Bloody scent. [&SATSUI] 
IndexGebruikerslijstRegistrerenLaatste afbeeldingenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
LEAF-BARE
Season
Leaf-bare, -10 °C - 5°C
Vrijwel uit het niets is het ijzig koud in het bos. Poeltjes dreigen te bevriezen, en sneeuw hangt dik in de lucht.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
Due to the harsh weather conditions, there is a prey scarcity leading to famine in the Clans.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNT
Deel
 

 Bloody scent. [&SATSUI]

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Crowfur
Member
Bloody scent. [&SATSUI] DPKsfdL
Freedje
652
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 38 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Crowfur
BerichtOnderwerp: Bloody scent. [&SATSUI]   Bloody scent. [&SATSUI] Icon_minitimewo 24 aug 2016 - 13:45

Crowfur liet zijn staart liefkozend langs de rug van zijn dochter glijden toen deze wanhopig begon te piepen omdat ze waarschijnlijk aanvoelde dat hij alweer moest gaan. ‘Ik kom vanavond wel langs,’ murmelde hij en hij duwde zijn neusje kort tegen haar flank aan. De kitten probeerde overduidelijk op te staan om hem te volgen, maar kon nog niet op haar pootjes staan en wanhopig begon het weer te piepen. Crowfur gaf het een paar stevige likken en snorde toen ze met haar pootje tegen zijn neus botste. Aangezien ze echt nog zwak was voelde hij er weinig van en kietelde het zelfs een beetje. Hij gaf een dankbare blik naar de Queen die met een warme blik naar zijn dochter kwam toegelopen en snel kwam hij overeind zodat zijn dochter kon wennen aan de aandacht van de Queen. Hij streek nog een laatste keer met zijn staart over haar rugje en ging toen naar buiten. Een klein briesje was het enige wat hij kon voelen van verkoeling. Hij zat dat de prooistapel weer wat leger was en besloot om deze aan te vullen. Hij besloot om deze keer voor de Elders te gaan jagen, ook al was dat een Apprentice-taak. De Elders hadden hun Clan lang genoeg gediende en Crowfur vond dat hij wel wat terug kon doen voor ze. En dus rende de zwarte kater naar buiten terwijl hij zijn blauwe ogen richtte op de vlaktes die hij voorbij rende. WindClan had vrij weinig beschutting, maar dat was hij inmiddels wel gewend. Hij wilde net gaan ruiken of hij prooi kon opmerken toen een bloederige geur zijn neusgaten binnendrong. Crowfur onderdrukte een geïrriteerde zucht. Je ging hem toch niet zeggen dat die vuile BloodClanners nu ook al de WindClan border over probeerden te steken, hè? Snel rende hij naar de WindClan border en ontblootte zijn tanden toen hij daar een kat zag staan. ‘Tot daar en niet verder!’ riep hij kwaad.
Terug naar boven Ga naar beneden
 
Bloody scent. [&SATSUI]
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: WindClan territory :: WindClan territory-
Ga naar: