Oh gee... [ASH] 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Newleaf, 5°C - 15°C
Na een korte vorstperiode ontdooit de rivier. De prooidieren komen weer uit hun schuilplaats en het kan niet lang meer duren voordat deze nestjes jongen krijgen. De vogels fluiten uitbundig en kondigen een nieuwe Newleaf aan.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
foundr
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 Oh gee... [ASH]

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Oh gee... [ASH] 2qmm555
Jacqueline
636
Actief
look what you've done

CAT'S PROFILE
Age: » fourteen moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Young Warrior
Runningwolf
BerichtOnderwerp: Oh gee... [ASH]   Oh gee... [ASH] Icon_minitimewo 26 okt 2016 - 20:54

Het was al laat in de middag toen de zwart witte kater besloot om eens een kleine patrouille te doen op zichzelf. Hij deed dit de laatste tijd wel vaker, gewoon even om goed na te kunnen denken en toch iets nuttigs te kunnen doen voor de Clan. De laatste tijd was de Runningpaw steeds meer op zichzelf geworden, hij deed bijna niets meer samen met andere katten naast zijn trainingen (die bijna afgerond waren omdat hij ook al 12 moons was) maar hij benaderde niemand als het niet moest. Terwijl Running met lichte, rustige stappen langs de grens van het Rogue territorium en SchadowClan liep merkte hij plotseling opeens een overweldigende rottende geur. "What the..." Met opgetrokken neus stapte de kater voorzichtig in de richting van het rottende iets. Ehh... dit was vreemd? Met versmalde ogen keek Runningpaw neer op een opengereten maar nog steeds flinke muis. Waarom zou iemand kostbaar prooi hier laten rotten? Plotseling voelde hij zich lichtjes worden in zijn hoofd, terwijl hij walgend naar de muis keek, niet beseffend dat hij het territorium van een rogue was binnengelopen.


Oh gee... [ASH] 5lny52
h e ' s    s o    b a d    b u t    h e    d o e s    i t    s o    w e l l
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Ash
Member
Oh gee... [ASH] DPKsfdL
Jara
49
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 20 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Rogue
Ash
BerichtOnderwerp: Re: Oh gee... [ASH]   Oh gee... [ASH] Icon_minitimewo 26 okt 2016 - 21:08

"What the..." Ash zat in een boom aan de rand van zijn territorium toen hij de walgende uitroep van een kat hoorde. Een Clankat, zo te ruiken. Hij sprong behendig van zijn tak af, en liep op de vreemdeling af, die niet eens leek te beseffen dat hij in een Rogue territorium was. De kater stopte vlak voor de neus van de ShadowClanner, en keek hem even aan met een ijskoude blik voor hij begon te praten. "Wat doe jij in mijn territorium?" Vroeg hij op ijzige toon. Zelf had de rogue nog niet door gehad dat er een muis lag, tot de apprentice voor hem een paar tellen geleden er walgend naar keek. Hij moest toegeven, het rook smerig, en zelfs hij had geen idee hoe dat dier aan de rand van zijn territorium was gekomen. Hij zou het zo snel mogelijk opruimen als hij daar de kans voor kreeg.


Oh gee... [ASH] Oiwxgh

::Random Stuff::
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Oh gee... [ASH] 2qmm555
Jacqueline
636
Actief
look what you've done

CAT'S PROFILE
Age: » fourteen moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Young Warrior
Runningwolf
BerichtOnderwerp: Re: Oh gee... [ASH]   Oh gee... [ASH] Icon_minitimevr 28 okt 2016 - 15:21

Er klonk plotseling lichtjes gezwiept van een tak en toen opeens stond een Rogue voor zijn neus. Runningpaw keek de rogue neutraal aan, die toch wel eigenlijk wel een kop groter dan hem was. Zoiezo waren de meeste altijd sterker dan hem, Running was meer een slungel dan een echt brede kater. Toen de langharige kater voor hem vroeg wat hij in zijn territorium deed verscheen er een geamuseerde uitdrukking op zijn gezicht. "Wat doe jij in mijn loopruimte? En zoiezo kun je je beter afvragen waarom je hier prooi hebt laten rotten, niet echt de slimste move to be honest." Kaatste hij uitdagend terug terwijl hij geamuseerd grijnsde. Niets boeide hem de laatste tijd meer echt. Want alles mocht er met hem gebeuren maar for the love of god, raak Robinpaw niet aan.


Oh gee... [ASH] 5lny52
h e ' s    s o    b a d    b u t    h e    d o e s    i t    s o    w e l l
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Oh gee... [ASH]
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: Other Territory :: Rogue territory-
Ga naar: