Nice view 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Leafbare, -10 °C - 5°C
Het is meer onder dan boven nul. De rivier vriest dicht en er ligt een pak sneeuw in het woud. De moeilijkste periode voor de Clans is aangebroken, maar vergeet niet de kittens in de sneeuw te laten spelen.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Founder
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 Nice view

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Panthersoul
StarClan
Nice view DPKsfdL
Cynthia
337
Actief

CAT'S PROFILE
Age: Ageless (35 moons)
Gender: Tomcat ♂
Rank: Moor Runner
Panthersoul
BerichtOnderwerp: Nice view   Nice view Icon_minitimema 14 nov 2016 - 16:10

De kater was met snelle passen in de richting van de Outlook Rock gegaan. Hij was van plan om later te gaan jagen, maar voor nu wilde hij voor een tijdje het uitzicht van de Outlook Rock kunnen bekijken. Hij was er dan ook al vrij snel en klom de rots op, waarna hij plaatsnam op het hoogste punt. Hij was niet bang om hier naar beneden te vallen, ook al wist hij dat hij zich dan zeker kon bezeren, wat eigenlijk wel apart was gezien hij juist wel een angst had voor water. Dat kwam echter doordat hij erin gevallen was, dus misschien zou hij ook bang worden voor hoogtes als hij hier vanaf zou vallen. Het was echter iets dat hij niet van plan was en hij schudde de gedachte dan ook weg en liet zijn blik over het territorium gaan. Hij vroeg zich af hoe het hier zou zijn als overal sneeuw zou liggen, want dat was iets dat hij nog niet had meegemaakt, de vorige keer was hij tenslotte nog een kitten. De rots zou dan wel misschien glad zijn, maar dan zou hij gewoon op moeten passen.

[Eerste post Bearpaw]


Nice view 2i1cab4
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Bearpaw-
StarClan
Nice view Tumblr_n69wmi3qys1r0iillo5_250
Michelle
140
Actief
'Tis a big and beautiful world. Most of us live and die in the same corner where we were born and never get to see any of it. I don't want to be most of us.

CAT'S PROFILE
Age: 11 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Apprentice
Bearpaw-
BerichtOnderwerp: Re: Nice view   Nice view Icon_minitimema 14 nov 2016 - 21:01

Zijn dagen waren gevuld met trainen voor jagen en vechten. Zijn plan om de beste te worden stond nog altijd vast. Hij wou door en door. Nooit stoppen. Want als hij stopte zou hij zeker weten neervallen van vermoeidheid. Diep moest hij even zuchten voor hij zijn ogen ophief en staarde naar de bengaalse kater bovenop de outlook rock. Hij kon niet anders als even met zijn staart slaan al kwam er ook een grijns over zijn lippen. Panthersoul was een van z'n vrienden. Dus hoe kon hij niet aardig tegen hem doen? "Hey Panther, ben je een beetje gegroeid?" Lachend keek hij op naar de kater en rekte zijn gevlekte lichaam uit. "Hoe is het weer daarboven?"


Nice view ZwzbWrz
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Panthersoul
StarClan
Nice view DPKsfdL
Cynthia
337
Actief

CAT'S PROFILE
Age: Ageless (35 moons)
Gender: Tomcat ♂
Rank: Moor Runner
Panthersoul
BerichtOnderwerp: Re: Nice view   Nice view Icon_minitimedi 15 nov 2016 - 12:02

Bij het horen van een stem liet hij zijn ogen op Bearpaw vallen. "Klein beetje maar." Riep hij naar de kater onder hem met een grijns om zijn lippen. "En het weer hierboven is misschien wat winderig, maar wel aangenaam." Op dat moment voelde hij dan ook een windvlaag door zijn vacht gaan, maar het voelde niet echt koud aan. Toch zou het niet lang meer duren voor dat zou gaan veranderen. Het was tenslotte al leaf-fall en dat betekende dat leafbare er achteraan zou komen. "Je kunt het voor jezelf voelen als je naar boven komt." Zei hij uitnodigend tegen de apprentice.


Nice view 2i1cab4
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Nice view
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: WindClan territory :: WindClan territory :: Outlook Rock-
Ga naar: