Woeps.. 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Leaf-Fall, -2 °C - 12°C
De dagen worden korter. Het regent veel en de prooidieren trekken zich terug.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
None
enjoy your peace... while it lasts
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Founder
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 Woeps..

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
.Swiftpaw
Member
Woeps.. 6iqo1v
Derpje
48
Actief
"Could you put that in a memo and entitle it: 'Shit I already know.'"

CAT'S PROFILE
Age: 9 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
.Swiftpaw
BerichtOnderwerp: Woeps..   Woeps.. Icon_minitimezo 25 sep 2016 - 9:30

Swiftpaw zat rustig in de zon, hij had een prachtige plek gevonden om naar katten te staren. Hij wilde nog steeds met Bitterpaw omgaan, hij was smoor op haar. Al had hij geen reden, hij had een muis van de prooi stapel gepakt en had deze tussen zijn poten. Hij had er nog geen hap van genomen, hij lag rustig en relaxt in de zon. Hij wilde lekker in de zon liggen, dan was hij te minsten een stuk warmer. Al keek hij naar de uitgang naar het kamp, misschien kwam daar misschien iemand uit. Zijn ogen staarde rustig en kalm naar buiten, hij had weinig contact gemaakt met die kattin die had gesproken dat hij uit haar beurt zou moeten blijven en hij deed het ook. Hij had geen zin om met haar om te gaan, ze waren alles behalve vrienden. Eerder waren ze vijanden dan echte Clangenoten, hij vond het gewoon vreemd. Een dag met die kattin, om met haar op te trekken. Al wilde Bitter liever ook niks van hem weten, al wilde hij nog wel gewoon vrienden maken. Hij gaapte, er was niks om stres over te maken. Misschien kon hij wel even herrieschoppen buiten dit Clangebied, er was toch niks gevaarlijk of ergs aan de hand. Alle Clans waren toch met elkaar, het Schaduw had wel te maken met het Licht. De Wind zorgde ervoor dat de Rivieren bleven stromen, zo was het in zijn gevoel zo. Een schaduw ontstond door het licht, als er geen licht was. Was er geen schaduw, alle Clans hadden wel iets te maken met elkaar. Toch?

~Eerste post Fernpaw


Woeps.. 30kaczd
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Ferndust
Member
Woeps.. DPKsfdL
Freedje
478
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 17 moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Ferndust
BerichtOnderwerp: Re: Woeps..   Woeps.. Icon_minitimedo 29 sep 2016 - 21:19

Met een lichtelijk geërgerde zwiep van haar staart keek Fernpaw naar de eekhoorn die uit haar richting rende. Ze hoorde iemand achter haar zeggen dat het niet erg was en dat ze gewoon pech had gehad, maar de zwarte poes wilde er eigenlijk al niks meer van horen en met een kwade zwiep van haar staart liep ze terug in de richting van het kamp. Onderweg pakte ze de drie muizen aan hun staartjes op die ze had kunnen vangen voor vandaag. Het was al tegen de middag, maar Fernpaw was al heel de ochtend bezig. Het was best jammer dat ze enkel met dit terug kon komen, maar goed. Het was beter dan niets. De zon scheen fel op haar pels en Fernpaw vond het maar warm, maar toch klaagde ze niet. Ze had wel iets anders te doen dan te klagen over het weer! De Apprentice rende het laatste stukje naar het kamp en voelde de muizen tegen haar borst slagen telkens als ze over iets moest springen of iets te snel met haar kopje trok tijdens het rennen. Gelukkig duurde het niet lang voor ze in het kamp was en ze gooide de muizen op de prooistapels. Ze keek om zich heen om te zien of ze iemand kon vinden die met haar zou willen jagen, maar de enige Apprentice die ze in het oog kreeg was de kater waar ze laatst een soort van ruzie mee had gehad. Of ja, hij was voornamelijk irritant geweest. Toch wilde Fernpaw niet met minder dan drie muizen het kamp binnenkomen en was hij de enige die er op dit moment was waarmee ze fatsoenlijk zou gaan kunnen jagen. Schoorvoetend liep ze op de kater af en ging voor hem staan. ‘Hoi,’ zei ze op een redelijk droge, maar toch wel awkward toontje. ‘Sinds dat jij de enige kat hier bent… heb je soms zin om met me te gaan jagen?’ Ze keek hem vragend aan. Echt waar, als hij achterlijk ging doen ging ze wel alleen, hoor!
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
.Swiftpaw
Member
Woeps.. 6iqo1v
Derpje
48
Actief
"Could you put that in a memo and entitle it: 'Shit I already know.'"

CAT'S PROFILE
Age: 9 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
.Swiftpaw
BerichtOnderwerp: Re: Woeps..   Woeps.. Icon_minitimeza 8 okt 2016 - 15:42

De jonge gestreepte kater keek naar de jonge zwarte kattin, hij probeerde zich te verstoppen achter zijn staart en poten door deze voor hem te leggen. Al viel hem iets op toen hij door zijn poten begon heen te gluren stond de kattin ineens voor hem, hij kwam gelijk overeind en schoot gelijk naar achteren. "I... Ike... Ike stond echt geen poezen te kijken." Miauwde hij twijfelend, dat had erg effect. Hij dacht namelijk dat ze naar hem toe kwam om hem op zijn donder te geven voor wat hij had gedaan, al leek het iets heel anders te zijn. ‘Hoi,’ zei ze op een redelijk droge, maar toch wel awkward toontje. Hij wiebelde met zijn oren, begroeten de zwarte tweede Innerstar nu hem? Wouwwww.. Kon dit erger, hij wiebelde kort met zijn oren. ‘Sinds dat jij de enige kat hier bent… heb je soms zin om met me te gaan jagen?’ Vroeg ze hem waarna ze hem vragend aan keek. Vroeg de strenge Ferntje nu of dat hij meeging? Was ze nu aan het smeken dat hij meeging? Hier van zou hij even van genieten, al raapte hij zichzelf bij elkaar. Het leek hem namelijk weleens leuk om deze zwarte kattin beter te leren kennen, want ja.. Hij wilde wel ergens wel andere vrienden dan alleen Tallshadow, hij was namelijk een kat die best alleen was ter wel hij gewoon vrienden wilden. Hij dacht even na, "ja is goed, zullen w gaan jagen bij die slangen. Ik heb best veel zin om gebeten te worden en uit mijn dromen gehaald te worden." Miauwde hij, het laatste wat hij sprak klonk best zacht.


Woeps.. 30kaczd
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Ferndust
Member
Woeps.. DPKsfdL
Freedje
478
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 17 moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Ferndust
BerichtOnderwerp: Re: Woeps..   Woeps.. Icon_minitimezo 30 okt 2016 - 7:44

Fernpaw trok kort met haar oortje toen ze zag in welke houding Swiftpaw had gezeten. Ja, ze kende nu eindelijk zijn naam omdat ze al veel knorrige reacties over hem had gehoord die afkomstig waren van she-cats. Hoe zou dat toch kunnen? Waarschijnlijk omdat hij flirtte met allerlei katten. Ze durfde te wedden dat dat zijn hobby was en dat hij dus weldegelijk naar alle she-cats aan het kijken was. Zolang hij maar niet te veel naar haar keek, vond zij het goed. Ze was nog lang niet klaar voor een relatie en zeker niet op deze leeftijd. Misschien als ze wat ouder was, maar nu toch al zeker niet. De poes bewoog kort met haar oortjes toen de kater overeind kwam zitten en een andere houding aannam. In elk geval was het geen houding zoals eerst, maar ze kneep haar ogen toch even waarschuwend samen. Hij moest oppassen met zijn benamingen. Voor hem was ze Fernpaw en niemand anders. Dat andere poezen zich nu lieten liefkozen door dat stuk vossenstront, maar zij toch zeker niet. ‘Waag het, Swiftpaw,’ waarschuwde ze hem dan ook, maar de reactie was ver van wat ze verwacht had en Fernpaw werd even van haar stuk gebracht. Ze was al eens een keer gebeten door slangen en dat was niet leuk geweest. Maakte hij nu een grapje of was het serieus? Het had wel serieus geklonken als ze eerlijk mocht zijn. ‘Over dat soort dingen maak je geen grapje,’ beet ze hem toe, nu alweer spijt hebbend dat ze hem gevraagd had om te gaan jagen. ‘Maar om je vraag te beantwoorden: nee, we gaan in een ander deel van het territory jagen. Door een slang gebeten worden is niet het leukste wat je kan gebeuren en bovendien hebben Acefray en Canarypaw* wel wat anders te doen dan zich bezig te houden met onnodige wonden.’ Ze draaide zich om en wenkte hem met zijn staart. ‘Ik zat zelf te denken aan the Little Creek.’

*: Op het moment van hun topic was Bitterpaw nog niet benoemd als med. cat apprentice
OOC: Sorry voor de late reactie (:
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Woeps..
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: ShadowClan territory :: ShadowClan camp-
Ga naar: