Falling 
IndexGebruikerslijstRegistrerenLaatste afbeeldingenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
LEAF-BARE
Season
Leaf-bare, -10 °C - 5°C
Vrijwel uit het niets is het ijzig koud in het bos. Poeltjes dreigen te bevriezen, en sneeuw hangt dik in de lucht.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
Due to the harsh weather conditions, there is a prey scarcity leading to famine in the Clans.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Mod
Mod
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNT
Deel
 

 Falling

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Ashbrook
Member
Falling JJI054E
Liz
516
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 24 moons.
Gender: She-cat ♀
Rank:
Ashbrook
BerichtOnderwerp: Falling   Falling Icon_minitimezo 30 okt 2016 - 23:33

Vermoeid keek de jonge RiverClan warrior voor haar uit. Ze had vannacht alles behalve goed geslapen. Alle spanningen tussen de Clans maakte haar ook mentaal kapot, waarom kon het nooit eens zijn dat er gewoon een keertje vrede was tussen iedereen? Een diepe zucht verliet haar longen bij die gedachtes waardoor een wit wolkje ontstond. Het was nog vroeg dus haar adem bevroor onderhand bij het uitademen. Nog een reden om mentaal kapot te zijn, leafbare kwam er ook weer aan. De kattin had er gewoon even wat tijd tussenuit nodig en met wat geluk kon ze ook nog eens een bijdrage leveren aan de fresh-kill pile die ook al steeds magerder begon te worden. Op een sloom tempo draafde ze door het korte gras wat groeide op het territorium. Geen enkel geurtje wat kon duidden op een prooi was te bekennen. Hoewel, ze lette nou ook niet bepaald op wat dus ook de oorzaak kon zijn. Doordat ze niet aan het opletten was tilde ze haar voorpoten niet hoog genoeg op waardoor ze bleven hangen achter een steen. Als gevolg struikelde ze en belandde ze op haar zij. Het zat ook niet mee vandaag.

{+ 1st post Butterpact, daarna is iedereen welkom ^^
ASHBROOK


 Ashbrook              Brook •

::
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Falling DPKsfdL
Anonymous
634
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 45 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Butterpact
BerichtOnderwerp: Re: Falling   Falling Icon_minitimeza 12 nov 2016 - 14:25

Butter rilde even terwijl er een rilling door hem heenging, maar één blik op de fresh-kill pile leerde hem dat er dringend gejaagd moest worden. Hij keek rond in de warriors’ den , maar het zag er niet echt naar uit dat andere katten het al zagen zitten om uit hun nesten te komen. Hij kon natuurlijk voor de grap Breakingpoint vragen of hij mee zou gaan, maar daar had hij in het uiteinde alleen zichzelf zien. Hij wilde wel eens zien wat dat zou worden als de tom mentor zou worden. Vast een hoop gezeik en geen resultaten. Nee, hij moest positief blijven over zijn broer. Dat hij het al tot warrior had geschopt was al heel wat. De grijze tom ademde zijn adem in wolkjes uit en keek even hoe het ademwolkje oploste in de lucht waarna hij vaart zette om uit het camp te gaan. De koude sloeg tegen hem aan, maar het rennen hielp al goed. Hierdoor zou zijn bloed sneller stromen en zou hij het sneller warm krijgen. De tom opende zijn bek met de bedoeling om prooigeuren in te drinken, maar in plaats daarvan rook hij de geur van Ashbrook, een she-cat waar hij nog niet veel mee had gesproken. Ze was een paar moons ouder dan hem, maar schijnbaar wilde dat toch niet al te veel zeggen. Zijn snorharen trilden geamuseerd toen ze op de grond viel en op haar zij landde. Hij had zichzelf nog zo voorgenomen om wat liever te zijn tegen zijn Clanmates, maar dit kon hij natuurlijk niet laten schieten, of wel soms? Nee dus. De tom liep dus grijnzend naar de she-cat toe en deed verder ook geen moeite om haar overeind te helpen, dat kon ze zelf wel. ‘Wel wel,’ sprak hij. ‘Nu kan ik me eigenlijk niet herinneren dat ik ooit die beweging heb moeten leren om prooi te vangen. Wat is dat voor beweging als ik vragen mag? Misschien kan ik het ook eens gebruiken als ik ga jagen.’ En hij grijnsde naar haar. Butterpact: even lief als altijd!
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Ashbrook
Member
Falling JJI054E
Liz
516
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 24 moons.
Gender: She-cat ♀
Rank:
Ashbrook
BerichtOnderwerp: Re: Falling   Falling Icon_minitimeza 19 nov 2016 - 22:04

Niet veel later nadat de kattin op de grond was gevallen en daar gewoon even bleef liggen met een diepe frons, trok een bekende stem haar aandacht. Het was Butterpact, een warrior die iets jonger was dan zij. Ongemakkelijk kwam ze overeind en voelde een steek door haar poot gaan die er overigens voor had gezorgd dat ze over die verdomde steen gestruikeld was. Wel, wel, begon de kater. Oh starclan, nu ging je het krijgen hoor. Uitdagend trok Ashbrook haar wenkbrauw op toen hij dat zei. ‘Nu kan ik me eigenlijk niet herinneren dat ik ooit die beweging heb moeten leren om prooi te vangen. Wat is dat voor beweging als ik vragen mag? Misschien kan ik het ook eens gebruiken als ik ga jagen,' vervolgde de kater. Aha, hij wilde het dus op die manier spelen. "Dan heb je zeker niet zo goed opgelet in je apprenticetijd als je die fundamentele techniek voor het jagen niet hebt meegekregen," miauwde ze terug. Ash was zeker geen gemene kattin. Ze reflecteerde echter maar al te graag het gedrag wat naar haar toegegooid werd.
ASHBROOK


 Ashbrook              Brook •

::


Laatst aangepast door Ashbrook op ma 26 dec 2016 - 14:26; in totaal 1 keer bewerkt
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Falling DPKsfdL
Anonymous
634
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 45 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Butterpact
BerichtOnderwerp: Re: Falling   Falling Icon_minitimezo 27 nov 2016 - 20:15

Butterpact verwachtte weer één of andere geïrriteerde reactie van zijn Clanmate terug: zijn Clanmates konden namelijk nooit echt lachen met wat hij zei. Ze reageerden altijd geïrriteerd of beledigd. Alsof hij de grootste oorzaak van al hun problemen was, zeg maar. Er werd hem zelfs gezegd dat als hij zo doorging dat hij nooit een mate zou krijgen. Boehoe. Alsof hij daar echt naar zocht. Oké, hij wilde ooit wel vader worden en hij was wel serieus aangelegd op dat vlak, maar hij hoefde geen she-cat te hebben die om de haverklap boos werd omdat hij een sarcastisch, spottende opmerking maakte. Ook wilde hij geen she-cat hebben wiens loyaliteiten bij andere Clans lagen. Hij wilde gewoon een she-cat hebben die hem accepteerde om wie hij was en die volledig toegewijd was aan RiverClan. En het liefst een beetje zijn leeftijd, want een senior warrior was not done voor zijn leeftijd. De tom werd uit zijn gedachten gehaald toen de she-cat op een andere manier reageerde dan hij had gedacht, maar niet per se een manier die hij daardoor verafschuwde. Integendeel zelfs. Hij bewoog geamuseerd zijnde met zijn snorharen. ‘Het blijkt,’ sprak hij met een knipoog tegen haar. Hij vond het wel leuk dat ze totaal niet onder de indruk leek te zijn van zijn opmerking en dat ze het ook niet echt liet merken dat ze zich schaamde voor haar val. ‘Maar ik durf te wedden dat je me het dan wel wilt leren, niet dan? Ik ben immers een zeer leergierige tom.’ En vervolgens stapte hij op haar af waarna hij zijn poot expres ergens achter liet haken, een stap naar voren deed en vervolgens op een zeer overdreven manier zich expres op de grond liet vallen. ‘Ah, ik geloof dat ik het al door begin te hebben,’ zei hij grijnzend tegen haar terwijl hij overeind kwam.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Ashbrook
Member
Falling JJI054E
Liz
516
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 24 moons.
Gender: She-cat ♀
Rank:
Ashbrook
BerichtOnderwerp: Re: Falling   Falling Icon_minitimema 26 dec 2016 - 15:04

“Het blijkt,” begon hij zijn antwoord waar hij snel een knipoog achteraan gaf. Oh God, was het zo’n flirterige charmeur die ze tegenover haar had of was het gewoon een speels knipoogje? Ach, daar zou ze snel genoeg achter komen als hij door zou gaan. Ze grinnikte toen hij haar vroeg of ze hem die fundamentele jaagtechniek dan zou willen leren waarna hij op haar af liet en een demonstratie deed over hoe goed hij die techniek al beheerste. Geamuseerd lachte ze en zette een stapje achteruit zodat hij niet tegen haar aan zou vallen. “Dat denk je ja,” grinnikte ze geamuseerd. “Kom eens hier, dan zal ik je helpen zodat je het in een keer perfect kan doen,” zei ze tegen hem en wenkte met haar staart dat hij naar haar toe moest komen.
ASHBROOK


 Ashbrook              Brook •

::
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Falling DPKsfdL
Anonymous
634
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 45 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Butterpact
BerichtOnderwerp: Re: Falling   Falling Icon_minitimevr 13 jan 2017 - 14:39

Hoewel het al een stuk minder was dan toen hij apprentice was en beginnende young warrior, vond hij het soms nog steeds leuk om zijn Clanmates wat te plagen als ze iets deden waar ze niks aan konden doen. Hij nam in elk geval aan dat Ashbrook niet opzettelijk op de grond was gevallen. En als ze dat wel expres had gedaan, dan had hij er gewoon geen woorden voor. ‘Nu moet je niet zo beginnen,’ zei hij waarschuwend. ‘Ik deed het perfect na.’ Hij grinnikte. Hij kwam overeind en begon met zijn tong over zijn pels te likken. Zijn vacht was gelukkig niet zo lang dat het om de haverklap gewassen moest worden omdat hij ergens achter was blijven haken, daadwerkelijk was gevallen of, zoals nu, speels deed met iemand, maar het moest naar zijn idee wel gewoon netjes zitten. Het nadeel met zo’n dunne pels was natuurlijk wel dat hij in leaf-fall en leaf-bare niet de beste bescherming had. En daarom kroop hij ’s nachts meestal tegen zijn broer aan zodat ze elkaar warm konden houden. ‘Kan ik dat vertrouwen?’ vroeg hij wantrouwig aan de she-cat. ‘Ik weet niet zeker wat je van plan bent, maar ik zal je dan wel het voordeel van de twijfel geven.’ En alsof dat echt veel moeite had gekost om tot dat besluit te komen wandelde hij al grinnikend in de richting van haar. ‘Hier ben ik dan,’ zei hij toen hij naast haar stond. ‘Dus… Hoe moet je deze move perfect uitvoeren?’ Hij keek haar grijnzend aan.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Gesponsorde inhoud
BerichtOnderwerp: Re: Falling   Falling Icon_minitime

Terug naar boven Ga naar beneden
 
Falling
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: RiverClan territory :: RiverClan territory-
Ga naar: