Why are you hiding? 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Greenleaf, 12 °C - 22°C
Het is lekker weer in het woud. Er zijn veel kruiden te vinden nu het water terug getrokken is. Ook prooi is er genoeg. Een mooie tijd voor de Clans.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
None
enjoy your peace... while it lasts
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Founder
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 Why are you hiding?

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Why are you hiding? 2cy4rkg
Mehee (Luca)
58
Actief
I'm stuck in the moment, dear.

CAT'S PROFILE
Age: 43 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Venomfeather
BerichtOnderwerp: Why are you hiding?   Why are you hiding? Icon_minitimema 29 aug 2016 - 20:26

Met prooi in zijn bekje keerde Venom terug naar de clan, trippelde snel door naar de prooistapel en dropte de lijkjes boven op al het andere eten. Geduldig keek hij toe hoe de katten zich nuttig maakte binnen de clan. Zelf hield hij ook niet heel erg van stil zitten en wilde graag weer door met het doen van nuttige dingen. Toch ging de kater eerst al zijn clangenoten langs, en zijn oog bleef altijd hangen op een specifieke kat. Kingslayer, zijn vader. Venom snapte de kat niet, het leek alsof het hem niks kon schelen. Toch wist hij diep van binnen dat de dood van zijn broer ook hem geraakt had. Kingslayer had zich nooit echt bemoeid met de opvoeding van hun drie, maar liet toch soms zijn kop zien. Dat moest toch iets betekenen? Hij zuchtte en besefte dat hij al vele keren zo naar zijn vader had zitten kijken. Maar vandaag had de kat ook de drang om zijn vader te confronteren. Zonder er bij na te denken bewogen zijn poten zich richting de oudere kat. Tot hij voor hem stond. "Heb jij geen honger?" Miauwde hij. De meeste haalde nu toch voorzichtig dingen van de stapel af en zelf rommelde zijn buik ook.


+Kingslayer


Venomfeather

It's just a moment, dear
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Why are you hiding?
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: ShadowClan territory :: ShadowClan camp-
Ga naar: