Pilot [OPEN] 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Leaf-fall, 0°C - 18°C
Sommige dagen kunnen al best kil gaan voelen, vooral in de nacht. Al vriest het niet, waardoor de kruiden nog niet kapot zijn gevroren. Soms kan het weer ineens omslaan en waait en regent het dagen achter elkaar. De zon laat zich ook steeds minder vaak zien.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 Pilot [OPEN]

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Hopepaw.
Member
Pilot [OPEN] DPKsfdL
Charlie
36
Actief
"Everyone wants a magical solution for their problems, yet everyone refuses to believe in magic"

CAT'S PROFILE
Age: 9 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Apprentice
Hopepaw.
BerichtOnderwerp: Pilot [OPEN]   Pilot [OPEN] Icon_minitimewo 5 okt 2016 - 21:31

Controle. Dat was alles wat het poesje nu voelde. Controle over al haar spieren en zintuigen, en het gevoel van macht over de situatie die zich op het moment voordeed. Muisstil bewoog ze zich voort, langzaam maar soepel. Ze deed alles zoals ze had geleerd: de wind stond goed, ze hield zich klein, ze wachtte geduldig op het goede moment. Haar ogen waren gefocust op haar prooi: een dikke haas, die een rustig leventje had in dit seizoen. Ze wist dat hazen eigenlijk nog te moeilijk waren om te vangen voor haar, maar toen ze het beest had opgemerkt móest ze het gewoon proberen. Zo koppig was Hopepaw wel. Dus ze sloop. Steeds een beetje dichterbij. Haar staart zwiepte geruisloos en gecontroleerd langzaam heen en weer, en voetje voor voetje naderde ze haar prooi. Het hoge gras verschafte een goede dekking, zeker in combinatie met haar licht rosse vacht, waardoor ze bijna één werd met haar omgeving. Het moment was bijna daar. Het vergde al haar doorzettingsvermogen om niet meteen op de haas te springen, maar ze wist zich in te houden. Nog even... Met een plotselinge beweging sprong ze tevoorschijn. Ze zette zich zo stevig mogelijk af, en sprong op de haas. Deze was meteen gealarmeerd, en net voordat de poes op hem zou landde, sprintte hij weg. Hope zette gelijk de achtervolging in - hij zou haar niet ontkomen. Maar eigenlijk was het al gedaan. Die haas was nog altijd te snel voor haar, en na een tijdje gaf ze het hijgend op. Een tikkeltje balend sjokte ze verder. Stomme haas ook.
Na een tijdje kwam ze aan bij het kleine meertje van het territorium, en ze zuchtte opgelucht. Net wat ze nodig had. Al dat rennen en jagen in de hete zon was best vermoeiend. Ze trippelde naar het water, en boog zich voorover om vervolgens met haar roze tongetje bescheiden wat water op te nemen. Heerlijk, een beetje verkoeling zo.

[OPEN VOOR IEDEREEN]


" rise and rise again,
until the lambs become l i o n s "

x
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Routnose
Catministrator
Pilot [OPEN] BXcdW76
Kip
3156
Actief
★You are, I think, an evening star.
The fairest of all stars

CAT'S PROFILE
Age: ❀30 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Medicine Cat
Routnose
BerichtOnderwerp: Re: Pilot [OPEN]   Pilot [OPEN] Icon_minitimedo 6 okt 2016 - 21:57

Het was nog altijd een beetje lastig voor haar. De trainingen met Lizardpath waren zwaar, maar gaven haar wel een gevoel van nut, waardoor ze er veel plezier uit trok. De momenten dat ze echter vrij was wist ze nooit zo goed wat te doen met zichzelf. Het voelde raar om weer het kamp uit te gaan om te jagen, gezien dat niet echt meer haar taak was. Dus nu ze even vrijgesteld was van haar training bleef de poes een tijdje in het kamp wat rond hangen, totdat ze zich zo rusteloos voelde dat ze wel het kamp uit moest. Het was een warme dag, dus besloot ze zichzelf nuttig te maken en wat water voor de Queens te halen. Tevreden met haar zelfopgelegde taak trippelde ze het kamp uit en maakte haar weg naar The small lake, waar ze laatst nog met Pantherpaw was geweest. Dit keer, echter, besloot ze niet het water in te donderen zoals toen.
Dat ging echter bijna fout toen een haas haar bijna omver rende. De poes sprong een gat in de lucht en kon nog maar net haar evenwicht bewaren en het duurde even voordat ze over de schrik heen was. Ze vroeg zich af waarvan het beest zo op de vlucht was geslagen, maar ze kon niets gevaarlijks in de wind ruiken. Routpaw besloot er geen tijd aan te verdoen en ging opzoek naar wat mos. Toen ze echter terug kwam naar het meer zag ze daar een zandkleurige poes zitten, die ze vaag herkende als Hopepaw. Ze wiebelde even met haar oren en bedacht zich dat deze poes waarschijnlijk de reden was dat de haas er, well, als een haas van door was gegaan. "Wheh" Even was ze vergeten dat ze mos tussen haar kaken had. Wat beschaamd liet ze het vallen en glimlachte wat onzeker. "H-hey"Hakkelde ze wat nerveus.


It is both a blessing and a curse
Pilot [OPEN] Routnoseonderschrift
to feel everything so very deeply

hey you:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Hopepaw.
Member
Pilot [OPEN] DPKsfdL
Charlie
36
Actief
"Everyone wants a magical solution for their problems, yet everyone refuses to believe in magic"

CAT'S PROFILE
Age: 9 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Apprentice
Hopepaw.
BerichtOnderwerp: Re: Pilot [OPEN]   Pilot [OPEN] Icon_minitimezo 9 okt 2016 - 12:41

Het koele water was heerlijk op zon warme dag. Het riet ruiste zachtjes in de wind, en genietend dronk Hopepaw verder. Tor haar rust plotseling door een raar geluid werd verstoord. Meteen spitste ze haar oortjes, en zat ze klaar om weg te rennen. Wat was dat? Aliens? Zombies? Riverclanners?! Angstig keek ze over haar schouder, waar ze tot haar opluchting Routpaw zag staan, met een bek vol mos. Dat verklaarde het geluid. Ze haalde opgelucht adem, en lachte vriendelijk naar de Medicine Cat Apprentice. "H-hey" Stamelde, bij wijze van een verbetering. "Hoi" Antwoordde ze vriendelijk. Ze nam de poes, die iet veel ouder was dan zijzelf, even goed in zich op. Hoe zou het zijn om medicine cat apprentice te zijn? Het moest vastt en zeker zwaar zijn. Iedereen keek tenslotte naar je, en verwachtte zo veel van je. Maar het had vast ook goede kanten. Zijzelf was vervangbaar: er waren genoeg Apprentices en genoeg Warriors in de clan. Niemand had haar specifiek nodig. Bij Routpaw was dat natuurlijk wel anders. "Kom er lekker bij zitten." Opperde ze vriendelijk. "Het water is heerlijk." Voegde ze er grijnzend aan toe.


" rise and rise again,
until the lambs become l i o n s "

x
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Routnose
Catministrator
Pilot [OPEN] BXcdW76
Kip
3156
Actief
★You are, I think, an evening star.
The fairest of all stars

CAT'S PROFILE
Age: ❀30 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Medicine Cat
Routnose
BerichtOnderwerp: Re: Pilot [OPEN]   Pilot [OPEN] Icon_minitimedi 11 okt 2016 - 21:43

Gelukkig kwam er enkel een vriendelijke lach, niet een die treiterend was bedoeld. Wat onhandig glimlachte de poes terug, nadat ze het mos tussen haar kaken had laten vallen. "Hoi"Sprak de poes vriendelijk en Routpaw besloot meteen dat ze haar wel mocht. Ze kende Hopepaw niet zo bijzonder goed, natuurlijk qua naam en uiterlijk wel, maar afgezien van een beleefde 'hallo' op zijn tijd had ze haar nooit echt gesproken. Nu was Routpaw ook geen held in gesprekken voeren of vrienden maken, maar goed. "Kom er lekker bij zitten." Bood de rossige poes haar vriendelijk aan en Routpaw besefte zich plots dat ze er maar een beetje stom bij stond. "Het water is heerlijk." Routpaw glimlachte wat onzeker terug en stapte naar het water, het mos kon wel heel even wachten, toch? "J-ja, op zo'n dag als, eh, als deze geloof ik dat wel." Het was veels te warm om echt iets bijzonders te doen, zelfs met zo'n korte vacht als die van de bruin-witte tabby poes. Wat verlangend keek de poes naar het meer. "Soms zou het bijna verleidelijk zijn om een duik te nemen."Sprak ze wat in gedachtes verzonken, waarna ze wat nerveus lachte. De poes was er wel eens ingevallen, en eigenlijk was dat helemaal niet zo leuk geweest. Heh.


It is both a blessing and a curse
Pilot [OPEN] Routnoseonderschrift
to feel everything so very deeply

hey you:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Pilot [OPEN]
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: WindClan territory :: WindClan territory :: Small Lake-
Ga naar: