I am a rabbit! 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Leaf-fall, 0°C - 18°C
Sommige dagen kunnen al best kil gaan voelen, vooral in de nacht. Al vriest het niet, waardoor de kruiden nog niet kapot zijn gevroren. Soms kan het weer ineens omslaan en waait en regent het dagen achter elkaar. De zon laat zich ook steeds minder vaak zien.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 I am a rabbit!

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
I am a rabbit! BBTakD
Bunny
1397
Actief
She was a storm, begging to be understood in a world that loves sunny days.

CAT'S PROFILE
Age: 32 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Elder
Amberstorm
BerichtOnderwerp: I am a rabbit!   I am a rabbit! Icon_minitimedi 6 sep 2016 - 18:13

De kleine kitten had een ondeugende glimlach op haar snuitje terwijl ze voorzichtig verder van haar moeder en haar spelende broertjes ging. Ze merkten haar niet op, ze zagen niet hoe ze steeds verder weg van hun glipte. Het lichtbruine poesje had een plannetje om haar broertjes eens goed te doen schrikken. Amberkit sloop tot aan de prooistapel, en nog steeds had niemand haar teruggeroepen. Dit ging goed! Haar groen-blauwe oogjes, die al snel helemaal groen zouden worden, keken zoekend om zich heen. Waar was een goede prooi die ze kon gebruiken voor haar plannetjes. Ah, daar! De kleine kitten moest wat op de berg klimmen voor ze erbij kon, maar uiteindelijk kon ze haar tandjes in het oor van de prooi die ze had uitgekozen zetten. Amberkit trok het beestje naar beneden en toen het op de grond neerplofte liet ze het oor pas los, grijnzend naar haar buit kijkend. Het was een grote haas, net zo groot als haarzelf. Nu kwam deel twee van haar plan.. De jonge kitten keek even om zich heen. Nog steeds leek niemand op te merken dat ze weg was, geweldig! Hoewel ze het normaal niet zo leuk zo vinden, wat het nu perfect. De lichtbruine kitten wurmde zich onder het lichaam van de haas. Zijn vacht was dezelfde kleur als de hare, dus dat zou al niet opvallen als er wat vanonder kwam. Het was wel zwaar voor de kleine kitten, en met veel moeite kon ze de prooi op haar rug tillen en een paar stapjes vooruit zetten. Pfoeh, dit werd nog moeilijker dan gedacht.. maar ze zou niet opgeven. Amberkit stapte vooruit, stapje per stapje, een beetje gokkend waar ze naartoe ging aangezien ze niet bijster veel zag. Bijna botste ze tegen een warrior, die waarschijnlijk wat fronsend naar haar keek maar niets tegen haar zei. Nu ja, het kon ook een apprentice zijn, ze had het niet echt kunnen zien van zijn poot alleen. Uiteindelijk kwam ze weer aan bij haar twee broertjes. Met een grote krachtinspanning hief ze zich op, het zware hazenlijf nog steeds op haar rug, zijn dode zwarte oogjes zielloos starend. "Ik ben de shpookhaash!", riep Amberkit in een 'heel overtuigende' spookstem.

Eerste post Stonekit c:


I am a rabbit! RcbQTBh
Stamps:
 

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
I am a rabbit!
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: WindClan territory :: WindClan camp-
Ga naar: