Ceremonie september 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Leaf-fall, 0°C - 18°C
Sommige dagen kunnen al best kil gaan voelen, vooral in de nacht. Al vriest het niet, waardoor de kruiden nog niet kapot zijn gevroren. Soms kan het weer ineens omslaan en waait en regent het dagen achter elkaar. De zon laat zich ook steeds minder vaak zien.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 Ceremonie september

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Evergreen
Member
Ceremonie september Rba3jn
Floriske
2583
Actief
Vibrations of tremors that shook long ago
Tear holes in the fabric of all that we know

Can't survive with the secrets we have
All that we have is a lie

CAT'S PROFILE
Age: 55 manen
Gender: She-cat ♀
Rank: Senior Warrior
Evergreen
BerichtOnderwerp: Ceremonie september   Ceremonie september Icon_minitimeza 3 sep 2016 - 19:33


"Laat alle katten oud genoeg om hun eigen prooi te vangen zich verzamelen!"

De ceremonie begon, zoals gewoonlijk, met het benoemen van de nieuwe warriors, twee deze keer. "Oceanpaw en Puddlepaw, kom naar voren. Jullie hebben jullie training afgerond en zijn klaar om volwaardige warriors te worden. Zweren jullie dat jullie de warrior code hoog zullen houden en dat jullie WindClan als het moet met jullie leven zullen beschermen?" Ze gaf hen even een moment om antwoord te geven voor ze ze hun nieuwe namen gaf. "Oceanpaw, jij zult vanaf nu bekend staan als Oceanbreeze. Puddlepaw, jouw naam als warrior is Puddleshine. Zorg dat WindClan trots op jullie kan zijn."
Er waren ook twee kittens die vandaag apprentice zouden worden en Everstar riep ze naar voren: Bramblekit en Silencekit. "Bramblekit, tijdens je trainingen zul je bekend staan als Bramblepaw. Silhouetteheart zal je mentor zijn. Silencekit, jouw nieuwe naam is Silencepaw. Oceanbreeze zal je trainen. Luister goed naar jullie mentoren, dan zullen jullie hier over een paar manen weer staan voor jullie warriorceremonie."
Er waren geen apprentices die nieuwe mentoren nodig hadden, dus zo was het hoofddeel van de ceremonie gauw afgerond. Ze had echter ook nog enkele andere mededelingen. "Over zes manen zullen hier ook weer vier kittens staan, want Mousewish en Tigergaze hebben een nestje gekregen. We verwelkomen Mistkit, Harekit, Cheekykit en Russetkit in de clan." Ze knikte Mousewish even toe. Het was altijd iets goeds, nieuw leven in de clan, maar haar blik werd weer serieuzer toen ze dacht aan de tijd waarin ze geboren waren. "Verder wil ik aan alle mentoren vragen om de komende tijd extra aandacht te besteden aan de vechttraining van hun apprentices. Jullie weten dat dit geen makkelijke tijden zijn en we moeten een sterke clan zijn", miauwde ze, met in haar achterhoofd de onduidelijke waarschuwing die Lizard aan haar had doorgegeven een tijdje geleden. Ze vertelde de clan niet over de boodschap van de sterren. Als ze wisten dat StarClan zelf de moeite had genomen hen ergens voor te waarschuwen, zouden ze alleen maar bang worden. "Tot slot wil ik ook nog maar eens benadrukken hoe onze relaties met de andere clans zijn. Zelfs als we niet direct in oorlog zijn, betekent dat niet dat we vriendschappelijke banden met andere clans onderhouden. Het zonder toestemming oversteken van grenzen wordt dan ook niet getolereerd, ongeacht de reden. Sommige katten, vooral apprentices, vergeten het wel eens, maar alle katten buiten WindClan zijn onze vijanden. Onthoud dat." Ze noemde geen namen, maar Routpaw zou wel begrijpen dat toen Everstar 'sommige katten' zei, ze specifiek haar bedoelde. Een rondleiding geven aan een ThunderClanner, het was te gek voor woorden. Everstar ergerde zich dood aan hoe sommige van haar clangenoten met hun vijanden omgingen alsof ze beste vriendjes waren. Het was al belachelijk dat ze hier een mededeling aan moest weiden. "De ceremonie is afgelopen."

Overzicht:
 


It is walking evenly between you and me, this truth, this terror
And it stares us in the face, until we break our nose against the mirror

Ceremonie september 33kui4l
*********
Spoiler:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Oceanstar
StarClan
Ceremonie september 29puumf
~Butter(fly)~
3414
Actief
~Waiting Hurts. Forgetting Hurts. But not knowing which decision to take can sometimes be the most painful.~

CAT'S PROFILE
Age: ~35 moons[Forever]~
Gender: She-cat ♀
Rank: Leader
Oceanstar
BerichtOnderwerp: Re: Ceremonie september   Ceremonie september Icon_minitimeza 3 sep 2016 - 20:01

Oceanpaw had inmiddels al manen getraind. Vele van de andere kittens waren al Warrior geworden en zelfs Lizardpaw, was nu Lizardpath. Haar nichtje had haar training voor Medicine Cat afgerond, Oceanpaw zelf wist ook wel dat het einde van haar Apprentice-tijd naderde. Maar hoe dichtbij het was, wist ze zelf nog niet. Ze had al wel duidelijk veel geleerd van Brindleleaf, een kattin die erg vriendelijk was geweest en haar veel zelfvertrouwen had proberen te geven, dit was dan ook wel gedeeltelijk gelukt. Natuurlijk zou ze altijd last hebben van de herinneringen aan Cyber en Jeff, maar ze wist ook dat er een ruime toekomst voor haar lag en ze niet langer mocht twijfelen in haar acties, maar als er actie ondernomen moest worden dat ze dan meteen zou moeten reageren. Natuurlijk was ze niet perfect, maar de manen hadden duidelijk gemaakt dat Oceanpaw een rustige en vriendelijke Warrior zou kunnen worden. Eentje die niet zozeer problemen veroorzaakte met andere clans. De volgende ceremonie zou al weer snel komen, er was namelijk al weer een maan voorbij gegaan. Een maan waarin Oceanpaw vele dingen geleerd had, niet dat ze ooit zou stoppen met leren. Een bekende stem weerklonk door het kamp, waardoor ze vluchtig de Apprenticeden uit stoof. Haar blauwe ogen richtte ze op de rode kattin die ze al haar hele leven als Leader kende. Een kattin waar ze stiekem nog steeds wel tegenop keek. "Oceanpaw en Puddlepaw, kom naar voren. Jullie hebben jullie training afgerond en zijn klaar om volwaardige warriors te worden. Zweren jullie dat jullie de warrior code hoog zullen houden en dat jullie WindClan als het moet met jullie leven zullen beschermen?" Vroeg Everstar, de woorden uitsprekende die nodig waren om de Apprentices te benoemen tot de rang van Warrior. Meteen knikte Oceanpaw, serieus maar ook enigszins enthousiast. Natuurlijk zou ze nu veel meer verantwoordelijkheid dragen, als een volwassen kattin, maar ze stond al stukken positiever tegenover de uitdaging dan ze eerder had gedaan. Ze had namelijk nooit verwacht in de volgende rang te groeien, op de manier waarop ze het had gedaan. Ze was nog steeds wel eens bang en de dromen keerden ook nog wel eens terug, maar het besef dat ze veilig was, kwam steeds vaker naar voren toe. Dit zorgde ervoor dat ze ook stukken ontspannender oogde. "Oceanpaw, jij zult vanaf nu bekend staan als Oceanbreeze. Puddlepaw, jouw naam als warrior is Puddleshine. Zorg dat WindClan trots op jullie kan zijn." Vervolgde de Leader, meteen glimlachte Oceanpaw, nu Oceanbreeze, terwijl ze voorzichtig weer terug stapte de menigte in. Ze bleef zitten terwijl ze de rest van de ceremonie met een enigszins trotse glimlach beluisterde.

"Bramblekit, tijdens je trainingen zul je bekend staan als Bramblepaw. Silhouetteheart zal je mentor zijn. Silencekit, jouw nieuwe naam is Silencepaw. Oceanbreeze zal je trainen. Luister goed naar jullie mentoren, dan zullen jullie hier over een paar manen weer staan voor jullie warriorceremonie." Meteen keek de gestreepte kattin op, ze zou nu al een mentor worden, dat was een grote verantwoordelijkheid. Niet dat ze geen goed voorbeeld had gehad, Brindleleaf had haar voldoende geleerd, dingen die ze haar Apprentice ook zou proberen te leren. Meteen keek ze naar de kitten die nu net Apprentice was geworden en liep ze er voorzichtig op af. Zeker niet onzeker, maar gewoon vriendelijk. Wie weet was de jongere kat wel erg nerveus en ze wou dan ook niet dat haar nieuwe Apprentice zou schrikken. Voorzichtig raakte ze de schouder van Silencepaw aan met haar neus voordat ze naast de jongere kat plaats nam en daar bleef zitten. Ze hield zich stil zodat Everstar haar ceremonie af kon maken, voordat ze met Silencepaw zou spreken.

"Over zes manen zullen hier ook weer vier kittens staan, want Mousewish en Tigergaze hebben een nestje gekregen. We verwelkomen Mistkit, Harekit, Cheekykit en Russetkit in de clan." Langzaam keek de kattin op, Tigergaze kende ze wel en ook Mousewish had ze wel eens gezien. Toch wist ze niet hoe ze zich moest voelen. Had Mousewish niet meerdere katers die op haar vielen en hoe zat het eigenlijk verder, toch zei ze niets. Ze had respect voor de kattin die de dochter was van haar voormalige mentor. "Verder wil ik aan alle mentoren vragen om de komende tijd extra aandacht te besteden aan de vechttraining van hun apprentices. Jullie weten dat dit geen makkelijke tijden zijn en we moeten een sterke clan zijn", mauwde de rosse kattin, waardoor Oceanbreeze even fronste. Dan zou ze maar beginnen met een vechttraining of eentje van uithoudingsvermogen. Een Windclanner moest snel zijn, soepel staan en in staat zijn te ontwijken. Ze kon wel kijken hoe ze het beste de training in kon delen, bedenkelijk sloeg ze haar ogen even neer, terwijl ze stilletjes wachtte op het teken dat Everstar uitgesproken was. Wel zwiepte ze nadenkend met haar staart, een beweging die automatisch kwam. "Tot slot wil ik ook nog maar eens benadrukken hoe onze relaties met de andere clans zijn. Zelfs als we niet direct in oorlog zijn, betekent dat niet dat we vriendschappelijke banden met andere clans onderhouden. Het zonder toestemming oversteken van grenzen wordt dan ook niet getolereerd, ongeacht de reden. Sommige katten, vooral apprentices, vergeten het wel eens, maar alle katten buiten WindClan zijn onze vijanden. Onthoud dat." Verklaarde de Leader, meteen keek ze verward op. Natuurlijk hadden de clans ook wel eens vrede, maar uiteindelijk waren ze elkaars rivalen mocht er iets te gebeuren staan. Oceanbreeze keek haar Apprentice even onderzoekend aan. Ze was benieuwd uit wat voor hout Silencepaw geslepen was. Of ze eigenwijs en ondeugend zou zijn, of stil en verlegen. "De ceremonie is afgelopen." Besloot de Leader, waarna Oceanbreeze meteen naar haar Apprentice keek.

"Silencepaw, ik ben Oceanbreeze." Mauwde ze vriendelijk, ook al was het waarschijnlijk overduidelijk. "Het is nog vroeg op de dag, dus als je zin hebt kan ik je op een korte rondleiding door ons territorium nemen." Mauwde ze vrolijk, haar stem rustig en vriendelijk. Ze vond het niet erg om alvast wat tijd door te brengen met de Apprentice. Daarbij kon ze op een rondleiding alvast wat leren over haar nieuwe Apprentice, eerste Apprentice en ook al kijken wat de Apprentice interesseerde, en wat niet. "Ik kan je niet beloven dat je meteen alles zult zien, we blijven in de buurt van het kamp, tenminste in het begin." Zei ze zachtjes. Ze was niet van plan Silencepaw de eerste dag al bij de grens te laten komen. Ze mocht dan redelijk kunnen vechten, ze hield niet van geweld. Daarbij was het ook prima om Silencepaw's conditie op orde te krijgen, als die nog niet op orde was. Dat kon ze ook dichtbij het kamp.
Tag: Silencepaw


Ceremonie september Oceano10
Ceremonie september LcrIgCQCeremonie september JwNO92gCeremonie september EjrsROFCeremonie september UK1ajoICeremonie september 3qCkg2fp_oCeremonie september 0V0T0ZLL_o
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Routnose
Catministrator
Ceremonie september BXcdW76
Kip
3133
Actief
★You are, I think, an evening star.
The fairest of all stars

CAT'S PROFILE
Age: ❀30 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Medicine Cat
Routnose
BerichtOnderwerp: Re: Ceremonie september   Ceremonie september Icon_minitimeza 3 sep 2016 - 23:28

Ze was al tijden wakker toen Everstar haar roep over het kamp heen schalde. De jonge poes stond wat stijf van de slapeloze nacht op, haar spieren kort strekkend voordat ze zich met een lage staart en zachte tred naar een wat rustiger plekje van het kamp bewoog om daar de ceremonie toe te schouwen. Ze wist maar al te goed dat ze geacht werd hierbij te zijn, na wat er laatst was gebeurt. Haar was niet duidelijk tot hoever de clan het wist, maar Everstar was natuurlijk de eerste geweest die van haar kleine avontuur had gehoord.
Ze luisterde maar half naar de ceremonie, juichte maar half mee zodra dat nodig was en deed haar best om niet op te vallen tussen de menigte katten."Verder wil ik aan alle mentoren vragen om de komende tijd extra aandacht te besteden aan de vechttraining van hun apprentices. Jullie weten dat dit geen makkelijke tijden zijn en we moeten een sterke clan zijn", Oh nee he, niet dat ook nog. Iedereen die haar maar een beetje kende wist dat ze voor geen meter kon of wilde vechten. Maar goed, dat was nu niet haar grootste zorg. "Tot slot wil ik ook nog maar eens benadrukken hoe onze relaties met de andere clans zijn. Zelfs als we niet direct in oorlog zijn, betekent dat niet dat we vriendschappelijke banden met andere clans onderhouden. Het zonder toestemming oversteken van grenzen wordt dan ook niet getolereerd, ongeacht de reden. Sommige katten, vooral apprentices, vergeten het wel eens, maar alle katten buiten WindClan zijn onze vijanden. Onthoud dat." De rossige leider noemde geen namen, iets waar ze allang blij mee was, maar oh wat was dit duidelijk tegenover haar bedoeld. De jonge poes durfde geen blikken te ontmoetten en hoopte met heel haar hart dat haar houding niets verraadde. "De ceremonie is afgelopen." Met die woorden stond ze meteen op. Het liefst wilde ze hier meteen weg, het territorium in. Maar dat zou niet eerlijk zijn tegenover Oceanbreeze en voornamelijk Puddleshine. Dus liep ze kort naar de twee katten toe en feliciteerden hen met een zachte, hakkelende miauw. Vervolgens draaide ze zich om en liep recht het kamp uit zonder iemand een blik waardig te keuren. Ze moest even weg daar, en ze had het perfecte excuus dat ze op jacht ging.


It is both a blessing and a curse
Ceremonie september Routosgifhallween
to feel everything so very deeply

hey you:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Panthersoul
StarClan
Ceremonie september DPKsfdL
Cynthia
337
Actief

CAT'S PROFILE
Age: Ageless (35 moons)
Gender: Tomcat ♂
Rank: Moor Runner
Panthersoul
BerichtOnderwerp: Re: Ceremonie september   Ceremonie september Icon_minitimeza 3 sep 2016 - 23:45

Bij de oproep van Everstar kwam Pantherpaw tevoorschijn uit de apprentices den. Hij had niet meer geslapen, maar was toch nog even gaan liggen in de den. Al snel werd het hem duidelijk dat het om een ceremonie ging. Hij had niet eens echt door gehad dat Oceanpaw al klaar was geweest om een warrior te worden, maar hier stond ze dan en ontving ze haar naam Oceanbreeze. Het gaf hem gemixte gevoelens als hij eerlijk was. Aan de ene kant was hij blij voor haar, aan de andere kant had hij ook zelf al wel warrior willen worden, maar hij wist ook wel dat hij nog meer training nodig had. Hij luisterde naar de volgende woorden en even fronste hij. Hij zou dus meer vechttraining krijgen en ze moesten iedereen buiten de clan beschouwen als vijanden? Hij kon zich nog wel herinneren dat hij Fernpaw had ontmoet bij fourtrees en dat was misschien inderdaad te vriendelijk geweest. Dat zou hij dus blijkbaar nu moeten veranderen. Zodra de ceremonie voorbij was liep hij naar Oceanbreeze toe. Ondanks zijn gemengde gevoelens wilde hij haar nog steeds feliciteren. "Gefeliciteerd!" Zei hij, echter werd zijn aandacht getrokken door Routpaw, welke kort langskwam om de katten te feliciteren, waarnaar ze het kamp uit verdween. Ergens wilde hij wel achter haar aan gaan, maar het zou waarschijnlijk raar overkomen bij Oceanbreeze als hij plots wegging. Daarom bleef hij dan ook twijfelend staan, niet goed wetend wat te doen.


Ceremonie september 2i1cab4
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Oceanstar
StarClan
Ceremonie september 29puumf
~Butter(fly)~
3414
Actief
~Waiting Hurts. Forgetting Hurts. But not knowing which decision to take can sometimes be the most painful.~

CAT'S PROFILE
Age: ~35 moons[Forever]~
Gender: She-cat ♀
Rank: Leader
Oceanstar
BerichtOnderwerp: Re: Ceremonie september   Ceremonie september Icon_minitimezo 4 sep 2016 - 12:02

Routpaw, een kattin die ze wel eens had gesproken en niet veel jonger als haar was, kwam als een van de eersten op haar afgelopen naar de ceremonie. Ze was net klaar met het spreken van haar Apprentice, Silencepaw. Dus vond ze het niet erg om de felicitaties in ontvangst te nemen. Routpaw zag er enkel niet zo gelukkig uit, nu ze haar beter bekeek en leek alles zou snel mogelijk te doen. Met een kleine frons op het gezicht, draaide ze zich om. Pantherpaw, haar nestgenoot kwam ook al op haar af gelopen. Ze had net al vriendelijk de felicitaties van Routpaw in ontvangst genomen met een kleine glimlach op haar snoet. Ze was tamelijk blij met haar nieuwe naam. Een naam die bij haar paste en die ze waarschijnlijk in haar verdere leven ook eer aan zou doen. 'Gefeliciteerd.' Mauwde haar broer, waarna ze hem heel even een kopje gaf. 'Dankje Panther,' mauwde ze met een klein glimlachje terug. Net als haar leek Pantherpaw ook het vertrek van Routpaw, zo stilletjes en zonder op of om te kijken, op te merken. Ze keek hem vragend aan, haar ogen vrolijk en vriendelijk. Haar broer leek twijfelend over te komen, waardoor ze hem met haar schouder richting de uitgang duwde. 'We spreken later wel, broer. Ga nu maar achter Routpaw aan, ze kan denk ik wel iemand gebruiken,' mauwde ze zachtjes in zijn oor. Waarna ze hem met een tikje van haar staart weg stuurde. Ze kende Routpaw misschien niet zoals ze sommige anderen kende. Maar ze kon wel een redelijke inschatting maken, daarbij had Pantherpaw haar nogal twijfelend geleken. Alsof hij graag achter haar aan wou gaan, dus had ze geen moment getwijfeld en besloten haar nieuwe rang later samen met Panther te vieren. Nu had ze ook een andere kat om zich over te ontfermen, ze keek even naar Silencepaw terwijl ze afwachtte of er nog andere katten waren die haar wouden spreken. Anders zou ze Silencepaw zo met zich mee nemen het kamp uit.
Tag: Routpaw, Pantherpaw, Silencepaw


Ceremonie september Oceano10
Ceremonie september LcrIgCQCeremonie september JwNO92gCeremonie september EjrsROFCeremonie september UK1ajoICeremonie september 3qCkg2fp_oCeremonie september 0V0T0ZLL_o
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Panthersoul
StarClan
Ceremonie september DPKsfdL
Cynthia
337
Actief

CAT'S PROFILE
Age: Ageless (35 moons)
Gender: Tomcat ♂
Rank: Moor Runner
Panthersoul
BerichtOnderwerp: Re: Ceremonie september   Ceremonie september Icon_minitimezo 4 sep 2016 - 15:13

Pantherpaw liet zijn blik ook nog even naar Puddleshine gaan, eigenlijk moest hij de andere nieuwe warrior ook nog feliciteren, maar de twijfel deed hem op dezelfde positie blijven staan. Terwijl hij dan ook aan het twijfelen was, kreeg hij ineens een duwtje van Oceanbreeze. "We spreken later wel, broer. Ga nu maar achter Routpaw aan, ze kan denk ik wel iemand gebruiken," De beslissing was geen makkelijke, maar omdat zijn zus hem toch aanspoorde, besloot hij er toch achteraan te gaan. "Dankje, ik spreek je straks nog." Zei hij voordat hij haar een knikje gaf en toen zich in de richting van de kampingang begaf. Hij verliet het kamp snel en hoopte dat hij Routpaw nog zou kunnen vinden als hij eenmaal buiten was.


Ceremonie september 2i1cab4
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Oceanstar
StarClan
Ceremonie september 29puumf
~Butter(fly)~
3414
Actief
~Waiting Hurts. Forgetting Hurts. But not knowing which decision to take can sometimes be the most painful.~

CAT'S PROFILE
Age: ~35 moons[Forever]~
Gender: She-cat ♀
Rank: Leader
Oceanstar
BerichtOnderwerp: Re: Ceremonie september   Ceremonie september Icon_minitimezo 4 sep 2016 - 16:39

Pantherpaw liet zijn blik nog even naar Puddleshine gaan, ook net als haar een gloednieuwe Warrior. Hij moest die natuurlijk ook nog feliciteren en zijzelf eigenlijk ook. Maar ze had ook het besef dat het wat later kon. Niet alles moest meteen, soms was een dagje wachtten ook niet zo'n probleem. Dus zag ze er ook geen probleem in dat ze hem weg stuurde, achter Routpaw aan. Ze wist dat Pantherpaw waarschijnlijk er later wel met haar op terug zou komen. Nog steeds, zelfs naar haar aanmoediging leek haar nestgenoot te twijfelen. Hij bleef nog steeds staan, totdat ze hem nogmaals met haar staart aanspoorde. 'Dankje, ik spreek je straks nog. Zei hij voordat hij haar een knikje gaf en zich toen richting de kampuitgang begaf. Hij vertrok het kamp relatief snel, waarschijnlijk om er zeker van te zijn dat hij Routpaw zou kunnen vinden. Zijzelf richtte haar vriendelijke blauwe ogen op de andere aanwezigen.


Ceremonie september Oceano10
Ceremonie september LcrIgCQCeremonie september JwNO92gCeremonie september EjrsROFCeremonie september UK1ajoICeremonie september 3qCkg2fp_oCeremonie september 0V0T0ZLL_o
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Bronzemask
StarClan
Ceremonie september 7cf00310
Inge
1991
Actief
"Big results require big ambitions."

CAT'S PROFILE
Age: 48 Moons Old {when died}
Gender: She-cat ♀
Rank: Deputy
Bronzemask
BerichtOnderwerp: Re: Ceremonie september   Ceremonie september Icon_minitimezo 4 sep 2016 - 20:42

Everstar riep de clan bijeen. Het was zover. Puddlepaw zou warrior worden! Hij had zijn training netjes afgerond en was er helemaal klaar voor. Het was een moeilijke rit vol voor en tegenslagen. Maar met twee extra manen training is de taak volbracht. "Oceanpaw en Puddlepaw, kom naar voren. Jullie hebben jullie training afgerond en zijn klaar om volwaardige warriors te worden. Zweren jullie dat jullie de warrior code hoog zullen houden en dat jullie WindClan als het moet met jullie leven zullen beschermen?" Bronzemask keek met een trotse blik toe hoe Puddlepaw naar voren stapte en zijn antwoord gaf. "Oceanpaw, jij zult vanaf nu bekend staan als Oceanbreeze. Puddlepaw, jouw naam als warrior is Puddleshine. Zorg dat WindClan trots op jullie kan zijn." Mauwde Everstar. ''Puddleshine! Puddleshine! Oceanbreeze! Oceanbreeze!'' Bronzemask luisterde maar half na wat er verder voor meldingen kwamen. Haar nichtje had kittens, dat wist ze al. En nog een waarschuwing van Everstar. Meteen toen de leader klaar was, rende Bronzemask naar haar voormalige apprentice toe. ''Gefeliciteerd Puddleshine!'' Mauwde Bronzemask, op een veel meer enthousiaste toon dan normaal.


Ceremonie september Bronze11
:::
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Ceremonie september Osbmsy
18
Actief
"P-please promise to stay s-safe out there! I don't know what I'd do if...if... *sniff*"

CAT'S PROFILE
Age: 6 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Apprentice
Silencepaw~
BerichtOnderwerp: Re: Ceremonie september   Ceremonie september Icon_minitimedo 8 sep 2016 - 21:59

Silence stond te popelen om bij haar ceremonie tot apprentice benoemd te worden, al durfde ze niet in zo'n grote menigte te staan. Ze trippelde langzaam naar de grote rots toe waar Everstar de menigte aan sprak met een ruwe stem, kennelijk was ze dus al te laat! Ze schrok zich dood en werd overwelft met stress van binnen, vlug trippelde ze door de menigte in toen ze haar naam hoorde die de grote oranje kattin uit sprak. Ze ramde tegen een paar katten aan en boot haar excuses aan, vlug wilde ze niet dat het erger werd en drukte haar neus vlug tegen haar mentor aan waarna ze weer een plek zocht in de menigte helemaal achteraan, ze was bang. Ze had al zoveel fouten gemaakt, 1. ze was te laat. 2. Ze ramde tegen iedereen op, 3. ze was een ramp van een apprentice. Nu al, ze voelde haar hart omhoog gaan tot haar mentor op haar afstapten. "Silencepaw, ik ben Oceanbreeze." Mauwde de witte grijze kattin vriendelijk, vlug kroop Silence wat naar achter en boog kort met haar kopje. "Het spijt me enorm Oceanbreeze, sorry, sorry, sorry." Piepte ze wat onzeker, ze stapte wat achteruit en keek haar mentor aan. Ze voelde zich zo schuldig, ze had hun beiden voor gek gezet. Oh wat was ze een ramp nu, ze keek met haar blauwen ogen haar mentor aan. "Het is nog vroeg op de dag, dus als je zin hebt kan ik je op een korte rondleiding door ons territorium nemen." Mauwde haar mentor vrolijk, haar stem rustig en vriendelijk. De jonge grijze apprentice knikte, ze keek in het rond waar was haar broer Bramble? Hij was toch ook wel op tijd? Toch? Iets gestrester keek ze in het rond, hopelijk was hij niet zo'n sloddervos als zijn was. "Ik kan je niet beloven dat je meteen alles zult zien, we blijven in de buurt van het kamp, tenminste in het begin." Zei Ocean zachtjes. De net benoemde apprentice knikte en had een kleine verlegen glimlach op haar mond, ze was benieuwt hoe het Clan gebied eruit zou zien. Ze kon wel springen hier voor, al durfde ze dat niet in zo'n grote groep te doen.


Ceremonie september 8584b9eec52f20916c4680d52b3e89c62aec6757
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Ceremonie september DPKsfdL
Aiméeeeeeee
1333
Actief
I was born to die
Like everyone on earth
But I want to be the reason
You fulfilled your purpose
CAT'S PROFILE
Age: 64 moons have gone
Gender: Tomcat ♂
Rank: Rogue
Silhouette
BerichtOnderwerp: Re: Ceremonie september   Ceremonie september Icon_minitimeza 10 sep 2016 - 11:51

Wat geërgerd had Silhouette opgekeken toen Everstar's stem weer eens over het camp schalde. Een ceremonie, eh? Wel, misschien moest hij toch maar effen een kijkje nemen. Niet dat het hem iets ging opleveren, Everstar zou hem nooit genoeg vertrouwen om een Apprentice te geven. Toch, het kon nog goed worden, want zijn enige vriendin in de hele clan had de leeftijd bereikt en de trainingen afgerond, misschien werd ze wel Warrior vandaag. Daarvoor moest hij er natuurlijk wel bij zijn. Toen hij tussen de verzamelde katten zat en Everstar begon met haar verhaaltje, zocht hij naar Oceanpaw, maar dat hoefde al niet meer, want ze werd samen met Puddlepaw naar voren geroepen. Even later stonden de beiden bekend onder nieuwe namen, hun Warrior namen. Oceanbreeze. Ze heette nu Oceanbreeze. Dat werd wennen. Twee kittens werden naar voren geroepen en Silhouette wist dat het nu niet meer zo belangrijk was voor hem, dus keek hij wat ingezakt naar de grond, wachtend tot het klaar was. Tot zijn verbazing viel zijn naam, samen met die van Oceanbreeze. Hij keek op, verbijsterd. Bramblepaw. Everstar had hem een Apprentice gegeven. Van alle katten hier. Samen met Oceanbreeze, die weer terug kon lopen zo ongeveer, liep hij op zijn Apprentice af. Hij stootte zijn neusje tegen die van Bramblepaw en knikte toen kort. Misschien werd dit toch wel wat. Daarna draaide hij zich om en Everstar vervolgde de ceremonie. Er was een mededeling over de kittens van Mousewish en Tigergaze en daarna begon ze wat serieuzer te worden. De vechtstrainingen moesten omhoog. Een verhaal over de andere clans en dat ze vijanden waren was eigenlijk wel genoeg om te begrijpen dat er iets was, maar wat nu weer? Toen de Leader het oversteken van de grenzen benoemde betrok Silhouette's mond in een grijns. Dat maakte hij zelf nog uit. Toen dat gedoe was afgelopen besloot hij om zijn Apprentice weer terug te zoeken.


Ceremonie september Scherm10
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Ceremonie september DPKsfdL
Iró
393
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 35 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Warrior
Puddleshine
BerichtOnderwerp: Re: Ceremonie september   Ceremonie september Icon_minitimeza 10 sep 2016 - 23:11

Hij had zijn vacht helemaal netjes gemaakt en zat op zijn netst tussen alle andere katten. Hij wist al wat er vandaag ging gebeuren en het voelde anders dan hij verwacht had. Het voelde raar. Altijd had hij gedacht dat zijn moeder aan zijn zijde gestaan had: nu wilde hij dat zelf niet en stond ze enkele meters verderop. Het was apart. Maar toch drong een beetje trots zijn weg tussen zijn zenuwen.

Het ging allemaal veel te snel, het ene moment zat hij tussen als zijn clangenootjes in, veilig. Het andere moment stond hij open en bloot bij Everstar en had hij op een of andere manier een kleine "Ik zweer het." over zijn lippen gekregen. En toen kreeg hij hetgene waar hij de meeste vragen over had gehad, zijn warriornaam. Puddleshine. Puddleshine... Zijn naam en die van Oceanbreeze werden uitgeroepen door vele katten en dit deed hem zijn borst kort naar voren doen voor hij zich weer tussen de katten mengde. Warrior. Wauw. De rest had hij al niet gehoord, alleen de naam van zijn zusje trok zijn aandacht, maar dat ging over iets dat hij al geweten had. Al had hij nog geen contact gehad met haar kleine, hij was druk geweest met de laatste puntjes op de i zetten om te zijn waar hij nu was. En toen het eindelijk afgelopen was, kwam zijn mentor: tevens tante op hem af. Hierbij noemde ze zijn nieuwe naam, wat nog steeds wennen was. "Dankjewel! Zonder jou had ik het niet gekund." Haar enthousiasme sloeg op hem over waardoor hij half stond te schreeuwen: in tijden had hij dit gelukt niet gevoeld.


Ceremonie september Lz4NLPF
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Oceanstar
StarClan
Ceremonie september 29puumf
~Butter(fly)~
3414
Actief
~Waiting Hurts. Forgetting Hurts. But not knowing which decision to take can sometimes be the most painful.~

CAT'S PROFILE
Age: ~35 moons[Forever]~
Gender: She-cat ♀
Rank: Leader
Oceanstar
BerichtOnderwerp: Re: Ceremonie september   Ceremonie september Icon_minitimevr 16 sep 2016 - 7:33

De jonge kattin die haar Apprentice zou worden, had al een mooie binnenkomst gemaakt. Ergens vond ze het wel erg komisch hoe de 6 manen oude kattin zich door de menigte bewoog. Ze botste hier en daar tegen iemand op en kwam net optijd tot stilstand bij Everstar. Oceanbreeze hield haar ogen niet de gehele periode op de jongere kat, nee haar vriendelijke blauwe ogen dwaalden wat rond voordat ze overeind kwam om haar Apprentice aan te tikken met haar neus. Daar bestond hun eerste kennismaking uit. Hierna liep Silencepaw snel weg helemaal naar achteren om iets buiten de menigte plaats te nemen. Oceanbreeze luisterde nog naar de rest van de ceremonie voordat ze door Pantherpaw en Routpaw gefeliciteerd werd terwijl ze haar aandacht op Silencepaw gevestigd had. Pantherpaw stuurde ze tussen neus en lippen door weg richting Routpaw, terwijl zijzelf zich klaar maakte om verder te spreken met Silencepaw. Ze had haar aangesproken door eerst zichzelf voor te stellen en terwijl ze bezig was geweest met Pantherpaw, haar broer. Had ze niet op Silencepaw's opmerking kunnen reageren. "Het spijt me enorm Oceanbreeze, sorry, sorry, sorry." Mauwde haar eerste Apprentice, relatief angstig. Oceanbreeze schudde haar kop enkel waarna ze nadenkend rond keek. Ze besloot dat ze Silencepaw wel mee naar buiten zou nemen, het territorium al in, zodat ze haar al wat wegwijs kon maken tussen het hoge gras. De jonge kattin die nu haar verantwoordelijkheid was stapte onzeker achteruit, waardoor Oceanbreeze des te vrolijker voorstelde om haar mee naar buiten te nemen. Dit leek Silencepaw voldoende gerust te stellen waardoor Oceanbreeze haar glimlachend aan keek. De andere kat keek nu rond, waarschijnlijk op zoek naar haar familie al leek ze nergens naar toe te willen lopen. Ze legde uit dat ze Silencepaw niet al te ver weg zou nemen. Al leek dat de jongere kat niets uit te maken. Ze trippelde rustig richting de uitgang van het kamp terwijl ze met een beweging van haar staart aangaf dat Silencepaw haar moest volgen. Ze liep langs Silhouetteheart en Puddleshine welke ze beide met een vriendelijk knikje begroette. Zachtjes sprak ze Puddleshine aan. "Gefelicteerd," mauwde ze waarna ze haar passen iets vergrootte al waren ze nog makkelijk bij te houden.


Ceremonie september Oceano10
Ceremonie september LcrIgCQCeremonie september JwNO92gCeremonie september EjrsROFCeremonie september UK1ajoICeremonie september 3qCkg2fp_oCeremonie september 0V0T0ZLL_o
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Ceremonie september
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: WindClan territory :: WindClan camp-
Ga naar: