Oh, all those kittypets.. (Open) 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Greenleaf, 18 °C - 35°C
Het water staat nog steeds hoog, maar de temperaturen stijgen als maar meer. De Clans krijgen geen tijd om te wennen aan de warmte.
WARNING
Flash Flood
In-Game Event
Flash Flood
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Founder
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 Oh, all those kittypets.. (Open)

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Ash
Member
Oh, all those kittypets.. (Open) DPKsfdL
Jara
49
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 20 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Ash
BerichtOnderwerp: Oh, all those kittypets.. (Open)   Oh, all those kittypets.. (Open) Icon_minitimema 24 okt 2016 - 14:59

Ash liep door de straten van het Twoleg gebied. Hij was chagrijnig, en besloot maar eens naar een kittypet te zoeken. Die kon hij dan even plagen, of misschien gewoon een of andere discussie mee beginnen. De kater verveelde zich vreselijk de laatste paar dagen. Er waren geen andere rogues om te plagen of gewoon een normaal gesprek mee te voeren, en de kittypets waren zijn laatste optie. De asgrijze kater's norse blik deed hem er bedreigend uitzien, en niet echt aanspreekbaar - precies de bedoeling. Hij liep wat rond te dwalen door de buurten, en keek een beetje om zich heen. De kittypets leken niet echt heel erg actief buiten, die lagen vast allemaal binnen te snurken of de schoof van hun oh zo lieve twoleg. Ash gruwelde van de gedachte om op zo'n rare plek te slapen. De kater keek om zich heen en zag verderop een kat staan, hij liep er rustig op af.

(Open!)


Oh, all those kittypets.. (Open) Oiwxgh

::Random Stuff::
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Korra
Member
knuffelpinguin
49
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 33 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Korra
BerichtOnderwerp: Re: Oh, all those kittypets.. (Open)   Oh, all those kittypets.. (Open) Icon_minitimema 14 nov 2016 - 16:11

Korra liep regelmatig in het twoleg gebied. Kittypets waren dom, makkelijk en vaak veel te ijdel om te vechten. Stel je voor dat er een krasje over je neus komt te zitten. Korra grinnikte bij de gedachte aan die domme katten. De BloodClan had zich hier ook gevestigd en dat waren wel katten om voor uit te kijken. Gelukkig was het verschil tussen een kittypet en een bloodclanner wel duidelijk te zien en Korra vermijdde deze katten gewoon altijd. De she-cat was niet bang om te vechten maar ze wist ook heel goed dat zij niet de beste vechter was en vermijdde het daarom liever. Rustig ging ze zitten bij een kastanjeboom. Vanuit deze plek kon ze alles goed in de gaten houden. Er waren niet veel katten buiten en dat kon Korra vaak wel waarderen. Meestal had ze niet zo veel behoefte aan gezelschap. Ze was net begonnen met wassen toen ze in haar ooghoek een kat op haar af zag lopen. Waarom komt hij mijn kant op? Wat wil hij van me? Even stopte ze met wassen en keek naar de kater. Hij zag er ruw uit, niet als een kittypet. Snel zocht ze of de de halsband met tanden eraan kon vinden, maar ook dat had hij niet. ''Hi, wie ben jij?'' De bengaalse kattin stond op terwijl ze de woorden uitsprak zodat ze klaar stond om te vluchten of vechten mocht dat nodig zijn.


Oh, all those kittypets.. (Open) 35at8x3
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Oh, all those kittypets.. (Open)
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: Other Territory :: Twoleg place-
Ga naar: