Running through the woods. 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Leaf-fall, 0°C - 18°C
Na een warme zomer, met veel prooi, worden het aantal jonge prooidieren weer minder. Ook de nazomer is zwoel, maar de ochtenden zijn fris. Al wordt het nog niet heel erg koud, waardoor er nog best wat kruiden te vinden zijn. Soms kan het weer ineens omslaan en waait en regent het dagen achter elkaar. Leaf-fall kondigt zichzelf aan.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 Running through the woods.

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Thornfang
Member
Running through the woods. Moon_icon_by_plasticumbrella-d36pmmy
Freedje
531
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 44 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Senior Warrior
Thornfang
BerichtOnderwerp: Running through the woods.   Running through the woods. Icon_minitimewo 26 okt 2016 - 17:48

Thornfang keek toe hoe één van de apprentices nadeed hoe hij de aanval voordeed. De kater zwiepte met zijn staart toen hij zag dat de apprentice het voor een derde keer fout deed, maar in plaats van kwaad te worden sprong hij weer terug naast de apprentice en deed het nog een keer voor. ‘Probeer je poten iets meer uit elkaar te houden. Dan moet het vast wel lukken,’ adviseerde de apprentice. Het was niet ongebruikelijk dat jongere mentors zijn hulp vroegen met hun apprentices en als Thornfang niks te doen had deed hij het graag een keertje extra voor zodat ze weer verder konden met hun training. De apprentice hield zijn poten deze keer inderdaad wat verder uit elkaar en tevreden zijnde keek Thornfang toe hoe de apprentice het nu wel juist deed. De mentor van de apprentice, welke aandachtig had staan toekijken, knikte hem dankbaar toe en zei dat hij het nu wel begreep. Thornfang liet zijn staartpunt even rusten op de schouder van de tom en liep toen verder door het territory. Hij wilde nog wat jagen voordat hij terug naar het camp zou keren. De kater draaide zijn kopje om en wilde verder wandelen, maar zijn aandacht werd getrokken door het geluid van poten die snel over de bosgrond bewogen. Hij opende zijn bek om de bosgeuren in te drinken en rook niet veel later de geur van Runningpaw. De tom rende echt ontzettend snel in zijn richting en Thornfang kon nog maar net een stapje opzij doen om niet omver gelopen te worden. Had iets Runningpaw bang gemaakt? Hij dronk de geuren opnieuw in, maar rook niet echt iets alarmerends. Hij onderdrukte een zucht en draaide zich om waarna hij besloot om Runningpaw te volgen. ‘Hé!’ riep hij de kater achterna. ‘Wie loopt er nu bijna een Senior Warrior omver zonder zich te verontschuldigen? Dadelijk laat Innerstar je geen warrior meer worden, hoor!’ Er klonk een hint van amuse in zijn stem toen hij de kater inhaalde. Natuurlijk meende hij er geen woord van.

+ Eerste post voor Runningpaw


Running through the woods. IzA7F5i
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Running through the woods.
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: ShadowClan territory :: ShadowClan territory-
Ga naar: