

CAT'S PROFILE
Age: I'm burning 60 moons in hell
Gender: Tomcat ♂
Rank: Senior Warrior
Hellhound
BerichtOnderwerp: Re: Hellhound   Hellhound Icon_minitimezo 14 aug 2016 - 20:00
RelationsBloodclan
Shark - Leader - I still do not quite like you
Thora - Commander - You were a great Young One, I hope you can become a great Commander too
Claw ✝️ - Former Leader - You've proven yourself a fine Leader, too bad you had to go
Zira ✝️ - Member - Your passing away was one of the saddest parts of my life
Sunset - Member - All I know is that you're an ex Skyclanner
Lucifer - Young One - You're kinda rude towards someone that's helping you
Draco - Member - I never talked to you but I've seen you
Brat - Member - You're the most confusing cat in existence
Irresistible - Member - You are one of the few proper cats in the clan
Aife - Member - I've seen you around a couple of times
Hate - Member - You are a straight out idiot
Lecter - Young One - It's amazing how determined you are
Five - Young One - You left your clan to join us, that's all I know
Vhaelyra - Member - You used to train Yu with me
Jafar - Young One - You're way to curious but at least you listen
Cyber - Member - You used to be an annoying Rogue but now you're one of us
Scream - Member - Don't be so shy, you are an Elite member
Yu - Member - You were a Young One others would wish for and now you are an amazing Member
Alexis - Member - I hope you feel yourself at home in the Elite
Raza ✝️ - Member - You were odd but I liked you, too bad you died
Demon - Member - Sorry about that time I thought you were prey
Cole - Young One - We took you and you seem to like it here
Fortuna - Member - We had a nice chat but that's all
Caine - Kitten - You really have to be more careful, for real
Athena - Kitten - Little sweetheart, I'll take care of you
Pearl - Member - You'll get yourself killed by your clanmates
Raisingsun - Member - You try but you don't get to your goal
Wasabi - Young One - Don't just do things, think before you act
Nyra - Young One - You have a keen eye, that's for sure
Jinx - Member - One of the agreeable cats in the Elite
Joan - Young One - Please have some more confidence
Satsui - Young One - You have your own opinion whether right or not
Chawl - Member - I like you, you somewhat resemble your father
Triple - Kitten - You are a little odd
Cobra - Member - At least you properly listen
Lethe - Member - Make sure not to make any mistakes
Runa - Young One - I love you with whole my heart and will protect you no matter what
Shallow - Member - Curious but frail, stay strong young one
Silhouette - Member - Once a Windclanner, now Elite, yet I still do not understand you
Razor - Young One - One of the few kits of Claw that's actually disagreeable

Shadowclan
Tallshadow - Deputy - You helped me in one way an annoyed me in another at the same time
Acefray - Medicinecat - You are incredibly annoying but you know your work
Direkit - Kitten - My sweet Hati please be safe
Littlestream - Warrior - Poor little ex-Medicinecat
Airpaw' - Apprentice - I'm sorry, or not. But please stay in your own territory
Winddancer - Warrior - We only saw each other for a couple of seconds
Ironsoul - Warrior - I fought against you for your territory once
Lurkingshade - Warrior - You are rather amusing
Waspsting - Warrior - We fought once but nothing more than that
Tigerleap - Warrior - Well aren't you trying to become a hero

Thunderclan
Soundpaw - Apprentice - You're right to be scared of us
'Swiftpaw - Apprentice - You need to know your place
Lightleaf - Warrior - Oh you're so stupid it's incredible
Nightwish ✝️ - Warrior - Trying to save the offspring of another, better luck next time
Swallowpaw - Apprentice - You are Cole's sister right?
Blurpaw - Apprentice - And you're Cole's other sister
Glowstick - Warrior - You aren't much of a fighter, even when you had to
Ashkit,. - Kitten - Cheeky little kitten that shouldn't recalcitrate that much

Windclan
Oceanstar - Leader - The prejudice in you is real, fight fairly, Windclan Leader
Lunarpaw - Apprentice - A little know it all that doesn't know it all
.Swanpaw - Apprentice - Kittens shouldn't leave their camp, be careful
Crowfur - Warrior - You are overly aggressive without a solid reason
Amberstorm - Warrior - You are blind to your own weakness

Riverclan
Choppedpaw - Apprentice - We only met once but you're way to clan-focussed

Rogue
Snake - You're my nephew but you're an idiot
Memphis - You were friendly but kinda odd
Leopardskin - The partner of Memphis and that's the end of my knowledge
Tank - You're one of the few I do respect
Zuko - Overly curious but sort of friendly
Djinn - You are smart enough to have a proper conversation with
Ophelia - It's better this way, I hope you're doing well
Muta - I hope you're doing well too, please say with your sister
Tinderfrost - I barely know you

Kittypet
Rina - It was a short chat we had


Posts

Last counted: 23-06-2018
Total posts: 551


Hellhound Signat14
Hell's hounds:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Hellhound
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: General :: Introduction :: Cat Register :: Bloodclan-
Ga naar: