Fascinating, isn't it? 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Leaf-fall, 0°C - 18°C
Sommige dagen kunnen al best kil gaan voelen, vooral in de nacht. Al vriest het niet, waardoor de kruiden nog niet kapot zijn gevroren. Soms kan het weer ineens omslaan en waait en regent het dagen achter elkaar. De zon laat zich ook steeds minder vaak zien.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 Fascinating, isn't it?

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
.Lightpaw
Member
Fascinating, isn't it?  DPKsfdL
Freedje
197
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 8 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Kitten
.Lightpaw
BerichtOnderwerp: Fascinating, isn't it?    Fascinating, isn't it?  Icon_minitimevr 11 nov 2016 - 20:10

Een zachte zucht ontsnapte Lightkit’s bek terwijl ze naar buiten keek. Ze kon nog net de warriors van StarClan zien vanaf haar positie. Een koude windvlaag streek langs haar en piepend duwde Lightkit zichzelf dichter tegen haar broer aan. Ze glimlachte toen ze voelde dat hij zijn pootje wat meer om haar heen legde zodat ze wat warmte van hem kon overnemen, maar gelukkig werd hij niet wakker. Ze probeerde haar neusje in zijn vacht te stoppen en weer terug in slaap te vallen, maar dit viel nog niet mee. Ze legde haar oortjes plat toen ze weer koude wind tegen zich voelde en deze keer hielp het niet dat Tigerkit zijn lichaampje dichter tegen de hare drukte. Het was net alsof de koude wind haar naar buiten wilde lokken. De she-cat stond op, gaf haar broer een dankbare lik over zijn oor en liep, zonder iemand wakker te maken, naar de uitgang van de nursery. Ze rilde toen ze de koude wind tegen zich voelde, maar eigenlijk viel het nog best mee en Lightkit durfde het aan om naar buiten te stappen. Ze zette haar kleine pootjes voorzichtig neer zodat ze niemand kon wekken, hoewel dat haar onmogelijk leek aangezien haar poten nauwelijks geluid maakten. Ze keek naar boven en glimlachte toen ze een paar sterren zag fonkelen. Alsof een paar warriors haar echt aan het verwelkomen waren om onder hun te mogen staan. Lightkit had al wel een paar dingen gehoord over de Clan, maar ze begreep nog niet alles. Het enige wat ze van de hemel begreep was dat de sterren het aantal warriors waren die naar StarClan waren gegaan. Of waren het maar een paar warriors? Anders waren het er zo veel! Ze voelde verdriet opkomen bij het idee dat echt al die sterren gestorven warriors waren. Ze ging zitten en bleef naar de hemel kijken met schitterende oogjes.


+ Eerste post voor Amberpaw"
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Fascinating, isn't it?  BBTakD
Bunny
1397
Actief
She was a storm, begging to be understood in a world that loves sunny days.

CAT'S PROFILE
Age: 32 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Elder
Amberstorm
BerichtOnderwerp: Re: Fascinating, isn't it?    Fascinating, isn't it?  Icon_minitimevr 11 nov 2016 - 20:31

Amberpaw had, zoals zo vaak tegenwoordig, moeite met slapen. Ze wist niet goed wat het was; zelfs al was haar moeder hier nog, dan nog had ze niet meer bij haar geslapen. Ze maakte zich wijs dat ze zich aanstelde, en dat ze te kittenachtig deed. het kwam niet in haar op dat het verlies van haar moeder op zon jonge leeftijd traumatiserender voor haar was dan ze misschien nu nog dacht, en dat het moeilijker zou worden om er gewend aan te raken dan wanneer ze gewoon van den verhuisd was. Dan zou ze later, als warrior, immers weer in dezelfde den mogen slapen.. De lichtbruine kattin schudde haar hoofdje en wandelde naar buiten, waar ze een lichtgekleurde kitten met glinsterende oogjes naar de hemel zag kijken. Amberpaw ging naast haar zitten en keek ook zwijgend omhoog. Daar was Everkit - en ergens wenste ze dat ze ook kon zeggen dat Brindleleaf daar was. Alles was beter dan dit.


Fascinating, isn't it?  RcbQTBh
Stamps:
 

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
.Lightpaw
Member
Fascinating, isn't it?  DPKsfdL
Freedje
197
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 8 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Kitten
.Lightpaw
BerichtOnderwerp: Re: Fascinating, isn't it?    Fascinating, isn't it?  Icon_minitimevr 18 nov 2016 - 12:49

Silverpelt. Nu herinnerde ze weer hun naam. Nu herinnerde ze zich weer de benaming die de queens haar aangeleerd hadden. Het was mooi om naar te kijken en al zeker als je te weten kwam wat de achterliggende boodschap was van Silverpelt. Zou één van de warriors daarboven familie van haar zijn? Dat moest haast wel. Lightkit had de ouders van haar ouders nog nooit ontmoet. Haar ouders hadden het er ook nooit echt over gehad. Misschien waren ze al wel naar StarClan gegaan en schenen ze daar nu helder in Silverpelt. De she-cat schrok op toen ze geluid hoorde en draaide haar kopje. Ze zag een apprentice uit de apprentices’ den komen en verwachtte dat de apprentice haar terug zou sturen naar de nursery, maar dat was niet het geval. In plaats daarvan kwam de apprentice naast haar zitten en keek ook stilzwijgend naar Silverpelt. Was ze hier omdat ze Silverpelt mooi vond om naar te kijken of omdat ze katten kenden die nu deel uitmaakten van Silverpelt en van StarClan? De she-cat draaide haar kopje lichtelijk. ‘Mooi hé?’ vroeg ze aan de tabby she-cat. ‘Soms kan ik amper geloven dat het allemaal Clan cats zijn.’ Ze draaide haar kopje en liet haar blik dwalen naar de sterren die helder schenen in Silverpelt. Sommigen schenen een beetje harder dan anderen en Lightkit vroeg zich af of dat familie van haar of van de she-cat naast haar was. Alsof ze hun wilden begroeten of zo. Een koude windvlaag verstoorde haar gedachten en Lightkit kon het niet laten om haar pels te drukken tegen de apprentice naast haar, hopend daar wat warmte te vinden.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Fascinating, isn't it?
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: WindClan territory :: WindClan camp-
Ga naar: