Keep your heart close to the ground 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Greenleaf, 18 °C - 35°C
Het water staat nog steeds hoog, maar de temperaturen stijgen als maar meer. De Clans krijgen geen tijd om te wennen aan de warmte.
WARNING
Flash Flood
In-Game Event
Flash Flood
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Founder
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 Keep your heart close to the ground

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Jinx
Deceased
Keep your heart close to the ground Magik
Kip
2278
Actief
↠He thinks that faith might be dead
Nothing kills a man faster than his own head

CAT'S PROFILE
Age: ↠ 9 years {108 moons} forever
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Jinx
BerichtOnderwerp: Keep your heart close to the ground   Keep your heart close to the ground Icon_minitimevr 9 sep 2016 - 21:11

De laatste stralen van de zo'n gaven de stad een haast onwerkelijke uitstraling. Alles leek fel rood of warm oranje te zijn. Zelfs de koude, grijze straten leken haast een bepaalde schoonheid te hebben in dit licht. Zo ook voor Jinx, de zwarte kater leek haast zelf licht te geven. Hem deerde deze schoonheid echter niet zozeer mee, hij had het al te vaak gezien. Wat hem wel deerde, was de avond die nu langzaam in begon te vallen. Hij hield van de koelte die deze met zich meebracht, en de onzichtbaarheid die het hem gaf. De enige keer dat zijn lange, zwarte vacht goed uit kwam.
De kater sprong op het hek van een van de uiterste tuinen. Het gebied van een van de clans, Thunderclan als hij het goed had, strekte voor hem uit. Hij twijfelde om het binnen te dringen, al was het enkel om wat herrie te schoppen, alles om hem maar een beetje bezig te houden. Dit leek echter niet nodig te zijn. "Goedenavond" Sprak hij enkel tegen wie dan ook zich in het donkere bos bevond.


-Snowdrop eerste post! C:


Keep your heart close to the ground Jinx10
"Nostrum divellite corpus et scelerata fero consumite viscera morsu."
"Sed timidi est optare necem."
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Snowdrop
StarClan
Keep your heart close to the ground Tumblr_odaoy3Ko7X1u49zhho1_400
The A Doc
2732
Actief
Je t'aime, je t'aime toujour... I am forever yours.

CAT'S PROFILE
Age: Ageless ♥
Gender: She-cat ♀
Rank:
Snowdrop
BerichtOnderwerp: Re: Keep your heart close to the ground   Keep your heart close to the ground Icon_minitimeza 10 sep 2016 - 12:55


Een laatste tour door het terretorium, dat had ze haarzelf voorgehouden. het laatste en dan zou ze bij de kits gaan en slapen. Het was zo dat men wel bezorgd om haar was, maar wie zou nu niet bezorgd zijn om een kat die net een moon was verdwenen? Alleen degene die er niks om gaven... om de een of andere reden was dat gevoel vrij sterk bij haar.... Dat haar hele clan zo dacht. Met een zucht wandelde ze verder. Hoe minder licht er was, hoe meer ze op haar andere zintuigen moest gaan vertrouwen. Want tja, met haar nachtblindheid kwam ze niet ver zonder gevoeliger te zijn aan de andere dingen... "Goedenavond" klonk er plots, waardoor de gevlekte poes langzaam opkeek. Ze had een kleine minuut nodig om een kat op te merken en vernauwde haar goudgele ogen even bij de geur van de bloodclan die in haar neus prikte. "Goedenavond..." zei ze enkel kalm terug met een knikje naar de zwarte kat. "Het is een mooie avond, niet?" begon ze alsof ze geen vijanden waren. Waarom zou ze eigenlijk meteen vijandig doen? Hij zat nog niet op haar terrein en daarbij kon het goed zijn dat deze kat geen slechte bedoelingen had. Want elk van hen verschilde... SIgh.


Keep your heart close to the ground RlyUriu3_o
Sleep Tight Snowdrop ♥
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Jinx
Deceased
Keep your heart close to the ground Magik
Kip
2278
Actief
↠He thinks that faith might be dead
Nothing kills a man faster than his own head

CAT'S PROFILE
Age: ↠ 9 years {108 moons} forever
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Jinx
BerichtOnderwerp: Re: Keep your heart close to the ground   Keep your heart close to the ground Icon_minitimezo 11 sep 2016 - 19:00

De nacht was donker, maar zijn ogen waren prima. Het duurde dan ook niet lang totdat hij een grijs-wit figuur in het bos kon onderscheiden. De poes leek hem echter pas door te krijgen toen hij haar hartelijk een fijne avond wenste. Haar gouden ogen werden vernauwd maar tot zijn verassing kreeg hij niet eens dreigementen naar zijn kop gegooid. "Goedenavond..." Was het enige dat de poes hem vertelde, gevold door een kalm knipje. Hij twijfelde er niet aan dat ze hem erop aankeek dat hij een Elite kat was, maar deze vijandigheid was niet in haar houding te merken. Ha! Dat was nog eens iets anders. "Het is een mooie avond, niet?" Alsof ze twee oude vrienden waren, een vaag glimlachje sierde zijn zwarte lippen. "Absoluut." Zijn ogen gleden af naar de maan. "Ik hou van zomeravonden. Overdag is het mij veels te heet, 's avonds koelt het net goed af; niet meer zo heet, maar wel een lekkere temperatuur om op pad te gaan." Hij keek haar aan. "Dus, is dat wat van de veiligheid van het kamp brengt? Of zijn er dingen die madame van het slapen houden?" Geamuseerd keek hij op haar neer.


Keep your heart close to the ground Jinx10
"Nostrum divellite corpus et scelerata fero consumite viscera morsu."
"Sed timidi est optare necem."
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Keep your heart close to the ground
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: Other Territory :: Twoleg place-
Ga naar: