A piece of my heart 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Leaf-fall, 0°C - 18°C
Sommige dagen kunnen al best kil gaan voelen, vooral in de nacht. Al vriest het niet, waardoor de kruiden nog niet kapot zijn gevroren. Soms kan het weer ineens omslaan en waait en regent het dagen achter elkaar. De zon laat zich ook steeds minder vaak zien.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 A piece of my heart

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Barksound
Member
A piece of my heart JSBCQyy
Yanthe
673
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 62 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Senior Warrior
Barksound
BerichtOnderwerp: A piece of my heart   A piece of my heart Icon_minitimema 7 nov 2016 - 14:19

Barksound opende voorzichtig één oog toen de geur van Brindleleaf hem bereikte. Het was vreemd, aangezien zij normaal in de nursery verbleef, bij haar kittens. Hij opende zijn andere oog nu ook en richtte zijn kopje op, zoekend naar de poes, maar deze bevond zich niet in de warriorsden. Was het dan gewoon in zijn droom geweest? Barksound trok zichzelf recht en trippelde in stilte de den uit. Hij wilde geen katten wakker maken, niet wetend hoe ze op hem zouden reageren na wat hij gedaan had. Hij liep de open plek over, richting de nursery, om toch even te controleren of hij haar gewoon niet misgelopen was. Nog voor hij de nursery bereikte, hoorde hij echter stemmen die zeiden dat Brindleleaf weg was. Weg? Hoe weg? Hij fronste en stak even zijn kop binnen, waar hij de kittens van Brindleleaf helemaal alleen zag liggen. Dat was niet iets wat Brindleleaf zou doen, haar kittens achter laten. Of wel? Barksound liep terug naar de warriorsden. Misschien dat hij haar daar toch nog vond? De geur die hij onderweg van haar opving, ging echter naar de uitgang van het kamp. Barksound bleef staan waar hij stond en staarde naar de uitgang van het kamp. Was ze echt weg?

Eerste post voor Crowcall


:..:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Crowcall
Member
A piece of my heart Ngzy20
Floriske
2245
Actief
Make for me
a soft universe

CAT'S PROFILE
Age: 40 manen
Gender: She-cat ♀
Rank: Senior Warrior
Crowcall
BerichtOnderwerp: Re: A piece of my heart   A piece of my heart Icon_minitimema 7 nov 2016 - 16:41

De clan was in rep en roer en Crowcall begreep niet precies wat er allemaal gebeurde. Ze hoorde katten zeggen dat Brindleleaf vertrokken was, maar het werd haar niet duidelijk waarom. Had het iets met Sparrowfeather en dat hele drama te maken? Persoonlijk begreep Crowcall niet waarom dat nou zo erg was. Het mocht natuurlijk niet, een medicine cat met kittens, maar om eerlijk te zijn had ze dat altijd nogal een vreemde regel gevonden. Waarom niet? Het was niet dat ze erg een tijd voor hadden. Leiders mochten toch ook gewoon kittens krijgen? Typisch een gevalletje 'StarClan wil alles voor zichzelf hebben'. Hoe dan ook, de queen was weg, haar kittens achterlatend. Vertrokken. Foetsie. Was ze vannacht vertrokken? Had ze nog afscheid genomen? Wisten katten dat ze van plan was te vertrekken of kwam het voor iedereen als een verassing? Verward keek Crowcall rond. Ze wilde het wel aan iemand vragen, maar eigenlijk waren het haar zaken niet echt. Ze kende Brindleleaf nauwelijks en de katten uit haar oudste nestje ook maar oppervlakkig, al waren ze ongeveer haar leeftijd. Ze kon zich er beter niet mee bemoeien. Katten zouden het alleen maar vervelend vinden als zij als een nieuwsgierig aagje haar vragen op hen af zou vuren terwijl zij waarschijnlijk vooral bezig waren met de verdwenen poes missen. Ze wist dat zij in zo'n situatie weinig zin zou hebben om vragen te beantwoorden.
Ze zag Barksound uit de warriors den komen. Hij liep naar de nursery, maar nadat hij een blik naar binnen had geworpen, liep hij richting de kampuitgang. Hij leek in de war Zocht hij Brindleleaf? Hij wist het nog niet, natuurlijk, hij was vast nog maar net wakker. Hij kende Brindleleaf natuurlijk heel goed, het moest een schok zijn om opeens te ontdekken dat ze weg was. Hij zag er in ieder geval niet uit alsof ze het had aangekondigd. Crowcall twijfelde of ze naar hem toe moest gaan. Zou ze hem kunnen troosten? Ze mocht hem. Dacht ze. Ze wist eigenlijk niet precies meer wat ze van hem vond na het RiverClangevecht. Ze had in ieder geval genoeg vragen voor hem, al wist ze niet of hij nu erg in de stemming zou zijn om daar antwoord op te geven. Aarzelend liep ze naar hem toe. "Barksound?" miauwde ze voorzichtig, niet goed wetend hoe ze hem moest benaderen. Ze bestudeerde zijn gezicht in de hoop dat dat wat aanwijzingen zou geven.


I step on broken glass, and dream of soft clouds
When feelings are heavy they become all we are

A piece of my heart WC_-_Crowcall_os_veren
Spoiler:
 


Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Barksound
Member
A piece of my heart JSBCQyy
Yanthe
673
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 62 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Senior Warrior
Barksound
BerichtOnderwerp: Re: A piece of my heart   A piece of my heart Icon_minitimedo 1 dec 2016 - 11:59

Barksound had zijn ogen stevig gesloten met de gedachte dat Brindleleaf misschien voor eeuwig weg was. Eerst dat geval met Whitelion, nu dit... Het was alsof zijn kleine wereld stukje voor stukje in elkaar zakte. Was het zijn schuld, was alles zijn schuld geweest? Hij opende zijn ogen en liet zijn blik wat afwezig naar Crowcall gaan. Hij wilde maar al te graag zijn sterk schild laten zakken, maar was dat wel zo'n slim idee, nu de helft van de clan hem zo vreemd bekeek? Hij vertrouwde Crowcall wel, maar toch twijfelde hij omdat zij dicht bij Lionroar had gestaan. Hij draaide zijn kop terug naar de uitgang van het kamp. "I-ik moet haar gaan zoeken," mauwde hij vervolgens toch, wat aanweziger dan daarnet.


:..:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Crowcall
Member
A piece of my heart Ngzy20
Floriske
2245
Actief
Make for me
a soft universe

CAT'S PROFILE
Age: 40 manen
Gender: She-cat ♀
Rank: Senior Warrior
Crowcall
BerichtOnderwerp: Re: A piece of my heart   A piece of my heart Icon_minitimedo 8 dec 2016 - 21:08

Barksound keek haar wat afwezig aan en Crowcall voelde een steek van medelijden. De kater leek helemaal verdwaasd door het nieuws en miauwde dat hij Brindleleaf moest gaan zoeken. Crowcall betwijfelde of het veel zin zou hebben. De queen was waarschijnlijk midden in de nacht vertrokken en was intussen allang het territorium uit. Crow kon zich echter voorstellen dat Barksound het gevoel had dat hij iets moest proberen en misschien was het ook wel beter om te gaan zoeken, hoe zinloos ook, dan om hier ongelukkig te zitten wezen. "Ik ga wel mee", stelde Crowcall voor, want het leke haar geen goed idee om hem alleen te laten gaan in deze staat. Als hij nu een indringer tegen het lijf liep zou hij misschien niet eens in staat zijn daar echt op te reageren. Niet dat zij in zo'n geval nou een enorme hulp zou zijn, maar het ze kon in ieder geval een oogje op hem houden. En deels was het puur eigenbelang, want ze hoopte nog altijd dat hij antwoorden had op haar vragen. Als ze nu met hem meeging, zou hij straks misschien wat kalmer en helderder zijn en dan had zij de gelegenheid om haar vragen te stellen.


I step on broken glass, and dream of soft clouds
When feelings are heavy they become all we are

A piece of my heart WC_-_Crowcall_os_veren
Spoiler:
 


Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
A piece of my heart
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: WindClan territory :: WindClan camp-
Ga naar: