Death seems better 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Greenleaf, 18 °C - 35°C
Het water staat nog steeds hoog, maar de temperaturen stijgen als maar meer. De Clans krijgen geen tijd om te wennen aan de warmte.
WARNING
Flash Flood
In-Game Event
Flash Flood
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Founder
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 Death seems better

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Tornado
Member
Death seems better Tumblr_inline_ogekyjkriN1smr9mv_500
Empress H
894
Actief
That death awaits,
there’s no debate
so charge and attack
going to hell and back

CAT'S PROFILE
Age: 40 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Tornado
BerichtOnderwerp: Death seems better   Death seems better Icon_minitimezo 6 nov 2016 - 19:57


Am I right? Of course I am
Convince me otherwise would take all night
Before you walk away, there's one more thing I want to say
Our brains are sick but that's okay
T O R N A D O
Met een strak gezicht keek hij voor zich uit. Zijn bruine pels tintelde onder zijn vacht en de lucht leek wat zwaarder dan normaal. Het leek wel alsof er elk moment wat kon gebeuren. En dat kon zijn instinct makkelijk vinden. Zijn ijsblauwe ogen keken rond voordat hij verder liep. Vandaag was het een tamelijk goede dag, niet zoveel wolken als de vorige dagen, maar eindelijk een klein, zwak zonnetje dat weer faalde om zijn vacht weer op te warmen, waaronder ook zijn ziel. Hij vertraagde zijn passen totdat hij eindelijk stil stond. Een flits van hoofdpijn ging als bliksem door zijn kop. Waardoor hij even moest ineenkrimpen. Normaal was hij wel zulke migraine's wel gewend, maar deze leek sterker. Hij zou toch niet weer ziek worden? Wie weet wat hij gegeten had. Toch, als hij wat verkeerds gegeten had, zou het zijn maag zijn dat ervoor reageerde, niet zijn kop. Nadat de pijn kloppend weggevaagd was dwong hij een stapje voor te zetten. Waardoor nog een pijnscheut de reactie ervan was. Hij siste in frustratie en pijn. Het ergerde hem mateloos hoe hij zo zwak eruit zag in open gebied. Een kat kon hem elk moment aanvallen en hij kon niet eens een stap naar voren zetten. Zijn adem werd zwaarder en met dichtgeknepen ogen liep hij verder. Zonder er echt wat van te realiseren kwam er een beeld in zijn hoofd. Het was te vaag om het als realiteit te zien. Maar toch was het duidelijk genoeg om te weten wat het was. Zijn vader, hij wist het wel, hij zou ooit terugkomen. Alleen had hij het niet nu verwacht. Tornado wist wel dat die beelden terugkwamen, het lijk van zijn vader dat door de rivier mee gesleurd werd. De oorzaak daarvan, alles leek zich weer te herhalen. Kleine Tornado die niets wist van de wereld, en dan moest zijn vader het beeld instappen, zijn jeugd afnemen en verspillen in een Clan met bloeddorstige katten. En alsof het niet genoeg was, hij had hem ook nog verboden om zijn hart sneller te laten kloppen bij het zien van een andere kat, hij had hem blijdschap verboden, en de jonge Tornado, toen, werd gedwongen het te geloven, hij moest wel. In die tijd zag hij de zwarte kater als zijn rolmodel. Totdat de tijd aanbrak dat de bruine tabby de waarheid voor ogen zag. Zijn vader verdronk, halfbroers en halfzussen her en der. Alles ging gewoon te snel. En dat blokkeerde zijn emoties. En nu, zoals te verwachten, kwamen ze allemaal terug. En de BloodClanner wist een ding zeker, hij moest ervanaf. Alles stortte in. Zijn emoties, zijn herinneren. Dit was wat hij terugkreeg. En hij had het verkeerde moment gekozen.
Dus het enige wat hij kon doen, was rennen, de pijn negeren. Hij liet een grauw ontsnappen, een grauw van teleurstelling, van wat hij wel niet geworden was. Een grauw van frustratie, dat die gedachtes hem nooit met rust zouden laten. Hij dwong zichzelf om zo te zijn, niet als zijn vader, maar toch met hetzelfde karakter. Plotseling schoten zijn poten naar voren en voordat hij het wist rende hij vooruit. Zijn ogen nogsteeds dicht, het maakte hem niet uit waar hij was. Zolang het weg ging, de beelden. Waarom moest dit allemaal gebeuren?
En toen gebeurde het, een flits lieten zijn ogen wijd open gaan, de geur van een auto hingen sterk aan de lucht en een harde klap tegen zijn achterpoot liet hem omvallen. Hij kon het weten. De weg op, de geur was overduidelijk. Wat er gebeurde was compleet het tegenovergestelde. Hij moest zijn muur van trots omleggen en het opgeven. De beelden gingen niet weg, zijn poot deed niet normaal pijn en in minder dan een seconden voelde hij de dikke, rode vloeistof hem omsingelen. Toch maakte hij geen geluid, hij was niet zwak, niet zwak...
Een piep ontsnapte uit zijn mond.

Hij was wel zwak...

-Open


Death seems better 2hqc5lxDeath seems better 2gxnp75Death seems better 10pvxmwDeath seems better 23h0tfkDeath seems better 34nodx3Death seems better 10pvxmwDeath seems better 10pvxmw
The moral objections to something so profane
Death seems better Hlak8gu
But the deepest of convictions are the darkest positions
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Brat
Member
Death seems better QIq5yq0
Sans
4441
Actief
“Something about her is so tempting to look at. Her anger has a childish aura as if she isn’t made of real evil; just a bratty princess playing with her toy fangs.”

CAT'S PROFILE
Age: ✧ 50 moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Brat
BerichtOnderwerp: Re: Death seems better   Death seems better Icon_minitimezo 6 nov 2016 - 20:18

De poes dacht een rustige wandeling te maken, even niks. Gewoon de wind door haar haren en het geluid van vogels in de lucht. Brat bevond zich niet vaak in het kamp meer; te veel koppen die ze liever niet zag. De grote rode poes liep langs een weg, het was niet erg druk. Er kwam bijna geen monster langs, maar die konden haar natuurlijk niet raken. Ze wist wel wat monster konden aan richten; je was meestal in een klap dood. Opeens vulde een geur haar neus gaten, en haar ogen werden groot. Ze herkende de geur van bloodclan, en de bruine vacht. Snel kwam de poes dichterbij, en met elke stap dat ze zette werd de plas bloed onder de bruine vacht groter. Brat pakte de kat bij zijn nek vel en droeg hem snel tot veiligheid, wat als er nog een monster langs kwam? Toen ze de kater op een veilig stukje had gebracht onderzochten haar ogen snel het lichaam, die kat was niemand minder dan Tornado. Aka de zoon van Hurricane, Brats keken de kater met dode ogen aan, zijn bruien vacht was ondertussen rood geworden, Brat kwam dichterbij en legde haar poot zachtjes op de zij van de kater.'Ssssh rustig aan' klonk haar stem rustig. Brat zuchtte er was bar weinig dat ze voor de kater kon betekenen, ze kon geen wonden verhelpen ze was geen medicijn katje. Het enige wat ze kon doen is bij hem blijven, en hopen dat hij niet het lootje legde. Zo erg was hij ook niet, ze kon zijn kop wel uitstaan.THERE ARE THINGS OUT THERE THAT YOUR LITTLE MINDS WILL NEVER COMPREHEND
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Vitani
Member
Death seems better 9vd3kn
M
1126
Actief
"Chew bubble gum like a boss"

CAT'S PROFILE
Age: 39 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Vitani
BerichtOnderwerp: Re: Death seems better   Death seems better Icon_minitimezo 6 nov 2016 - 21:06

De roodbruine member slofte met slomen passen door de Twoleg place. Ze was vandaag niet bepaald in een bui om iets actiefs te doen en zelfs jagen leek haar nu veel te vermoeiend, dus sprong de lenige poes op een vuilnisbak en trok de zwarte zak op. Afval stroomde uit de grote scheur die ze had gemaakt met haar scherpe tanden en met een kille blik in haar ogen snuffelde ze door het afval heen. Haar neus pikte een geur op van gebraad vlees en met een lik over haar lippen trok ze het stukje vlees uit de hoop troep. Snel gooide ze het stuk eten de bak en ging veder met haar zoektocht, jammer genoeg was het de enige wat er uitbaar uitzag dus spring Vitani weer de vuilnisbak uit en begon aan het weggegooide stuk vlees te knabbelen. Het leek erop dat het een rustige dagje te worden voor haar en dat was wel is een keertje nodig, de poes had de laatste tijd zo veel aan haar kop dat het af en toe leek alsof ze nooit aan deze drama kon ontsnappen. En als ze het over de duivel had werd haar rustige lunch gestoord door een hard piepend geluid, gaar kop schoot overeind toen er een harde klap volgde en haar neus vulde zich met de verrote lucht van monsters en kattengeur. Vitani's ogen worden groot als schoteltje toen de kattengeur gaar bekend voorkwam. Tornado! Ze snel als een haas spring ze overeind en rende op het geluid af, bloed kriebelde aan haar neusvleugels en haar hart begon harder te kloppen. Nee! Nee! Nee! Zo snel als ze kon vloog ze de hoek om en zag tot haar grooste schik een bruine vacht liggen aan de kant van de weg, een ander rode vacht was over hem heen gebogen en haar lichaam werd overspoeld met emoties die ze niet kon plaatsvinden. Paniek, angst, verdriet, woede en nog veel meer. Haar rode kille ogen stonden nu bezorgd en vulde zich met tranen toen ze op de kater afrende. "Tornado!!" Haar stem sloeg over en haar een traan rolde over haar half verminkte gezicht. "NEE! Niet jij! Tornado!" Piepte ze als een kitten en duwde Brat opzij, ze was blij dat der tante hem had gevonden maar nu moest zij voor hem zorgen, ze kon der zelf niet vergeven als ze niks deed. "Sshhh.. Ik ben der Torrie sshhh" Haar stem trilde toen er nog een klein traantje van haar neus afdrupte, "Ik ben der.. Ik ben der.." Zei ze en drukte voorzicht har kop in zijn hals.


Death seems better 23rs22uDeath seems better 2ihw1ebDeath seems better Nh02adDeath seems better 2jd04lw Death seems better S0zyg0Death seems better 34t4yuoDeath seems better 2a9nyp3Death seems better 5cggsg
Death seems better Vitani13

:::::
 

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Tornado
Member
Death seems better Tumblr_inline_ogekyjkriN1smr9mv_500
Empress H
894
Actief
That death awaits,
there’s no debate
so charge and attack
going to hell and back

CAT'S PROFILE
Age: 40 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Tornado
BerichtOnderwerp: Re: Death seems better   Death seems better Icon_minitimezo 6 nov 2016 - 21:45


Am I right? Of course I am
Convince me otherwise would take all night
Before you walk away, there's one more thing I want to say
Our brains are sick but that's okay
T O R N A D O
Het leek wel uren te duren voor de kater. Zijn adem werd zwaarder en sneller met de secondes dat voorbij vlogen en voordat hij het wist voelde hij een paar tanden hem terug op het gras te sleuren. Nog een zwakke piep verliet zijn keel. Mentaal vloekte hij zichzelf. Hij voelde zich klein, breekbaar. En zo te ruiken was dit een BloodClanner, alsof dat niet erger was. Ze zullen hem manenlang treiteren voor wat zonet gebeurt was. Áls hij het wel kon halen, wat de kater het liefst niet hoopte. Met de gedachtes en pijnscheuten elke dag, of misschien onverwachte momenten, dat kon hij zijn leven lang niet aan. Het liefst zou hij geen zelfmoord plegen, het gaf hem een naar déjà vu moment, zijn vader had ook al zelfmoord gepleegd. Als een zielenpietje de rivier in gesprongen. En hij zal iedereen laten zien dat hij niet zo zwak was als zijn vader. Al kostte het zijn titel en beschadigde het zijn trots. 'Ssssh rustig aan' klonk een bekende stem. Brat. Hij spitste zijn oren. Maar zijn ogen waren nogsteeds dichtgeknepen. Zijn ademhaling werd alsmaar zwaarder tot hij uiteindelijk begon te hijgen. Nog een stem klonk er in de verte. Maar hij was niet gefocust om wat er rondom hem gebeurde. Totdat de stem, en de geur dichter kwam. "Sshhh.. Ik ben der Torrie sshhh" klonk de trillende stem van de kattin. "Ik ben der.. Ik ben der.." Hij voelde een kop zachtjes tegen zijn hals aan. En even maakte de stem alleen al hem kalm. Vitani was er, ze had hem nu zwak gezien, breekbaar. Toch kon de kater geen zachte miauw tegenhouden. Ze was er. Hij had haar nu nodig en ze was er.


Death seems better 2hqc5lxDeath seems better 2gxnp75Death seems better 10pvxmwDeath seems better 23h0tfkDeath seems better 34nodx3Death seems better 10pvxmwDeath seems better 10pvxmw
The moral objections to something so profane
Death seems better Hlak8gu
But the deepest of convictions are the darkest positions
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Rubisque
Member
Death seems better DPKsfdL
ℵ Maris
65
Actief
Move, bleed, stand still, repeat.

CAT'S PROFILE
Age: ℵ 30 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Rubisque
BerichtOnderwerp: Re: Death seems better   Death seems better Icon_minitimezo 6 nov 2016 - 22:09


Met een vermoeide pas liep de bloodclan kater rond door de twoleg place, opzoek naar stilte en rust. Wind waaide door zijn vacht en de geur van katten, twolegs en andere geuren kwamen zijn neus binnen. Veel monsters waren er niet vandaag en twolegs ook niet. Terwijl hij rustig aan het wandelen was waaide een metalen geur van bloed en katten zijn neus binnen en gaf hem een klap in zijn gezicht. Hij bleef staan en probeerde uit te vogelen waar de geur vandaan kwam. Al snel had de pluizige kater een richting en deze rende hij dan ook op. Hij herkende de geur vaag, maar het had geen duidelijke connectie met een kat die hij kende dus ging hij verder zoeken. Hij zag twee katten staan en hij versnelde zijn pas nog meer. Hij zag een gewonde Tornado liggen in zijn eigen bloed, maar dat was nog wat hem het minst interesseerde. Zijn blauwe ogen schoten meteen naar de huilende tabby, Vitani. Hij drukte zijn snuit even tegen haar flank voordat hij keek naar de kater op de grond. Met zijn ogen gevuld met haat keek hij hem aan en boog hij zich naar zijn oor toe. "Just look at yourself, your weak." Fluisterde hij in zijn oor. "How could they let you join Bloodclan?" Met een misselijkmakende grijns keek hij even naar hem voordat hij weer naar de andere keek met een boze glans over zijn ogen heen en de grijs nog steeds op zijn lippen.

- flut


Death seems better 2zjdu7m
!ben een tijd(je) niet actief in de richting van posten!
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Brat
Member
Death seems better QIq5yq0
Sans
4441
Actief
“Something about her is so tempting to look at. Her anger has a childish aura as if she isn’t made of real evil; just a bratty princess playing with her toy fangs.”

CAT'S PROFILE
Age: ✧ 50 moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Brat
BerichtOnderwerp: Re: Death seems better   Death seems better Icon_minitimema 7 nov 2016 - 7:08

Veel tijd alleen had ze niet met de kater want al snel kwam er een huilende Vitani aan, Brat deed snel een stap opzij om haar wat ruimte te geven. Brat keek het koppel met een zachte blik aan, ergens vond ze dit wel...li...lie...lief. Dat haar nichtje zich zo over een kater kon bekommeren. Brat legde haar poot op de schouder van de roodbruine kattin, 'Het komt wel goed ' probeerde ze de poes gerust te stellen, al klonk haar stem wat onzeker. Want 1; ze was niet goed in gerust stellen en 2; het zag er ook nier goed uit voor de kater, weinig kattin overleefde een monster. Brat dacht even na, ze moesten wat water gaan halen. Zodat de wond niet kan ontsteken, ze moesten het proberen. Maar het kon niet als de wond nog bloeide 'Vitani ik wil dat je naar mij luisterd Tornado gaat niet dood; maar we moeten wat water vinden zodat als de wond stopt met bloeden dat we het schoon kunnen zodat het niet geïnfecteerd raakt begrepen?' haar stem klonk duidelijk en streng, dit was haar beste gok; ze had geen idee hoe je voor een gewonde kat moest zorgen. Opeens kwam er een andere kat, Brat keek met een ruk opzij.Ze had hem helemaal niet horen aankomen. "How could they let you join Bloodclan?" hoorde ze de kater zeggen, Brat herkende de kat als Rubisque. 'Jij vieze hond!' de rode poes haalde naar de andere kater uit, in de hoop hem in zijn vieze gezicht te raken. 'Dit had jouw ook kunnen overkomen rat!'THERE ARE THINGS OUT THERE THAT YOUR LITTLE MINDS WILL NEVER COMPREHEND
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Vitani
Member
Death seems better 9vd3kn
M
1126
Actief
"Chew bubble gum like a boss"

CAT'S PROFILE
Age: 39 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Vitani
BerichtOnderwerp: Re: Death seems better   Death seems better Icon_minitimema 7 nov 2016 - 15:53

Ze stak haar kop dieper in zijn vacht en snikkend sloeg ze haar staart beschermend om de kater heen, ze zou haar leven geven voor hem, ze zou hem beschermen tot de dood en niemand en dan ook niemand kwam tussen hun in. Hij was haar beste vriend.. ze hield van hem! Hij kon haar niet verlaten! Niet nu! 'Het komt wel goed' Het was Brat die sprak en de kattin keek haar met betraande ogen aan, het was fijn dat haar tante haar nu steunde en hoopvol knikte ze toen de rode poes haar poot op haar schouder liet rusten. Ze draaide haar kop weer terug en keek naar de grote wond op zijn achterpoten die ze zachtjes begon te likken om het bloed weg te halen, het bloedde moest stopen. Maar hoe!? Frustrerend likte ze door nadenkend wat ze moest doen en liet haar rode blik het vallei doorglijden. Der moest toch iets zijn waardoor het bloed zou stoppen!  'Vitani ik wil dat je naar mij luisterd Tornado gaat niet dood; maar we moeten wat water vinden zodat als de wond stopt met bloeden dat we het schoon kunnen zodat het niet geïnfecteerd raakt begrepen?' Vitani keek op van Brats stem en knikte maar liet haar blik niet van zijn tabby afgaan. "Z-zoek jij water? Dan blijf ik hier om het meeste bloedde te stoppen" Haperde ze en legde haar oortjes slap op haar kop. Als ze Tornado dit niet zo redden wist ze niet meer wat ze met haar leven moest.. Net dat ze haar mond weer wou openen om iets tegen haar tante te zeggen voelde ze iemand snuit in haar flank. Met geschrokken en geïrriteerde wallen van het huilen keek ze de kat aan doe ze herkende als Rubisque, haar vriend. De roodbruine member knikte als bedankje voor zijn steun en legde haar kop weer op Tornado om te luisteren als hij nog goed ademde. Toen ineens hoorde ze Brat grauwen en met opgezette vacht keek ze toe hoe haar tante uithaalde naar Rubi. Ze had hem iets horen fluisteren maar had het niet goed verstaan omdat haar gedachtens nou eenmaal op Tornado was gericht dus toen ze Brats klauwen voorbij zag zoeven sprong ze op. "Brat! Rubi! Guys please not now!" Grauwde ze boorde haar nagels in de grond, er was geen tijd voor een gevecht. "Ik regel het straks wel met hem af" Mauwde ze naar Brat en keek haar met een duidelijke blik aan dat ze verwachtte dat rode kattin naar haar zou luisteren, haar blik ging nu streng naar Ruubs. "Jij, hou je er alsjeblieft er buiten of help" Mauwde ze en wees met haar staart naar een plas water als hint.


Death seems better 23rs22uDeath seems better 2ihw1ebDeath seems better Nh02adDeath seems better 2jd04lw Death seems better S0zyg0Death seems better 34t4yuoDeath seems better 2a9nyp3Death seems better 5cggsg
Death seems better Vitani13

:::::
 

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Tornado
Member
Death seems better Tumblr_inline_ogekyjkriN1smr9mv_500
Empress H
894
Actief
That death awaits,
there’s no debate
so charge and attack
going to hell and back

CAT'S PROFILE
Age: 40 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Tornado
BerichtOnderwerp: Re: Death seems better   Death seems better Icon_minitimema 7 nov 2016 - 20:45


Am I right? Of course I am
Convince me otherwise would take all night
Before you walk away, there's one more thing I want to say
Our brains are sick but that's okay
T O R N A D O
De pijn leek te vervagen, maar ook weer twee keer zo hard terug te komen, alsof de kater het al gewend was. Toch kreeg hij het al moeilijk met ademen en zijn halsband hielp niet echt mee. De pijn leek hem zo strak te omhelzen dat hij niet eens meer bewust was van wat er allemaal op de achtergrond gebeurde. Een grauwende kat en wat gemiauw. Maar echte woorden kon hij er niet van maken. Zijn ijsblauwe ogen waren weer opengesperd bij het voelen van nog een pijnscheut door zijn kop. Waardoor hij even ineenkroop. Pas maakte hij oogcontact met niemand anders dan Rubisque. Hij krulde zijn lippen om een grauw te laten ontsnappen maar de pijn verbood het hem. Toch vond hij het niet nodig. Brat had hem al een lesje gegeven en bovendien liet het hem toch even trots voelen. Het was wel duidelijk dat de andere kater hem niet mocht, en daar had hij totaal geen problemen mee. Want hij wist de reden daarvan, en Rubisque ook.
Voordat hij een beweging dwong te maken voelde hij al zijn spieren verkrampen. Nog een pijnscheut. Volhouden. Zei een doordringerige stem in zijn kop. Gewoon, volhouden. En plots werd alles weer zwart.

-Tor is out


Death seems better 2hqc5lxDeath seems better 2gxnp75Death seems better 10pvxmwDeath seems better 23h0tfkDeath seems better 34nodx3Death seems better 10pvxmwDeath seems better 10pvxmw
The moral objections to something so profane
Death seems better Hlak8gu
But the deepest of convictions are the darkest positions
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Rubisque
Member
Death seems better DPKsfdL
ℵ Maris
65
Actief
Move, bleed, stand still, repeat.

CAT'S PROFILE
Age: ℵ 30 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Rubisque
BerichtOnderwerp: Re: Death seems better   Death seems better Icon_minitimema 7 nov 2016 - 22:52

"Jij vieze hond!" Brat haalde met haar poot naar Rubisque uit, maar hij werd niet geraakt. "Dit had jou ook kunnen overkomen rat!" Mauwde de kattin. Met zijn grijns nog steeds op zijn lippen keek hij haar aan. "Even samengevat," Mauwde hij bijdehand."Eerst ben ik een hond en daarna een rat? Love, chose. I ain't both." Met een laatste knipoog keek hij haar aan voordat hij zijn aandacht weer op Vitani richtte. "Brat! Rubi! Guys please not now!" Grauwde Vitani. "Ik regel het straks wel met hem af" Met een beledigde blik keek de kater haar aan en begon aanstalten te maken om weg te lopen totdat de tabby kattin weer begon te spreken. "Jij, hou je er alsjeblieft er buiten of help" Als een soort kleine, gehoorzame kitten keek hij naar de tabby. Zijn korte oortjes hingen een beetje scheef, maar vanuit zijn ooghoek bleef hij kijken naar Brat en hoewel hij als een kitten stond keek hij nog steeds naar Tornado en het liefst beet hij meteen zijn strot door. Hij kneep zijn ogen weer samen, maar drukte zijn snuit tegen Vitani's wang. "Ik help wel..." Mauwde hij verslagen. "Wat moet ik doen?" Hij zag Tornado zijn lippen optrekken en een grauw proberen te vormen, maar het lukte niet. Voor de laatste keer boog hij zich over Tornado. "She's mine, get that through your thick kittypet skull." Grauwde hij snel. Daarna ging Tornado out en hij bleef bloedden. Ergens vond Rubisque het best hilarisch dat de 'oh zo sterke' Tornado nu knock-out voor zijn poten lag. Hij keek van Vitani naar Brat en weer terug naar Vitani met een 'vragende' blik in zijn ogen.


Death seems better 2zjdu7m
!ben een tijd(je) niet actief in de richting van posten!
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Brat
Member
Death seems better QIq5yq0
Sans
4441
Actief
“Something about her is so tempting to look at. Her anger has a childish aura as if she isn’t made of real evil; just a bratty princess playing with her toy fangs.”

CAT'S PROFILE
Age: ✧ 50 moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Brat
BerichtOnderwerp: Re: Death seems better   Death seems better Icon_minitimema 7 nov 2016 - 23:13

Brat knikte op de woorden van haar nichtje, het was haar beste gok; de wonden schoon maken met water. Ze wist ook anders niet wat ze moes doen, haar blauwe ogen vielen al snel op een klein plasje water niet zo ver van waar hun stonden-of in tornados geval; lagen. Maar haar aandacht werd helemaal van haar plan afgehaald door de kater die zich Rubisque noemde; ze had naar hem geprobeerd uit te halen maar nee; hij ontwijkten het."Even samengevat," Mauwde hij bijdehand."Eerst ben ik een hond en daarna een rat? Love, chose. I ain't both." Brat's ogen werden groot, zo die durfde wist hij niet tegen wie hij het had? Ze kon hem in stukken scheuren als ze wilde, 'Sorry ik kon even niet goed uitmaken wat je precies was; met je vieze honden geur en die ratte koppie van je' spuugde ze naar de kater, als hij het vies wilde spelen kon hij het vies krijgen. Toen de poes de stem van Vitani hoorde keek ze even om, ze vertelde haar dat zij zelf later wel met de andere kater zou afrekenen en dat ze nu op andere dingen moesten richten. De grote rode poes knikte, Tornado was nu even wat belangrijker. Brat versmalde haar ogen toen ze de kater zijn snuit tegen Vitani's wang zag drukken. "Ik help wel..." miauwde hij toen, verslagen. "Wat moet ik doen?" De rode kattin had ondertussen gemerkt dat Tornado bewusteloos was geraakt, ze moesten snel zijn.  Brat zwaaide wild met haar staart en wees toen met haar poot naar het plasje water, 'Water halen' siste ze dreigend ze begon alvast te lopen en seinde de kater om haar te volgen, nu moest ze alleen iets vinden om het water in vast te kunnen houden.... tot de kattin's verbazing vond ze was mos snel pakte ze het op en keek achter om of de kater dat werkelijk aan het helpen was.THERE ARE THINGS OUT THERE THAT YOUR LITTLE MINDS WILL NEVER COMPREHEND
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Vitani
Member
Death seems better 9vd3kn
M
1126
Actief
"Chew bubble gum like a boss"

CAT'S PROFILE
Age: 39 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Vitani
BerichtOnderwerp: Re: Death seems better   Death seems better Icon_minitimedi 8 nov 2016 - 14:56

Haar ogen keken paniekerig toen Tornado een paar keer zwak mauwde en daarna zijn ogen sloot. Zijn borst rees nog op en neer waardoor een opgelucht zucht haar mond verliet. Brat en Ruby kibbelde nog even door maar toen ze hun op hun kop gaven was het snel stil, haar staart zwiepte en haar oren zonken diep in haar nek. Haar rode kijkers stonden weer kill, ze wist niet wat ze moest doen en dat maakte haar woest. Straks overleefde die het niet en dan zou het door haar komen, hij zou voor haar poten sterven zonder dat zie iets heb gedaan. Plots voelde ze Ruby's neus tegen haar wang en kort sloot ze haar ogen, ze had hem niet gehoord dus toen ze wou vragen wat die zei gaf Brat al antwoord. 'Water halen' Vitani knikte en keek de fluffy kater aan tot hij samen met haar tante naar water opzoek ging. Haar blik ging weer naar de wond van Tornado en voorzichtig drukte ze haar pootkussentje er tegen aan om het meeste bloed te laten stoppen.


Death seems better 23rs22uDeath seems better 2ihw1ebDeath seems better Nh02adDeath seems better 2jd04lw Death seems better S0zyg0Death seems better 34t4yuoDeath seems better 2a9nyp3Death seems better 5cggsg
Death seems better Vitani13

:::::
 

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Rubisque
Member
Death seems better DPKsfdL
ℵ Maris
65
Actief
Move, bleed, stand still, repeat.

CAT'S PROFILE
Age: ℵ 30 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Rubisque
BerichtOnderwerp: Re: Death seems better   Death seems better Icon_minitimewo 9 nov 2016 - 21:31

'Water halen' Siste Brat naar hem en met een sarcastische glimlach keek hij haar aan. Hij maakte een overdreven buiging. "As you wish." Mauwde hij naar de vloer met opnieuw een grote grijns. Hij wist wat Brat zou kunnen doen, maar daar gaf de pluizige kater weinig aandacht aan. Nu hij eindelijk de kans had moest hij deze gebruiken ook. Hij ging weer rechtstaan en liep achter de rode kattin aan. Ze keek voor de zekerheid een keer om nadat ze mos had gevonden. Hij dribbelde rustig achter haar aan voordat hij ook wat mos pakte en weer aanstalten maakte om terug naar Vitani te lopen.

-So shorttt


Death seems better 2zjdu7m
!ben een tijd(je) niet actief in de richting van posten!
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Vitani
Member
Death seems better 9vd3kn
M
1126
Actief
"Chew bubble gum like a boss"

CAT'S PROFILE
Age: 39 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Vitani
BerichtOnderwerp: Re: Death seems better   Death seems better Icon_minitimedo 10 nov 2016 - 15:05

Haar poten zaten onder het bloed van Tornado maar gelukkig was door de druk van haar pootkussentjes het gestopt met bloeden. Opgelucht zuchtte ze en begon de bloedvlekken weg te likken zonder dat zijn wonden weer open zou spatten. Haar snorharen trilde door de metalen smaak die haar mond vulde. Gelukkig hoorde al snel de poot stappen van de twee en met opgeheven kop keek ze toe met natte mos naar haar toe trippelde. Snel krabbelde ze omhoog en pakte en de meeste mos van Ruby over en waggelde met het druppende mos terug naar de tabby kater. Rustig drukte ze het tegen zijn achterpoten aan en likte de waterdruppels van haar mondhoek. "We moeten hem naar het kamp brengen" Mompelde ze bijna onverstaanbaar en liet haar nagels in en uit haar hulzen glijden. "Anders overleefd hij het niet.."


Death seems better 23rs22uDeath seems better 2ihw1ebDeath seems better Nh02adDeath seems better 2jd04lw Death seems better S0zyg0Death seems better 34t4yuoDeath seems better 2a9nyp3Death seems better 5cggsg
Death seems better Vitani13

:::::
 

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Death seems better
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: Other Territory :: Twoleg place-
Ga naar: