I want sacred I want final 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Greenleaf, 15°C - 30°C
En dan is het toch echt Greenleaf. De zon is bijna niet meer weg te denken. De meeste dagen zijn warm en droog. De enige regen valt nog uit een enkele onweersbui die overkomt en dat betekent ook direct veel regen in één keer. Het woud zit vol prooi en kruiden om de Clans mee in leven te houden.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 I want sacred I want final

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Ga naar pagina : 1, 2  Volgende
Hollow
Member
I want sacred I want final 2fc2Ltf
ϟ Michelle ϟ
101
Actief
It may comfort you to know that your death, while astonishingly violent, will likely be mercifully swift.

CAT'S PROFILE
Age: ϟ 45 Moons ϟ
Gender: She-cat ♀
Rank: Senior Warrior
Hollow
BerichtOnderwerp: I want sacred I want final   I want sacred I want final Icon_minitimema 31 okt 2016 - 16:32

And I'm seeking it wherever I go


Desintresse leek een standaard blik op haar gevlekte gezicht te zijn. De halsband was nu ondertussen niets meer dan gebakken lucht voor haar. Ze voelde het ding niet meer en het hielt haar niet tegen met wat dan ook. Ze wist echter wel dat ze snel honden tanden moest gaan verzamelen want verdomme die nesten zagen er verdomde lekker uit en ze wou er een bemachtigen in een barn. Maar ze was ook lui. Er moest vast wel een betere manier zijn om die tanden te krijgen nietwaar? Haar ogen draaide zich langzaam bij en vielen op de kers verse commander van bloodclan. Hmm. Met een rustige geeuw rekte de kattin zichzelf uit en stapte op hem af. "Je ziet er zenuwachtig uit bevalt het leiderschap je niet zo hmm?" Iet wat speels wist ze te grijnzen terwijl haar staart zich om haar poten krulde toen ze ging zitten en draaide haar kopje even schuin hem aanstarend.
-Shark eerst
because I'm H O L L O WPatience and Silence had one beautiful daughter.
And her name was Vengeance.


Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Shark
Member
I want sacred I want final Img_2610
Freedje
2401
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 61 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Rogue
Shark
BerichtOnderwerp: Re: I want sacred I want final   I want sacred I want final Icon_minitimema 31 okt 2016 - 17:20

Met een rustige blik keek Shark naar de kittens die met elkaar aan het spelen waren. Ze werden niet bepaald in de gaten gehouden door de queens en hun spelletje was ruwer dan de spelletjes die hij de kittens had zien spelen in ThunderClan tijdens de overname, maar hij voelde er niet veel voor om de queens daar op te gaan wijzen. Hij hield zich trouwens zo veel mogelijk uit de buurt van she-cats van de Elite. Ze hadden immers altijd een reden om hem niet te mogen. Tot nu toe had hij bijna geen enkele she-cat echt blij gemaakt met zijn aanwezigheid. De she-cats die hij blij maakte, leefden meestal in de andere Clans en die bespeelde hij alleen maar. Hij wist dat hij kittens had in ThunderClan, maar voelde er niet veel voor om hun op te gaan zoeken. Trouwens, inmiddels moesten die kittens al wel vrij groot zijn, dacht hij zo. Zo rond de leeftijd dat ze warrior zouden worden. Misschien zou hij ze eens een keertje opzoeken zodat hij contact met hun kon krijgen en hun kon beïnvloeden. Een spion in ThunderClan was immers altijd wel handig. Shark draaide zijn kop toen hij een stem hoorde praten en keek recht naar een she-cat met twee verschillende oogkleuren. Juist vanwege haar twee verschillende oogkleuren herkende hij haar als Hollow. Naar zijn idee was ze één van de mooiere she-cats uit de Elite. ‘Ik ben nooit nerveus,’ sprak hij kil, maar ook om zijn lippen ontstond een klein grijnsje. Hij vroeg zich echter af waarom de she-cat interesse in hem toonde, maar het was niet ongebruikelijk dat iemand eens een praatje met hem kwam maken en hij herinnerde zich dat hij dat vroeger ook altijd deed. ‘Het leiderschap bevalt me trouwens prima,’ voegde hij er kalmpjes aan toe. Zijn spieren werden zichtbaar toen hij zich uitrekte en zijn hondentanden rinkelden tegen elkaar toen hij weer in een normale houding ging zitten. ‘Alleen denk ik dat het voor jullie wel apart aanvoelt nu Zira weg is.’ Zijn blik verried niets, maar hij draaide zijn kop zodat hij haar reactie kon peilen.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Hollow
Member
I want sacred I want final 2fc2Ltf
ϟ Michelle ϟ
101
Actief
It may comfort you to know that your death, while astonishingly violent, will likely be mercifully swift.

CAT'S PROFILE
Age: ϟ 45 Moons ϟ
Gender: She-cat ♀
Rank: Senior Warrior
Hollow
BerichtOnderwerp: Re: I want sacred I want final   I want sacred I want final Icon_minitimema 31 okt 2016 - 21:30

Ze hielt haar kop schuin. Of deze kater kon zijn clan nauwelijks. Of hij had zo weinig interesse in de katten dat het in beide gevallen haast zonde leek dat hij commander was geworden. Jammer nou dat Zira besloot het loodje te leggen toen zij nauwelijks in de elite was gekomen. Het had een stuk handiger voor haar geweest als ze nog even de tijd had gehad om de juiste honden tanden te verzamelen en zichzelf te bewijzen aan Claw. "Ik heb werkelijk geen idee. En daarnaast ben ik geen kat die zich schuil houdt in het verleden of nog om een dode huilt zoals hun." Ze draaide haar oren even bij naar twee jongere katten die met elkaar zaten opgekropen. "Echter van wat ik heb gehoord is niet iedereen het eens met jouw leiderschap hmm?"Patience and Silence had one beautiful daughter.
And her name was Vengeance.


Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Shark
Member
I want sacred I want final Img_2610
Freedje
2401
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 61 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Rogue
Shark
BerichtOnderwerp: Re: I want sacred I want final   I want sacred I want final Icon_minitimedi 1 nov 2016 - 14:01

Shark had zelf niet echt gehuild om de dood van Zira, maar hij was wel geschrokken geweest over het feit dat ze was vermoord door een hond. Zira had altijd als een onoverwinnelijke kat naar hem geleken, altijd bereid om terug te slaan wanneer dit moest. Blijkbaar waren de drie honden te veel voor haar geweest. Hij wist dat Jinx een hekel aan hem had. Shark had gemerkt dat de tom ontzettend veel affectie naar Zira had getoond toen hij haar dode lichaam in het kamp had neergelegd en dat hij het Shark kwalijk nam dat deze nu de plaats innam van de she-cat, maar daar kon Shark zelf ook weinig aan doen. Hij hoopte maar dat niet te veel katten er achter kwamen dat hij oorspronkelijk een kittypet was geweest. Ze zouden hem verachten en hem nog meer van zijn plaats willen stoten. ‘Iedereen verwerkt het op zijn eigen manier,’ zei Shark met een kalme blik tegen Hollow, hoewel hij een vies gezicht trok naar de katten die echt wel zielig aan het doen waren. Oké, nee, zo zou hij zijn verdriet ook niet verwerken mocht hij een iets open karakter hebben gehad, maar hij kon Hollow’s woorden moeilijk beamen omdat hij had gezien dat Zira’s dochters het er extra moeilijk mee hadden gehad. Hij wist dat Nyra het er ook moeilijk mee ging hebben en aangezien hij toch wel wat respect voor Nyra voelde, stond hij Hollow niet direct bij in haar mening. Shark draaide zijn kopje toen hij haar vraag hoorde en bewoog met zijn snorharen, maar gaf verder geen reactie. Geen lichamelijke reactie dan toch. ‘Wat ben ik blij dat je dat gemerkt hebt,’ sprak hij lichtelijk sarcastisch. ‘Maar of ze het nu eens zijn of niet, ze zullen het toch wel moeten accepteren dat ik hun nieuwe deputy ben. Uiteindelijk zullen ze me wel gaan respecteren.’ De tom rechtte zijn rug zodat hij zekerder overkwam en keek haar strak aan alsof hij haar uit wilde dagen om te zeggen dat hij nooit gerespecteerd zou worden door de Elite.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Hollow
Member
I want sacred I want final 2fc2Ltf
ϟ Michelle ϟ
101
Actief
It may comfort you to know that your death, while astonishingly violent, will likely be mercifully swift.

CAT'S PROFILE
Age: ϟ 45 Moons ϟ
Gender: She-cat ♀
Rank: Senior Warrior
Hollow
BerichtOnderwerp: Re: I want sacred I want final   I want sacred I want final Icon_minitimedi 8 nov 2016 - 20:55

Hmm ze kon de toon van hem wel goedkeuren. Tenminste een iemand die zijn gedachten durfde uit te spreken. Misschien was Claw toch ook niet al te voor de hand liggend zoals haar vorige leider was geweest. "En hoe ga je er voor zorgen dat ze het maar accepteren." Rustig trok ze haar poot op en sloeg haar nagels even uit naar de vlijmscherpe klauwen kijkend voor een seconde voor ze haar poot weer neer plaatste en haar nagels in de grond liet schrapen. Ze had maar wat veel interesse in zien hoe deze kater die gehaat en veracht leek te worden zichzelf omhoog zou bewegen. Het toonde wel ook aan dat er nog heel veel gevoelens over waren gebleven voor de vorige commander. Iets wat Hollow niet verwacht had. Het was hier toch de sterkste hebben de macht of zag ze het daar verkeerd?Patience and Silence had one beautiful daughter.
And her name was Vengeance.


Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Shark
Member
I want sacred I want final Img_2610
Freedje
2401
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 61 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Rogue
Shark
BerichtOnderwerp: Re: I want sacred I want final   I want sacred I want final Icon_minitimedi 8 nov 2016 - 21:43

Shark had eerlijk gezegd een grote bek verwacht omdat hij zijn gedachten zo tegen haar uitsprak, maar dat gebeurde niet en de tom draaide zijn kop naar haar om haar reactie te peilen. Net zoals de meesten in de Elite was haar uitdrukking echter vrij moeilijk te lezen en werden gevoelens nauwelijks getoond, iets wat Shark wel kon waarderen. Hij kon het nog altijd niet uitstaan als katten hun gevoelens te hard toonden en zich zielig begonnen te gedragen, hoewel er uitzonderingen waren. Van Chawl zou hij het één keer wel pikken en als hij misschien later een nestje zou krijgen waarvan hij veel zou houden, zou hij het ook wel van hun pikken. Maar goed, dat was nog ver van zijn bed. In tegenstelling tot zijn twee zonen in ThunderClan en een dochter in RiverClan zou hij zijn nestje die hij echt wilde erkennen als familie binnen de Elite willen hebben omdat hij wist dat ze daar goed op zouden groeien. Maar dan moest hij natuurlijk eerst wel een partner vinden en verliefd worden was iets vreemds voor de deputy. Hij praatte er dan ook nauwelijks over en als hij er ooit advies over zou moeten geven zou hij diegene liever verwijzen naar iemand die er meer verstand van had, hoewel hij niet dacht dat hij ooit verliefd zou worden als hij keek naar wat het met een kat deed. Dus geen toekomstig nestje voor hem dan. Hij keek Hollow strak aan toen zij haar vraag stelde. ‘Dat zie je vanzelf wel, heb geduld,’ sprak hij met een grijnsje gevolgd door een knipoog. ‘In elk geval zal het effectief zijn.’ Zijn toon toonde aan dat hij waarschijnlijk al wel iets in gedachten had. ‘Ik kom er wel, geen zorgen. Zorg eerder maar dat je zelf wat hondentanden erbij verdient. Wie weet kun je binnenkort in een barn slapen.'
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Hollow
Member
I want sacred I want final 2fc2Ltf
ϟ Michelle ϟ
101
Actief
It may comfort you to know that your death, while astonishingly violent, will likely be mercifully swift.

CAT'S PROFILE
Age: ϟ 45 Moons ϟ
Gender: She-cat ♀
Rank: Senior Warrior
Hollow
BerichtOnderwerp: Re: I want sacred I want final   I want sacred I want final Icon_minitimedi 8 nov 2016 - 22:06

De grijns ontving ze zelf met een brede grijns terwijl haar staart even heen en weer zwiepte en zich vervolgens over haar poten krulde. Dit was tenminste een gesprek waar ze van kon genieten. Haar voorgaande gesprekken met Claw waren puur zakelijk geweest. En andere bloodclanners waren bij lange na niet zo interessant als de kersverse deputy. Ze moest wel even grinniken bij zijn woorden en knikte langzaam. "Dat zou een goede plan van aanpak zijn ja. Maar er zijn zoveel te verdienen. Op zo veel manieren. Je wil vast wel mee gaan om te helpen mijn eerste op te halen nietwaar?" Haar snorharen trilde even van plezier. Ze was nog lang niet klaar met deze kater. Ze wou nog veel meer van hem te weten komen en hij zou maar meegaan.Patience and Silence had one beautiful daughter.
And her name was Vengeance.


Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Shark
Member
I want sacred I want final Img_2610
Freedje
2401
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 61 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Rogue
Shark
BerichtOnderwerp: Re: I want sacred I want final   I want sacred I want final Icon_minitimevr 11 nov 2016 - 8:49

Shark draaide kort zijn kopje naar haar en vroeg zich af of dit het antwoord was die ze verwachtte, die ze van hem wilde horen. Toen herinnerde hij zichzelf aan het feit dat het hem geen barst uitmaakte of dat het antwoord was die ze wilde horen en van hem verwachtte. Het maakte hem zelfs helemaal niet uit wat anderen van hem dachten, want nu hij deputy was had iedereen naar hem te luisteren, of ze dat nu wilden of niet. Zelfs de meest onrespectvolle members dienden naar hem te luisteren ook al zouden ze dat niet willen. En het leukste van allemaal? Hij kon straffen geven als ze het wél waren. Maar Hollow had tot nu toe nog niet echt laten blijken dat ze hem niet respecteerde en Shark wist eerlijk gezegd niet wat hij daarvan moest denken. Hij draaide zijn kop toen Hollow weer begon met spreken en zijn snorharen bewogen kort toen hij haar woorden hoorde. Aha. Was ze daarvoor met hem komen praten? Dacht ze dat een paar mooie woorden en een goed uiterlijk haar gingen helpen om meer hondentanden te verdienen? Nee. Net als iedereen in de Elite ging zij hard werken voor haar hondentanden en dat mocht ze weten ook. In zijn blik was echter niks te zien van wat hij allemaal over haar dacht en een glimlach kwam zelfs om zijn lippen te staan terwijl hij naar toeliep en zijn staart onder haar kin door liet glijden. Hij zette kracht zodat ze hem half gedwongen moest aankijken en boorde zijn ogen diep in de hare. ‘Wel…’ Hij keek haar vervolgens kil aan. ‘Nee. Iedereen in de Elite moet hard werken om een hondentand te verdienen en jij dus ook.’ Hij liet zijn staart weer van haar kin gaan en keek haar vervolgens peinzend aan. ‘Ik kan wel observeren,’ gaf hij toe. ‘Maar ik ga je niet helpen. Ik heb ook gestreden om mijn acht hondentanden te krijgen en jij gaat precies hetzelfde doen.’
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Hollow
Member
I want sacred I want final 2fc2Ltf
ϟ Michelle ϟ
101
Actief
It may comfort you to know that your death, while astonishingly violent, will likely be mercifully swift.

CAT'S PROFILE
Age: ϟ 45 Moons ϟ
Gender: She-cat ♀
Rank: Senior Warrior
Hollow
BerichtOnderwerp: Re: I want sacred I want final   I want sacred I want final Icon_minitimema 14 nov 2016 - 21:21

Zijn staart kietelde even onder haar kin en ze kon niet anders dan zachtjes grinniken terwijl ze zelf overeind kwam. Ze was iets groter dan hem maar het scheelde niet veel terwijl ze naar hem toe stapte haar lichaam iets tegen het zijne aan plaatste en haar neus tegen zijn staart drukkend een half likje gevend met een bijna speelse blik in haar ogen. "Nou dat is nog eens jammer." Haar stem was bijna een fluistering terwijl ze haar kop naar hem toe bewoog en die onder zijn kin langs liet gaan om te laten zien dat ze wel degelijk onderdanig aan hem was. "Dan denk ik dat je toch echt alleen meer toe moet kijken en genieten hoe ik meer en meer hondentanden binnen haal."Patience and Silence had one beautiful daughter.
And her name was Vengeance.


Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Shark
Member
I want sacred I want final Img_2610
Freedje
2401
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 61 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Rogue
Shark
BerichtOnderwerp: Re: I want sacred I want final   I want sacred I want final Icon_minitimezo 27 nov 2016 - 11:48

Shark was het duidelijk niet gewend om dit soort aandacht te krijgen. Oké, hij had poezen verleid in het verleden en daar waren kittens van gekomen, maar dat was nooit oprecht geweest of zo. Hij had ze altijd verleid met maar één doel: kittens krijgen die konden fungeren als pionnen in de andere Clans. Het was Claw’s idee geweest om kittens te krijgen in ThunderClan. En dan had hij nog die gestoorde Elite she-cat die hij verleid had en waarmee hij kittens had gekregen. Hij besteedde weinig aan zijn kittens binnen de Elite en niet veel katten wisten dan ook dat hij kittens had binnen de Elite. Dat hoefde ook niet. Dat van die ThunderClan kittens was trouwens ook een geheim tussen hem en Claw. Dat liet hem er trouwens aan herinneren dat hij de tijd goed in de gaten moest houden, want binnenkort zouden ze oud genoeg zijn om het camp te mogen verlaten. Shark werd uit zijn gedachten getrokken toen hij Hollow onder zijn kin voelde. Hm. Een aparte manier om onderdanigheid aan hem te tonen, maar niet per se een manier die hij om die reden zou verachten. Het was moeilijk om haar lichaamsgeur, die verwonderlijk lekker rook voor een Elite cat zijnde, te negeren en Shark hield zijn blik strak naar voren gericht. De afstandelijke tom uithangen leek hem hierbij het beste, want hij had eerlijk gezegd geen idee hoe hij anders moest reageren. Hij had geen intentie om haar te verleiden en daarmee kittens te krijgen. ‘Ik zie er naar uit,’ zei hij met een grijnsje tegen haar. ‘En ik zal bij elke ceremony waarbij Claw je naam aanhaalt om je een hondentand te geven je persoonlijk begeleiden naar zijn barn.’ Hij moest toegeven dat hij wel interesse begon te tonen in de she-cat. ‘Denk maar niet dat het makkelijk is,’ sprak hij. ‘Ik heb er ook lang over gedaan om alleen al deze acht te verdienen. Maar wie weet, als je hard werkt…’ Hij grijnsde.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Hollow
Member
I want sacred I want final 2fc2Ltf
ϟ Michelle ϟ
101
Actief
It may comfort you to know that your death, while astonishingly violent, will likely be mercifully swift.

CAT'S PROFILE
Age: ϟ 45 Moons ϟ
Gender: She-cat ♀
Rank: Senior Warrior
Hollow
BerichtOnderwerp: Re: I want sacred I want final   I want sacred I want final Icon_minitimedo 8 dec 2016 - 14:21

Ze kon het niet helpen om een kleine speelse glimlach op haar lippen te toveren bij het horen van zijn woorden terwijl haar staart nog even onder zijn kin tikte. Hij was een grote jongen. Maar zij leek toch net iets groter te zijn. Dankzij haar bouw. Opvoeding en plaats van afkomst. Ze had wel zo groot moeten zijn om iedereen te 'beschermen.' Maar dat beschermen was nu ver weg. Het maakte allemaal niet meer uit. Al wat zij wou zou zij krijgen. En iets in haar was aangewakkerd door deze kater.
Ze wou hem.
"Dat klinkt als een ware eer Shark. Weet je zeker dat ik die waardig ben?" Fluisterde ze zachtjes in zijn oor voor ze zichzelf weer omhoog duwde. Haar staart nog eenmaal langs zijn flank liet glijden en met haar oren trok. "Kom." Mauwde ze enkel zachtjes voor ze weg leip van het kamp haar staart sierlijk heen en weer zwaaiend de grijns op haar lippen moeilijk weg te werken.Patience and Silence had one beautiful daughter.
And her name was Vengeance.


Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Shark
Member
I want sacred I want final Img_2610
Freedje
2401
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 61 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Rogue
Shark
BerichtOnderwerp: Re: I want sacred I want final   I want sacred I want final Icon_minitimewo 14 dec 2016 - 17:02

Shark liet zijn blik kort langs haar glijden en nam de tijdens de stilte de tijd om haar volledig in zich op te nemen. Als hij zich immers interesseerde in een kat, wilde hij ook graag weten met wie hij te maken had. Ze was groter dan hem, wat een voordeel op kon leveren tijdens een gevecht voor haar. Hij durfde zelfs te wedden dat ze groter was dan de meeste katten hier, misschien zelfs groter dan Claw. Ze had een lichtbruine en witte langharige vacht en ogen met twee verschillende kleuren; iets speciaals. Het deed hem een beetje denken aan Chawl. Die had immers ook twee verschillende oogkleuren, hoewel die kleuren er wel ietsje anders en feller uitzagen dan die van deze she-cat. Ze moest iets ouder dan hem zijn, maar veel zou het wel niet schelen. Wat was haar achtergrond? Was ze een rogue geweest? Had ze in een Clan geleefd of was ze opgegroeid in de Elite? Zo veel vragen, zo weinig antwoorden. De tom trok kort met zijn oortje en keek toe toen ze haar vraag stelde. ‘Bewijs jezelf en dan zullen we er wel achter kom of je waardig genoeg daarvoor bent of niet,’ zei hij bot tegen haar, hoewel de botheid slechts een masker was die hij omhooghield. Ze bracht hem in de war; geen enkele she-cat had tot nu toe tijdens de eerste ontmoeting zo’n attitude naar hem getoond. En het ergste was dat hij niet zeker kon zeggen of hij het vervelend vond of niet. Ja, het was interessant, maar was het daarom ook per se leuk? En toch volgde hij haar mee toen zij hem wenkte. ‘Wel wel,’ sprak hij lichtelijk honend. ‘Heeft ons gesprek mevrouw meteen op een idee gebracht om een nieuwe hondentand te verdienen? Je bent wel ambitieus, zeg.’ Hij gaf haar een knipoog, maar besloot om niet achter haar aan te lopen. Nee, in plaats daarvan liep hij naast haar. Hij was een leader. Geen volger. ‘Je maakt me wel nieuwsgierig naar wat we gaan doen, maar ik kan wachten. Alleen niet te lang.’ Zijn ogen flitsten naar haar alvorens zich weer terug op hun pad die ze bewandelden te richten. Hij zou het zelf wel zien.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Hollow
Member
I want sacred I want final 2fc2Ltf
ϟ Michelle ϟ
101
Actief
It may comfort you to know that your death, while astonishingly violent, will likely be mercifully swift.

CAT'S PROFILE
Age: ϟ 45 Moons ϟ
Gender: She-cat ♀
Rank: Senior Warrior
Hollow
BerichtOnderwerp: Re: I want sacred I want final   I want sacred I want final Icon_minitimevr 6 jan 2017 - 11:04

"Oh ik heb altijd ideeën Shark."
Grinnikend draaide ze zichzelf iets bij om hem onderzoekend aan te kijken. "Betekend niet dat ik ze direct uit voer. Zie je. Ik heb iets dat heet geduld. Kunnen veel nog van leren als je het mij vraagt." De grijns rond haar lippen was op dit moment nieteens meer weg te werken. "Ik ben meer dan een dom stuk vlees dat teveel spiermassa heeft. Gelukkig maar. Ik zou er niet mee kunnen leven om te zijn zoals anderen hier." Haar oren gleden even naar achteren terwijl ze haar neus ophaalde. "Nee. Ik zat veel meer te denken aan een rondleiding. Jij bent hier al lang nietwaar. Ik kom van een land hier ver vandaan. Ik zou graag alles willen weten wat er te weten is. Over jou. Over Claw. Over de gebieden hier. En bovenalles. Wat de beste manieren zijn om je geliefde hondentanden op te halen. Als je zo vrij wil zijn om mij te helpen." Bijna spinnend keek ze hem poeslief aan terwijl haar staart heen en weer zwaaide in de lucht.Patience and Silence had one beautiful daughter.
And her name was Vengeance.


Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Shark
Member
I want sacred I want final Img_2610
Freedje
2401
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 61 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Rogue
Shark
BerichtOnderwerp: Re: I want sacred I want final   I want sacred I want final Icon_minitimema 9 jan 2017 - 19:27

Shark trok slechts kort met zijn oortje toen ze haar opmerkingen tegen hem maakte, maar reageerde er voor de rest niet al te erg op. Zijn interesse werd echter wel getrokken toen ze het plotseling over anderen had. Bedoelde ze daar ook hém mee? Hoewel ze niet bepaald denigrerend had geleken tegenover hem, was het nu ook weer niet dat ze echt positief naar hem had gekeken toen hij benoemd werd als deputy. ‘Ambitie wordt vaak verward met ongeduld,’ sprak hij kil. ‘Zorg ervoor dat jouw ‘geduld’ niet verward wordt met luiheid.’ Hij richtte zijn blik weer naar voren. ‘En over welke anderen heb je het, als ik vragen mag? Niet iedereen in de Elite doet zijn best, maar er zijn er toch een paar bij die al een flink aantal hondentanden hebben verdiend en respect hebben gekregen binnen de Elite.’ En hij was daar niet één van. Ja, oké, hij had veel hondentanden verdiend, maar hij had nu niet bepaald het gesprek waarop hij geho… die hij verwacht had. Hopen was een slecht ding en al wat het je uiteindelijk bracht was ellende. Maar verwachten kon soms ook pijnlijk zijn als een afwijzing nabij was. ‘Als je iets over Claw wilt weten moet je maar zelf naar hem gaan en het hem vragen,’ sprak hij nors. Hij ging niks vertellen wat hij wist over zijn vriend. Bovendien wist hij ook weer niet zo veel over de zwarte tom dat hij de interesse van Hollow kon stillen, maar dat hoefde zij niet te weten. ‘Wat je over mij te weten komt dat ligt er nogal aan en over de rest? Sure. Vooral het gedeelte van de hondentanden wil ik je wel uitleggen.’ En even maakte zijn kille houding plaats voor een goedkeurende, maar deze verdween weer even snel als hij gekomen was. Sommigen zouden zelfs betwisten of het er ooit wel geweest was. ‘Ik weet iets beters,’ sprak hij vervolgens. ‘Jij stelt vragen en ik kies of ik ze beantwoord. Ik stel de vragen en jij beantwoordt ze.’ Hij richtte zijn blik strak op haar. ‘Je weet toch hoe het hondentandensysteem werkt en wat je ervoor moet doen, right?’ Als ze dat al niet eens wist dan was het logisch dat ze er nog geen één had.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Hollow
Member
I want sacred I want final 2fc2Ltf
ϟ Michelle ϟ
101
Actief
It may comfort you to know that your death, while astonishingly violent, will likely be mercifully swift.

CAT'S PROFILE
Age: ϟ 45 Moons ϟ
Gender: She-cat ♀
Rank: Senior Warrior
Hollow
BerichtOnderwerp: Re: I want sacred I want final   I want sacred I want final Icon_minitimewo 18 jan 2017 - 15:53

Hmmm, daar kon ze wat mee. Zijn eisen waren hoog. Maar goed. Wat kon ze verwachten van de grote commander van bloodclan. Ze kon niet aan komen lopen met de verwachting dat alles om haar heen zou draaien. Ze was dan wel een zonnetje. Maar science werkte niet zo goed hier leek het. "Hmm goed dan. Die condities accepteer ik." Bijna speels grinnikte ze even terwijl ze in stilte doorliep. De zon boorde in op haar lange tripple gekleurde vacht en liet haar even zuchten. Ze kon wel moorden voor dagen zoals deze... letterlijk. "Ja natuurlijk weet ik het hondentandsysteem. Ik heb er al een volbracht maar moet deze nog ontvangen. Hoe anders denk je dat ik aan m'n halsband kom if not een hond vermoorden." Even grinnikte ze oppervlakkig en rekte haar lichaam nogmaals uit. "Goed. Mijn vraagn." Even staarde ze hem strak aan met heer multi gekleurde ogen. "Waar kom je vandaan?"Patience and Silence had one beautiful daughter.
And her name was Vengeance.


Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Shark
Member
I want sacred I want final Img_2610
Freedje
2401
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 61 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Rogue
Shark
BerichtOnderwerp: Re: I want sacred I want final   I want sacred I want final Icon_minitimema 23 jan 2017 - 13:59

Hm. Ze gaf aan dat ze ermee akkoord ging. Alsof ze een keuze had. Als ze het er niet mee eens was geweest, was hij nu gewoon niet met haar meegegaan. Zo simpel was het. Of had ze wel zo veel mogen vragen als ze wilde, maar had ze gewoon geen antwoord gekregen. Ze moest weten en onthouden dat hij geen simpele member meer was die een gelijke was, maar haar deputy. Ze moest weten dat ze ondergeschikt was aan hem en dat ze nog deels een eigen willetje mocht hebben, maar dat het vooral zijn weg ging of die van Claw. Dat was de reden waarom zij de leidinggevenden waren en de members, de young ones en de kittens de ondergeschikten. Als ze het daar niet mee eens was, moest ze de Elite maar verlaten. Oh wacht… dat ging natuurlijk niet. Hij onderdrukte een grijns om zijn eigen gedachten en richtte zich vervolgens naar haar toe. Hij deed zijn best om de speelse blik in haar ogen te negeren. Hij haalde zijn schouders op. ‘Misschien hadden Claw en Zira een reden om de hondentand voor je achter te houden. Maar ik zal het hier met Claw over hebben zodat jij je hondentand krijgt tegen de volgende hondentandenceremony.’ Toen ze verder sprak, toonde enkel zijn naar opzij gaande oortje aan dat hij geïnteresseerd was in haar vraag. Zijn bloed leek echter koud te worden toen ze haar eerste vraag stelde. Liegen of terugvallen op het feit dat hij niet elke vraag van haar hoefde te beantwoorden? Maar hij wilde ook weer niet dat ze achterdochtig zou worden. ‘Ik was eerst een rogue,’ sprak hij kalmpjes. ‘Toen kwam ik iemand tegen die me over de Elite vertelde en besloot ik de Elite te joinen. En waar kom jij vandaan?’ Hij leidde het onderwerp meteen weer weg van hem. In principe had hij niet gelogen, alleen was al wat hij verteld had pas gebeurd nadat hij bij de Twolegplace ontsnapt was. Maar dat hoefde zij niet te weten. Dat hoefde niemand niet te weten.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Hollow
Member
I want sacred I want final 2fc2Ltf
ϟ Michelle ϟ
101
Actief
It may comfort you to know that your death, while astonishingly violent, will likely be mercifully swift.

CAT'S PROFILE
Age: ϟ 45 Moons ϟ
Gender: She-cat ♀
Rank: Senior Warrior
Hollow
BerichtOnderwerp: Re: I want sacred I want final   I want sacred I want final Icon_minitimeza 28 jan 2017 - 18:22

Hmmm, lieve Shark toch. Ze was niet dom. Hij hielt iets voor haar achter. Het lag er zo dik bovenop. Maar ze sprak er niet over. Inplaats daarvan krulde er een grijns rond haar lippen terwijl ze haar kop bijdraaide en met haar kin richting de compleet andere kant opwees. "Ik ben hier ver weg geboren. Als een druppel water in de bergen. Ik ben naar beneden gedruppeld op zoek naar nieuwe wateren om mij in te voegen." Grinnikend draaide ze haar kop weer bij. "De wereld is zo veel grootser dan deze landen. En toch blijft Bloodclan wanhopig proberen het bos over te nemen? Er zijn zo veel grootsere gebieden die Bloodclan's honger kunnen stillen." Dat was haar tweede vraag. Hij zou hem wel begrijpen nietwaar? Waarom hier blijven terwijl er verderop zo veel meer te halen was. Persoonlijk zou ze wel graag de ondergang van haar geboortegrond willen zien. Maar ach. Wat had zij te bevelen.Patience and Silence had one beautiful daughter.
And her name was Vengeance.


Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Shark
Member
I want sacred I want final Img_2610
Freedje
2401
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 61 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Rogue
Shark
BerichtOnderwerp: Re: I want sacred I want final   I want sacred I want final Icon_minitimedi 31 jan 2017 - 21:32

Shark had geen idee of het geholpen had om het gesprek direct van hem af te leiden, maar in elk geval stelde ze er geen vragen over en dat was misschien ook wel het beste. Als deputy zijnde hoefde hij deze trouwens ook helemaal niet te beantwoorden, maar het was goed om te zien dat hij dan toch tenminste iets van gezag uitoefende bij een andere kat. Het viel hem de laatste tijd niet mee om wat orde in de Elite te roepen als het over zichzelf ging. Veel katten rouwden nog om de dood van Zira of hadden hem gewoon niet graag als haar vervanger gezien. Meerdere katten haatten hem omdat hij een plek had ingenomen die hij volgens velen niet had mogen innemen, maar ze waren dan ook weer zo slim om dat niet hardop tegen Claw te gaan zeggen. Jinx had het hem wel letterlijk verteld, maar Shark had zich daar vrij weinig van aangetrokken. Hij wist niet hoe het was om een belangrijke kat in zijn leven te missen omdat hij dat nog nooit echt had meegemaakt; hij had er altijd voor gezorgd dat hij niet van andere katten zou houden. Maar nu voelde hij toch wel iets speciaals tegenover Rascal en vooral tegenover Eveningpaw, dus misschien zou hij dat gevoel ooit wel meemaken. En misschien kwam hij ooit een she-cat tegen waar hij oprecht iets voor zou voelen, maar dat betwijfelde hij ten zeerste. Hollow leidde hem af door over haar geboortegebied te praten en geïnteresseerd trok hij met zijn oren. ‘De bergen? Dat klinkt interessant. Kun je daar zelfs wonen dan?’ Hij haalde zijn schouders op toen ze hem een duidelijke vraag stelde zonder hem echt over haar lippen te laten gaan. Maar hij wist wel wat ze bedoelde. ‘Dat kan misschien wel zijn, maar ik zie niks liever dan de ondergang van die zielige boskatjes en ik weet dat Claw daar hetzelfde over denkt. Het zou heerlijk zijn als we hun konden verdrijven van hun eigen gronden zodat ze iets anders moesten zoeken om te leven. Aangezien er niet veel keuze is buiten dit gebied waar ze echt volgens hun Clannormen kunnen leven, zal er een kans bestaan dat ze waarschijnlijk uitgeroeid worden. En dat geeft me een heerlijk gevoel. Vooral ThunderClan zien ondergaan zou leuk zijn.’ Hij keek de she-cat strak aan. ‘Wat moet de Elite bovendien in de bergen? Het lijkt me niet bepaald een aantrekkelijke plaats waar we echt met ons allen kunnen leven. Waarom zou jij er anders definitief weggaan en de Elite joinen als dat wél zo was?'
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Hollow
Member
I want sacred I want final 2fc2Ltf
ϟ Michelle ϟ
101
Actief
It may comfort you to know that your death, while astonishingly violent, will likely be mercifully swift.

CAT'S PROFILE
Age: ϟ 45 Moons ϟ
Gender: She-cat ♀
Rank: Senior Warrior
Hollow
BerichtOnderwerp: Re: I want sacred I want final   I want sacred I want final Icon_minitimedo 16 maa 2017 - 14:59

Hmm, oke hij had gelijk. Somewhat dan. "In mijn eentje stond ik zwak. De bergen zijn verraderlijk en hen die daar leven wanhopiger dan de clankatten hier." Ze vernauwde haar ogen de kater aanstarend. "De elite zou ze kunnen overgooien. Ik zelf zou voer voor de adelaars zijn." Het was simpel really. Shark kon het accepteren of niet. Wat hij maar wou. Ze was geen persoon die veel wou praten, en zeker niet op dit moment. "Maar genoeg over mij. Ik wil met alle liefde meer over jou horen commander."Patience and Silence had one beautiful daughter.
And her name was Vengeance.


Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Shark
Member
I want sacred I want final Img_2610
Freedje
2401
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 61 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Rogue
Shark
BerichtOnderwerp: Re: I want sacred I want final   I want sacred I want final Icon_minitimedi 21 maa 2017 - 20:53

Shark dacht er kort over na, maar concludeerde dat een leven in de bergen echt niks voor hem zou zijn. Hoewel het best cool klonk om zich te bewegen tussen de verraderlijke ruimtes die zich tussen de bergen bevonden, vond hij het een onmogelijk klinkend idee om echt met heel de Elite daar te gaan wonen. En hoewel hij niet bepaald een hart voor de jongsten had, moesten ze natuurlijk ook aan de kittens denken. Hij zag de queens zich niet bepaald met hun kittens manoeuvreren door het verraderlijke gebied van de bergen heen. Maar wie weet. Ze konden het natuurlijk nog als allerlaatste optie houden als ze echt niet meer wisten waar ze anders konden wonen. Ze hadden echter vrij veel geluk met hun positie die ze nu hadden bemachtigd: de Clan cats zouden er nooit willen leven en de kittypets waren bang voor hun. De Twolegs hadden geen idee dat ze hier woonden en de rogues wisten wel beter dan een grote groep bloeddorstige katten lastig te vallen. Hij draaide zijn kop naar Hollow. ‘Ik zal het er eens met Claw over hebben, maar ik denk niet dat hij het een goed idee vindt zolang we hier kunnen blijven.’ Het was waar dat ze in de bergen een groter gebied voor hun alleen hadden en dat ze zich niks aan hoefden te trekken van de Twolegs, maar het leek hem… zo geïsoleerd. Hij haalde zijn schouders op naar haar. ‘Ik zou niet weten wat ik over mezelf moet vertellen,’ mauwde hij simpel. ‘Voor Zira’s dood was ik ook maar een simpele member zoals jou. Alleen dan wel met meer hondentanden.’ Hij gaf haar een klein knipoogje. ‘Ik heb al drie young ones gehad en zal er waarschijnlijk binnenkort nog wel een krijgen. Alleen van alle drie zijn de trainingen nog niet compleet, maar dat ligt niet bepaald aan mij.’ Hij rolde met zijn ogen. ‘Wat wil je voor de rest weten?’
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
I want sacred I want final
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 2Ga naar pagina : 1, 2  Volgende

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: Other Territory :: Twoleg place :: Bloodclan Camp-
Ga naar: