Doesnt sound that bad 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Leaf-fall, 0°C - 18°C
Na een warme zomer, met veel prooi, worden het aantal jonge prooidieren weer minder. Ook de nazomer is zwoel, maar de ochtenden zijn fris. Al wordt het nog niet heel erg koud, waardoor er nog best wat kruiden te vinden zijn. Soms kan het weer ineens omslaan en waait en regent het dagen achter elkaar. Leaf-fall kondigt zichzelf aan.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 Doesnt sound that bad

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Volepaw.
Member
Doesnt sound that bad DPKsfdL
262
Actief
Volepaw.
BerichtOnderwerp: Doesnt sound that bad   Doesnt sound that bad Icon_minitimedi 11 okt 2016 - 17:59

Langzaam en voorzichtig kroop de gestreepte kater naar voren. Hij haalde diep adem, sprong naar voren en kwam met zijn poten tussen de aarde terecht. Die vogel was nu al lang weg. "Stommen vogel", mompelde Volepaw. Hij was net zo slecht in al zijn apprentice taken als hij zich als kitten had voorgesteld. Hij kon niets vangen, tijdens vechttrainingen werd hij volledig afgemaakt en patrouilles vond hij veel te vermoeiend; kortom, hij kon niets. Behalve eten en slapen. Even was Vole bang dat hij nooit zijn warrior naam zou krijgen. Dat hij voor altijd Volepaw zou blijven. Ach ja, zolang hij eten kreeg leek het zo erg nog niet.

eerst Fernpaw


Doesnt sound that bad 2j3pth0
.:When i'm dying, i want my enemies to gather around my deathbed, so i can tell them to go to hell one more time:.
Volechaser:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Ferndust
Member
Doesnt sound that bad DPKsfdL
Freedje
478
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 17 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Elder
Ferndust
BerichtOnderwerp: Re: Doesnt sound that bad   Doesnt sound that bad Icon_minitimedi 11 okt 2016 - 22:32

Fernpaw gaf een kort knikje terwijl ze naar de prooistapel liep en een prooi pakte. Ze liep in de richting van de Elder’s Den en legde de prooi neer voor de Elders. Ze wilde net weggaan toen ze haar tegenhielden en haar een verhaal aanboden. En hoewel Fernpaw al toch wel even Apprentice was, kon ze het niet laten om even te blijven hangen bij de Elders om te luisteren naar hun verhaal. En dus ging ze zitten waarna ze glimlachend luisterde naar het verhaal dat de Elder vertelde over zijn Warriortijd. Hij bleek een heel gerespecteerde Warrior te zijn, maar in een val te zijn getrapt door WindClan en daardoor blind te zijn geworden. Fernpaw wist niet wat ze er van moest geloven, maar ze geloofde wel dat de Warrior het op prijs stelde dat ze op het juiste moment de juiste reacties gaf alsof ze zich echt kon inleven in het feit dat iemand hem opzettelijk pijn had willen doen. Nadat ze nog naar een tweede verhaal had geluisterd had ze hun gezegd dat ze nu toch wel echt moest gaan en was al grinnikend uit de Den gekomen. Daarna ging ze in de richting van het ShadowClan territory en spitste haar oortjes toen ze het geluid hoorde van een Apprentice die op prooi joeg. Ze versnelde haar pas en rende niet veel later door het woud, maar hoefde niet ver te zoeken. Ze keek lichtelijk glimlachend naar een jonge kater – waarschijnlijk nog maar net Apprentice – die een prooi miste en daar niet al te blij mee leek te zijn. ‘Het is niet erg om fouten te maken, weet je,’ sprak ze tegen hem. ‘Daar leer je juist van.’ Ze trippelde naar hem toe tot ze bij hem stond en legde haar staartpunt kort op zijn schouder. ‘Zal ik je anders voordoen hoe je de volgende keer die vogel wel kunt vangen?’
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Doesnt sound that bad
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: ShadowClan territory :: ShadowClan territory-
Ga naar: