I want my daddy! 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Greenleaf, 18 °C - 35°C
Het water staat nog steeds hoog, maar de temperaturen stijgen als maar meer. De Clans krijgen geen tijd om te wennen aan de warmte.
WARNING
Flash Flood
In-Game Event
Flash Flood
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Founder
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 I want my daddy!

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Runa
Member
I want my daddy! DPKsfdL
Freedje
245
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 13 moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Runa
BerichtOnderwerp: I want my daddy!   I want my daddy! Icon_minitimezo 30 okt 2016 - 8:53

Ongeduldig zijnde stak Runa haar kopje naar buiten om te kijken of haar vader er al was, maar zoals altijd was hij er nog steeds niet. ‘Ik haat mama,’ mompelde ze zachtjes. Het was immers de schuld van haar moeder dat ze haar vader nog altijd niet te zien kreeg. Haar moeder hield haar waarschijnlijk weg van haar vader met gemene leugens. Zo was ze wel. Misschien was haar vader dan een heel zorgzaam iemand die haar een goed leven zou geven, maar wilde haar moeder dat per se voorkomen en hield ze haar daarom op haar plaats. Als haar moeder er echter niet was, ging Runa naar buiten om te kijken of er nog iets te beleven was. Ze rook de geur van haar moeder, maar deze was niet vers wat wilde zeggen dat ze het kamp al eerder verlaten had. Ze herkende haar pels ook niet van de katten die er wél rondliepen en met een uitgelaten schreeuw die waarschijnlijk tot aan de kampuitgang te horen was, ging Runa naar buiten. Ze opende haar bek om nog eens van haar te laten horen, maar een koude wind streek langs haar pels en verontwaardigd zijnde sloot Runa haar bek weer. Ze ging zitten en sloeg haar kleine staart om zich heen zodat ze warmer kon worden. ‘Papa!’ schreeuwde ze zo hard ze kon, maar geen enkele tom keek haar richting uit op de manier die een vader zou moeten doen. Boos zijnde streek ze met haar klauwtjes langs de grond. Dan ging ze haar papa zelf wel zoeken! En vastbesloten liep Runa op de eerste best tom cat af die ze tegenkwam en stootte hem aan met haar schouder. ‘Ben jij mijn papa?’

+ Eerste post voor Tornado
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Tornado
Member
I want my daddy! Tumblr_inline_ogekyjkriN1smr9mv_500
Empress H
894
Actief
That death awaits,
there’s no debate
so charge and attack
going to hell and back

CAT'S PROFILE
Age: 40 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Tornado
BerichtOnderwerp: Re: I want my daddy!   I want my daddy! Icon_minitimezo 30 okt 2016 - 9:12


Am I right? Of course I am
Convince me otherwise would take all night
Before you walk away, there's one more thing I want to say
Our brains are sick but that's okay
T O R N A D O
Met een emotieloze blik zat hij neer onder een kleine struik. Hier was het tenminste rustig. Ver weg van de drukke, wilde beesten dat 'Clangenoten' genoemd mochten worden. Nadat hij zorgvuldig zijn vacht warm had gelikt besloot hij maar wat te slapen. Hij kon ook al amper slapen in de barns, elke keer dat hij dreigde in slaap te vallen moest er wel altijd iemand problemen zoeken. Als sprake van déjà vu, hij sloot zijn ogen en weer moest een breinloze kitten keihard om haar vader te roepen. Ugh. 'Ik was al bijna vergeten waarom ik geen kittens wou.' dacht hij met een geërgerde blik. Alsof het niet erger kon moest de oorzaak van het geschreeuw hem aanstoten op zijn schouder. Zijn ijsblauwe ogen keken nogsteeds emotieloos haar kant op. ‘Ben jij mijn papa?’ Was het eerste, ergste wat ze vroeg. Hij trok een wenkbrauw op. Voor zover hij het wist had hij nog geen 'activiteiten' met een poes gehad. Maar het was waarschijnlijk een kitten met een buitenclanse vader, of haar ouders zouden ruzie gemaakt hebben waardoor de moeder altijd won. De kater besloot dus maar om niet tot conclusies te springen. Maar aan de bouw te zien zou je niet makkelijk denken dat ze überhaupt familie van elkaar waren. Ze leken wel op Sniper en Nightshroud. Oh dear, zolang ZIJN vader maar niet nóg een kattin door zijn vingers gedraaid had. "Ik? Jouw vader?" Hij moest zijn best doen een lach te onderdrukken. Bovendien was hij veel te jong om nu al kittens te hebben. "Ik moet je helaas teleurstellen dat ik nog geen officiële vader ben." Antwoordde hij haar vraag uiteindelijk. Toch was het wel mogeljk, stormde het hem opeens tebinnen. Hij kon iets gedaan hebben, maar het niet kunnen merken. De moeder zou het hem dan toch wel vertellen? "Wie is jouw moeder, kleintje?" Besloot hij het maar uiteindelijk te vragen.


I want my daddy! 2hqc5lxI want my daddy! 2gxnp75I want my daddy! 10pvxmwI want my daddy! 23h0tfkI want my daddy! 34nodx3I want my daddy! 10pvxmwI want my daddy! 10pvxmw
The moral objections to something so profane
I want my daddy! Hlak8gu
But the deepest of convictions are the darkest positions
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Runa
Member
I want my daddy! DPKsfdL
Freedje
245
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 13 moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Runa
BerichtOnderwerp: Re: I want my daddy!   I want my daddy! Icon_minitimema 7 nov 2016 - 15:34

Het was niet bepaald een geheim dat Runa meer een voorkeur had voor toms dan voor she-cats. Ze haatte she-cats omdat haar moeder vreselijk tegen haar was en omdat ze het idee had dat ze nooit op een fatsoenlijke manier bevriend met ze zou kunnen raken. Ze hadden veel te ingewikkelde gevoelens en reageerden soms overdreven voor geen reden. Toms hadden dat niet. Met toms kon ze het dan ook veel beter vinden en dat was de reden dat ze haar vader wilde zoeken. Dan had ze natuurlijk ook nog het feit dat toms eerder voor haar schattigheid vielen, maar ze dacht wel dat ze het later ook veel beter met toms zou kunnen vinden dan met she-cats. Als ze al vrienden zou maken, zou het zeker weten met een paar toms zijn. Haar oortjes gingen dan ook lichtelijk teleurgesteld naar achteren toen de tom al zo reageerde. Hm. Dit was dus niet haar vader, dat kon ze wel merken aan zijn reactie. Had haar vader überhaupt het idee dat ze bestond? Klopte haar theorie wel dat haar moeder haar expres weg wilde houden van haar vader? Ze had zin om weer een keel op te gaan zetten en heel hard te roepen dat ze de aandacht van haar vader nodig had en wel nu meteen, maar voordat ze dat kon doen, ging de tom voor haar alweer verder met zijn verhaal. Ze wiebelde kort met haar oortjes toen hij bevestigde wat ze al eerder had geconcludeerd: hij was haar vader niet. Ze keek boos zijnde naar haar pootjes, maar draaide haar kopje weer in de richting van de tom toen deze opnieuw een vraag stelde. ‘Brat,’ antwoordde ze weinig enthousiast. ‘Een stomme rode she-cat met een lelijk gezicht.’ Ja, ze was echt behoorlijk positief over haar moeder. Niet dus. Ze haatte die kat. Ze wilde dat ze een andere moeder had die meer om haar had gegeven zodat ze she-cats niet zo zou haten en zodat ze tenminste iemand had die fatsoenlijk zorg over haar nam, maar haar moeder was er bijna nooit en Runa weigerde om melk te drinken van een vreemde she-cat. ‘Ik wil gewoon mijn vader hebben,’ zei ze kwaad. ‘Mijn moeder heeft een hekel aan me en ik aan haar. We kunnen niet met elkaar overweg en ik kan verder bij niemand terecht omdat iedereen zo zwak en zielig is. Die andere kittens zijn echt dom en er valt gewoon niks mee te bereiken.’ Kwaad zijnde sloeg ze met haar staart en wachtte op zijn reactie.


OOC: Toen Tornado nog gezond en wel was xD


I want my daddy! Runa_signature_2
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
I want my daddy!
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: Other Territory :: Twoleg place-
Ga naar: