Flood of emotions... 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Greenleaf, 12 °C - 22°C
Het is lekker weer in het woud. Er zijn veel kruiden te vinden nu het water terug getrokken is. Ook prooi is er genoeg. Een mooie tijd voor de Clans.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
None
enjoy your peace... while it lasts
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Founder
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 Flood of emotions...

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Archangel
Member
Flood of emotions... EiBpqoJ
Nath
48
Actief
Hail Satan, Archangelo
Hail Satan, Welcome year zero

CAT'S PROFILE
Age: 15 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Archangel
BerichtOnderwerp: Flood of emotions...   Flood of emotions... Icon_minitimezo 4 sep 2016 - 23:22

...and then they disappear

Slithercoax en zijn vader waren voor haar de druppel geweest. Er was teveel naar haar kop gesmeten en ze had het allemaal over haar heen laten komen, al had ze gedaan alsof het niet zo was. Rustig was ze bij de twee weg gelopen, compleet kalm, tenminste, zo had ze zich voor gedaan. Hoe verder ze van de twee katten vandaan kwam, hoe sneller haar tempo geworden was en hoe meer haar kop naar voren gebogen was. Ze voelde haar ogen branden, al vertikte haar tranen het om te gaan rollen. Nooit kwamen haar emoties er helemaal uit, vandaag dat ze een bom van opkropping was. Ze slaakte een intens diepe zucht en stopte bij een grote boom. De boom was uit en ze stond er bijna tegen aan het haar kop, die nog steeds gebogen was. Vervolgens ontblootte ze haar tanden en sloeg ze fel met haar klauwen tegen het schors aan. Het deed pijn aan haar poten, maar luchtte zo erg op. Ze slaakte een woedende kreet en bleef door slaan op het schors, ze hield maar niet op terwijl het venijn van haar clangenoten door haar kop heen bleef stromen. Bijna iedere kat die er wel voor haar geweest was, was dood, wat haar nog eenzamer liet voelen, nog kwader...

Hawkshade first


Flood of emotions... Lx4HCVD
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Flood of emotions...
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: RiverClan territory :: RiverClan territory-
Ga naar: