Playtime 
IndexGebruikerslijstRegistrerenLaatste afbeeldingenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
LEAF-BARE
Season
Leaf-bare, -10 °C - 5°C
Vrijwel uit het niets is het ijzig koud in het bos. Poeltjes dreigen te bevriezen, en sneeuw hangt dik in de lucht.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
Due to the harsh weather conditions, there is a prey scarcity leading to famine in the Clans.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNT
Deel
 

 Playtime

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Wolfblood
Deputy
Playtime Tumblr_p6sdi7UolB1umgtvqo1_640
Kip
1099
Actief
➳ I wasn't born to be soft and quiet, I was born to make the world shatter and shake at my fingertips

CAT'S PROFILE
Age: ✘ 35 moons strong
Gender: She-cat ♀
Rank: ✘ Deputy
Wolfblood
BerichtOnderwerp: Playtime   Playtime Icon_minitimewo 12 okt 2016 - 21:10

De jonge poes opende al gapend haar ogen waar de slaap nog in te lezen was. Dit was echter alweer heel snel over toen ze merkte dat het licht al door de kieren van de nursery scheen. Ze maakte zich los van haar andere siblings en schudde zich eens uit. De jonge poes was nog steeds wat onhandig op haar korte pootjes, maar ze had inmiddels al een beetje een vocabulair opgebouwd. Genoeg om eens wat vrienden te maken, of iniedergeval een speelmaatje voor nu te vinden.

-open voor andere kits!


'A bird sat down and spoke to me:'
Playtime Aa1
'"you are a murderer, no matter how beloved "'

Slap Count: 08
Kill Count: 02
Terug naar boven Ga naar beneden
Vlinder
Member
Playtime EET53MY
Beertje
212
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 30 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Vlinder
BerichtOnderwerp: Re: Playtime   Playtime Icon_minitimewo 12 okt 2016 - 23:08

Feverkit werd wakker door één van de hoestbuien die haar nog vrij frequent bezochten. Al was het niet heel ernstig, het was genoeg om haar zo nu en dan van een goede nachtrust te onthouden. Gelukkig had ze het voordeel dat ze een kitten was, en overdag ook gewoon kon slapen. De kitten rilde voor een moment, zonder haar weelderige zusje, Wolfkit, was het toch een stuk warmer. Haar vacht mocht dan ongetemd zijn, lekker warm was hij ook. De ogen van Feverkit staarden naar haar grote zus, die het nest verliet. Dat wilde zij ook! De kitten duwde zichzelf met moeite omhoog en liep wankelend op haar oudere zus af. "Wat doe je?" piepte de kitten in haar hoge stemmetje. Ze had geen idee wat haar zus van plan was, maar ze wilde mee.


Playtime CbeiWWc
Terug naar boven Ga naar beneden
Limestone
Member
Playtime DPKsfdL
Butter
99
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 20 moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Limestone
BerichtOnderwerp: Re: Playtime   Playtime Icon_minitimedo 13 okt 2016 - 17:48

De jonge kitten was de derde die wakker werd en ontdekte dat twee van haar zusjes spoorloos verdwenen waren. Fever had haar 's nachts met haar gehoest wakker gehouden en ze was nu dus behoorlijk moe, maar haar bezorgdheid was groter dan haar vermoeidheid en ze stond na een korte geeuw op. Ze was liever niet alleen met Stainedkit, die desondanks haar schattigheid toch geen katje zonder handschoenen aan te pakken was. Ook al was de kleine lapjespoes nog jong, had ze al wat relaties opgebouwd en emoties ervaard. Bescherming, toen ze lekker knus naast haar slibings in slaap viel. Verbazing en nieuwsgierigheid toen ze dat mosballetje had zien rollen door de wind. En afschuw, zoals, tja, mama eigenlijk. Mama keek nooit vrolijk. Mama keek altijd humeurig en soms een beetje boos. Dat was soms best eng. Haar gele oogjes dwaalden snel over de nursery en ja, wat verderop zag ze Wolfkit met Feverkit staan. Okay, Ferret, je kan 't wel. Gewoon naartoe lopen, rustig ademhalen. Verlegen stapte ze op het tweetal af en tilde haar kopje een klein beetje op voordat ze zachtjes iets zei. "W-wat doen jullie?"


Playtime Limesi10    
Terug naar boven Ga naar beneden
Beehive
Member
Playtime JTI4Bax
Chicken Marlie
132
Actief
give me the curly wurly

CAT'S PROFILE
Age: 21 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Warrior
Beehive
BerichtOnderwerp: Re: Playtime   Playtime Icon_minitimevr 21 okt 2016 - 19:51


Beekit was één van de rare kittens omdat hij geen vader had en geen echte moeder, al beschouwde Beekit Waspsting wel als zijn echte moeder. Andere kittens zagen hem als wat uitschot, omdat er ook zo over hem en zijn nestgenootjes gepraat werd. Maar Beekit was zich daar nog niet van bewust gezien hij nog maar net zijn oogjes geopend had, net een paar woordjes kon uitspreken en net rond mocht kruipen, wat nog moeilijk ging. Toch besloot de rood met witte kitten op het bron van geluid af te gaan, waar hij ook wat grotere kittens bij elkaar zag. Op een afstandje bleef hij waar hij was, terwijl hij ze bestudeerde. Hij hoorde één van de kittens een zin uitspreken en probeerde dit na te zeggen. "Juwwie doen?" Piepte hij dan ook trots terwijl hij toch wat dichterbij kwam.


Playtime CdpqHa0
Terug naar boven Ga naar beneden
Wolfblood
Deputy
Playtime Tumblr_p6sdi7UolB1umgtvqo1_640
Kip
1099
Actief
➳ I wasn't born to be soft and quiet, I was born to make the world shatter and shake at my fingertips

CAT'S PROFILE
Age: ✘ 35 moons strong
Gender: She-cat ♀
Rank: ✘ Deputy
Wolfblood
BerichtOnderwerp: Re: Playtime   Playtime Icon_minitimevr 21 okt 2016 - 23:17

Wolfkit was helemaal blij, iedereen kwam met haar spelen! Allebei de F's, Fever en Ferret, Wolfkit was er zeer trots op dat ze zo'n originele bijnaam voor hen had bedacht, kwamen op haar af en leken wel mee te willen doen met een spelletje. Althans, dat trok Wolfkit eruit op. Vrolijk zette ze haar vacht perrongelijk op, waardoor ze meer fluff dan kitten was. Afijn, ze wilde net een spel aan haar twee zusjes voor leggen toen er nog een kitten zich bij hen voegde. Het was Beekit, als Wolf het goed had. Die had het een of ander te maken met een poes die was overleden, Wolfkit had niet echt oor voor de roddels die de rondte gingen. De poes was simpel ingesteld en had geen vooroordelen, voor haar was alles een spel en als je daar aan mee deed was je leuk, als je dat niet deed, tja, dan niet. "We gaan Clans spelen!"Verkondigde de kitten aan haar mede kittens. "Ik ben Wolfstar, de machtige leider van Shadowclan!" Tjonge, Wolfstar klonk echt cool! Haar blik gleed even af naar Ferret, met wie ze het goed kon vinden. "En, eh jij bent dan Ferret.... Snarl! dat klinkt stoer, en jij bent mijn deputy." Haar ogen gleden even af naar Feverkit en Beekit, zich afvragend wie zij wilden spelen. Dat Beekit een halve maan jonger was en hen waarschijnlijk amper verstond, drong niet tot de wilde poes door.


'A bird sat down and spoke to me:'
Playtime Aa1
'"you are a murderer, no matter how beloved "'

Slap Count: 08
Kill Count: 02
Terug naar boven Ga naar beneden
Vlinder
Member
Playtime EET53MY
Beertje
212
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 30 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Vlinder
BerichtOnderwerp: Re: Playtime   Playtime Icon_minitimeza 22 okt 2016 - 0:38

Feverkit waggelde op haar verwilderde zuster af, en merkte op dat Ferretkit ook achter haar aan kwam. Ze probeerde achterom te kijken en naar de lapjeskat te lachen, maar verloor al gauw haar evenwicht en viel omver. Het was vast heel schattig geweest, als ze zich niet zo ontzettend schaamde. Snel krabbelde ze weer overeind, hopelijk dat niemand haar kleine blunder had gezien. Ook kwam Beekit er nog bij, de kitten van Waspsting. Het was niet haar biologische moeder, maar dat begreep Feverkit nog niet helemaal, dus besteedde ze er ook geen aandacht aan. Zowel Beekit als Ferretkit vroegen wat Wolfkit van plan was, die luid riep dat ze Clans wilde spelen. Voor Feverkit haar bekje open kon trokken, waren de posities van leider en deputy al vervuld. Ze fronste even, maar herstelde zich al snel. "Dan ben ik Feverleaf, de Medicine Cat!" riep ze luid, zo luid dat ze vervolgens weer in een hoestbui uitbarstte. Het duurde even voordat ze er weer bovenop kwam, maar al snel stond er ook weer een glimlach op haar gezicht. "Ik ga eerst mezelf beter maken," miauwde ze toen. Ja! Ze moest kruiden zoeken!


Playtime CbeiWWc
Terug naar boven Ga naar beneden
Limestone
Member
Playtime DPKsfdL
Butter
99
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 20 moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Limestone
BerichtOnderwerp: Re: Playtime   Playtime Icon_minitimema 24 okt 2016 - 18:39

Feverkit draaide haar kopje half om toen ze naar Ferretkit probeerde te lachen, maar verloor door een of andere reden haar evenwicht en viel op de grond. Het had er schattig uit moen zien, maar dat zag de lapjespoes niet. Tjonge, straks had ze zich pijn gedaan! Snel en onhandig krabbelde Ferret op F nummero twee af, maar ze ontspande toen de grijs met witte kitten meteen overeind kwam. Gelukkig maar. Niet veel later kwam een honingkleurig poesje op hen af dat de naam Beekit droeg. Ze had soms geluisterd naar de Queens toen ze zich wat alleen voelde en had gehoord dat Waspsting deze kitten onder haar hoede had genomen. Het was niet haar echte mama, maar dan ook weer niet. Het was soms moeilijk om te begrijpen. Dat betekende niet dat ze die Beekit daarom minder leuk vond! Ze gunde haar zelfs een klein, erg verlegen glimlachje. "We gaan Clans spelen!" zei Wolfkit plots, behoorlijk zelfzeker terwijl ze zichzelf als Wolfstar benoemde. "En, eh jij bent dan Ferret.... Snarl! Dat klinkt stoer, en jij bent mijn deputy." Stoer? De kleine lapjespoes wist niet of ze een stoere naam wel leuk vond, maar het leek Wolf een plezier te doen dus glimlachte ze al een beetje meer opgewekt dan verlegen. Nauwelijks enkele seconden daarna hoorde ze het hoge stemmetje van Fever. "Dan ben ik Feverleaf, de Medicine cat!" riep ze zo luid als ze kon waarna ze even flink hoestte voordat ze zich omdraaide en iets zei over zich beter te maken. "Oh... Oké!" zei ze dan maar, iets luider dan ze de vorige keer had gesproken, maar nog steeds vrij zacht. Ferretkit voelde zich nogal nutteloos op dat moment, dus besloot ze maar iets te verzinnen. "Ik bewaak het kamp," verkondigde ze nogal verlegen en ging bij het dichtstbijzijnde mosnest staan dat ze vanaf nu doopte als hun kamp nadat ze er goedgekeurd had met een paar snufjes. Ja, dit leek haar een prima nest... Euh, kamp!


Playtime Limesi10    
Terug naar boven Ga naar beneden
Beehive
Member
Playtime JTI4Bax
Chicken Marlie
132
Actief
give me the curly wurly

CAT'S PROFILE
Age: 21 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Warrior
Beehive
BerichtOnderwerp: Re: Playtime   Playtime Icon_minitimedi 1 nov 2016 - 21:21

De grote grijze kitten verkondigde dat ze Clans gingen spelen. Wat dat precies inhield wist Beekit niet. Maar dat werd hem al snel duidelijk toen Wolfkit vertelde dat zij Wolfstar zou zijn. Oké, dat was dus Wolfkit, nu Wolfstar. Dat begreep de jonge Beekit wel, ongeveer. Want dat hield in dat zij de leider was, toch? Maar ik wil de leider zijn, dacht Beekit, maar hij besloot dat niet te zeggen. Ferretkit, zo heette de lapjespoes, werd hem duidelijk, kreeg een hele moeilijke naam Ferretsnarl. Zij was de deputy. Beekit keek naar de grotere lapjeskitten en toen naar de overgebleven kitten die zichzelf tot Medicine Cat benoemde. Dat was Feverkit die zichzelf Feverleaf noemde. Dat was wel weer wat makkelijker. "Ikke wawwio!" Piepte Beekit vervolgens. "Besse!" vervolgde hij. De beste warrior dus. En hij kon nog niet eens spreken Beekit besloot om de namen maar eens hardop te proberen. "Wolfsta, Felletsnal, Feve-leaf," klonk zijn stem, waarna hij zichzelf trots wat groter probeerde te maken, maar daardoor bijna omviel.


Playtime CdpqHa0


Laatst aangepast door Beekit' op ma 7 nov 2016 - 21:51; in totaal 1 keer bewerkt
Terug naar boven Ga naar beneden
Vlinder
Member
Playtime EET53MY
Beertje
212
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 30 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Vlinder
BerichtOnderwerp: Re: Playtime   Playtime Icon_minitimedo 3 nov 2016 - 15:57

De grijze kitten had al gezien dat Ferretkit op haar af was gekomen om te helpen, maar ze had zich al snel weer overeind geduwd. Ze wilde absoluut niet weer de zwakste zijn, zoals ze de laatste tijd altijd was geweest. Zo breekbaar was ze helemaal niet, en ze kon zichzelf gelukkig prima redden. Voor het grootste deel dan. Feverkit had een brede glimlach op haar gezicht toen de jongere Beekit uitriep dat hij de beste Warrior van de Clan zou zijn. Dat was toch wel eerlijk? Als zij Medicine Cat mocht zijn, en haar zusjes Deputy en Clanleader, dan mocht Beekit wel de beste Warrior zijn. Toen Beekit bijna omviel, trippelde ze quasi-bezorgd op hem af. "Gaat het wel, beste Warrior van onze Clan?" miauwde ze dramatisch, ervan overtuigd dat dit was hoe de Medicine Cat zijn rol moest vervullen.

@Nath: Wolfkit is een she-cat c':


Playtime CbeiWWc
Terug naar boven Ga naar beneden
Beehive
Member
Playtime JTI4Bax
Chicken Marlie
132
Actief
give me the curly wurly

CAT'S PROFILE
Age: 21 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Warrior
Beehive
BerichtOnderwerp: Re: Playtime   Playtime Icon_minitimema 7 nov 2016 - 21:53

Beekit was bijna omgevallen en toen kwam Feverkit bezorgd op hem aflopen. Beekit keek om en voelde zich eerst een beetje vernederd, maar besefte dat hij er een groot verhaal van maken kon. Feverkit had hem namelijk gevraagd of het wel ging met de beste warrior van de clan. Hij knikte. "Jawel, gevlecht gistellen zwaar!" Ratelde hij met een hernieuwde trotse houding. Maar hij stak wel zijn pootje uit alsof daar een wond op zat die verzorgd moest worden door de medicine cat van Shadowclan, Feverleaf.

OOC: Aangepast & sorry voor mijn voordringende post. TAG: Feverkit


Playtime CdpqHa0
Terug naar boven Ga naar beneden
Wolfblood
Deputy
Playtime Tumblr_p6sdi7UolB1umgtvqo1_640
Kip
1099
Actief
➳ I wasn't born to be soft and quiet, I was born to make the world shatter and shake at my fingertips

CAT'S PROFILE
Age: ✘ 35 moons strong
Gender: She-cat ♀
Rank: ✘ Deputy
Wolfblood
BerichtOnderwerp: Re: Playtime   Playtime Icon_minitimedo 10 nov 2016 - 21:31

Feverkit werd Feverleaf, de medicine cat die zichzelf ging genezen, de trouwe deputy Ferretsnarl bewaakte het kamp en de beste warrior Bee-... Iets, was bezig met hun namen oefenen. Trots klom Wolfstar op een mosbedje, waardoor ze iets hoger stond en ze op de andere kittend neer probeerde te kijken. Ha! Dat voelde goed! Haar ogen sprongen echter bezorgd open toen haar beste warrior viel, gelukkig snelde hun Medicine cat zich op hen af en boog zich over zijn wonden, van het gevecht van gisteren. "Je bent de goedste medicine cat die Shadowclan zich kan wensen, Feverleaf!" De poes deed een poging haar stem laag en indrukwekkend te laten klinken, wat niet bepaald slaagde. "Het is tijd voor een vergadering! Feverleaf, onze medicine cat, Ferretsnarl, de deputy en goedste warrior Bee- eh, Beesting, luister naar mij!" De kitten rees haar borst naar voren en deed een poging Innerstar na te doen die een ceremonie hield. "Na het gevecht met Windclan is onze goedste warrior Beesting verwond geraakt, we moeten heel erg voorzichtig zijn! Dus... Eh..." Haar blik gleed af naar het mos onder haar poten en ze stampte er even resoluut op. "Dus gaan we een muur van mos maken om Windclan uit ons kamp te houden!"Piepte Trumpkit Wolfkit waarna ze onhandig een stuk mos meesleepte en voor de ingaan van de Nursery legde. Zo, dat was een waterdicht plan.


'A bird sat down and spoke to me:'
Playtime Aa1
'"you are a murderer, no matter how beloved "'

Slap Count: 08
Kill Count: 02
Terug naar boven Ga naar beneden
Vlinder
Member
Playtime EET53MY
Beertje
212
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 30 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Vlinder
BerichtOnderwerp: Re: Playtime   Playtime Icon_minitimeza 12 nov 2016 - 1:24

De rosse tabby knikte en liet weten dat hij gisteren deel had genomen in een zwaar gevecht. Natuurlijk! De beste Warrior van hun Clan streed natuurlijk mee in de zwaarste gevechten die ze voor de kiezen kregen. "Gelukkig hebben we jou om onze Clan te verdedigen!" miauwde Feverkit vrolijk. Vervolgens haalde ze met haar klauw een beetje mos omhoog en legde dat op de uitgestoken poot van Beekit. "Door deze kruiden voel je je snel beter," vertelde ze de tom-cat vol overtuiging. Ondertussen klom Wolfkit, nee, Wolfstar op één van de mosbedjes en kwam daarna op hen af om vervolgens Fever's Medicine Cat-skills te complimenteren. "Bedankt, o grote Wolfstar," miauwde ze vrolijk. Dit was een leuk spelletje! Ze keek naar Wolfstar die een vergadering aankondigde, onder de indruk van haar imponerende voorkomen. Feverkit luisterde ademloos toe naar de speech van haar leidster. Natuurlijk, een muur! "Mosmuur!" riep Feverkit enthousiast, waarop ze ook mos bijeen begon te rapen om verder te bouwen aan de muur.


Playtime CbeiWWc
Terug naar boven Ga naar beneden
Beehive
Member
Playtime JTI4Bax
Chicken Marlie
132
Actief
give me the curly wurly

CAT'S PROFILE
Age: 21 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Warrior
Beehive
BerichtOnderwerp: Re: Playtime   Playtime Icon_minitimezo 20 nov 2016 - 15:16

Feverkit, euh, Feverleaf complimenteerde hem, wat Beekit een trots en goed gevoel gaf. De jonge kitten grijnsde en nam het mos, wat de kruiden voor moest stellen aan en stopte het in zijn bekje. Hij vernauwde zijn ogen en begon het uit te spuugen. "Ik geneest," verklaarde hij, alsof de kruiden hun werk al gedaan hadden en schoof het mos wat net in zijn bekje gezeten had snel weg. Toen riep Wolfkit, euh, Wolfstar een clanvergadering bij één. Beesting voelde zich trots door de aandacht die hij kreeg en nu moesten ze een mosmuur maken. "Aandesag!" Piepte hij en begon klunzig mos bij elkaar te rapen. Met het verzamelde mos ging hij naar Feverkit toe en duwde het tegen haar bult aan. "Mosmuur gloeit!" Verkondigde hij om de status van de groeiende mosmuur te vertellen.


Playtime CdpqHa0
Terug naar boven Ga naar beneden
Gesponsorde inhoud
BerichtOnderwerp: Re: Playtime   Playtime Icon_minitime

Terug naar boven Ga naar beneden
 
Playtime
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: ShadowClan territory :: ShadowClan camp :: Nursery-
Ga naar: