Ever on and on 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Leaf-fall, 0°C - 18°C
Na een warme zomer, met veel prooi, worden het aantal jonge prooidieren weer minder. Ook de nazomer is zwoel, maar de ochtenden zijn fris. Al wordt het nog niet heel erg koud, waardoor er nog best wat kruiden te vinden zijn. Soms kan het weer ineens omslaan en waait en regent het dagen achter elkaar. Leaf-fall kondigt zichzelf aan.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 Ever on and on

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Lionreign
Member
Ever on and on Tumblr_m76ca8yUD21qmvgzzo1_250
Loïs
242
Actief
We want that crown
And we want it now
To be the selfish kings
Of a worthless empire

CAT'S PROFILE
Age: 2 1 M O O N S
Gender: Tomcat ♂
Rank: Warrior
Lionreign
BerichtOnderwerp: Ever on and on   Ever on and on Icon_minitimezo 30 okt 2016 - 12:16

Een verveelde uitdrukking lag op Lion's gelaat. Hij had het gevoel dat hij niks kon doen; zijn trainingen waren namelijk al afgerond, en het enige wat hij nog kon doen, was herhalen wat hij al wist. Zowel hij als zijn mentor werden er gek van, en het zou hem niets verbazen als hij binnenkort verwisseld zou worden, en een ander iemand zou krijgen. Niet dat het hem iets uitmaakte, hij had het toch niet al te erg op Sandmask; het was een oude kat, wiens methodes van leren niet buitengewoon interessant waren. Nu had hij echter een vrije middag - eigenlijk zoals hij dat iedere dag had de afgelopen tijd - en kon hij zijn tijd besteden aan wat hij wilde. Nu was dat juist het probleem. Er viel gewoon niet al te veel te doen. De laatste tijd werd hij niet echt meer meegevraagd op patrouilles, dus dat zat er al niet in. Hij voelde zich te goed voor de apprentice-taken in het kamp; hij was immers ouder dan de andere apprentices, en die mochten de vervelende klussen wel doen als het aan hem lag. Vandaar dat hij maar besloot het kamp te verlaten, voordat hij dalijk gevraagd werd om aan een karweitje mee te werken die hij anders had kunnen vermijden. Met een trek van zijn oor liep hij het kamp uit, en besloot hij dan toch maar iets nuttigs te gaan doen. De kater had zo zijn gemengde gevoelens over jagen, het kon ontzettend saai zijn, maar ook leuk. Hing ervan af wat voor prooi je voor je kreeg, en welke uitdagingen er nog meer waren. Vossen, dassen, twolegs? Alles wat een einde maakte aan deze continuele cirkel van herhalende patronen waarin ze leefden, was goed.

- 1st Lurkingshade
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Lurkingshade
StarClan
Ever on and on KXWmV33
The A Doc
3680
Afwezig
"Whatever"

CAT'S PROFILE
Age: 24.5 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Warrior
Lurkingshade
BerichtOnderwerp: Re: Ever on and on   Ever on and on Icon_minitimedo 3 nov 2016 - 11:17

Kalm was hij terug aan het lopen naar het kamp. Zijn tweede prooi die hij binnen had gehaald vandaag. Was netjes, uiteraard. hij kon goed jagen, vechten, maar daar stopte het ook gewoon voor hem. Hij was iemand die perfect zou kunnen overleven op zichzelf, iemand die niemand nodig had als het ware, maar goed, waar leefde je dan voor? Toen hij echter plots iets in zijn ooghoek zag stopte hij wat en keek hij op. DE haas die hij in zijn bek had liet hij vallen en even knikte hij naar de oude apprentice, Lionpaw. Maar echt iets zeggen wilde hij eigenlijk niet doen. UGh...


Rip Augurkielurkie
Ever on and on 66u15yb9_o

♥:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Ever on and on
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: ShadowClan territory :: ShadowClan territory-
Ga naar: