{Gevecht Windclan x Riverclan} Done with the lies - Pagina 3 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Leaf-fall, 0°C - 18°C
Sommige dagen kunnen al best kil gaan voelen, vooral in de nacht. Al vriest het niet, waardoor de kruiden nog niet kapot zijn gevroren. Soms kan het weer ineens omslaan en waait en regent het dagen achter elkaar. De zon laat zich ook steeds minder vaak zien.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 {Gevecht Windclan x Riverclan} Done with the lies

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Ga naar pagina : Vorige  1, 2, 3, 4, 5  Volgende
Larksong
Member
{Gevecht Windclan x Riverclan} Done with the lies - Pagina 3 DPKsfdL
Cynthia
153
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 65 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Senior Warrior
Larksong
BerichtOnderwerp: Re: {Gevecht Windclan x Riverclan} Done with the lies   {Gevecht Windclan x Riverclan} Done with the lies - Pagina 3 Icon_minitimewo 12 okt 2016 - 17:57

Larksong wist dat zijn buik een kwetsbare plek was en dat hij een risico liep bij de aanval die hij nu deed. Echter hoopte hij dat zijn kracht sterk genoeg zou zijn om te kunnen voorkomen dat de jongere warrior erbij zou kunnen komen. Hij voelde hoe hij er succes mee had dat zijn voorpoten op de schouders van de windclanner terechtkwamen en ook hoe zijn klauwen erin zonken. Hij had echter niet verwacht dat de jonge warrior zich op zijn rug zou laten vallen, waardoor hij over de kater getrokken werd. Hij was echter nog niet van plan om los te laten, echter merkte hij al snel dat het beter was als hij los zou laten. De achterpoten van de windclanner voelde hij tegen zijn buik aangaan en hij wist dat als hij niet snel handelde het een ernstige wond zou kunnen worden. Hij haalde dan ook zijn nagels uit de schouders van de kater voor hij zich afzette en zo een sprong maakte om buiten het bereik van de kater te komen. Hij merkte dat er wat bloed in de vacht van zijn buik aan het trekken was, maar dat negeerde hij voor nu. Hij wachtte voor een moment op wat de windclanner zou gaan doen voor hij zelf weer zou besluiten hoe aan te vallen.

Tag: Quietstep


{Gevecht Windclan x Riverclan} Done with the lies - Pagina 3 4S3LcMU
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Bearpaw-
StarClan
{Gevecht Windclan x Riverclan} Done with the lies - Pagina 3 Tumblr_n69wmi3qys1r0iillo5_250
Michelle
140
Actief
'Tis a big and beautiful world. Most of us live and die in the same corner where we were born and never get to see any of it. I don't want to be most of us.

CAT'S PROFILE
Age: 11 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Apprentice
Bearpaw-
BerichtOnderwerp: Re: {Gevecht Windclan x Riverclan} Done with the lies   {Gevecht Windclan x Riverclan} Done with the lies - Pagina 3 Icon_minitimewo 12 okt 2016 - 21:10

Grommend staarde hij naar de riverclanner. Hij was zo klaar met deze beesten. Hij wou trainen en sterker worden. Maar deze beesten weerhielden hem daarvan. "Ik kan je aan met mijn ogen gesloten visvreter." Grommend haalde hij uit naar hem en sprong weg voor de katers trap. Even dook hij door zijn voorpoten en staarde hem recht aan. Een grijns stond op zijn lippen terwijl hij een stap achteruit nam voor hij opnieuw naar de kater toe sprong. Hij was een stuk lichter dan de oudere apprentice, het zou hem in zijn voordeel werken. Hoewel ze wat leeftijdverschil hadden zou hij hem wel aankunnen. Nu maar hopen dat Everstar toekeek.

-Bearpaw


{Gevecht Windclan x Riverclan} Done with the lies - Pagina 3 ZwzbWrz
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Outrage
Member
{Gevecht Windclan x Riverclan} Done with the lies - Pagina 3 Tumblr_omcueqXSSX1sandloo2_r1_400
Bo2
284
Actief
I may be as pretty as an angel, but I sure as hell ain't one.

CAT'S PROFILE
Age: 50 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Senior Warrior
Outrage
BerichtOnderwerp: Re: {Gevecht Windclan x Riverclan} Done with the lies   {Gevecht Windclan x Riverclan} Done with the lies - Pagina 3 Icon_minitimewo 12 okt 2016 - 22:24


Vechten... UGh... Hij snapte die moeder van hem echt niet he! Maar wat kon hij doen? Hij was haar achterna gegaan, zoals elk lid van de patrouille.. In zijn ooghoek had hij de flame-point in de gaten gehouden met een strakke blik. Hij snapte haar niet... Verdomme... Het moest snel voorbij zijn dit, want hij haatte het gewoon. Niet het vechten maar gewoon, dit allemaal. Het leek allemaal gewoon te draaien om iets doms, waar hij zelf niet helemaal achter wilde komen.
Het duurde niet lang voordat ze bij het windclan kamp waren aangekomen en ze in het strijgewoel terecht waren gekomen. Ook Out, zoon van de leader, was wild bezig met rondkijken, terwijl katten links en rechts voorbij schoten. Het was pas toen iets of iemand op zijn rug lande en diens wapens, zijn klauwen en waarschijnlijk ook tanden, in zijn zij liet zakken. Luid brommend gooide de rossige kater zich zo hard mogelijk op zijn zij. Hij was ene ferm beest, voor dit windclanstokje zou hij vast wel meer zijn dan de gewone kat. Hij zou zijn gewicht even voor zich laten. Hij rolde echter snel over en schoot terug op zijn poten om grommend en met rechtopstaande haren naar zijn tegenstander te kijken. Verdomme!

Tag: Crowfur


AND IN THEIR EYES HE WAS THE BAD GUY

THEME I, II, III
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Evergreen
Member
{Gevecht Windclan x Riverclan} Done with the lies - Pagina 3 Rba3jn
Floriske
2583
Actief
Vibrations of tremors that shook long ago
Tear holes in the fabric of all that we know

Can't survive with the secrets we have
All that we have is a lie

CAT'S PROFILE
Age: 55 manen
Gender: She-cat ♀
Rank: Senior Warrior
Evergreen
BerichtOnderwerp: Re: {Gevecht Windclan x Riverclan} Done with the lies   {Gevecht Windclan x Riverclan} Done with the lies - Pagina 3 Icon_minitimedo 13 okt 2016 - 13:28

Everstar gromde om de beschuldiging en ontweek een uithaal van Butterstar. "Leugenaar", siste ze naar de RiverClanner. Waarom zou Whitelion met háár praten? Ze mochten technisch gezien dan familie zijn, er was nou niet bepaald een band tussen hen. Butterstar had gelachen toen ze erachter kwam dat Whitelion dood was. Haar clan had zo ongeveer staan juichen bij het nieuws. Dus nee, Everstar kon zich niet voorstellen dat hij haar een bezoek zou brengen. Butterstar zocht alleen maar een excuus om eronderuit te komen. Ze probeerde voortdurend de schuld weg te schuiven, dat was bij het vorige gevecht ook al duidelijk geworden. Everstar sprong langs haar en viel haar van rechts aan door naar haar zij uit te halen. Ze gromde naar Butterstar terwijl ze een tweede keer uithaalde. "Jullie kennen ook geen genoeg, hè? Jullie zijn niet tevreden voor er nog een WindClanner dood is. Ik laat het niet gebeuren, Butterstar. Jullie hebben genoeg gemoord."
Tag: Butterstar


It is walking evenly between you and me, this truth, this terror
And it stares us in the face, until we break our nose against the mirror

{Gevecht Windclan x Riverclan} Done with the lies - Pagina 3 33kui4l
*********
Spoiler:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Butterstar
StarClan
{Gevecht Windclan x Riverclan} Done with the lies - Pagina 3 XbUUF0W
Michelle
6640
Actief
So many men have tried to kill me, I don’t remember all their names.

CAT'S PROFILE
Age: 90 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Leader
Butterstar
BerichtOnderwerp: Re: {Gevecht Windclan x Riverclan} Done with the lies   {Gevecht Windclan x Riverclan} Done with the lies - Pagina 3 Icon_minitimedo 13 okt 2016 - 14:14

Ze werd leugenaar genoemd. Nou werd het helemaal mooi. Ze was verdomme hier om Everstar’s leugens te ontkrachten. Grommend vernauwde ze haar ogen. ”Zo jij durft.” Ijskoud staarde ze haar even aan en dook opzij. Beide katten waren snel en lenig, iets dat niet gebruikelijk was voor een Riverclanner en waar Butter in haar jeugd zeker behoorlijk wat moeite mee gehad had. Altijd werd ze een halfclanner genoemd. Werd er met een schuin oog naar haar gekeken. Maar tegenwoordig wist haar clan wel beter, vertrouwde ze haar blindelings. ”Jij bent degene die ons aanviel op onze eigen grond uit pure bloedlust Everstar!” Haar stem sloeg bijna over van woede terwijl ze opnieuw uithaalde. ”Hoe durf je, een overleden warrior, mijn overleden halfbroer tegen mijn clan te gebruiken! Heb je dan geen schaamte, ken je geen trots of liefde, zijn al jouw overleden ancestors enkel pionnen voor jou om te gebruiken!” Woedend spuugde ze de woorden naar de leader. Butterstar haatte vechten, hielt niet van pijn, maar ze beschermde haar clan en haar waardigheid hier tegen een kat zo laag om gestorven warriors te gebruiken, en voor wat? Zich beter voelen dan Riverclan? Het was nutteloos, net zo nutteloos als dit hele gevecht, maar Butter kon zich niet veroorloven te stoppen. Haar clan was woedend op de leugens, zij zelf was woedend. ”Ik heb Whitelion gesproken toen ik een leven verloor, met starclan als getuigen vertelde hij me dat geen Riverclanner hem aangeraakt heeft. Je hebt geen poot om op te staan.!”
-EverstarOne voice may speak you false,
but in many there is always truth to be found.


Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Crowfur
Member
{Gevecht Windclan x Riverclan} Done with the lies - Pagina 3 DPKsfdL
Freedje
652
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 38 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Moor Runner
Crowfur
BerichtOnderwerp: Re: {Gevecht Windclan x Riverclan} Done with the lies   {Gevecht Windclan x Riverclan} Done with the lies - Pagina 3 Icon_minitimedo 13 okt 2016 - 17:56

Crowfur had niet bepaald de tijd gehad om te kijken wie zijn tegenstander was en hoewel hij het natuurlijk in alle talen ging ontkennen als iemand het hem letterlijk vroeg, wilde hij op dit moment toch wel dat hij voor een andere kat had gekozen. Oké, deze keer vocht hij misschien niet meer met een Apprentice en kwam hij waarschijnlijk wat eervoller over dan als hij die Apprentice van daarnet de volle lading had gegeven – tot zijn tevredenheid had een andere Apprentice hem al te grazen genomen – maar als je bekeek op welke kater hij beland was… De kater was groter dan hem en waarschijnlijk ook zwaarder dan hem. Daar kwam dan bij dat hij ouder was dan Crowfur en om die reden ook waarschijnlijk al een Apprentice had of had gehad en meer ervaring zou hebben. Zijn zwaarte bewees hij nog maar eens door zich opzij te laten vallen en Crowfur had geluk dat hij het aan het bewegen had gevoeld zodat hij weg kon springen. Zijn vacht schuurde kort langs de grond en hij siste toen hij een schram over zijn schouder voelde ontstaan, maar dat was beter dan dat al zijn botten zouden breken. Crowfur liet zich echter niet kennen en zijn zwarte pels werd nogmaals twee keer zo dik zodat hij groter leek toen hij zijn tegenstander aankeek. De vacht deed hem denken aan Butterstar en als hij goed had opgelet bij de vorige Gathering was dit waarschijnlijk ook de zoon van Butterstar. Hij was kleiner dan de kater, maar daar kon hij prima gebruik van maken. Met twee schijnbewegingen naar links en naar rechts probeerde hij de kater in de war te brengen waarna hij één grote sprong maakte en rechts van de kater belandde. Hij haalde met zijn klauwen uit naar de flank van de kater en sprong weer weg om vervolgens in de staart van de kater te bijten.

Tag: Outrage


{Gevecht Windclan x Riverclan} Done with the lies - Pagina 3 Eago44
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Quietstep
Member
{Gevecht Windclan x Riverclan} Done with the lies - Pagina 3 XHmqJYs
Demi
1896
Actief
"I was not born to be forced. I will breathe after my own fashion. Let us see who is the strongest."


CAT'S PROFILE
Age: 26 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Warrior
Quietstep
BerichtOnderwerp: Re: {Gevecht Windclan x Riverclan} Done with the lies   {Gevecht Windclan x Riverclan} Done with the lies - Pagina 3 Icon_minitimeza 15 okt 2016 - 1:19

Quietstep klemde zijn kaken stevig op elkaar om zo de pijn te kunnen reguleren. Hij voelde de rode vloeistof uit de wonden in zijn schouders lekken en zich vermengen met zijn vacht. Hij duwde nog steeds zijn achterpoten in de onderbuik van zijn tegenstander, niet wetend hoe lang hij dit nog vol zou houden. Gelukkig duurde het niet al te lang voordat de grijze kater van hem afging en vervolgens ook nog wat afstand tussen de twee creëerde. Quiet probeerde overeind krabbelen, maar het ging bijzonder moeizaam door de nieuwe wonden in zijn schouder. De kater siste hoorbaar, de kracht in zijn voorpoten was nu aanzienlijk verminderd. Hij was zich ervan bewust dat elke stap vanaf nu behoorlijk veel pijn zou doen, wat een behoorlijk nadeel was. Hij zag hoe het bloed naar de onderkant van zijn poot stroomde; het was duidelijk een flinke wond. De kater maakte zachte stappen om zijn tegenstander heen, nu moest hij extra voorzichtig zijn. Hij wist wel dat hij maar een kleine kans had om een gevecht tegen een Senior Warrior te winnen, dus vanaf nu moest hij het veilig spelen. De kater cirkelende voorzichtig om zijn tegenstander heen, paraat voor iedere aanval.

Tag; Larksong


i can't explain what i mean
{Gevecht Windclan x Riverclan} Done with the lies - Pagina 3 Hf3zPPx
and even if i could, i'm not sure i'd feel like it
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
{Gevecht Windclan x Riverclan} Done with the lies - Pagina 3 19758610
Quinty
186
Actief
"Pure blood is no guarantee of virtue!"

CAT'S PROFILE
Age: 30 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Tunneler
Tomtitgaze
BerichtOnderwerp: Re: {Gevecht Windclan x Riverclan} Done with the lies   {Gevecht Windclan x Riverclan} Done with the lies - Pagina 3 Icon_minitimeza 15 okt 2016 - 22:20

Tomtit besloot de kittens van Ocean vlug naar de hoek van het Nursery te brengen waar het veilig was, hij zetten ze voorzichtig neer waarna hij vlug terug trippelde. Al gaf hij een kleine glimlach naar de grijze Queen, zij had het natuurlijk zwaar met haar pas geboren kittens. Al zag hij dat er een andere kater bij haar was, hij herkende deze als Neverland. "kan ik jullie nog ergens mee helpen?" Vroeg hij aan de Queen. Brindle en Crowfur hadden ook geholpen, al had de bruine moeder kattin ook geprobeerd om haar kittens naar achteren te brengen. Hij was iets opgeluchter door de katten die hem hielpen om iedereen in veiligheid te brengen, Hij moest eigenlijk naar Routpaw toe, sinds dat hier nu genoeg krijgers waren en zelfs misschien te veel. Hij keek even rond of dat elke Queen zich naar de achterste hoek van het Nursery hadden verplaatst, hij maakte zich zorgen erom dat ze gewond zouden raken. Al waren ze nu beschermd, hij zuchten even. Hij spitste zijn oren bij een bekend geluid, de krijger vroeg of ze samen de uitgang van het Nursery konden bewaken, hij knikte. Langzaam trippelde hij naar de uitgang, hij was nog best gewond van het gevecht wat hij had met Fernpaw. Al was er vlug al een gevecht ontstaan, tussen Crow en een andere Riverclan apprentice. "Schat je Riverclan zo laag dat wij de kittens iets zouden aandoen? Schat je jezelf zo hoog dat je niet mee moet doen in een gevecht?" Sprak de Riverclan apprentice. Al begon dit gesprek alleen maar uit te dagen tot een groter gevecht, de Windclan kater had zijn eigen kitten weer terug het Nursery uit gestuurd. ‘Ik heb RiverClan inderdaad goed ingeschat,’ snauwde Crowfur. Tomtit zuchten, hij zag hoe de twee katten in gevecht sprongen, hij schudden zijn kop. Deze twee katten zouden het zelf kunnen oplossen helemaal omdat de Riverclanner maar een apprentice was, hij stapte door. Half mank, hij had nog spierpijn. Hij tuurde rond het gevechtsveld, iedereen was in een druk gevecht. Hij zocht naar zijn bloedeigen tweeling zus, de enige waarvoor hij leefde, hij zag zijn zus in de grond genageld staan. Vlug trippelde hij half naar haar toe, zijn nagels waren ontbloot. Hij had de moeder katten en kittens in veiligheid gebracht, nu moest hij zijn zus nog doen. Hij kwam bij haar aan, hij keek haar aan met wijde ogen. "Rout is alles nog oké?" Vroeg hij half wanhopig aan haar, hij hoopte dat alles nog goed was.

Tag: Brindleleaf, Oceanbreeze, Neverland, Crowfur. Nu: Routpaw en open


{Gevecht Windclan x Riverclan} Done with the lies - Pagina 3 Tomtitos
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Beartooth
Member
{Gevecht Windclan x Riverclan} Done with the lies - Pagina 3 Tumblr_mgztfm5t7r1rkfvjso1_500
Beertje
485
Actief
The kindest men
know no love

CAT'S PROFILE
Age: 24 moons ❋
Gender: Tomcat ♂
Rank: Warrior
Beartooth
BerichtOnderwerp: Re: {Gevecht Windclan x Riverclan} Done with the lies   {Gevecht Windclan x Riverclan} Done with the lies - Pagina 3 Icon_minitimezo 16 okt 2016 - 14:17

Bearpaws uitval was niet gelukt. Hij schopte maar wat in de lucht. Grommend sprong hij recht, nog voor de gevlekte kater hem kon aanvallen. Het was snel vs sterk. En sterk zou winnen. Hij grauwde en week achteruit toen de apprentice hem weer aanviel. Die landde half tegen zijn borstkas aan. Bearpaw zette een stapje achteruit en haalde met ontblootte nagels uit naar de schouder van de kater. Hopend dat dat veel schade zou toebrengen. Uit zijn eigen borstkas druppelde bloed uit kleine sneetjes. Zijn gevechtspartner kon zeker goed mikken.

Buddy: Bearpaw


flower flower ❋
do we meet in the great lands with grass that reaches the skies?
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
{Gevecht Windclan x Riverclan} Done with the lies - Pagina 3 DPKsfdL
Eline
26
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 51 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Senior Warrior
Robinflight
BerichtOnderwerp: Re: {Gevecht Windclan x Riverclan} Done with the lies   {Gevecht Windclan x Riverclan} Done with the lies - Pagina 3 Icon_minitimezo 16 okt 2016 - 18:08

Het gevecht was net los gebarsten. De voorheen zo rustige open plek van het WindClankamp had zich al gauw gevuld met een massa van krijsende katten. De adrenaline schoot door de rode kater heen waardoor zijn hart als een gek te keer ging. Hij was niet angstig. Nee, dit soort gevechten had hij in zijn leven veel vaker meegemaakt. Wel was hij bang voor de politieke gevolgen van dit gevecht. RiverClan had nu ruzie met beide buren, wat haar leden veel kwetsbaarder maakte. Ook bleef hij ieder gevecht een klein beetje bezorgd om de toestand waarin zijn clanmates zouden terugkeren van dit gevecht. En of iedereen wel levend terug zou keren.. Genoeg gepiekerd. De oude kater stormde de open plek op en slingerde zich op de rug van de dichtstbijzijnde WindClankat, waarbij hij zijn nagels in de schouders poogde te slaan en een triomfantelijke 'mrauw' uit zou stoten.

Tag; Wie er wilt vechten
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Creamyfrost
StarClan
{Gevecht Windclan x Riverclan} Done with the lies - Pagina 3 10zzaxg
Julia
6306
Afwezig
The way surviving hard winters makes a tree grows stronger, the growth rings inside it tighter

CAT'S PROFILE
Age: Forever young✝
Gender: Tomcat ♂
Rank: Warrior
Creamyfrost
BerichtOnderwerp: Re: {Gevecht Windclan x Riverclan} Done with the lies   {Gevecht Windclan x Riverclan} Done with the lies - Pagina 3 Icon_minitimezo 16 okt 2016 - 18:10

Voordat hij boven op Barksound had kunnen duiken werd hij onderschept door een andere kat. Hij rolde door over de grond totdat hij tot stilstand kwam, daarna krabbelde hij snel overeind. Voor hem stond een andere WindClanner met een vervaarlijke fonkeling in zijn ogen. Creamyfrost sloeg zijn nagels weer uit en schoot naar voren recht op de WindClanner af. De kat sprong opzij voordat hij hem bereikt had en boorde zijn nagels in zijn schouder. Een vlijmscherpe pijn schoot door zijn zenuwen en liet hem iets door zijn poot zakken. Dat gebruikte de WindClanner om zijn poten onder zijn lijf uit te schoppen. Creamyfrost probeerde zijn buik te beschermen, maar dat lukte niet genoeg. Hij voelde de nagels door zijn huid krassen, waardoor hij zijn kaken op elkaar moest klemmen om het niet uit te schreeuwen. Met moeite kon hij zichzelf overeind hijsen en zijn tanden in de zij van de kat boren, maar daardoor gaf hij zijn nek bloot. Zijn ogen werden groot toen hij de tanden van de andere kat in zijn nek voelde zinken. Hij maakte zich slap en dat voorkwam dat de WindClanner een belangrijke ader raakte. De kat liet los en rende toen opeens weer weg. Verrast keek Creamyfrost op en zag hoe de WindClanner een Clangenoot te hulp schoot. Kreunend kwam hij weer omhoog. Bloed sijpelde uit zijn nek, buik en schouder. Toch verzamelde hij al zijn krachten, omdat hij wist dat het gevecht nog niet klaar was. Zijn blik gleed naar zijn tante die met Everstar vocht. Zijn schouder bonkte, maar hij bracht zijn gewicht op zijn achterpoten en rende naar voren. Hij moest voorkomen dat Barksound een andere RiverClanner zou verwonden. Elke keer als hij zijn poten neerzette dreunde dat door zijn hele lijf. Hij hield zijn kaken op elkaar geklemd terwijl hij zijn klauw naar Barksound sloeg, verdergaand met waar hij gebleven was.

Tag: Even een uitstapje met een NPC, daarna weer BarksoundI'm hunting with StarClan
{Gevecht Windclan x Riverclan} Done with the lies - Pagina 3 R8Pdsgr
#ButterForPresident
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Larksong
Member
{Gevecht Windclan x Riverclan} Done with the lies - Pagina 3 DPKsfdL
Cynthia
153
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 65 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Senior Warrior
Larksong
BerichtOnderwerp: Re: {Gevecht Windclan x Riverclan} Done with the lies   {Gevecht Windclan x Riverclan} Done with the lies - Pagina 3 Icon_minitimezo 16 okt 2016 - 19:18

Larksong hield de bewegingen van de andere kater goed in de gaten. Het was al snel duidelijk dat het wat moeite kostte voor de warrior om overeind te komen, waarschijnlijk door de wonden die hij bij de schouders had gecreëerd. Zelf voelde hij ook hoe er wat bloed over zijn flank liep en hoe zijn buikvacht ook nat was met wat bloed. De wonden waren echter nog niet zo diep dat ze als belemmerend gezien konden worden. Hij moest echter wel oppassen, want als één van die wonden dieper zou worden, dan zou het nog eens lelijk kunnen worden. Langzaam begon de jongere warrior om hem heen te cirkelen, waarna hij de kater met zijn ogen begon te volgen. Hij had geen idee of de warrior iets van plan was, maar hij wist dat afwachten soms niet het beste was om te doen. Ook al was hij wel van mening dat hij in staat zou zijn om de jongere warrior op te vangen. Hij spande zijn spieren aan en keek even toe hoe de windclanner erop zou reageren voor hij in de richting van de kater sprong in een poging om deze een beuk te geven en uit balans te krijgen.

Tag: Quietstep


{Gevecht Windclan x Riverclan} Done with the lies - Pagina 3 4S3LcMU
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Quietstep
Member
{Gevecht Windclan x Riverclan} Done with the lies - Pagina 3 XHmqJYs
Demi
1896
Actief
"I was not born to be forced. I will breathe after my own fashion. Let us see who is the strongest."


CAT'S PROFILE
Age: 26 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Warrior
Quietstep
BerichtOnderwerp: Re: {Gevecht Windclan x Riverclan} Done with the lies   {Gevecht Windclan x Riverclan} Done with the lies - Pagina 3 Icon_minitimezo 16 okt 2016 - 23:22

Schichtig keek de kater om zich heen, op zoek naar een andere Warrior die hem misschien kon assisteren. Hij was zeker geen slechte Warrior, maar het opnemen tegen een Senior Warrior was een moeilijk iets. Eigenlijk was het praktisch zelfmoord. Toch zou hij niet opgeven; deze visvreters hadden zijn territorium binnengedrongen. Ze moesten tegen gehouden worden. Quietstep cirkelde nog steeds om zijn tegenstander heen, wetend dat hij niet veel meer klappen op zou kunnen vangen. Toen de grijze kater op hem afgestormd kwam, wist hij dit dan ook te anticiperen en op tijd uit zijn weg te springen. Aan het eind van zijn sprong landde hij echter op zijn voorpoten, die nog steeds ontzettend vele pijn deden. Het scheelde niet veel of hij was door zijn voorpoten gezakt. De kater rechtte zijn rug weer en probeerde nog snel uit te halen naar de flank van Larksong.

Tag; Larksong


i can't explain what i mean
{Gevecht Windclan x Riverclan} Done with the lies - Pagina 3 Hf3zPPx
and even if i could, i'm not sure i'd feel like it
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Icecloud
StarClan
{Gevecht Windclan x Riverclan} Done with the lies - Pagina 3 DPKsfdL
Cynthia
313
Actief

CAT'S PROFILE
Age: Ageless (110 moons)
Gender: She-cat ♀
Rank: Queen
Icecloud
BerichtOnderwerp: Re: {Gevecht Windclan x Riverclan} Done with the lies   {Gevecht Windclan x Riverclan} Done with the lies - Pagina 3 Icon_minitimema 17 okt 2016 - 16:36

Voor ze de kans had gehad om op de dichtstbijzijnde Riverclankat te springen zag ze een rood met witte kater haar kant uit komen. Ze liet zich snel op haar zij vallen, hopende de kater mee te nemen voor deze zijn nagels in haar schouder zou kunnen zetten. Ze wilde tenslotte niet zo vroeg in het gevecht al wonden oplopen. Snel krabbelde ze erna overeind waarna ze zelf richting de kater sprong en haar nagels in zijn zij probeerde te krijgen.

Tag: Robinflight


{Gevecht Windclan x Riverclan} Done with the lies - Pagina 3 Smwwmp

Spoiler:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Larksong
Member
{Gevecht Windclan x Riverclan} Done with the lies - Pagina 3 DPKsfdL
Cynthia
153
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 65 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Senior Warrior
Larksong
BerichtOnderwerp: Re: {Gevecht Windclan x Riverclan} Done with the lies   {Gevecht Windclan x Riverclan} Done with the lies - Pagina 3 Icon_minitimema 17 okt 2016 - 18:40

Misschien had hij niet zo snel op de andere kater af moeten gaan, maar als hij geen gebruik maakte van dit moment van zwakte van de ander, dan zou hij nooit kunnen winnen. Voor hij de andere kater een beuk had kunnen geven was deze uit de weg gesprongen, maar Larksong wilde nog niet opgeven. Hij draaide zich dan ook in de richting waar de andere kater naartoe was gesprongen en zag dat de ander een moment nodig had om zich te herpakken. Hij haalde dan ook snel uit, de uithaal van de andere accepterend op zijn schouder, waar hij de nagels van Quietstep langsheen voelde gaan. Hij dacht er echter niet veel bij na en haalde nog een keer fors uit naar de kop van de kater.

Tag: Quietstep


{Gevecht Windclan x Riverclan} Done with the lies - Pagina 3 4S3LcMU
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
{Gevecht Windclan x Riverclan} Done with the lies - Pagina 3 DPKsfdL
Eline
26
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 51 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Senior Warrior
Robinflight
BerichtOnderwerp: Re: {Gevecht Windclan x Riverclan} Done with the lies   {Gevecht Windclan x Riverclan} Done with the lies - Pagina 3 Icon_minitimedi 18 okt 2016 - 12:12

Onverwacht rolde de WindClanpoes die hij aanviel zich op haar zij. Onhandig plofte hij op de grond, waarna hij zich ontzettend vlug herstelde. In een ooghoek zag hij dat de witte poes hetzelfde deed. Zoals hij al had verwacht ging ze in de tegenaanval. Behendig sprong hij opzij, maar hij had uit overmoed niet snel genoeg gereageerd. De scherpe nagels van de kattin sneden pijnlijk in zijn zij. Hij stootte een geïrriteerde 'mrauw' uit en draaide zich om. Hij liet zijn voorpoot met uitgestoken nagels naar de poes haar kop zwaaien, in de hoop haar goed te verwonden.

Tag; Icecloud
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Bearpaw-
StarClan
{Gevecht Windclan x Riverclan} Done with the lies - Pagina 3 Tumblr_n69wmi3qys1r0iillo5_250
Michelle
140
Actief
'Tis a big and beautiful world. Most of us live and die in the same corner where we were born and never get to see any of it. I don't want to be most of us.

CAT'S PROFILE
Age: 11 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Apprentice
Bearpaw-
BerichtOnderwerp: Re: {Gevecht Windclan x Riverclan} Done with the lies   {Gevecht Windclan x Riverclan} Done with the lies - Pagina 3 Icon_minitimedi 18 okt 2016 - 20:11

Het was een sterke kater dat was zeker. Maar Bearpaw zou niet opgeven. Absoluut niet. Met vernauwde ogen probeerde hij de aanval van de windclanner te ontwijken maar deze landde alsnog diep in zijn schouder en een luide grauw van pijn verliet zijn lippen terwijl hij omlaag dook en zichzelf weg trok waardoor hij zijn huid alleen maar verder voelde open trekken. Verdomme klote beest. Hij draaide zichzelf snel om nadat hij zich los had getrokken en sloeg opnieuw richting de kater zijn gezicht hopend zijn oog te raken. Als dat beest aan een oog blind zou worden zou Bearpaw pas blij zijn.

-taggie: Bearpaw


{Gevecht Windclan x Riverclan} Done with the lies - Pagina 3 ZwzbWrz
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Beartooth
Member
{Gevecht Windclan x Riverclan} Done with the lies - Pagina 3 Tumblr_mgztfm5t7r1rkfvjso1_500
Beertje
485
Actief
The kindest men
know no love

CAT'S PROFILE
Age: 24 moons ❋
Gender: Tomcat ♂
Rank: Warrior
Beartooth
BerichtOnderwerp: Re: {Gevecht Windclan x Riverclan} Done with the lies   {Gevecht Windclan x Riverclan} Done with the lies - Pagina 3 Icon_minitimedi 18 okt 2016 - 20:41

Bearpaw genoot niet van het verwonden, hij was hier om wraak te nemen, niet om te genieten. Het was misschien zijn zwakte. Hij had een gevoelig hartje. Bij de innerlijke grom van de ander die de pijn verried verzwakte dus ook even zijn woedde. Nagels schoten voor zijn gezicht. Hij boog zijn kop en viel uit naar de kater zijn nek. Niet zijn adamsappel, maar de plaats daaronder. Het gaf de meeste pijn en het minste bloed. Ja hij was een vakman wat kelen betreft. Hij voelde de nagels van de andere kat hard inslaan op zijn kop. Ze maakte een lange scheurende lijn, maar Bear bleef happen naar de ander zijn keel. Hij piepte van de pijn.

Buddy: Bearpaw


flower flower ❋
do we meet in the great lands with grass that reaches the skies?
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Quietstep
Member
{Gevecht Windclan x Riverclan} Done with the lies - Pagina 3 XHmqJYs
Demi
1896
Actief
"I was not born to be forced. I will breathe after my own fashion. Let us see who is the strongest."


CAT'S PROFILE
Age: 26 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Warrior
Quietstep
BerichtOnderwerp: Re: {Gevecht Windclan x Riverclan} Done with the lies   {Gevecht Windclan x Riverclan} Done with the lies - Pagina 3 Icon_minitimedo 20 okt 2016 - 16:20

Het moment dat hij nodig had om opnieuw omhoog te komen, werd hem bijna fataal. Terwijl hij zich omdraaide, zag hij dat de grote grijze kater weer op hem af kwam. Één van de grijze poten kwam op hem af, klauwen wijd uitgestrekt. De klauw maakte een diepe groeve in zijn borstkas, waar binnen een seconde weer bloed uit begon te lekken. Quietstep wist de kater te raken, in één van zijn schouders. Niet de meest kritieke plek. Zijn poot kwam neer, en wederom voelde hij die pijn in zijn schouders. Tegen de tijd dat hij door de pijn heen had gebeten en klaar was voor zijn volgende zet, kwam de poot van zijn tegenstander opnieuw aangevlogen. Deze keer raakte Larksong hem volop in zijn gezicht. Quiet had het gevoel dat zijn hart bijna uit zijn borstkas sprong. Bloed begon over zijn gezicht te sijpelen en de rode vloeistof lekte zelfs in één van zijn oogkassen. Zijn visie werd rood gekleurd. In een laatste, wanhopige poging sloeg hij zijn beide voorpoten uit naar de schouders van Larksong en probeerde zijn tanden in het gezicht van de andere kater te zetten.

Tag; Larksong


i can't explain what i mean
{Gevecht Windclan x Riverclan} Done with the lies - Pagina 3 Hf3zPPx
and even if i could, i'm not sure i'd feel like it
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Icecloud
StarClan
{Gevecht Windclan x Riverclan} Done with the lies - Pagina 3 DPKsfdL
Cynthia
313
Actief

CAT'S PROFILE
Age: Ageless (110 moons)
Gender: She-cat ♀
Rank: Queen
Icecloud
BerichtOnderwerp: Re: {Gevecht Windclan x Riverclan} Done with the lies   {Gevecht Windclan x Riverclan} Done with the lies - Pagina 3 Icon_minitimedo 20 okt 2016 - 19:13

Ze voelde hoe haar nagels contact maakten met de zij van de kater, doordat de kater niet snel genoeg uit de weg was gegaan. Ze mocht al wat ouder zijn, maar snelheid had ze nog zeker. Het was echter al snel duidelijk dat dit lang niet genoeg zou zijn om de kater te stoppen. De kater draaide zich om en een poot kwam naar haar kop zwaaien. Snel dook ze naar beneden, maar de poot raakte alsnog haar oor. De scherpe nagels maakten een scheur in haar oor. Ze voelde bloed naar beneden sijpelen, maar ze negeerde het en bleef laag terwijl ze naar voren ging, proberend haar poot om één van de katers voorpoten te krijgen en hem zo uit balans te brengen.

Tag: Robinflight


{Gevecht Windclan x Riverclan} Done with the lies - Pagina 3 Smwwmp

Spoiler:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
{Gevecht Windclan x Riverclan} Done with the lies
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 3 van 5Ga naar pagina : Vorige  1, 2, 3, 4, 5  Volgende

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: WindClan territory :: WindClan camp-
Ga naar: