Next to the river {Open} 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Newleaf, 5°C - 15°C
Na een korte vorstperiode ontdooit de rivier. De prooidieren komen weer uit hun schuilplaats en het kan niet lang meer duren voordat deze nestjes jongen krijgen. De vogels fluiten uitbundig en kondigen een nieuwe Newleaf aan.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
foundr
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 Next to the river {Open}

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Ouija
Member
Next to the river {Open} DPKsfdL
11
Actief

CAT'S PROFILE
Age: •30 moons•
Gender: She-cat ♀
Rank: Warrior
Ouija
BerichtOnderwerp: Next to the river {Open}   Next to the river {Open} Icon_minitimezo 13 nov 2016 - 11:13


Vroeg in de middag liep de jonge poes door het Rogue gebied. Velen geuren drongen in haar neus; rogues, bloodclan, Windclan, twolegs, prooi, maar geen een interesseerde haar. Ze had geen honger, en geen behoefte aan gezelschap, maar dat was niks ongewoons voor haar. "Andere katten waren maar lastig, je moest volledig op je eigen poten kunnen staan." Dacht ze terwijl ze doorliep. Het hoge gras werd steeds lager, tot het weidelandschap werd onderbroken door een langzaam stromend riviertje. Ze ging aan de rand van de rivier zitten. Het geluid van de rivier gaf haar rust. Haar spiegelbeeld was net te zien in het water. Verzorgd, als altijd. De kalmte werd onderbroken door een onbekende geur. Ze had op de heenweg geen geurmarkeringen gebroken, dus al te veel zorgen maakte ze zich niet. De geur kwam dichterbij. Langzaam draaide ze haar kop in de richting van het geluid. Wie was daar?

Open~
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Korra
Member
knuffelpinguin
49
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 33 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Rogue
Korra
BerichtOnderwerp: Re: Next to the river {Open}   Next to the river {Open} Icon_minitimema 14 nov 2016 - 0:52

De droogte was onnatuurlijk voor het tijd van het jaar en ook de bengaalpoes had er last van gekregen. In haar territorium was weinig water meer te vinden dus besloot ze naar een ander gebied te trekken. Niet dat dit erg nieuw voor haar was want ze was vaker in een andermans territorium dan in haar eigen, altijd ongemerkt. Ze trippelde geluidsloos door de gebieden en wist waar ze een klein riviertje kon vinden. Met een schok kwam ze stil te staan en verborg zich onder een dichte struik. Aan de overkant van het meertje stond een andere kat. Ze was alleen en het water stond tussen hen in. Korra vond het moeilijk in te schatten of de kat haar zou gaan aanvallen of vriendelijk zou zijn. Tot nu toe had ze nog niet veel ervaring met vriendelijke Rogues. Na een tijdje te wachten bedacht te kattin dat de Rogue niet snel weg zou gaan en besloot het erop te wagen. Zodra de onbekende kat in het water zou springen zou ze vluchten. Zo hard als ze kon. Korra pakte een moment om haar zelf moed in te praten en stapte vol vertrouwen in de richting van het water. De kattin keek nu op en zag haar snel ontdekken. ''Mag een kat niet drinken?'' Mompelde Korra terwijl ze de kat niet aankeek.


Next to the river {Open} 35at8x3
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Ouija
Member
Next to the river {Open} DPKsfdL
11
Actief

CAT'S PROFILE
Age: •30 moons•
Gender: She-cat ♀
Rank: Warrior
Ouija
BerichtOnderwerp: Re: Next to the river {Open}   Next to the river {Open} Icon_minitimema 14 nov 2016 - 18:31

Onder een struik kwam een jonge bengaalse poes, van ongeveer haar leeftijd. Ze toonde geen duidelijke vijandigheid, dus stelde Ouija zich ook niet zo op. ''Mag een kat niet drinken?'' Mompelde de poes. Ze keek de poes rustig aan. "Ik zie geen reden waarom niet." Antwoordde ze kalm. De zon verwarmde haar vacht, wat niet onprettig was in de koudere maanden. Zelf dronk ze wat van het koele water, terwijl ze een oog hield op de andere poes. Vreemdelingen kon je nooit vertrouwen dacht ze.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Korra
Member
knuffelpinguin
49
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 33 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Rogue
Korra
BerichtOnderwerp: Re: Next to the river {Open}   Next to the river {Open} Icon_minitimedi 15 nov 2016 - 22:18

''Ik zie geen reden waarom niet.'' De Roguepoes klonk kalm en begon zelf ook te drinken. Korra ontspande zich. Dit was geen poes om zorgen over te maken. Ze dronk rustig verder terwijl ze voelde dat ze in de gaten gehouden werd door haar buurvrouw. ''Wat is je naam? Is dit jouw territorium?'' Korra's houding was vriendelijk geworden.


Next to the river {Open} 35at8x3
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Next to the river {Open}
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: Other Territory :: Rogue territory-
Ga naar: