Sweet sorrow. 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Greenleaf, 22 °C - 38°C
Het is warm in het woud. In de middag kan het enorm heet worden. Pas op als je kat gevoelig is om te verbranden.
WARNING
Flash Flood
In-Game Event
Flash Flood
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Founder
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 Sweet sorrow.

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Shark
Member
Sweet sorrow. Img_2610
Freedje
2403
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 61 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Shark
BerichtOnderwerp: Sweet sorrow.    Sweet sorrow. Icon_minitimevr 28 okt 2016 - 16:30

Het was een hele aanpassing geweest om in plaats van in barn four te liggen nu in barn three te liggen. Dat was immers de plaats die hij had toegewezen gekregen omdat hij de nieuwe commander was van de Elite. Het was een aangename aanpassing. Niemand vocht met hem om een nieuw plekje en hij was omringd door sterke members. Nu was hij er in elk geval zeker van dat hij met een paar fatsoenlijke katten opgescheept zou zitten als er ooit iets zou gebeuren. Het was dan wel weer vreemd om Zira’s plaats in te nemen, maar daar zou hij snel genoeg wel aan wennen. Zijn rang voelde vreemd aan voor hem. Hij was al vrij lang lid van de Elite, maar hij had nooit gedacht dat hij die rang zou krijgen. Natuurlijk had hij het wel gehoopt en hij kon ook zeker niet ontkennen dat hij ambitieus was aangelegd, maar hij had nooit gedacht dat het zo snel zou gebeuren. Hij wist dat het enkel kon wanneer Zira dood zou zijn en wist dat veel members haar de rang zouden willen ontnemen. Hij wist dat hij nu ook een mogelijk doelwit kon zijn voor katten die zijn rang wilden hebben, maar hij was er klaar voor als hij uitgedaagd zou worden. Hij naderde langzaamaan de leeftijd van een Senior Warrior en hij voelde aan dat hij steeds meer ervaring op begon te doen. Dit kwam voornamelijk door de gevechten met de rogue’s, de trainingen met Nyra en de gevechten binnen de Elite waar hij aan deelnam. Toch was hij vergeleken sommige katten nog vrij jong en daar was hij zich bewust van. De kater zwierf momenteel wat rond in twoleg place omdat hij geen idee had waar hij anders heen kon gaan. Eigenlijk wilde hij die kater vermoorden die de vorige keer zijn kittypet naam herhaaldelijk zijn naam had gebruikt, maar had geen zin om zo ver nog te gaan rennen. Nu Chawl hier was voelde hij sowieso geen behoefte meer om zich die kant op te begeven. Shark keek op toen hij de geur rook van een andere kat en opende zijn bek. Jinx. Kalm draaide hij zijn kopje om te zien waar Jinx was.

+ Eerste post voor Jinx
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Jinx
Deceased
Sweet sorrow. Magik
Kip
2278
Actief
↠He thinks that faith might be dead
Nothing kills a man faster than his own head

CAT'S PROFILE
Age: ↠ 9 years {108 moons} forever
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Jinx
BerichtOnderwerp: Re: Sweet sorrow.    Sweet sorrow. Icon_minitimema 31 okt 2016 - 14:48

Als een standbeeld zat hij daar, enkel het ritmische dalen en stijgen van zijn borstkas gaf aan dat hij nog leefde. De kater zag er slecht uit; verwilderd en onverzorgd. Door zijn dikke vacht was het haast niet zichtbaar, maar hij was veel te veel gewicht verloren. Hij had simpelweg geen eetlust meer, vaak genoeg ging hij nog jagen maar dat was enkel om zichzelf iets te doen te geven. Om nu te zeggen dat hij niet echt meer het nut in het leven zag, was wel heel overdreven. Maar het was zeker dat de kater moeite had om motivatie te vinden om verder te gaan. Hij zou zich niet in een rivier gooien zoals zijn half broer, of laten verslinden door honden zelf, nee, dat was veels te direct en zinloos. Dus zwierf de kater maar wat door de dagen heen, hopeloos opzoek naar dingen die hem afleiding konden geven, of ook maar iets van een doel.
Een auto reed voorbij en de kater keek even op. Het was niet enkel de auto die hem uit zijn gedachtes had gehaald, maar ook een bekende geur. Zijn ogen bleven hangen bij Shark, de tabby kater die haar moeiteloos had vervangen. Iedereen was gewoon verder gegaan, was haar naam allang vergeten. Het was misselijkmakend."Goedendag, Shark," Zijn stem was ijzig koud en hij keek hem op dezelfde wijze aan. Normaal had hij de kater wel gemogen, vrienden hadden ze misschien zelfs ooit kunnen worden met een beetje geluk. Maar nu kon hij hem niet aankijken zonder aan haar gestalte te denken. Het idee dat hij nu op haar plaats sliep, vrat hem op van binnen. "Heb je niet iets beters te doen dan wandelingetjes te maken, hm?"

-Sorry dat ie wat laat is! <3


Sweet sorrow. Jinx10
"Nostrum divellite corpus et scelerata fero consumite viscera morsu."
"Sed timidi est optare necem."
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Shark
Member
Sweet sorrow. Img_2610
Freedje
2403
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 61 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Shark
BerichtOnderwerp: Re: Sweet sorrow.    Sweet sorrow. Icon_minitimedi 8 nov 2016 - 20:13

Terwijl hij naar Jinx keek, herinnerde hij zich het gevecht met de hond die ze samen bevochten en overwonnen hadden. Ze hadden beiden hun uiterste best gedaan om Nyra te beschermen wat hem er nog altijd aan liet herinneren dat hij haar een paar battle moves moest leren die er voor zouden zorgen dat Nyra zichzelf prima kon beschermen de volgende keer dat zoiets zich nog eens voordeed, maar hij had er simpelweg geen tijd voor gehad omdat hij in een korte tijd allemaal dingen van zijn nieuwe rang had moeten leren. Dingen die hij niet wist, die nog niet eens in hem opgekomen waren. Het wilde echter zeggen dat hij geen tussenschakel meer nodig had om Nightthorn de Elite binnen te halen. Dat wilde ook zeggen dat hij er volledig verantwoordelijk voor stond mocht de tom beslissen om de Elite te verraden, maar dat zou Shark natuurlijk genadeloos afstraffen. Hij mocht misschien overkomen alsof hij Nightthorn als een super potentiële member voor de Elite zag, maar dat was schijn. Hij zou de tom de eerste weken sowieso in de gaten houden om het af te straffen wanneer de ShadowClanner vriendelijke banden begon te krijgen met andere ShadowClanners. Hij moest er zeker van zijn dat Nightthorn volledig aan de kant van de Elite stond en dat wilde hij sowieso eerst testen met een moord op een kittypet, de final assesment die young one’s ook kregen voordat ze member konden worden. Shark trok kort met zijn oortje toen Jinx zijn vraag stelde en haalde zijn schouders op. ‘Vandaag toevallig wel, ja,’ antwoordde hij al even kil terug. Hij gaf echter wel een begroetend knikje terug en ging vervolgens naast de tom zitten. Hij wist dat Zira en de tom van elkaar hadden gehouden… of in elk geval toch Jinx van Zira. Het feit dat Shark Zira’s plaats in had genomen moest hard aankomen voor de zwarte tom, maar Shark was hier niet om zijn eigen plek te verdedigen. Wel wilde hij een praatje met hem houden of Zira, maar dat was het dan ook. Als Jinx er geen vrede mee kon nemen dat hij Zira’s plaats had ingenomen dan was dat maar zo, maar Shark’s regels volgen zou hij sowieso moeten doen. Daar waren geen uitzonderingen voor. ‘Het spijt me voor wat er gebeurd is met Zira,’ sprak hij. ‘Het was en is nog altijd onwaarschijnlijk dat ze gedood is door een stel honden. Ze leek altijd onoverwinnelijk te zijn in mijn ogen.’ Daarna keek hij de Elite cat aan met een strakke blik in zijn ogen. 'Maar nu ben ik je nieuwe deputy, Jinx. En hoe meer je dat feit gaat ontzien hoe lastiger het wordt om te accepteren dat ze niet meer terugkomt.'

OOC: Vergelijken jouw ben ik een eeuw te laat of zo? xD Maar nee, wat later zijn is echt geen schande, hoor. Ik heb het ook druk! (:
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Jinx
Deceased
Sweet sorrow. Magik
Kip
2278
Actief
↠He thinks that faith might be dead
Nothing kills a man faster than his own head

CAT'S PROFILE
Age: ↠ 9 years {108 moons} forever
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Jinx
BerichtOnderwerp: Re: Sweet sorrow.    Sweet sorrow. Icon_minitimewo 9 nov 2016 - 21:17

De kater trok kort met zijn bruine oor, maar liet voor de rest weinig merken. ‘Vandaag toevallig wel, ja,’ zijn stem droeg dezelfde kille toon als de zijne, Shark voelde zijn minachting haarfijn aan. Jinx snoof enkel zachtjes, meer woorden zou hij er niet aan vuil maken. Ergens wist de kater ook wel dat hij niet redelijk was met zijn afkeur voor de kater, maar Jinx zou dat niet toegeven. Hij kon alleen nog maar haar zien in zijn figuur en iedere keer dat hij hem ook maar aankeek voelde hij schuldgevoel aan hem knagen. Er was niemand anders die de schuld kon dragen dan hij, degene die kennelijk niet snel genoeg was geweest om Zira te redden. En nu zat Shark hier, met een hondentand om zijn nek die tot haar toe zou moeten behoren, enkel omdat Jinx niet snel genoeg was geweest. Of althans, zo stond het geschreven in zijn kop. De kater had er niets aan kunnen doen, maar niets was lastiger te verdragen als een ongelukkige dood zonder schuld. Er was niets aan te doen geweest, maar die machteloosheid was haast niet te verdragen..‘Het spijt me voor wat er gebeurd is met Zira,’ hij trok kort met zijn oor, leugens. ‘Het was en is nog altijd onwaarschijnlijk dat ze gedood is door een stel honden. Ze leek altijd onoverwinnelijk te zijn in mijn ogen.’ Leugens, allemaal leugens. Als Zira nu leefde was hij geen commander en volgens Jinx leek Shark die rang wel prima te vinden. Toen Shark hem dan ook aankeek, ontmoette Jinx onverbiddelijk zijn blik. 'Maar nu ben ik je nieuwe deputy, Jinx. En hoe meer je dat feit gaat ontzien hoe lastiger het wordt om te accepteren dat ze niet meer terugkomt.' de zwarte kater wendde zijn ogen niet af toen hij verder sprak. "Geloof me Shark, het lijkt misschien niet zo, maar ik heb heus hersenen in mijn kop. Daarbij hoef je mij niet duidelijk te maken dat ze niet meer terug komt, geloof me." siste hij ijzig koud en bij zijn laatste woorden leek er toch iets van pijn in zijn stem te horen te zijn. Een snijdende pijn. "Ik ben niet zo naïef om te sterven enkel omdat ik iemand niet mag. Als jij commander wilt spelen, doe wat je niet laten kan. Als je het maar eens goed tot je door laat dringen dat je haar nooit zal vervangen, Shark. Je bent haar niet en zal haar ook nooit zijn, hoe hard je ook probeert." Hij spuugde voor zijn poten en liet zijn nagels herhaaldelijk uit zijn hulzen schieten, om ze vervolgens weer in te trekken. De verleiding om zijn emoties te uitten en hem aan te vliegen was groot, maar Jinx wist wel beter dan om dat te doen. "Claw heeft een fout gemaakt om jou te benoemen,"


Sweet sorrow. Jinx10
"Nostrum divellite corpus et scelerata fero consumite viscera morsu."
"Sed timidi est optare necem."
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Shark
Member
Sweet sorrow. Img_2610
Freedje
2403
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 61 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Shark
BerichtOnderwerp: Re: Sweet sorrow.    Sweet sorrow. Icon_minitimeza 3 dec 2016 - 18:00

Hm. Jammer hoe dingen soms konden lopen. Shark dacht dat ze immers best wel goede vrienden geweest konden zijn als Zira niet dood was gegaan en hij niet in haar plaats zou komen. Jinx kon namelijk nu bij hem wel als laatste de sympathie gebruiken, maar Shark was ook zeker niet nederig genoeg om door te blijven gaan met zijn sympathie. Op een gegeven moment hield het voor hem ook op. Als Jinx hem niet als de deputy wilde zien en liever zijn kop in het zand wilde steken dan was dat zijn probleem, maar Shark ging niet zeggen dat hij het nu zo erg vond om in Zira’s plaats deputy te zijn. Hij vond deze rang aangenaam om te hebben. Het respect zou bij de anderen er nog wel inkomen zodra ze over de shock van Zira waren, maar voor Jinx zou dat waarschijnlijk nooit het geval zijn. Het feit dat zijn dochter werd getraind door Shark zou dan waarschijnlijk ook niet bepaald leuk aanvoelen voor de zwarte tom, maar Shark was niet van plan om ook maar iets op te geven voor een kat die een paar dingen niet achter zich kon laten. Als Jinx hem schuldig wilde houden voor het feit dat hij Zira’s plaats had ingenomen dan was dat maar zo, maar Shark zou zich door niks of niemand laten beledigen, zelfs niet door een tom die getergd werd door schuldgevoel. Shark vond het niet zijn schuld dat Jinx haar niet had kunnen beschermen en het was ook niet zijn fout dat Claw hem als een goede plaatsvervanger had gezien. Iedereen zou in zijn positie blij zijn met het feit dat ze de deputy konden zijn van de Elite, hoewel je natuurlijk ook van die katten hadden die zich nog niet klaar voor de rang voelden. ‘Het was nooit mijn keuze,’ sprak hij koud tegen Jinx. ‘Maar ik zou liegen als ik zeg dat ik de rang niet apprecieer. Ik wilde alleen dat het op een andere manier was gebeurd. En dat meen ik, Jinx, wat je daar ook van denkt.’ Hij keek de tom lang aan toen deze zijn laatste opmerking maakte en trok kort met zijn oortje. Hij rechtte zijn rug en liet zijn klauwen ook uit zijn hulzen schieten, maar meer als waarschuwing dan dat hij de tom echt wilde aanvliegen. Hij wilde hiermee aangeven dat als de tom een gevecht wilde dat hij die kon krijgen. Hij had maar te accepteren dat Shark hem opdrachten kon geven. ‘Wie Claw ook benoemd had in plaats van Zira, je zou het altijd een fout hebben gevonden, Jinx,’ sprak hij kalm. ‘Je zou elke kat haten die hier momenteel als deputy voor je stond. Toevallig ben ik dat nu.’ Hij keek de tom weer even aan zonder iets te zeggen. ‘Ik denk dat we zelfs vrienden waren geworden als heel dit gedoe niet was gebeurd, maar je voelt te veel wrok voor me om dat toe te kunnen laten.’ Zijn blik verhardde. ‘Denk maar niet dat ik zo nederig ben dat ik ga wachten tot je klaar bent met het rouwen. Als je mij tegen je wilt werken ga je gang maar, maar dan gaat je leven niet prettig worden. Dat kan ik je verzekeren. Ik verwacht respect, ook van jou. Als je medelijden wilde hebben had je maar kittypet moeten worden.’


OOC: Deze is echt laat sorry xD
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Jinx
Deceased
Sweet sorrow. Magik
Kip
2278
Actief
↠He thinks that faith might be dead
Nothing kills a man faster than his own head

CAT'S PROFILE
Age: ↠ 9 years {108 moons} forever
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Jinx
BerichtOnderwerp: Re: Sweet sorrow.    Sweet sorrow. Icon_minitimedi 13 dec 2016 - 21:15

Toen Shark zijn bek weer open trok klonken zijn woorden ijzig koud. ‘Het was nooit mijn keuze,’ natuurlijk, alsof Shark daar ook maar enige keuze in had gehad. ‘Maar ik zou liegen als ik zeg dat ik de rang niet apprecieer. Ik wilde alleen dat het op een andere manier was gebeurd. En dat meen ik, Jinx, wat je daar ook van denkt.’ Hij klemde zijn kaken op elkaar en keek hem scherp aan. Mooie woordjes waren het allemaal, de vraag was hoeveel er van waar van was. Wat hij had gehoord van roddels was dat Shark een poes had verleid in de Thunderclan in opdracht van Claw, waarna hij haar liet stikken zodra ze drachtig werd. Een kat met mooie uitspraken, dat was hij vast, maar Shark leek net zo rot van binnen als een door wormen aangevreten appel.   "Claw heeft een fout gemaakt om jou te benoemen," sprak hij al even koud als voorheen, tussen zijn op elkaar geklemde kaken door. Shark leek dat niet goed op te vatten, gezien zijn gerechte rug en uitgeklapte klauwen. Zo verleidelijk was het om hem aan te vliegen, te vechten totdat ofwel hijzelf ofwel Shark dood zou liggen bloeden op de koude stenen onder hun poten; het liefst met een opengereten keel. Maar Jinx hield zijn zelfbeheersing, met als enige houvast zijn dochters en zoon. Nee, hij zou nog niet sterven. Niet totdat Ophelia  gelukkig buiten de Elite was en Nyra, Pyre en Muta volleerde members waren. ‘Wie Claw ook benoemd had in plaats van Zira, je zou het altijd een fout hebben gevonden, Jinx,’ sprak hij kalm. ‘Je zou elke kat haten die hier momenteel als deputy voor je stond. Toevallig ben ik dat nu.’ Hij wendde zijn blik af, al kon het niet tot zijn pijnlijke kop doordringen dat hij gelijk had. Hij wilde iets haten, op een of andere manier zijn wrok uitten. ‘Ik denk dat we zelfs vrienden waren geworden als heel dit gedoe niet was gebeurd, maar je voelt te veel wrok voor me om dat toe te kunnen laten.’  Hij trok zijn lip op en liet een zacht maar dreigend gegrauw horen. "Wij zullen nooit vrienden zijn, Shark." Snauwde hij. ‘Denk maar niet dat ik zo nederig ben dat ik ga wachten tot je klaar bent met het rouwen. Als je mij tegen je wilt werken ga je gang maar, maar dan gaat je leven niet prettig worden. Dat kan ik je verzekeren. Ik verwacht respect, ook van jou. Als je medelijden wilde hebben had je maar kittypet moeten worden.’ Hij stond op en ging tegenover de kater staan, zijn priemende ogen half vernauwd. "Let op je woorden, mormel." Sneden zijn woorden. "Dat je nu meneer de commander bent, betekend niet dat je maar verwijten naar mijn kop kan smijten en mag verwachten dat ik enkel braafjes knik," hij snoof duidelijk geërgerd. "als je respect wilt, prima, dan krijg je het meest sarcastische respect wat er te bieden valt, meneer. Doe wat je hartje maar begeert, mij zal het schijt wezen. Blijf uit mijn buurt, en als je het ook maar waagt om mijn dochters met één haar te krenken, zorg ik ervoor dat je nooit meer rustig slaapt, Shark." Oh vast kreeg hij nu een haal, of een straf, wat de kater ook maar wilde doen met hem. Jinx deerde het niet, en dat was te zien in zijn geel-groene ogen. Hij meende zijn dreigement.


-deze ook, we staan quitte ;'D


Sweet sorrow. Jinx10
"Nostrum divellite corpus et scelerata fero consumite viscera morsu."
"Sed timidi est optare necem."
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Shark
Member
Sweet sorrow. Img_2610
Freedje
2403
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 61 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Shark
BerichtOnderwerp: Re: Sweet sorrow.    Sweet sorrow. Icon_minitimewo 4 jan 2017 - 15:51

‘Daar had ik ook niet op gehoopt,’ sprak Shark kil. Het was echter niet helemaal wat hij zei. Hij had een vriendschap tussen hemzelf en Jinx best wel gewild, maar het kon nu gewoon niet anders. Als Jinx ervoor koos om hem niet te gehoorzamen en hem enkel met woorden zoals deze te benaderen, zag Shark er niet in dat ze ooit vrienden zouden worden. En misschien was dat ook wel hoe zijn leven moest zijn. Misschien was het gewoon niet voor hem weggelegd om vrienden te maken. Hij wist dat hij met she-cats nooit echt vrienden kon worden omdat ze oftewel verliefd op hem werden en hij ze in de steek liet, oftewel hem al vanaf het begin haatten en hem niet in hun buurt wilden hebben. Met de toms lag het iets anders, maar zelfs daarmee was hij niet echt bevriend geraakt. De enige met wie hij echt bevriend was, was Claw en Chawl. Dat waren zowat de enige vrienden die hij had. De rest moest hem allemaal niet en toen hij zijn rang had gekregen, was dat een stuk erger geworden. Zira was immers een zeer gerespecteerde she-cat van de Elite en voor de meesten was het een onwaarschijnlijk idee dat Shark haar plaats in zou nemen. Dat hij zijn plaats claimde en dwong van de katten dat ze hem maar moesten accepteren leken ze ook niet echt aangenaam te vinden, maar daar zat de tom voor de rest niet echt iets mee in. Claw verwachtte ook dat katten normaal tegen hem deden en dus mocht hij dat als de deputy zijnde ook wel verwachten, niet dan? Toen Jinx over zijn dochters begon, keek Shark hem strak aan. ‘Nu praat je echt onzin,’ snauwde hij naar de zwarte tom. ‘Jij en ik weten evengoed dat ik Nyra nooit iets zou doen. Als ik Nyra echt wilde laten stikken, hè, dan had ik die hond niet eens tegengehouden. Dan had ik Ophelia niet beschermd toen we samen een taak moesten gaan doen. Ik zou jou dochters nooit iets aan willen doen.’ Hij knipperde met zijn ogen naar de tom. ‘Ik zal Nyra helpen om een gerespecteerde member te worden en tot die tijd zal ze onder mijn bescherming vallen. Ik laat haar niets overkomen, Jinx. Ze is niet zomaar een kat die ik moet trainen tot een member. Ik dacht dat je dat wel had gezien toen we samen moesten vechten tegen die honden.’ Hij zwiepte kort met zijn staart. ‘Ik zou mijn eigen kits ook nooit wat aandoen en ze altijd beschermen, al lijken ze dat zelf niet te geloven. Je wéét dat zelfs ík niet zo laag zou zijn. Nyra heeft tijdens mijn mentorschap nog geen één keer een klap van me gekregen als ze iets fout deed. En dat zou ik ook nooit doen. Daar kun je op vertrouwen.’ Hij ontblootte zijn tanden. ‘Dus als je me ergens voor wilt verwijten, doe het dan voor een betere reden dan dat.'


OOC: Staan we nog steeds quitte? Razz Ik was te druk met op Jay & Rout reageren Razz
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Jinx
Deceased
Sweet sorrow. Magik
Kip
2278
Actief
↠He thinks that faith might be dead
Nothing kills a man faster than his own head

CAT'S PROFILE
Age: ↠ 9 years {108 moons} forever
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Jinx
BerichtOnderwerp: Re: Sweet sorrow.    Sweet sorrow. Icon_minitimewo 4 jan 2017 - 19:04

‘Nu praat je echt onzin,’ werd hem toegesnauwd. Jinx sloeg nijdig met zijn staart op de grond. ‘Jij en ik weten evengoed dat ik Nyra nooit iets zou doen. Als ik Nyra echt wilde laten stikken, hè, dan had ik die hond niet eens tegengehouden. Dan had ik Ophelia niet beschermd toen we samen een taak moesten gaan doen. Ik zou jou dochters nooit iets aan willen doen.’ Jinx was toch allang niet meer vatbaar voor redeneringen, wat de kater ook vertelde. ‘Ik zal Nyra helpen om een gerespecteerde member te worden en tot die tijd zal ze onder mijn bescherming vallen. Ik laat haar niets overkomen, Jinx. Ze is niet zomaar een kat die ik moet trainen tot een member. Ik dacht dat je dat wel had gezien toen we samen moesten vechten tegen die honden.’ Hij keek hem lang en ijskoud aan."Dat is je geraden Shark, hen zal ik niets laten overkomen. Hoor je dat? Niets!" hij klemde zijn kaken pijnlijk op elkaar. Nee, hen niet, maar voor degene die hij het meest lief had gehad was hij te laat geweest. ‘Ik zou mijn eigen kits ook nooit wat aandoen en ze altijd beschermen, al lijken ze dat zelf niet te geloven. Je wéét dat zelfs ík niet zo laag zou zijn. Nyra heeft tijdens mijn mentorschap nog geen één keer een klap van me gekregen als ze iets fout deed. En dat zou ik ook nooit doen. Daar kun je op vertrouwen.’ Hij ontblootte zijn tanden. ‘Dus als je me ergens voor wilt verwijten, doe het dan voor een betere reden dan dat.' Hij weigerde hem aan te kijken terwijl hij hopeloos weer zijn razende emoties achter een masker probeerde te drukken. "Ik verwijt je nog niets, ik waarschuw je alleen." siste hij tussen zijn tanden door en wendde zijn blik weer naar de commander. Toen overspoelde hem een golf van vermoeidheid en met een zucht ging hij weer zitten, de vijandigheid uitstraling van eerder verwaterde ietwat. "Ze moeten opgroeien tot goede members, allemaal." sprak hij meer tegen zichzelf dan tegen wie dan ook en wat glazig staarde hij voor zich uit. "Tot ze voor zichzelf kunnen zorgen zal ik er zijn en ze beschermen tegen alles en iedereen, begrepen?" de vijandigheid was weer terug, maar het was duidelijk dat hij al tijden geen goede nachtrust meer had gehad. Hij was gesloopt. "Daarna.. Daarna, dan.." ja, wat daarna?Wel om die reden kan je nog net vergeven xD


Sweet sorrow. Jinx10
"Nostrum divellite corpus et scelerata fero consumite viscera morsu."
"Sed timidi est optare necem."
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Shark
Member
Sweet sorrow. Img_2610
Freedje
2403
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 61 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Shark
BerichtOnderwerp: Re: Sweet sorrow.    Sweet sorrow. Icon_minitimedi 10 jan 2017 - 20:29

Hoewel Jinx hem nog altijd vijandig aankeek, leek hij geen weerwoord te hebben en dat was eigenlijk de eerste overwinning die Shark vandaag voelde in het bijzijn van de zwarte tom. Hoe kon dat een potentiële vriendschap zo op de proef werd gesteld door een rang? Hij ging geen ‘simpele’ rang zeggen, want hij dacht niet dat de eerste de beste member zomaar deputy werd, hoewel hij nog altijd verrast was over het feit dat Claw hém had gekozen. Hij dacht eerder dat zijn keuze naar Hellhound zou gaan omdat deze al twaalf hondentanden had verdiend en toch wel het nodige respect binnen de Elite had gekregen. Shark daarentegen moest steeds harder vechten om zijn respect binnen te krijgen. Meer en meer katten leken om de één of andere reden een hekel aan hem te hebben en hij vroeg zich af wat hij verkeerd had gedaan. De tabby tom richtte zijn blik op Jinx toen deze weer begon te spreken. Hij gaf enkel een kort knikje, want hij verwachtte dat er wel meer zou komen van de tom. En dat was ook zo. ‘Waarschuwing begrepen,’ zei hij enkel droogjes op de woorden van de tom. Alsof hij zich echt ging laten doen door Jinx. Kom nou toch. De tom wist zelf goed genoeg dat Shark Ophelia en Nyra nooit pijn zou doen. Ja, hij pushte Nyra soms wat omdat hij wist dat ze meer kon dan ze liet zien, maar hij zou haar nooit slaan of iets anders doen om zijn zin te krijgen. Zo’n mentor was hij niet. Tenzij ze natuurlijk echt straf verdiende omdat ze iets verkeerds had gedaan, maar zelfs dan zou hij twee keer nadenken alvorens haar te slaan. Hij dacht van Claw dat deze zijn eigen kittens en de kittens die hij redelijk mocht ook niet sloeg. ‘Dat is je goed recht als vader,’ zei Shark en er was zelfs een goedkeurend knikje te zien. ‘Ik beloof dat Nyra een goede member wordt. Dat ze over bepaalde angsten heen zal raken en dat ze sterker dan ooit met haar beide poten op de grond staat als er iets gebeurt zodat ze zichzelf in alle situaties kan verweren. En tot die tijd zal ik er samen met jou zijn om haar te behoeden voor gevaar.’ Hij deed twijfelachtig een paar stappen dichter naar Jinx toe. ‘Daarna kun jij ze aanleren hoe ze het beste hondentanden verdienen. Als ze members zijn, gaat er natuurlijk een wereld voor hun open in de Elite. Dan kunnen ze zelfstandig beginnen met jagen en hondentanden verzamelen. Ze worden goede members, Jinx. Daar ben ik zeker van. En wij gaan verzekeren dat ze dat ook worden.’
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Sweet sorrow.
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: Other Territory :: Twoleg place-
Ga naar: