Sleepy sheep 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Leaf-fall, 0°C - 18°C
Sommige dagen kunnen al best kil gaan voelen, vooral in de nacht. Al vriest het niet, waardoor de kruiden nog niet kapot zijn gevroren. Soms kan het weer ineens omslaan en waait en regent het dagen achter elkaar. De zon laat zich ook steeds minder vaak zien.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 Sleepy sheep

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Bearpaw-
StarClan
Sleepy sheep Tumblr_n69wmi3qys1r0iillo5_250
Michelle
140
Actief
'Tis a big and beautiful world. Most of us live and die in the same corner where we were born and never get to see any of it. I don't want to be most of us.

CAT'S PROFILE
Age: 11 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Apprentice
Bearpaw-
BerichtOnderwerp: Sleepy sheep   Sleepy sheep Icon_minitimema 19 sep 2016 - 18:38

Een grijns lag op zijn lippen toen hij opkeek naar het schaap. Oh ja hij had een goed plan. Een heel goed plan. De normale mosbedden waren comfy maar starclan dit beest zag er uit als de zevende hemel! Hij had al wat kleine hints gegeven maar nu dat Routpaw nietmeer in dezelfde den sliep als hij deed waardoor hij ook niet meer zijn geweldige plannen perfect met haar door kon spreken hoopte hij wel dat ze genoeg had gehoord om te komen kijken. Ze zou dit hilarisch vinden. Hij grijnsde en wiebelde met zijn kont voor hij afzette en bovenop het schaap sprong. Het maakte een geschrokken geluid maar maakte geen rare beweging waardoor hij zichzelf kon balanceren en grijnzend keek hij neer op de clan. "Hierbij noem ik het schaap MIJN BED!" Grijnzend keek hij naar de warriors en apprentices met zijn borst trots vooruit. Yep, dit was zijn bed. De anderen hadden pech, hij was de coolste.


Sleepy sheep ZwzbWrz
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Sleepy sheep DPKsfdL
Luca
1091
Actief
“Spread your arms and always trust your cape.”

CAT'S PROFILE
Age: 25 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Warrior
Walnutdrop
BerichtOnderwerp: Re: Sleepy sheep   Sleepy sheep Icon_minitimedi 20 sep 2016 - 14:21

Walnut dropte net wat prooi op de stapel en keek even wantrouwend naar het schaap. Het deed niet veel, het blaatte en at gras. Je kon het zien als toevoeging of als hindernis. Walnut zag het geen van beide. Het was er gewoon. De poes was op weg naar haar den om even zichzelf op te schonen tot een apprentice genaamd Bearpaw wel erg dicht bij het schaap kwam. Ze draaide zich om, om te kijken wat er ging gebeuren en tikte met haar staart zachtjes op de grond. "Hierbij benoem ik het schaap nu MIJN BED!" Haar ogen vergrote, hij was op het beest gesprongen? Ze keek om zich heen of andere dit ook zagen, sliep ze nog? Haar staart tikte nu sneller en harder op de grond van opwinding. "Wat gebeurt er?" Miauwde ze zachtjes en verbaasd. "Serieus wat is dit." De poes begon te grinniken en keek nog steed soort van hulpeloos om zich heen. Moest ze dit toestaan? Het was wel grappig toch? Schudde de dode sfeer wat op.


Sleepy sheep 50rtcm
Walnut:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Sleepy sheep
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: WindClan territory :: WindClan camp-
Ga naar: