We're going on a trip in my favorite rocketship. 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Newleaf, 5°C - 15°C
Na een korte vorstperiode ontdooit de rivier. De prooidieren komen weer uit hun schuilplaats en het kan niet lang meer duren voordat deze nestjes jongen krijgen. De vogels fluiten uitbundig en kondigen een nieuwe Newleaf aan.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
foundr
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 We're going on a trip in my favorite rocketship.

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Shark
Member
We're going on a trip in my favorite rocketship. Img_2610
Freedje
2401
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 61 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Rogue
Shark
BerichtOnderwerp: We're going on a trip in my favorite rocketship.   We're going on a trip in my favorite rocketship. Icon_minitimewo 2 nov 2016 - 19:35

Peilend keek Shark naar opzij. Hellhound leek niet bepaald enthousiast te zijn, maar dat had hij ook niet verwacht van de tom. Misschien waren ze nu wel wat aardiger tegen elkaar, maar dat wilde nog altijd niet zeggen dat Hellhound geen oordeel had over hem en dat Shark dat niet had over de rosse tom. Maar goed, wat er nu niet was kon nog komen. Hij schatte de kansen vrij laag in, maar misschien werden ze wel een soort van vrienden als ze wat meer met elkaar omgingen. En misschien kon hij ook nog wel wat van de andere Elite cat leren of iets te weten komen. Je wist maar nooit. Zijn soort van vriendschap met Claw was ook onverwachts gekomen, hoewel hij het idee had dat Claw zijn karakter wat meer apprecieerde. Soms twijfelde hij wel eens of Hellhound dezelfde ideeën had als de rest van de Elite cats, maar dan dacht hij weer bij zijn eigen na over het feit hoe Hellhound anders aan zo veel hondentanden kon komen. Ach, hij zou wel zien hoe het uit zou lopen. Over de vraag van Hellhound dacht hij even na. ‘Het lijkt me verstandig als we uit de buurt van de Clangrenzen blijven om daar in elk geval al heisa te voorkomen.’ Hoewel het hem geen bars kon schelen dat hij ruzie kreeg met een Clan cat, leek het hem geen goed idee naar Claw toe om er ruzie mee te krijgen. Daar zou de zwarte tom waarschijnlijk niet mee kunnen lachen. ‘We kunnen richting rogue territory gaan?’ vroeg hij. ‘Misschien is daar nog wel iets te beleven of kunnen we gewoon wat praten of zo. Ik heb het idee dat we elkaar nog niet goed genoeg kennen.’ Rustig zwiepte hij met zijn staart in de richting van de uitgang van het kamp. Als Hellhound wat anders wilde doen dan zou hij het wel horen, toch?

+ Eerste post voor Hellhound
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
We're going on a trip in my favorite rocketship.
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: Other Territory :: Rogue territory-
Ga naar: