[Search Inner] So where did she go? 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Greenleaf, 15°C - 30°C
En dan is het toch echt Greenleaf. De zon is bijna niet meer weg te denken. De meeste dagen zijn warm en droog. De enige regen valt nog uit een enkele onweersbui die overkomt en dat betekent ook direct veel regen in één keer. Het woud zit vol prooi en kruiden om de Clans mee in leven te houden.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 [Search Inner] So where did she go?

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Tallshadow
Catministrator
[Search Inner] So where did she go? 4pt8gz
☙Emma☙
17058
Actief
"Never gonna give you up, never gonna let you down"

CAT'S PROFILE
Age: 54 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Kitten
Tallshadow
BerichtOnderwerp: [Search Inner] So where did she go?   [Search Inner] So where did she go? Icon_minitimedo 3 nov 2016 - 21:08

Zijn patrol leek redelijk klaar om te vertrekken, they better, dit was niet zomaar een patrol maar eentje die met emoties gepaard ging. Al een tijdje hadden ze niets van Inner gehoord, en tot nu toe had geen enkele patrol iets opgeleverd. Tall begon ongerust te worden maar liet het niet merken aan wie naar hem keek, tot Inner terug was - want ze zou terugkomen - moest hij het heft in handen nemen en de clan leiden. Tot nu toe ging hem dat nog prima af, iedereen was verenigd in het zoeken naar de verloren Leader, dat maakte dat iedereen ook zijn best deed niemand voor de voeten te lopen. Samen een doel hebben was belangrijk, maar Tall had zo gehoopt dat het een ander doel was dan dat ze nu hadden. Het onheilspellende gevoel in zijn maag wilde maar niet weg, en het begon hem vanbinnenuit op te vreten.

Special Patrol 1


[Search Inner] So where did she go? Os_tal10
#Awesome:
 

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Acornstar
Clanleader
[Search Inner] So where did she go? DPKsfdL
Cynthia
2930
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 84 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Leader
Acornstar
BerichtOnderwerp: Re: [Search Inner] So where did she go?   [Search Inner] So where did she go? Icon_minitimedo 3 nov 2016 - 21:54

Innerstar was nu al een tijdje vermist, nadat ze niet was teruggekomen van het gevecht met Windclan. Elke patrol die naar haar op zoek was geweest had geen sporen kunnen vinden, maar toch hoopte hij dat ze deze keer wel wat zouden vinden. De kans was klein, dat wist hij, maar dat nam niet weg dat hij niet op zou geven. Hij stond dan ook al klaar om te vertrekken met de patrouille hopelijk zouden ze deze keer wel wat vinden en dan ook het liefste Innerstar zelf. Het was niet alsof Tallshadow alles niet goed overnam, maar toch waren de gevolgen te merken van dat Innerstar er niet was. Het was toch iets dat iedereen aanging tenslotte en het was niet niks dat een leader al voor een langere tijd afwezig was. Het zou dan ook belangrijk zijn dat ze haar zouden vinden en hij wilde dan ook blijven geloven dat ze Innerstar nog zouden gaan vinden.


If you are strong, you'll find responsibility
[Search Inner] So where did she go? 38cVMP
Weighs down on you like you're carrying a heavy chain
Spoiler:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
[Search Inner] So where did she go? 2qmm555
Jacqueline
636
Actief
look what you've done

CAT'S PROFILE
Age: » fourteen moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Young Warrior
Runningwolf
BerichtOnderwerp: Re: [Search Inner] So where did she go?   [Search Inner] So where did she go? Icon_minitimedo 10 nov 2016 - 0:11

Hoelanger de zwarte ShadowClan leidster zoek bleef, hoe ongeruster Runningpaw werd. Het gebeurde niet elke dag dat er opeens een kat verdween, laat staan een leider. Er waren rumors dat ze de benen nam, maar Running weigerde die ook echt te geloven. Daarom had hij zich ook aangemeld voor een tweede search-patrol naar Innerstar, de kans was klein dat ze werd gevonden maar hij was er nog steeds. Elke keer dat de apprentice naar zijn mentor keek vroeg hij zich wel af of die wel het aankon om binnenkort misschien met Tallstar te worden aangesproken?

- flut, ik moet nodig slapen uwu


[Search Inner] So where did she go? 5lny52
h e ' s    s o    b a d    b u t    h e    d o e s    i t    s o    w e l l
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Tallshadow
Catministrator
[Search Inner] So where did she go? 4pt8gz
☙Emma☙
17058
Actief
"Never gonna give you up, never gonna let you down"

CAT'S PROFILE
Age: 54 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Kitten
Tallshadow
BerichtOnderwerp: Re: [Search Inner] So where did she go?   [Search Inner] So where did she go? Icon_minitimema 14 nov 2016 - 21:41

Het was duidelijk dat ook zijn mede patrolgenoten zich zorgen maakten, en ergens deed dat Tall goed. Geen enkel idee werd gegeven dat iemand de poes niet had gemogen, en Inner verdiende niet anders. Als ze er eenmaal weer was zou hij haar vertellen hoe goed iedereen zich ingezet had. "Let op haar geur, haar vachtkleur, haar manier van lopen, alles," Mauwde hij de katten toe, en knikte terwijl ze vertrokken. Ze zou gevonden worden.


[Search Inner] So where did she go? Os_tal10
#Awesome:
 

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
[Search Inner] So where did she go?
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: ShadowClan territory :: ShadowClan territory-
Ga naar: