Bah-bah-black sheep, have you any soul?{Open} 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Leaf-fall, 0°C - 18°C
Sommige dagen kunnen al best kil gaan voelen, vooral in de nacht. Al vriest het niet, waardoor de kruiden nog niet kapot zijn gevroren. Soms kan het weer ineens omslaan en waait en regent het dagen achter elkaar. De zon laat zich ook steeds minder vaak zien.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 Bah-bah-black sheep, have you any soul?{Open}

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Bah-bah-black sheep, have you any soul?{Open} DPKsfdL
Aiméeeeeeee
1333
Actief
I was born to die
Like everyone on earth
But I want to be the reason
You fulfilled your purpose
CAT'S PROFILE
Age: 64 moons have gone
Gender: Tomcat ♂
Rank: Rogue
Silhouette
BerichtOnderwerp: Bah-bah-black sheep, have you any soul?{Open}   Bah-bah-black sheep, have you any soul?{Open} Icon_minitimedi 20 sep 2016 - 20:49

No sir, by the way, what the hell are morals?
Silhouette trok zich zoals altijd niets aan van het grazende schaap in hun Camp. Nu Everstar had gezegd dat het dier geen probleem was trok Silhouette zich er nog wat minder van. Hij had een hoop andere dingen aan zijn kop dan een schaap. Dus zo gezegd, zo gedaan, liep hij weer eens langs het sullige dier op weg naar de prooistapel. Hopelijk lag er wat goeds op, hij had honger gekregen. Zijn eigen bijdrage had hij al vroeg afgeleverd, tijdens een wandeling was hij toch op een kolonie konijnen gestuit. Twee had hij kunnen vangen uiteindelijk. Oorspronkelijk wou hij er een voor zichzelf houden, maar toen bemerkte hij dat hij niet zo'n honger had en dat had hij nu wel. Zijn konijnen waren helaas al weg, maar er lag wel een mooie ekster. Vogels werden niet zo vaak gevangen in hun clan, maar ze smaakte vaak prima vond hijzelf. Silhouette pakte het dier op en zocht naar een totaal rustige plekje om het op te eten en nog steeds de rest een beetje in de gaten te houden. Hij was niet de enige die dat in gedachte had, want ook het schaap zorgde er toch wel voor dat ze de omgeving en de rondlopende katten wel een beetje in de gaten kon houden. Bovendien was er een goede schaduw bij haar en met dit mooie weer en de hoge zon was dat schaarser in het Camp. Silhouetteheart liep nu toch maar eens naar het wollige dier toe en ging naast haar zitten, in haar schaduw. Ze leek nog druk bezig te zijn met het stukje gras waar ze nu was, wat hopelijk inhield dat ze voorlopig niet verder ging. Silhouette begon aan zijn lunch en hield het Camp in de gaten, naast het schaap.


Bah-bah-black sheep, have you any soul?{Open} Scherm10
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Bah-bah-black sheep, have you any soul?{Open}
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: WindClan territory :: WindClan camp-
Ga naar: